- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
tamam canım yarına hazır olacak söz cloşum ben çıkıyorum daha işler bitmedi yarım bırakmıştım bi toparlamasyon yapıp soruya geçeyim toparlamasyon sırasındada video dinleyeyim dimibeyaz anne sana rakip yok hayatımda gördüğüm en azimli ikinci annesin birincisi atandı dersane arkadaşımdı kızın bilgisine dayanamayıp sınıfta derste tak diye seni atamayan ölsün demiştim seni atamayanada aynısını söylüyorum
napcaz tubişcik ya dün hesapladım alandan 30 ders var hemen hemen ve 5 ders ancak bitmiştir inan düşünmekten çalışamıyorum desem yeridir inşallah atanır kurtuluruz zümrem ben kaçar ders çalışayım biraz
oooo kimler gelmiş kimler...kızlar nerelerdesiniz?
leylass eski avatar daha güzeldi sanki
türkmengelinim
sen bu matemetiği ofisokuldan ne kadar sürede öğrendin?
bende de mat. sıkıntılı:26:
Nereleri mesela, matematigim fena degildir
vallahi geneli desem yeridir
problemler özellikle ama
Ornek ver Rengina, zihnini mi okuycam:)
kuzum tüm problemler işte
sayı,işçi,havuz,yüzde
KPSS de hangi konular var bilmiyorum. Her sorunun bir mantigi vardir matematikte, o mantigi tam ogrendikten sonra ayni konudan 100 soruyu da cozersin. O mantigi anlamaya bak. Soruyu coz, cevaba bak. Anlamadin mi ayni tipte sorulari bir daha coz. Anlamadigin soru oldugunda bana ozelden yaz sana anlatmaya calisirim. Burdan konu anlatamam ama soru seklinde gidebiliriz:)
vermeye çalışıyorum canım şimdilik 1 kg cuk gitti bende hamilelik istiyorumkızz sen kilo da mı veriyorsun? ben de doğuma 84 gittim, 58im şimdi.17 ayda verdim
nilim uykundan fedakarlık ediceksin, ya daha erken kalkıcaksın, ya daha geç yatıcaksın. ama bana kalırsa sen şu an konuya yüklendiğin için soru çözemediğin için kendini verimsiz gibi görüyosun, ama verimli olmak sadece çok soru çözmek demek değil, bi gün hiç çözmezsin fakat bilmediğin konuyu çalışmışsındır, bildiklerinden soru çözmekten daha verimli bişeydir busen sıkma canını, eksiklerimize göre yürüdüğümüz sürece her çalıştığımız gün verimlidir.
uyku yokki zaten sedefim ya 7 saat en fazla da ben günümü verimli degerlendiremiyorum o na canım sıkkın neyse yarın ayrıntılı raporumu verecem tavsiyelerinizi beklerim
tabiki şeytan diyo bırak herşeyi ama susturuyorum hemen 5 yıldır seni dinledim şimdi sen beni dinle otur çalış diyorumNİLİM evet çok ders varuykularımdan oluyorum düşündükçe deliriyorum ama bunları bir kenara bırakıp çalışalım be zümrem son aylar çok önemli SEDEFİM teşekkürler verdiğin bilgiler için..Hocanızın önerilerini dikkate alıcam.BEYAZANNE süpersin bu arada
içimdeki sesle ben aynen bu smile gibiyiz
canım toparlanıp yeniden başlamana çok sevindim durmak yok yola devam kızlar alan ales tarzı gkgy egtm hiç bişey yıldıramaz bizi Allah ın izniylekızlar hemen rapor verim bende bugün 250 soru çözdüm ve arada da mutfağın halısını yıkadım
ders çalışmayı özlemişim bi kahve yapıp kendime, hemen devam ediyorum derse
hepimiz çok iyiyiz ve dahada iyi olacagız
bu arada gelişim tekarından sonra 100 de soru çözdüm,birazda mat çözmeliyim oran orantı . şimdi size yarınki roporumu hazırlamam lazım bi de çalışıcaklarımın planını iyi geceler herkese öptm
beyaz anne ofis okula üye oldum link geldi ama çalışmıyo baglantı kuramadım yarın biraz daha ugraşıcam
tek rakibim Türk hava yolları diye ukalalık yapardım ama sonuçlar açıklandığında tükürdüğünü yalamak var
valla zümrem bugün 2 deneme çözmenin rahatlığıyla kafam biraz iyi sanki:) "amaaan" diyorum "zaten 80 üstü alan o uçuk puanlılar gitti. e geçen seneki puanlar da geçersiz. yani geriye yeni mezun çalışkan zıpırlarla benim gibi kaşarlanmış tembeller kaldı. e malum bacınız eylülden beri bilfiiil alın teri döküyor. yani kim benden fazla çalışmış olabilir ki? en azından eşitiz. onlar yaparsa ben de yaparım. sonra alım yüksek, taban 90dan 80e düştüyse 70 e bile düşer bu sene.
NEDEN OLMASIN))"
(TIRNAĞI KAPATTIM DA AMMA UZUN DEMİŞİM:))
kızlar ben geldimmm
muhat ve gelinim deneme sonuçlarınız süpermuhatçım tek sorunun vatandaşlıkta gibi görünüyor, öyleyse harika, renginam nasıl hallediceğini söylemiş, onu dinlicez, benim de vat. berbat
bugum çözdüğün sorulara kurban olurummm
nilim uykundan fedakarlık ediceksin, ya daha erken kalkıcaksın, ya daha geç yatıcaksın. ama bana kalırsa sen şu an konuya yüklendiğin için soru çözemediğin için kendini verimsiz gibi görüyosun, ama verimli olmak sadece çok soru çözmek demek değil, bi gün hiç çözmezsin fakat bilmediğin konuyu çalışmışsındır, bildiklerinden soru çözmekten daha verimli bişeydir busen sıkma canını, eksiklerimize göre yürüdüğümüz sürece her çalıştığımız gün verimlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?