2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tamam canım yarına hazır olacak söz cloşum ben çıkıyorum daha işler bitmedi yarım bırakmıştım bi toparlamasyon yapıp soruya geçeyim toparlamasyon sırasındada video dinleyeyim dimi beyaz anne sana rakip yok hayatımda gördüğüm en azimli ikinci annesin birincisi atandı dersane arkadaşımdı kızın bilgisine dayanamayıp sınıfta derste tak diye seni atamayan ölsün demiştim seni atamayanada aynısını söylüyorum

kızz sen kilo da mı veriyorsun? ben de doğuma 84 gittim, 58im şimdi.17 ayda verdim

bu arada canım nilkonum iltifat etmişsin. bilgili değilim düşündüğün gibi. azim ve irade de pek yok ama bu sene sabrım taştı diyelim. 5 sene oldu. sınav yolunda büyüdüm resmen.

kızlar ben geldimmm
muhat ve gelinim deneme sonuçlarınız süper muhatçım tek sorunun vatandaşlıkta gibi görünüyor, öyleyse harika, renginam nasıl hallediceğini söylemiş, onu dinlicez, benim de vat. berbat
bugum çözdüğün sorulara kurban olurummm
nilim uykundan fedakarlık ediceksin, ya daha erken kalkıcaksın, ya daha geç yatıcaksın. ama bana kalırsa sen şu an konuya yüklendiğin için soru çözemediğin için kendini verimsiz gibi görüyosun, ama verimli olmak sadece çok soru çözmek demek değil, bi gün hiç çözmezsin fakat bilmediğin konuyu çalışmışsındır, bildiklerinden soru çözmekten daha verimli bişeydir bu sen sıkma canını, eksiklerimize göre yürüdüğümüz sürece her çalıştığımız gün verimlidir.

ay kendi günümü anlatmamışım bildiğiniz üzre dershanem vardı işte, ordan sevdicek aldı onunla takıldık falan derken evdeyim, ama kafa yorgunluğum var biraz dinlenip çalışcam
dershanede 60 tarih çözdüm
yarın da staj okulundan çağırdılar üff, sabahtan oraya gidicem, öğleden sonra sevdicekle dr a gidicez.
o yüzden bu gece baya çalışmalıyım.
haaaa bu arada kızlar türkçe hocamız dedi ki, ales kitabı almayın sakın çok kalın zamanınızı ona harcamayın, onun yerine alesin son 3 yılının çıkmış sorularını çözün ve 7 iklimin ales denemelerini alın dedi bilginize..
tarihçimiz de dedi ki, sizi yıldırmak için yapıyolar dershanede bi kaç kişi bu haberi aldığından beri çalışmıyomuş, böyle 100 kişiyi yıldırsalar kar sayıyo onlar işte onların tuzağına düşmeyin sakın yılmak yok dedi

ooo oooo bu ne azim
gelinim öyle bir yazıyorsun ki kitaplara atlayasım geliyor

bu arada sorduğun soruya duruluk dedim ben bile
öylesi denemede çıkmıştı doğallaık yapmıstım o gün bugündür yapıştırıyorum duruluğu
sedefim ben de dedğin gibi son yılın alesi çözmeyi düşünüyorum
bu arada okul için hiç sıkma canını öyle ya da böyle çalışmak şart bu aylarda azimlenen gider

ben de yemek yiyip namaz kılıp derse devam

NİLİM evet çok ders var uykularımdan oluyorum düşündükçe deliriyorum ama bunları bir kenara bırakıp çalışalım be zümrem son aylar çok önemli SEDEFİM teşekkürler verdiğin bilgiler için..Hocanızın önerilerini dikkate alıcam.BEYAZANNE süpersin bu arada

türkmengelinim
sen bu matemetiği ofisokuldan ne kadar sürede öğrendin?
bende de mat. sıkıntılı:26:

Son düzenleme:

kuzum tüm problemler işte
sayı,işçi,havuz,yüzde

KPSS de hangi konular var bilmiyorum. Her sorunun bir mantigi vardir matematikte, o mantigi tam ogrendikten sonra ayni konudan 100 soruyu da cozersin. O mantigi anlamaya bak. Soruyu coz, cevaba bak. Anlamadin mi ayni tipte sorulari bir daha coz. Anlamadigin soru oldugunda bana ozelden yaz sana anlatmaya calisirim. Burdan konu anlatamam ama soru seklinde gidebiliriz:)

sağol canım tavsiyeler için 2 aya kadar ne kadar genişletsem matemetiğimi o kar.
takılıdığım yeri sorarım

kızlar hemen rapor verim bende bugün 250 soru çözdüm ve arada da mutfağın halısını yıkadım
ders çalışmayı özlemişim bi kahve yapıp kendime, hemen devam ediyorum derse

kızz sen kilo da mı veriyorsun? ben de doğuma 84 gittim, 58im şimdi.17 ayda verdim
vermeye çalışıyorum canım şimdilik 1 kg cuk gitti bende hamilelik istiyorum kısmetse o nedenlede biraz versem iyi olacak iştahlıyımda birascık sonra hamilelikte balina gibi olurum diye korkuyorum

Son düzenleme:

Aynen zümrem,kemikleşmiş olan kesim gitti,ben de ümitliyim bu sebepten.

Ben de sana kurban olurum ballı lokmaaaam.

kızlar vatandaşlık 160 soru çözdüm
amma ağır ilerliyor
en zorlandığım bölge idare konusu hem de
1982 anayasasından daha zor ya hu
neyse şimdi bulaşıkları makineye koyup tekrar devam

tubişim rica ederim
nilim tamam sen yarın ayrıntılı yaz yardımcı olcaz sana
renginam benim sana tavsiyem, ofis okula hemen üye oluyosun, orada yanda mat1 konularına tıklıyosun, her konudan testler var ve testlerin çözümlü videosu var. adam soru üzerinden konuyu anlatıyo ki mat zaten böyle öğrenilir. sen ordan o testlerin çıktısını alıyosun. önce kendin çözüyosun. çözemediğin soruların videosunu açıp çözümünü izliyosun, gene anlamadığın bi yer olursa burda sor, yardımcı olurum. yarından itibaren başla, çabuk bitirirsin. problemler konusuna geldiğinde, önce mat konu anlatımlıdan çözümlü problemleri incele, mantığını anla, formül ezberleme, klasik formüller var zaten yol=hızxzaman gibi.. bunları bilmek önemli değil, önemli olan problemde bizden isteneni hangi yoldan bulabiliriz? önemli olan bunu düşünmek. bir nevi denklem kurucaksın, o denklemi doğru kurarsan zaten cevap gelicek. neyse, önce mat konu anlatımlıdan örnek problem sorularına bak, ardından o çıktısını aldığın ofisokuldaki problemler testini çöz, yapamadıklarını izle. adam nerdeyse çıkabilecek her çeşit probleme yer vermiş, bu yüzden ordakilerden farklı soru çeşidi gelmez, sadece sayıları değiştirip sorarlar, yapı gene aynı olur. senin de çözemiceğin hiçbir mat sorusu kalmamış olur
vat zor ben de bi ara girişçem ona ama bakalım ne zaman

svcnnn maşallah kuzum

ölçmeden 111 soru çözdüm, gelişim çözcem şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…