2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefim tavsiyelerini dikkate alacağım.
sonuçta sen benden daha iyi biliyorsun pratiğini
mayıs sonuna kadar halledersem benden iyisi yok.
hiç olmazsa 20ye yaklaşayım başka ne isterim ki

hemen kaydoldum ofisokula her gün 2 saat çalışsam olur mu ki
diğer derslere de vakit ayırmak lazım. bazen çok bunalıyorum bu yoğunluktan vallahi

sen de vatandaşlığa başla artık kuzum o kadar çok kavram,madde vs var ki denemede çıkınca acaba hangisiydi diye karıştırıyor insan
diğer dersleri az çok yapıyoruz ama vatandaşlık direkt bilgi.
olmayınca olmuyor

Son düzenleme:

tamam tatlım başlıcam en kısa zamanda her gün 2 saat deme de mesela 1 konuyu bitirmeye çalış, her problem türüne 1 gün ayır mesela, artık o sorular ne kadar vaktini alırsa işte, tabii ki diğer dersleri bırakmaman lazım, birine iyice yönelince de diğerleri kopar. ama mat yormaz seni bulmaca çözer gibi her gün ordan 2 test çöz tamamdır bu iş

gelişimden 50 soru çözdüm. bugün toplam 220 fln çözdüm galiba, malesef burda bırakmak zorundayım yarın çok erken kalkıcam, uyumam lazım. ama yarın telafi edicem inş salı günüm full boş =)

Son düzenleme:

tamam kuzum sağol ilgilendiğin için
iyi geceler

günaydın kızlar...
çaylar benden olsun bugün sonrada haydi derse başlayalım

Eklentiler

• $DSC01778.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 35
günaydın kızlar cafeyi açtım buyrun kahvaltınızı afiyet olsun
ben planımı yapamadım dün hem yorgunluk hem uykusuzluktan yattım hemen az mat çözüp bi de planım yapıp dönecem tekrar

bende cafeyi ben açtım sanmıştım sevcan önce davranmış kızlarrrrrrrrrrrrrr neyse hamarat kızlarız kahvaltı benden çaylar ondan hadi yine iyisiniz

bende cafeyi ben açtım sanmıştım sevcan önce davranmış kızlarrrrrrrrrrrrrr neyse hamarat kızlarız kahvaltı benden çaylar ondan hadi yine iyisiniz

Rabbim hepimize çalışma azmi güç ve kuvvet versin
zorluklar karşısında yıldırmasın..
bakın yeni bir haftaya başladık
eksiklerimizi kapatıp netlerin üztüne yenilerini ekleyebiliriz.

hepinize günaydın ..

ARALIK AYINDA : konu çalıştım .
irem tarih soru bankasını bitirdim ve diğerleri ile birlikte 2000 kadar soru çözdüm.
OCAK AYINDA :yine konu çalıştım
ihtiyaç eb soru bankasınıngelişim,ögrenme program ve rehberliğini bitirdim ölçme ve yöntem hariç
ve data cografya soru bankasını bitirdim
toplamda 1600 kadar soru çözdüm
ŞUBATTA :3000 kadar soru çözdüm
antremanlarla matematik 1 i bitirdim
konularımı tamamen bitirdim (egtm ve gkgy den)
MARTTA :6000 soru çözdüm(uzman kariyer istematik modüler sb dan türkçe tarih cografya vatandaşlık sb bitirdim antramanlarla matematik 1 bitti
NİSANda : alana çalışmaya başladım alandan ilkçag ,ortaçag,islam tarihi,türktarihi bitirdim osmanlı tarihi bitmek üzere ,
bunun yanısırada uzman kariyer eb modüler soru bankasını bitirmeye çalışıyorum bitmesi için
gelişimden 285 soru ,ögrenmeden 383 soru ,yöntem 952 soru ölçme 746 soru rehberlik 405 soru program 626 soru var
mat den özel derse başladık eşimin arkadaşı çalıştırıyo her salı ant mat 2 yi bitiriyoruz
bi de bu ay ihtiyacın yöntemini bitirdim sb dan ölçmedende 150 soru var bitmesine

2500 küsürde soru çözdüm şu ana kadar
tüm ayların toplamı 15.000 falan yapıyo heralde

yaptıklarım bunlar kızlar bilmiyorum şu andan sonra toparlayabilirmiyim

Son düzenleme:
elimdeki kaynaklarıda yazıyorum size şu 2 ayı en iyi hangilerini çözerek nasıl degerlendirebilirim diye :18:
uZMAN KARİYER YARIM KALAN MODÜLER EB SORU BANKALARI (GELİŞİM ÖGRENME YÖNTEM REH.ÖLÇME PROGRAM )
İHTİYAÇ GK GY SORU BANKASI
YEDİİKLİM ÇEK KOPART YAPRAK TESTLER( GELİŞİMİ BİTTİ ÖGRENME ,PROGRAM,REH,ÖLÇME,YÖNTEM)
YARGI ÇEK KOPART TEST(COGRAFYA VE VATANDAŞLIGI KALDI TARİH VE TÜRKÇE BİTTİ )
PEGAMA YAY TARİH SORU BANKASI
FEM YAY. GENEL YETENEK TÜM DERSLER SORU BANKASI VE YİNE FEM GENEL KÜLTÜR TÜM DERSLER SB )
TARİH YARIM COGRAFYA HİÇ BAŞLANMAMIŞ ALAN İÇİN FEM YAY. TARİH COGRAFYA KONU ANLATIMLILAR VE MURAT YAY. SOSYAL BİLGİLER ALAN DERSLERİ ( 12 DERS) KİTABI
YARGI DENEME SETİ( TÜRKÇE 25 DENEME,TARİH 30 DENEME,COGRAFYA 50 DENEME,MAT 30 DENEME,VATANDAŞLIK 50 DENEME )
KÖRFEZ BRANŞ DENEMELERİ
GÜVENDER 10 LU DENEME EGİTİM
FEM 15 ÇÖZÜMLÜ DENEME EGİTİM
SİPARİŞ ETTİGİM İREM 20 Lİ ÇÖZÜMLÜ GYGK DENEME
YEDİİKLİM 5 Lİ YOLLUK DENEME
NETTEN ÇIKARDIGIM TG DENEMELER VAR BİDE

