• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar günaydın dememişim. Genelde cepten giriyorum.pc açık olunca yaramaz rahat durmuyor.o biçcik işaret parmaklaryla söylenerek klavyenin anasını ağlatıyor.dün aksam karşılıklı göbek attık,şarkı söyledik.çok eğlendik.son ses "acısa da öldürmez"de kuduruyorduk ki babaya yakalandk.kapıyı bile duymamışız.müthiş stres attım.oğlum parmaklarıyla şıkıdım yapıyor,davul zurna duyunca da tey tey diye bağırıyor:)

beyazanne oğlişin kaç yaşındaydı bi tane de ben de var ...

nilim

ben de 68 kiloyla hamile kaldım. bence kilon fazla değil. zaten dikkat edersen doğumdan sonra gidiyor. tabii emzirmek şartıyla.

meraba kızlar 60 ölçme çözdüm annişe gidip geldim bi 90 daha var çözülecek sonra ihtiyaç eb sb na elveda :9:
günaydın kızlar :3:
sabah erknden kalktım coğrafya genel tekrar yaptım 40 soru çözdüm biraz daha çözüp tarihe başlayacağım
nil çok güzel çalışmışsin konu eksiğinin olmaması süper yalnız clementine nin dediği dibi kitapları aynı anda çozmek yerine bitirdikce cozsen daha iyi olurdu sanki
konu eksiğim var canım biraz yanlış anlaşıldım o konuda var ama çok deil yani ben 2010 da hazırlandıgımda temeli baya iyi oturtmuştum saolsun yargıdaydım ve kitaplarının yazarlarıydı hocalarımız hatırlama ve az da olsa üzerine koymakla meşgulüm

canım neden bu kadar çok kaynağın var?

Niye bitirdkçe bitirdkçe almadın ve halada almaya devam ediyorsun :)

1-şimdi oncelikle ozel eksiklerini belirle ve onları gider (bak bu çok onemli)

2- hergün olsende kalsanda nasıl namaz kılıyorsak matematik çalış kçük parçalar halinde bak sedef konunun başından beri ofis okul diye kendini paralıyor en azından 2 konu izle tekrarını yap.

3 hafta sonunun bir gününü eğitim tekrarına bir gnünüde gk tekararına ayır oyle kitaplardan değil aldığın notlardan

4- hani sen bir defter yapmıştın yanlışlarını yaptığın ara ara o defteri gozden geçir

5- istatistikden sorunun olduğunu biliyorum bugne kadar çıkmış bütün kpss istatistik sorularından bir defter oluştur ve bu soruların mantığını iyi kavra adamlar donup donup aynı soruları soruyorlar çünkü

6- hergün yatmadan once vatandaşlık kitabını hihaye okur gibi oku ama sonra hemen yat başka bir uyarıcıya maruz bırakma kendini.

7 - ve her gün burad bir güncel bilgi paylaş.

Kitaplara gelince eğitim bilimleri modleri mutlaka bitir

femin denemesini bende aldım içinde ayırt edici sorular var onuda çoz derim ben.

Ve sonra hep tg çoz son noktayıda çıkmış soruları çozerek koyarız

güzel arkadaşım benim..
cloşum 6 yıl ve gözümün doymaması sonucu daha buraya yazmadıklarımda dahil evim kaynak cenneti saolsun eşimde kitap diyince yok diyemiyo alıyo istedikçe biraz pişmanım bu konuda çünkü o kaynakların evdeki varlıgı çok stes yapıyo o nedenlede eleme yaptım içlerinden bunlardanda yetiştiği kadarıyla artık
1.canım özel eksiklerimi belirliyorum gelişim ve ölçmeden iş tamam diğerlerinide hergün bir ders tekrarı ve eksikleri belirleme not alma şeklinde gitcem inşaallah
2.mat hergün ölsemde kalsamda 10 soruda olsa bakıyorum canım mat hocam kızıyo zaten o da aynısını söylüyo :17: ofis okula dün üye oldum ama linki aktifleştiremedim bugün geçmiş tüm konulara bakıp soru çözerek çalışıcacam inşaallah
3.fikrini çok begendim bu ay sonuna kadar tek tek bi toparlayım bundan sonra dediğin gibi hafta sonunu ayıracam tekrara
4.Tamam canım defterler elimde bi yere kaçamazlar gözümden
5.canım mat. den çıkmış tüm soruları hocamla çözecez inşaallah sona dogru halledecem inş.
6.vatandaşlıktan yediiklimin özet vatandaşlık süper anayasası var güzele benziyo onu okuyayım bide ihtiyaç sen sor ben söyleyim soru cvp kitabı var aradada ondan bakarım
7.güncel konusuda tamam canım yaparım

