- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
sedefim tavsiyelerini dikkate alacağım.tubişim rica ederim
nilim tamam sen yarın ayrıntılı yaz yardımcı olcaz sana
renginam benim sana tavsiyem, ofis okula hemen üye oluyosun, orada yanda mat1 konularına tıklıyosun, her konudan testler var ve testlerin çözümlü videosu var. adam soru üzerinden konuyu anlatıyo ki mat zaten böyle öğrenilir. sen ordan o testlerin çıktısını alıyosun. önce kendin çözüyosun. çözemediğin soruların videosunu açıp çözümünü izliyosun, gene anlamadığın bi yer olursa burda sor, yardımcı olurum. yarından itibaren başla, çabuk bitirirsin. problemler konusuna geldiğinde, önce mat konu anlatımlıdan çözümlü problemleri incele, mantığını anla, formül ezberleme, klasik formüller var zaten yol=hızxzaman gibi.. bunları bilmek önemli değil, önemli olan problemde bizden isteneni hangi yoldan bulabiliriz? önemli olan bunu düşünmek. bir nevi denklem kurucaksın, o denklemi doğru kurarsan zaten cevap gelicek. neyse, önce mat konu anlatımlıdan örnek problem sorularına bak, ardından o çıktısını aldığın ofisokuldaki problemler testini çöz, yapamadıklarını izle. adam nerdeyse çıkabilecek her çeşit probleme yer vermiş, bu yüzden ordakilerden farklı soru çeşidi gelmez, sadece sayıları değiştirip sorarlar, yapı gene aynı olur. senin de çözemiceğin hiçbir mat sorusu kalmamış olur
vat zor ben de bi ara girişçem ona ama bakalım ne zaman
svcnnn maşallah kuzum
ölçmeden 111 soru çözdüm, gelişim çözcem şimdi
sonuçta sen benden daha iyi biliyorsun pratiğini
mayıs sonuna kadar halledersem benden iyisi yok.
hiç olmazsa 20ye yaklaşayım başka ne isterim ki
hemen kaydoldum ofisokula her gün 2 saat çalışsam olur mu ki
diğer derslere de vakit ayırmak lazım. bazen çok bunalıyorum bu yoğunluktan vallahi
sen de vatandaşlığa başla artık kuzum o kadar çok kavram,madde vs var ki denemede çıkınca acaba hangisiydi diye karıştırıyor insan
diğer dersleri az çok yapıyoruz ama vatandaşlık direkt bilgi.
olmayınca olmuyor
Son düzenleme: