How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım kaynak da var. 2 yıldır da çalışıyorum ama kafamda yerleştiremiyorum bi türlü:(
90 alırız demi :D

bak inan ki gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz tekrar yapınca hiç unutmazsın
kanıtlanmış bilgidir bu:1:

90 alırız alırız Rabbim çok büyük:16:

meraba kızlar ben geldim :3: annecim geldi sabah kahvaltıdan sonra eşimi nöbete yollayıp bahar temizliki yaptık halı sil koltuk sil derken daha tam bitmedi ama bu saati buldum yarınada devam ederim dedim çokk yoruldum :37: bu arada sizinle bi sorunumu paylaşmak istiyorum ben bu aralar hiç soru çözemiyorum alan çalışıyorum konu falana ama bahane deil en az 300 soru çözmeliyim o da yok bu hafta konu tekrarı yapayım diyorum oldugu kadarda soru ama bu durumun düzelmesi lazım napmalıyım :31:

bak inan ki gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz tekrar yapınca hiç unutmazsın
kanıtlanmış bilgidir bu:1:

90 alırız alırız Rabbim çok büyük:16:

deneyimlerden faydalanmak iyidir.
bugün notlarımı hazırlayayım o zaman. düzenli tekrarla ezber yapayım. eeee bundan sonrada alır kafam heralde :D

meraba kızlar ben geldim :3: annecim geldi sabah kahvaltıdan sonra eşimi nöbete yollayıp bahar temizliki yaptık halı sil koltuk sil derken daha tam bitmedi ama bu saati buldum yarınada devam ederim dedim çokk yoruldum :37: bu arada sizinle bi sorunumu paylaşmak istiyorum ben bu aralar hiç soru çözemiyorum alan çalışıyorum konu falana ama bahane deil en az 300 soru çözmeliyim o da yok bu hafta konu tekrarı yapayım diyorum oldugu kadarda soru ama bu durumun düzelmesi lazım napmalıyım :31:

vallahi ben de nisan çıkana kadar tüm konuları elimden geçirmek istiyorum
o yüzden denemelere ara verip mayısta tekrar başlayacağım
zamanı etkili kullanırsak olur yani

Onu sonra konuşuruz.:23::9::9::9:
tamam ilk maaşınla bana afilli bir şey alırsın artık:27:
deneyimlerden faydalanmak iyidir.
bugün notlarımı hazırlayayım o zaman. düzenli tekrarla ezber yapayım. eeee bundan sonrada alır kafam heralde :D

e tabi ki durmak yok
zor da gelmesin öyle:24:
bahane hep bahane yolarım saçlarınızı :52::52:

Son düzenleme:

vallahi ben de nisan çıkana kadar tüm konuları elimden geçirmek istiyorum
o yüzden denemelere ara verip mayısta tekrar başlayacağım
zamanı etkili kullanırsak olur yani

planımı yappıyorum da uyamıyorum çabuk yoruluuyorum ve zamanı hiç etkili kullanamıyorum napcamıda bilemedim neyse artık yarın aralıktan beri yaptıklarımı yazayımda ona göre bana bi akıl verin kızlar ya .teşekür ederim crenginacım :31: cevabın için

planımı yappıyorum da uyamıyorum çabuk yoruluuyorum ve zamanı hiç etkili kullanamıyorum napcamıda bilemedim neyse artık yarın aralıktan beri yaptıklarımı yazayımda ona göre bana bi akıl verin kızlar ya .teşekür ederim crenginacım :31: cevabın için

rica ederim
ya aslında plana uymak uymamak bunlar elimizde
ben de bazen oyalanıyorum falan ama işin ciddiyetini düşününce mecbur olduğum aklıma geliyor
hele ki ağustosta atamaların açıklandığını düşününce kafayı yiyorum:27:

tamam ilk maaşınla bana afilli bir şey alırsın artık:27:

e tabi ki durmak yok
zor da gelmesin öyle:24:
bahane hep bahane yolarım saçlarınızı :52::52:
:):) ben gideyim o zaman çalışmaya :D

rica ederim
ya aslında plana uymak uymamak bunlar elimizde
ben de bazen oyalanıyorum falan ama işin ciddiyetini düşününce mecbur olduğum aklıma geliyor
hele ki ağustosta atamaların açıklandığını düşününce kafayı yiyorum:27:

:) ben puan açıklandıgı gün ne yaparım bilmiyorum :)
atanma deyince bile heycan oldu :)

:):) ben gideyim o zaman çalışmaya :D

:) ben puan açıklandıgı gün ne yaparım bilmiyorum :)
atanma deyince bile heycan oldu :)

evet kesinlikle atama gününü düşünsek bile yeter:)
ben de çıkıyorum vatandaşlk 80 soru çözdüm tekrar yaptım.
devamını getireyim bari:6:

evet kesinlikle atama gününü düşünsek bile yeter:)
ben de çıkıyorum vatandaşlk 80 soru çözdüm tekrar yaptım.
devamını getireyim bari:6:

:) kolay gelsin o zaman hepimize.
bu arada puan hesaplattım 2012 ye göre hesapladı o netleri; 91,50 çıktı :):)

NİLİM bende aynı durumdayım :31: arada bi eğitim denemesi çözüyorum..ama eğitimden pek soru çözemiyorum malum bizim alan bilgisi dağ gibi duruyo önümüzde.her gün eğitimden ve alandan çalıştığımız yerlerden soru çözmek gerek.eğitimi unutmamak alanı pekiştirmek için :52:

Back