sedefim tavsiyelerini dikkate alacağım.tubişim rica ederim
nilim tamam sen yarın ayrıntılı yaz yardımcı olcaz sana
renginam benim sana tavsiyem, ofis okula hemen üye oluyosun, orada yanda mat1 konularına tıklıyosun, her konudan testler var ve testlerin çözümlü videosu var. adam soru üzerinden konuyu anlatıyo ki mat zaten böyle öğrenilir. sen ordan o testlerin çıktısını alıyosun. önce kendin çözüyosun. çözemediğin soruların videosunu açıp çözümünü izliyosun, gene anlamadığın bi yer olursa burda sor, yardımcı olurum. yarından itibaren başla, çabuk bitirirsin. problemler konusuna geldiğinde, önce mat konu anlatımlıdan çözümlü problemleri incele, mantığını anla, formül ezberleme, klasik formüller var zaten yol=hızxzaman gibi.. bunları bilmek önemli değil, önemli olan problemde bizden isteneni hangi yoldan bulabiliriz? önemli olan bunu düşünmek. bir nevi denklem kurucaksın, o denklemi doğru kurarsan zaten cevap gelicek. neyse, önce mat konu anlatımlıdan örnek problem sorularına bak, ardından o çıktısını aldığın ofisokuldaki problemler testini çöz, yapamadıklarını izle. adam nerdeyse çıkabilecek her çeşit probleme yer vermiş, bu yüzden ordakilerden farklı soru çeşidi gelmez, sadece sayıları değiştirip sorarlar, yapı gene aynı olur. senin de çözemiceğin hiçbir mat sorusu kalmamış olur
vat zorben de bi ara girişçem ona ama bakalım ne zaman
svcnnn maşallah kuzum
ölçmeden 111 soru çözdüm, gelişim çözcem şimdi
sedefim tavsiyelerini dikkate alacağım.
sonuçta sen benden daha iyi biliyorsun pratiğini
mayıs sonuna kadar halledersem benden iyisi yok.
hiç olmazsa 20ye yaklaşayım başka ne isterim ki
hemen kaydoldum ofisokula her gün 2 saat çalışsam olur mu ki
diğer derslere de vakit ayırmak lazım. bazen çok bunalıyorum bu yoğunluktan vallahi
sen de vatandaşlığa başla artık kuzum o kadar çok kavram,madde vs var ki denemede çıkınca acaba hangisiydi diye karıştırıyor insan
diğer dersleri az çok yapıyoruz ama vatandaşlık direkt bilgi.
olmayınca olmuyor
tamam tatlım başlıcam en kısa zamandaher gün 2 saat deme de mesela 1 konuyu bitirmeye çalış, her problem türüne 1 gün ayır mesela, artık o sorular ne kadar vaktini alırsa işte, tabii ki diğer dersleri bırakmaman lazım, birine iyice yönelince de diğerleri kopar. ama mat yormaz seni bulmaca çözer gibi her gün ordan 2 test çöz tamamdır bu iş
gelişimden 50 soru çözdüm. bugün toplam 220 fln çözdüm galiba, malesef burda bırakmak zorundayım yarın çok erken kalkıcam, uyumam lazım. ama yarın telafi edicem inşsalı günüm full boş =)
bende cafeyi ben açtım sanmıştım sevcan önce davranmış kızlarrrrrrrrrrrrrrneyse hamarat kızlarız kahvaltı benden çaylar ondan hadi yine iyisiniz
ARALIK AYINDA : konu çalıştım .
irem tarih soru bankasını bitirdim ve diğerleri ile birlikte 2000 kadar soru çözdüm.
OCAK AYINDA :yine konu çalıştım
ihtiyaç eb soru bankasınıngelişim,ögrenme program ve rehberliğini bitirdim ölçme ve yöntem hariç
ve data cografya soru bankasını bitirdim
toplamda 1600 kadar soru çözdüm
ŞUBATTA :3000 kadar soru çözdüm
antremanlarla matematik 1 i bitirdim
konularımı tamamen bitirdim (egtm ve gkgy den)
MARTTA :6000 soru çözdüm(uzman kariyer istematik modüler sb dan türkçe tarih cografya vatandaşlık sb bitirdim
NİSANda : alana çalışmaya başladım alandan ilkçag ,ortaçag,islam tarihi,türktarihi bitirdim osmanlı tarihi bitmek üzere ,
bunun yanısırada uzman kariyer eb modüler soru bankasını bitirmeye çalışıyorum bitmesi için
gelişimden 285 soru ,ögrenmeden 383 soru ,yöntem 952 soru ölçme 746 soru rehberlik 405 soru program 626 soru var
bi de bu ay ihtiyacın yöntemini bitirdim sb dan ölçmedende 150 soru var bitmesine
2500 küsürde soru çözdüm şu ana kadar
tüm ayların toplamı 15.000 falan yapıyo heralde
yaptıklarım bunlar kızlar bilmiyorum şu andan sonra toparlayabilirmiyim
canım ofisokuldan mat1 den basladım.her gün bir konunun tüm testlerini izledim,soru bankasndan çözdüm.olasılık falan mat2 de. Hepsi bitince denemelerde yapamadklarıma dönüp 1ders izliyorum.