nedemek toparlayabilirmiyim?senin ağzından çokan ile kulağının duyduğu aynı şey mi :)

maşallah arkadaşım oncelikle konu eksiğim kalmamış diye yazmışsın bu iyi

bununla birlikte ben hç ara ara yapılmış eğitim bilimleri tekrarı goremedim yada gy gk yaptında yazmadın mı yoksa
zaten konu bitirdim diye tekrar yapma gereği duymadın mı?

nasıl bir program izliyorsun çalışırken kaçta kalkıyorsun kaçta yatıyorsun? onu da yaz lütfen

birde ben ders bazında daha ozel tespitler yapmanı istiyorum kendimden ornek vereyim mesela

oyt de hala kolbu karıştırıyorum

programda avrupadaki yeni yaklaşımları oturtamadım

bunun gibi ozel tespitler yap

ama herşeyden once kaygılanmayı bir kenara bırak sen bu sınava ilk kez girmiyorsun..

ve belki hepimizden fazla bilgin var kendine biraz güven ...

hepimizi cebinden çıkarırsın evelALLAH..
tekrar konusunu üste yazdım canım kolp u ben sana şekilli anlatcam hayatta karışmaz fotosunu çekip koyacam inş notlarımdan avrupadaki yeni yaklaşımlar bennimde sorunum canım ya bu dediğinide yapcam
ilk kez girmemenin çok büyük agırlıgı var canım bilgim dediğin gibi fazla bile olsa güvenim yok kendime korkuyorum :18:

nilim

ben de 68 kiloyla hamile kaldım. bence kilon fazla değil. zaten dikkat edersen doğumdan sonra gidiyor. tabii emzirmek şartıyla.
yinede versem iyi olur canım ya zaten bu ay başladık çalışmalara :17:ne zamana gelirse ve ben ne kadar verirsem o kadar kar :8:

Tümay LYS Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Konu Anlatımlı

kızlar bir kitap buldum. stokta 24 tane kalmış. kaçırmayalım derim.

leylas bi site linki vermişti lise çagdaş dünya tarihi kitabını indirebiliyosun meb in bence alma ordan indir ben bulabildiğim kadarıyla bakcam lise kitaplarına

kızlar BİTİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM KAYNAKLAR ŞUNLAR SİZCE HAZİRAN SONUNA KADAR BİTERMİ YADA İÇLERİNDEN ELEME YAPAYIM MI

uZMAN KARİYER YARIM KALAN MODÜLER EB SORU BANKALARI (GELİŞİM ÖGRENME YÖNTEM REH.ÖLÇME PROGRAM )
YEDİİKLİM ÇEK KOPART YAPRAK TESTLER( GELİŞİMİ BİTTİ ÖGRENME ,PROGRAM,REH,ÖLÇME,YÖNTEM)
YARGI ÇEK KOPART TEST(COGRAFYA VE VATANDAŞLIGI KALDI TARİH VE TÜRKÇE BİTTİ )
PEGAMA YAY TARİH SORU BANKASI (MAKBULE BOLATIN (ŞUAN BEYAZKALEMDEN ÇIKARIYO) 2010 DA 4-5 SORU BİREBİR TUTTURMUŞTU )
FEM YAY. GENEL YETENEK TÜM DERSLER SORU BANKASI VE YİNE FEM GENEL KÜLTÜR TÜM DERSLER SB )
TARİH YARIM COGRAFYA HİÇ BAŞLANMAMIŞ ALAN İÇİN FEM YAY. TARİH COGRAFYA KONU ANLATIMLILAR
VE MURAT YAY. SOSYAL BİLGİLER ALAN DERSLERİ ( 12 DERS) KİTABI
YARGI DENEME SETİ( TÜRKÇE 25 DENEME,TARİH 30 DENEME,COGRAFYA 50 DENEME,MAT 30 DENEME,VATANDAŞLIK 50 DENEME )
KÖRFEZ BRANŞ DENEMELERİ
GÜVENDER 10 LU DENEME EGİTİM
FEM 15 ÇÖZÜMLÜ DENEME EGİTİM
SİPARİŞ ETTİGİM İREM 20 Lİ ÇÖZÜMLÜ GYGK DENEME
YEDİİKLİM 5 Lİ YOLLUK DENEME
NETTEN

