• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

clementine
ne zamandır rapor vermiyorsun
yaz arada olur mu?:12:
ya da benim mi gözümden kaçıyor:44:

regina arkadaşım nisn ayı programımı bitirmeye çalışıyorum

yediiklimin modler setinden rehberliğin yarısındayım ve bende senin gibi bunu bitirir bitirmez ofis okulu girip problemleri izliycem

ha bide bundan sonraki ilk arada bir istatistik sorusuyla bir gncel bilgi paylaşacağm

kolay gelsin arkadaşım..

başüstüne sedefim:42:
şu 600ü bulayım uyuyana kadar ofisokul:6:
sanırım problemlerden başlayacağim
diğerlerini az çok biliyorum
problemleri tamamen bitirince diğer konulara bakmayı düşünüyorum:97:

sen de dinlen sonra hemen ders başı:)

çok mantıklı düşünmüşsün kuzum, zaten ilk konular işlem konuları, basit 1-2 işlem vardır mat1 de, orda da zaten ösym bize toplamayı biliyo musun diye sormuyo, dikkatli misin diye soruyo, tek biliceğin işlem sırası olmalı, önce parantez içleri yapılır, sonra bölme işlemi, sonra çarpma işlemi, en son toplama çıkarma yapılır. sen önce bi problemlere giriş yap, bu arada problemlerden işçi ve havuz problemlerini ardarda gelecek günlerde çalış, çünkü ikisinin formülleri hemen hemen aynı kuzum

günaydın kızlar :3:
sabah erknden kalktım coğrafya genel tekrar yaptım 40 soru çözdüm biraz daha çözüp tarihe başlayacağım
nil çok güzel çalışmışsin konu eksiğinin olmaması süper yalnız clementine nin dediği dibi kitapları aynı anda çozmek yerine bitirdikce cozsen daha iyi olurdu sanki

nur tuba ozledim arkadaşım seni..

merhaba

vatandaşlık tekrarındayım. yürütmeye kadar geldim. data kral kızı serisinden de yaprak test soruları çözüyorum. bugün tek hedefim bu.

bir de ofiokuldan mutlak değerli eşitsizlikleri izledim.

kızlar memurlar.nette deneme tavsiyesi istedim. hangi yayını alayım diye, "paket denemeler hep aynı. tgleri indirin daha mantıklı" dediler.

ben meb'in netini kullandığımdan indiremiyorum:(( ama siz bulursanız çıktı alıp çözün. gerçekten zorlayıcı eleyici oluyor.

sedefim,
forumdan uzak kaldığım aylarda memurlar.netteydim. orada sdfonr, onrsdf şeklinde üyelikler vardı. hepsine sensin diye atladım ama maalesef sanal alemin tek sedef-onur ikilisi siz değilmişsiniz:(

sana mail attım bir kaç kez, dönüş olmadı hiç. fena bozulmuştum ha...

sedefim,
forumdan uzak kaldığım aylarda memurlar.netteydim. orada sdfonr, onrsdf şeklinde üyelikler vardı. hepsine sensin diye atladım ama maalesef sanal alemin tek sedef-onur ikilisi siz değilmişsiniz:(

sana mail attım bir kaç kez, dönüş olmadı hiç. fena bozulmuştum ha...

ahh canım benim yaa, gelinim inanır mısın hep aklımdaydın, haber de vermemiştin aklıma neler geldi, en sonunda dedim ki eşinin yurtdışı muhabbeti vardı, herhalde yurtdışına gittiler dedim. çok üzüldüm bak mail atmışsın ama benim hiç maillerime bakma alışkanlığım yoktur, msn de pek kullanmam zaten, hiç oraya bakmak aklıma gelmedi :50: amma çok onur sedef 2 lisi varmış şaşırdım :1: kuzum ben şimdi bi siteye girdim, orda tg denemeleri var. ama şifremi unutmuşum site beni 15 dakikalığına bloke etti :1: neyse yeni şifre istedim, ordan tgleri indirip sana maille atmayı denicem. mailden alma imkanın var dimi?

kuzum o siteler bende açılmadı, veri alınamadı diyor :44: benim bildiğim başka bi site var ordan denicem

ahh canım benim yaa, gelinim inanır mısın hep aklımdaydın, haber de vermemiştin aklıma neler geldi, en sonunda dedim ki eşinin yurtdışı muhabbeti vardı, herhalde yurtdışına gittiler dedim. çok üzüldüm bak mail atmışsın ama benim hiç maillerime bakma alışkanlığım yoktur, msn de pek kullanmam zaten, hiç oraya bakmak aklıma gelmedi :50: amma çok onur sedef 2 lisi varmış şaşırdım :1: kuzum ben şimdi bi siteye girdim, orda tg denemeleri var. ama şifremi unutmuşum site beni 15 dakikalığına bloke etti :1: neyse yeni şifre istedim, ordan tgleri indirip sana maille atmayı denicem. mailden alma imkanın var dimi?

evet canım.alabilirim...

yalnız yanarım yanarım da elin onuruna "sedefiiim" diye atlamama yanarım...

sedefim yalnız sana vereceğim adrese gönder e mi? mesajımı 100e tamamlayayım da özel mesaj hakkım olsun. atacağım hemen

Back