tamam kuzum sağol ilgilendiğin için
iyi geceler
elimdeki kaynaklarıda yazıyorum size şu 2 ayı en iyi hangilerini çözerek nasıl degerlendirebilirim diye :18:
uzman kariyer yarım kalan modüler eb soru bankaları (gelişim ögrenme yöntem reh.ölçme program )
ihtiyaç gk gy soru bankası
yediiklim çek kopart yaprak testler( gelişimi bitti ögrenme ,program,reh,ölçme,yöntem)
yargı çek kopart test(cografya ve vatandaşlıgı kaldı tarih ve türkçe bitti )
pegama yay tarih soru bankası
fem yay. Genel yetenek tüm dersler soru bankası ve yine fem genel kültür tüm dersler sb )
tarih yarım cografya hiç başlanmamış alan için fem yay. Tarih cografya konu anlatımlılar ve murat yay. sosyal bilgiler alan dersleri ( 12 ders) kitabı
yargı deneme seti( türkçe 25 deneme,tarih 30 deneme,cografya 50 deneme,mat 30 deneme,vatandaşlık 50 deneme )
körfez branş denemeleri
güvender 10 lu deneme egitim
fem 15 çözümlü deneme egitim
sipariş ettigim irem 20 li çözümlü gygk deneme
yediiklim 5 li yolluk deneme
netten çıkardıgım tg denemeler var bide
canım ofisokuldan mat1 den basladım.her gün bir konunun tüm testlerini izledim,soru bankasndan çözdüm.olasılık falan mat2 de. Hepsi bitince denemelerde yapamadklarıma dönüp 1ders izliyorum.
canım eğitim de gygk da aldım.20li denemeler.yanlarında çözüm kitapçığı da var.eğitimler 120 soru o zaman 80lik değildi daha
sen yediiklimin denemesini önermiştin bende gk gy mi yoksa eğitim mi olduğunu sonra denemenin türünü sormuştum yani 10lu deneme mi 15 li mi ve çözümlü mü gibi:)ben yazdıktan sonra sayfalar çok akmış o nedenle cevap yazdın mı yazamadın mı göremedimrica etsem soruma cevap verir misin bu arada herkese kolay gelsin
elimdeki kaynaklarıda yazıyorum size şu 2 ayı en iyi hangilerini çözerek nasıl degerlendirebilirim diye :18:
uZMAN KARİYER YARIM KALAN MODÜLER EB SORU BANKALARI (GELİŞİM ÖGRENME YÖNTEM REH.ÖLÇME PROGRAM )
İHTİYAÇ GK GY SORU BANKASI
YEDİİKLİM ÇEK KOPART YAPRAK TESTLER( GELİŞİMİ BİTTİ ÖGRENME ,PROGRAM,REH,ÖLÇME,YÖNTEM)
YARGI ÇEK KOPART TEST(COGRAFYA VE VATANDAŞLIGI KALDI TARİH VE TÜRKÇE BİTTİ )
PEGAMA YAY TARİH SORU BANKASI
FEM YAY. GENEL YETENEK TÜM DERSLER SORU BANKASI VE YİNE FEM GENEL KÜLTÜR TÜM DERSLER SB )
TARİH YARIM COGRAFYA HİÇ BAŞLANMAMIŞ ALAN İÇİN FEM YAY. TARİH COGRAFYA KONU ANLATIMLILAR VE MURAT YAY. SOSYAL BİLGİLER ALAN DERSLERİ ( 12 DERS) KİTABI
YARGI DENEME SETİ( TÜRKÇE 25 DENEME,TARİH 30 DENEME,COGRAFYA 50 DENEME,MAT 30 DENEME,VATANDAŞLIK 50 DENEME )
KÖRFEZ BRANŞ DENEMELERİ
GÜVENDER 10 LU DENEME EGİTİM
FEM 15 ÇÖZÜMLÜ DENEME EGİTİM
SİPARİŞ ETTİGİM İREM 20 Lİ ÇÖZÜMLÜ GYGK DENEME
YEDİİKLİM 5 Lİ YOLLUK DENEME
NETTEN ÇIKARDIGIM TG DENEMELER VAR BİDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?