yinede versem iyi olur canım ya zaten bu ay başladık çalışmalara :17:ne zamana gelirse ve ben ne kadar verirsem o kadar kar :8:

leylas bi site linki vermişti lise çagdaş dünya tarihi kitabını indirebiliyosun meb in bence alma ordan indir ben bulabildiğim kadarıyla bakcam lise kitaplarına

kızlar BİTİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM KAYNAKLAR ŞUNLAR SİZCE HAZİRAN SONUNA KADAR BİTERMİ YADA İÇLERİNDEN ELEME YAPAYIM MI

uZMAN KARİYER YARIM KALAN MODÜLER EB SORU BANKALARI (GELİŞİM ÖGRENME YÖNTEM REH.ÖLÇME PROGRAM )
YEDİİKLİM ÇEK KOPART YAPRAK TESTLER( GELİŞİMİ BİTTİ ÖGRENME ,PROGRAM,REH,ÖLÇME,YÖNTEM)
YARGI ÇEK KOPART TEST(COGRAFYA VE VATANDAŞLIGI KALDI TARİH VE TÜRKÇE BİTTİ )
PEGAMA YAY TARİH SORU BANKASI (MAKBULE BOLATIN (ŞUAN BEYAZKALEMDEN ÇIKARIYO) 2010 DA 4-5 SORU BİREBİR TUTTURMUŞTU )
FEM YAY. GENEL YETENEK TÜM DERSLER SORU BANKASI VE YİNE FEM GENEL KÜLTÜR TÜM DERSLER SB )
TARİH YARIM COGRAFYA HİÇ BAŞLANMAMIŞ ALAN İÇİN FEM YAY. TARİH COGRAFYA KONU ANLATIMLILAR
VE MURAT YAY. SOSYAL BİLGİLER ALAN DERSLERİ ( 12 DERS) KİTABI
YARGI DENEME SETİ( TÜRKÇE 25 DENEME,TARİH 30 DENEME,COGRAFYA 50 DENEME,MAT 30 DENEME,VATANDAŞLIK 50 DENEME )
KÖRFEZ BRANŞ DENEMELERİ
GÜVENDER 10 LU DENEME EGİTİM
FEM 15 ÇÖZÜMLÜ DENEME EGİTİM
SİPARİŞ ETTİGİM İREM 20 Lİ ÇÖZÜMLÜ GYGK DENEME
YEDİİKLİM 5 Lİ YOLLUK DENEME
NETTEN

canım günde kaç soru çözüyorsun sen?!

benim önümde bu kadar kaynak olsa bunalırdım. ben şöyle yaptım: bir koli hazırladım. kazandığımda ihtiyacı olan birine vermek üzere. çözmediğim, çözmeyi düşünmediğim ya da konu anlatımları koliledim. hem ortalık ferahladı hem içim. şimdi elimde hangi kitap varsa (şuan yediiklim denemeler mesela) önce onları tamamen bitirip yenilerini alacağım. zaten bir de ihtiyaç zopzoron serisi var, mayıs ortasına kadar bitecek inşallah her gün bir deneme şeklinde, sonra 80lik eğitimlerden alırım.

bence sen fem, körfez soruları ve alanı ortada bırak, gerisini bir kaldır. bitirdikçe çıkar. yenilerini niye sipariş ettin anlamadım zaten...

cloşum ve tüm kolb sevmezler için şu fotoyu paylaşıyorum gazi karabuluttan ankara yargı dersanesi 2010 ve yargı yöntem teknik yazarından daha farklı konulardada kodlamaları var isterseniz paylaşırım $SAM_2917a.jpg clemantinem anlamazsan açıklarım tabloyu ben bunu çiziyorum heman mesela yerleştiren ayrıştıranı değiştiren özümseyeni YADÖ şeklinde aklımda tutuyorum verilenler mesela somut ve aktif deneyimle ilgili ise hemen yerleştireni yapıştırıyorum

canım günde kaç soru çözüyorsun sen?!