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar çaya kahvaltıya yetiştim galiba.uzun süre yoktum kayınvaldemlerdeydim girme fırsatı bulamadım.nilkoncum marifcim teşekkür ederim.cevaplarınız için.geçmişi okuyamadım. baya bi hareketlenmş forum.herkese bol sorulu güzel bir gn diliyrm.

nedemek toparlayabilirmiyim?senin ağzından çokan ile kulağının duyduğu aynı şey mi :)

maşallah arkadaşım oncelikle konu eksiğim kalmamış diye yazmışsın bu iyi

bununla birlikte ben hç ara ara yapılmış eğitim bilimleri tekrarı goremedim yada gy gk yaptında yazmadın mı yoksa
zaten konu bitirdim diye tekrar yapma gereği duymadın mı?

nasıl bir program izliyorsun çalışırken kaçta kalkıyorsun kaçta yatıyorsun? onu da yaz lütfen

birde ben ders bazında daha ozel tespitler yapmanı istiyorum kendimden ornek vereyim mesela

oyt de hala kolbu karıştırıyorum

programda avrupadaki yeni yaklaşımları oturtamadım

bunun gibi ozel tespitler yap

ama herşeyden once kaygılanmayı bir kenara bırak sen bu sınava ilk kez girmiyorsun..

ve belki hepimizden fazla bilgin var kendine biraz güven ...

hepimizi cebinden çıkarırsın evelALLAH..

canım neden bu kadar çok kaynağın var?

Niye bitirdkçe bitirdkçe almadın ve halada almaya devam ediyorsun :)

1-şimdi oncelikle ozel eksiklerini belirle ve onları gider (bak bu çok onemli)

2- hergün olsende kalsanda nasıl namaz kılıyorsak matematik çalış kçük parçalar halinde bak sedef konunun başından beri ofis okul diye kendini paralıyor en azından 2 konu izle tekrarını yap.

3 hafta sonunun bir gününü eğitim tekrarına bir gnünüde gk tekararına ayır oyle kitaplardan değil aldığın notlardan

4- hani sen bir defter yapmıştın yanlışlarını yaptığın ara ara o defteri gozden geçir

5- istatistikden sorunun olduğunu biliyorum bugne kadar çıkmış bütün kpss istatistik sorularından bir defter oluştur ve bu soruların mantığını iyi kavra adamlar donup donup aynı soruları soruyorlar çünkü

6- hergün yatmadan once vatandaşlık kitabını hihaye okur gibi oku ama sonra hemen yat başka bir uyarıcıya maruz bırakma kendini.

7 - ve her gün burad bir güncel bilgi paylaş.

Kitaplara gelince eğitim bilimleri modleri mutlaka bitir

femin denemesini bende aldım içinde ayırt edici sorular var onuda çoz derim ben.

Ve sonra hep tg çoz son noktayıda çıkmış soruları çozerek koyarız

güzel arkadaşım benim..

günaydınlar canlarım 8.30da uyandım bugün
tarihle başladım. ardından ofisokula geçeceğim inşallah:97:
canım ofisokuldan mat1 den basladım.her gün bir konunun tüm testlerini izledim,soru bankasndan çözdüm.olasılık falan mat2 de. Hepsi bitince denemelerde yapamadklarıma dönüp 1ders izliyorum.

gelinim sagol kuzum ben de dediğin gibi yapayım ama işte zaman sıkıntısı mahvediyor beni
artık ilerleyeceğim yere kadar ne yapayım.
15 20 yapsam başka bir şey istemem
kolay gelsin kızlarım

Kızlar günaydın dememişim. Genelde cepten giriyorum.pc açık olunca yaramaz rahat durmuyor.o biçcik işaret parmaklaryla söylenerek klavyenin anasını ağlatıyor.dün aksam karşılıklı göbek attık,şarkı söyledik.çok eğlendik.son ses "acısa da öldürmez"de kuduruyorduk ki babaya yakalandk.kapıyı bile duymamışız.müthiş stres attım.oğlum parmaklarıyla şıkıdım yapıyor,davul zurna duyunca da tey tey diye bağırıyor:)

sen yediiklimin denemesini önermiştin bende gk gy mi yoksa eğitim mi olduğunu sonra denemenin türünü sormuştum yani 10lu deneme mi 15 li mi ve çözümlü mü gibi:)ben yazdıktan sonra sayfalar çok akmış o nedenle cevap yazdın mı yazamadın mı göremedimrica etsem soruma cevap verir misinbu arada herkese kolay gelsin

günaydın kızlar
sabah erknden kalktım coğrafya genel tekrar yaptım 40 soru çözdüm biraz daha çözüp tarihe başlayacağım
nil çok güzel çalışmışsin konu eksiğinin olmaması süper yalnız clementine nin dediği dibi kitapları aynı anda çozmek yerine bitirdikce cozsen daha iyi olurdu sanki

canım eğitim de gygk da aldım.20li denemeler.yanlarında çözüm kitapçığı da var.eğitimler 120 soru o zaman 80lik değildi daha

bence cnm elindeki körfez,fem,güvenderleri bitir derim.allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…