benim önümde bu kadar kaynak olsa bunalırdım. ben şöyle yaptım: bir koli hazırladım. kazandığımda ihtiyacı olan birine vermek üzere. çözmediğim, çözmeyi düşünmediğim ya da konu anlatımları koliledim. hem ortalık ferahladı hem içim. şimdi elimde hangi kitap varsa (şuan yediiklim denemeler mesela) önce onları tamamen bitirip yenilerini alacağım. zaten bir de ihtiyaç zopzoron serisi var, mayıs ortasına kadar bitecek inşallah her gün bir deneme şeklinde, sonra 80lik eğitimlerden alırım.

bence sen fem, körfez soruları ve alanı ortada bırak, gerisini bir kaldır. bitirdikçe çıkar. yenilerini niye sipariş ettin anlamadım zaten...
günde 300-350 civarı ortalama bazen altına düşüyorum bazen üstüne çıkıyorum ama değişiyor
şimdi koliliyorum canım çok dogru söylüyosun uzmanın eb soru bankalarını bitirmeliyim yarım bırakmak istemiyorum sonrada dediğin gibi bittikçe bakarım artık canım elimde egtm deneme varda gkgy yok ondan sipariş ettim

:)başta nile sonra da bebiş düşünen (varsa diğer )arkadaşlara arkadaşlara sesleniyorum gözünüzü seviyim 2 AYCIK DAHA TUTUN KENDİNİZİ:):):)maşallah çok güzel çalışıyosunuz ama şöyle diyim ki,bugün hamile olduğunuzu öğrenseniz kitaplar size bakcak siz internetten sürekli bebişle ilgili bişeyler araştırma gereği duyup dersleri 2.hatta 3.plana atıcaksınız,bugün bebek ne kadar gelişti şimd ben ne yemeliyim,şunu içtim acaba zararlı mı diye düşünmekten ben 1.5aydır ancak biir eğitim dersini bitirebildm, onu da tam oturtamadım,gece aklımda gündüz aklımda velet:):)herkes benim gibi olmaz belki ama ben fikirlerimi paylaşayım dedim:):)tabii bi de benm artı 4 5 kilo fazlam vardı o da ayrı bi stres yarattı bende :)

:)başta nile sonra da bebiş düşünen (varsa diğer )arkadaşlara arkadaşlara sesleniyorum gözünüzü seviyim 2 AYCIK DAHA TUTUN KENDİNİZİ:):):)maşallah çok güzel çalışıyosunuz ama şöyle diyim ki,bugün hamile olduğunuzu öğrenseniz kitaplar size bakcak siz internetten sürekli bebişle ilgili bişeyler araştırma gereği duyup dersleri 2.hatta 3.plana atıcaksınız,bugün bebek ne kadar gelişti şimd ben ne yemeliyim,şunu içtim acaba zararlı mı diye düşünmekten ben 1.5aydır ancak biir eğitim dersini bitirebildm, onu da tam oturtamadım,gece aklımda gündüz aklımda velet:):)herkes benim gibi olmaz belki ama ben fikirlerimi paylaşayım dedim:):)tabii bi de benm artı 4 5 kilo fazlam vardı o da ayrı bi stres yarattı bende :)

niye korkutuyosun beniiiiiiiiiiiiiiiii:18: ben sana gel buraya ben çalıştırcam seni dedim dinlemedin :20: kızım atanırsam bebiş yapacak vaktim bilem olmayacak ve hayatımdaki herşeyi bu lanet sınav için ertelemek istemiyorum ayrıca kocamın ha bire bebiş istegi ile başa çıkamıyorum .nasip artık bırakmam inşallah ya destek olun kızlar bana zaten her an vazgeçecek gibiyim :30:
:31:

Ben de b gurubu 2013 kpss ye gireceğim.
Ama hiç çalışmıyorum
Azminize hayran kaldım.
4. sınıf oolp
Ama kazanamazsam ücretli çalışırım.
Çok ta önemli değil.
Muhtemelen kazanıcam.
Allah kerim.
Olmazsa seneye okul da bitmiş olduğundan daha iyi hazırlanabileceğim.
Ne olacaksa görecez.

Benim okulum devam ederken kızım oldu,
1 yıl uzadı ama olsun, pişman değilim
3 yaşına geldi
Erteleseydim daha 2. çocuk annesi bile değildim.
Okul biter bitmez bir tane daha yapıcam
Yavru çok tatlı bişi
Öneririm.

niye korkutuyosun beniiiiiiiiiiiiiiiii:18: ben sana gel buraya ben çalıştırcam seni dedim dinlemedin :20: kızım atanırsam bebiş yapacak vaktim bilem olmayacak ve hayatımdaki herşeyi bu lanet sınav için ertelemek istemiyorum ayrıca kocamın ha bire bebiş istegi ile başa çıkamıyorum .nasip artık bırakmam inşallah ya destek olun kızlar bana zaten her an vazgeçecek gibiyim :30:
:31:
:)en iyisini kendin bilirsin tabii...herkes benim gibi olmaz bence,ha bide bizden zaten 3 kişi aldılar belki bu sene hiç almıcaklar diye de bahane edip bırakmış olabilrim:)balbadem de söylemiş,çok farklı bişeymiş bu duygu...daha oynamaya bile başlamadı ama ben şimdiden ona hayranım...dediğim gibi ben kendi tembelliğimi bebişime yüklüyorum galibaa:):)senin daha düzenli bi hayatın var sanırım,ben evimde diken üstündeyim bi de..düzen oturtamadım falan derken etkilendi psikolojim de tabii...ama eğer bebiş haberini alırsan yakın zamanda en büyük destekçin ben olcam sözzzz:)

[SUB]kızlar oran orantıda şu soruyu nası yapcam
$SAM_2920m.jpg
[/SUB]
[SUB][/SUB]

bi de şunu $SAM_2922.jpg

Son düzenleme:
kızlar 316 soru çözdüm.
bugün 600e tamamlamayı düşünüyorum inşallah:6:
8 9 a kadar bitirsem ardından ofisokula geçmeyi düşünüyorum. uyuyana kadar.:26:

Ben de b gurubu 2013 kpss ye gireceğim.
Ama hiç çalışmıyorum
Azminize hayran kaldım.
4. sınıf oolp
Ama kazanamazsam ücretli çalışırım.
Çok ta önemli değil.
Muhtemelen kazanıcam.
Allah kerim.
Olmazsa seneye okul da bitmiş olduğundan daha iyi hazırlanabileceğim.
Ne olacaksa görecez.

muhtemelen bile kazanacağını düşünmen çok güzel.
ben hiç düşünemiyorum sadece çalışıyorum:27:

clementine
ne zamandır rapor vermiyorsun
yaz arada olur mu?:12:
ya da benim mi gözümden kaçıyor:44:

ahh benim canlarımmmm ne kadar da güzel çalışmışlar bugünnnn
yirimmm ben sizi yirimmmmmm
hepinizeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızçelerim ben sabah staja gittim. keşke de gitmeseydim, bizi kimse tınlamadı, imza alıncak dendi, hiiççç bişey yok, öğretmenler oturdu gösteriyi izledi, bizi veliler bile çekiştirdi kaldık öyle bi kenarda üvey evlat gibi :1: ayakta topuklularla öldüm bittim, çok da uzun sürdü yahu, sonrasında sevdicekle kahvaltı keyfi, ardından hastaneye gittik, sevdiceğimin kalbine baktırdık, çok şükür bir şey yok :nazar: ordan o spora gidicekti, gidene kadar dolaşırken annişle karşılaştık, hadi beraber bi çay içelim dedik derken saat 5 olmuş.
biraz uyuycam kızlarım, bu halde test çözersem de verimli olmıcak. 1 saat sonra başlarım ben de.
güzel kitapçığımdan testlerimi çözmeye devam edicem. ve de bu akşam yatmadan önce vatandaşlığa giriş yapıyorum, okucam x yayıncılıktan
yarın full boşum. yarınki planım, coğrafya baştan sona tekrar ve tarihten tekrara başlıcam. tarih bitmez, geldiğim yere kadar işte. bunlarla birlikte gk den ihtiyaç muhteşem soru bankam vardı tertemizdir kendileri hiç ellenmedi :1: onu yarın kirletmeye başlıcam

bu arada niloşum hiç sıkıntı yapma kendine, arkadaşlara katılıyorum, gözüne gereksiz görünen kitapları gözünün önünden kaldır, onlar da sıkıntı yaptırır sana. eyvah daha şu kadar kitap var ne zamana bitcek ki desen tamam gitti motivasyon. o yüzden sen ilk öncelik verdiklerini koy meydana. kısa hedefler koy kendine, öncelikle şu kitap şu yayın de, sonra diğerlerine kaç
bazı kitalarda dön dolaş aynı sorular oluyomuş onu fark ettiğin an çözmeyi bırak bence, kaliteli soruların olduğu yayına yönel. sonuçta yayının içinde değiliz, bilemiyoruz hangileri iyi, ama az çok belli ediyo kendini. bize hocamız yargının 5000 li mi ne bi soru bankası varmış, ondaki sorular hep benzermiş, bilemem ama hocamız öyle dedi, hep aynı tarz çözmenin de bi mantığı yok, önemli olan değişik sorular görmek

renginam bugün senden ofisokuldan şunu şunu izledim diye rapor istiyorum, raporumu almadan uyutmam seni ona göre :20: :1:

ahh benim canlarımmmm ne kadar da güzel çalışmışlar bugünnnn
yirimmm ben sizi yirimmmmmm
hepinizeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızçelerim ben sabah staja gittim. keşke de gitmeseydim, bizi kimse tınlamadı, imza alıncak dendi, hiiççç bişey yok, öğretmenler oturdu gösteriyi izledi, bizi veliler bile çekiştirdi kaldık öyle bi kenarda üvey evlat gibi :1: ayakta topuklularla öldüm bittim, çok da uzun sürdü yahu, sonrasında sevdicekle kahvaltı keyfi, ardından hastaneye gittik, sevdiceğimin kalbine baktırdık, çok şükür bir şey yok :nazar: ordan o spora gidicekti, gidene kadar dolaşırken annişle karşılaştık, hadi beraber bi çay içelim dedik derken saat 5 olmuş.
biraz uyuycam kızlarım, bu halde test çözersem de verimli olmıcak. 1 saat sonra başlarım ben de.
güzel kitapçığımdan testlerimi çözmeye devam edicem. ve de bu akşam yatmadan önce vatandaşlığa giriş yapıyorum, okucam x yayıncılıktan
yarın full boşum. yarınki planım, coğrafya baştan sona tekrar ve tarihten tekrara başlıcam. tarih bitmez, geldiğim yere kadar işte. bunlarla birlikte gk den ihtiyaç muhteşem soru bankam vardı tertemizdir kendileri hiç ellenmedi :1: onu yarın kirletmeye başlıcam

bu arada niloşum hiç sıkıntı yapma kendine, arkadaşlara katılıyorum, gözüne gereksiz görünen kitapları gözünün önünden kaldır, onlar da sıkıntı yaptırır sana. eyvah daha şu kadar kitap var ne zamana bitcek ki desen tamam gitti motivasyon. o yüzden sen ilk öncelik verdiklerini koy meydana. kısa hedefler koy kendine, öncelikle şu kitap şu yayın de, sonra diğerlerine kaç
bazı kitalarda dön dolaş aynı sorular oluyomuş onu fark ettiğin an çözmeyi bırak bence, kaliteli soruların olduğu yayına yönel. sonuçta yayının içinde değiliz, bilemiyoruz hangileri iyi, ama az çok belli ediyo kendini. bize hocamız yargının 5000 li mi ne bi soru bankası varmış, ondaki sorular hep benzermiş, bilemem ama hocamız öyle dedi, hep aynı tarz çözmenin de bi mantığı yok, önemli olan değişik sorular görmek

renginam bugün senden ofisokuldan şunu şunu izledim diye rapor istiyorum, raporumu almadan uyutmam seni ona göre :20: :1:

başüstüne sedefim:42:
şu 600ü bulayım uyuyana kadar ofisokul:6:
sanırım problemlerden başlayacağim
diğerlerini az çok biliyorum
problemleri tamamen bitirince diğer konulara bakmayı düşünüyorum:97:

sen de dinlen sonra hemen ders başı:)

Son düzenleme:
Back