2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ayy ben de tam denemenin yayınını sorcaktım ve 7iklimmiş şok oldum :30: yalnız soru bankasındaki sorulara bi hayli odaklanamamıştım, gerçekten basit mantıkla yaptığımda hep yanlış çıkıyodu, kitabın mantığına göre dikkat edilmesi gereken 1 kelime bile cevabı değiştiriyodu. anlamadım gitti şu eğitimi yaa :44:

evet canım gecen yılın yedııklım soru bankasıysa bende de var
çok basit diye yapıp cıkıyorum
yanlış oluyor

dikkatli olmayı ögretmesi açısından iyi ama bence

renginam yıldönümünüz kutlu olsun :16: nice senelere..
hep aşkla kalın :69:
sedefim kuzum benim çok teşekkür ederim biliyorsun bir ara sorun yaşadık ama hala da içmde sorma:26:
öyle böyle 4seneyi devirdik Allah bozmasın:16::16:

senin ilişki de bir ara problem vardı düzeldi mi canım?
Yediiklim tuhaf yayın.:27: Kiminde moralini tavan yaptırıyor insanın,kiminde yerin dibine sokuyor.:14: İçin elbette rahat olsun,hepimiz aynı durumdayız.:1:

öyle kuzum sagolasın:16::16:

soyo dramada spontanlık olmaz
eğer rol yapma olsaydı spontanlık olurdu lakin drama denildiği için onceden bağlı olunan bir senaryo var.

regina hangi kaynak arkadaşım bu?

yediiklim canım
vallahi soruyu anlmaya bile yeltenmedim
kafa karıştırıcı tamamen:26:

kızlar deneme çözdüm yediiklim tg 1 sonuçlar baya iyi maaşşallah :nazar::nazar::nazar: çok mutlu oldum :30::21:
sonucunu yazıyorum gkgy beklemeye dayanamadan :24:
gelişim: 12 D 0 Y 12 NET
ögrenme : 28 D 2 Y 27.50 NET
program:10 D 2Y 9.50 NET
yöntem:26 D 4 Y 25 NET
ölçme 16 D 2Y 15.50 NET
rehberlik :16 D 2 Y 15.50 NET

TOPLAM 105 NET :62::64::78:

maşallah arkadaşım Rabbim ayağına taş değdirmesin
hem ilk deneme hem tg daha ne olsun oçme olme diyodun bakıyorum sadece 2 yanlış :)
oytde niye 4 yanlışın var hangi konudan en kolay ders oyt kuzum..

sedefim kuzum benim çok teşekkür ederim biliyorsun bir ara sorun yaşadık ama hala da içmde sorma:26:
öyle böyle 4seneyi devirdik Allah bozmasın:16::16:

senin ilişki de bir ara problem vardı düzeldi mi canım?

öyle kuzum sagolasın:16::16:

düzeldik kuzum çok şükür, her ilişkide olur problemler, önemli olan hataların bi daha tekrarlanmaması, hele ki uzun ilişkilerde olur öyle şeyler, biliyorum sorununuzu az çok, sen içini ferah tut. Allah O'nu sana hayırlı kılsın. 4 yıl dile kolay maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

2013 yediiklim modüler mi regina eğer modülerse bende oyt ye geçiyorum arkadaşım paslaşırız..
yok 2012
ama bu sorular denemeden. modülerden değil
düzeldik kuzum çok şükür, her ilişkide olur problemler, önemli olan hataların bi daha tekrarlanmaması, hele ki uzun ilişkilerde olur öyle şeyler, biliyorum sorununuzu az çok, sen içini ferah tut. Allah O'nu sana hayırlı kılsın. 4 yıl dile kolay maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

öyle kuzum teşekkür ederim
siz de hep sürdürürsünüz inşallah Allah bozmasın
:16:

bu arada akşam iftara fırında balık yaptım

ama yanına ne yapacağımı bilmiyorum

mercimek çorbası yeter mi ki? :28:

Son düzenleme:
maşallah arkadaşım Rabbim ayağına taş değdirmesin
hem ilk deneme hem tg daha ne olsun oçme olme diyodun bakıyorum sadece 2 yanlış :)
oytde niye 4 yanlışın var hangi konudan en kolay ders oyt kuzum..

sorunun biri şu kolaydı ama kafam karıştı ya
hanife ögretmen ingilizce dersinde insanların neden ingilizce ögrenmesi gerektiği konusu ile ilğili açıklama yapmak için ingiltereden davet ettiği tomas ı derse getirmiştir. tomas ing
ilizcenin neden öğrenilmesi gerektiğinin,bunun ileriki yaşamda ne gibi katkılarının olacagını ögrencilere anlatmıştır. derste yapılan pratiklerin ileride karşılaşacakları benzer durumlara nasıl uygulanacagını anlatmıştır .daha sonra hanife ögretmen dersin hangi aşamalardan oluştugunu ,neleri göreceklerini anlatmış ,ögrencilere dersin işlenişi ile ilgili sorular sormuş ,hanife ögretmende bunlara yanıtlar vermiştir.
yukardaki örnekte hanife ögretmenin dersi işlerken hangisini uygulamadıgı görülmüştür

dilkkat çekme,
güdüleme,
içerik,
katılım,
dönüt ve düzeltme

diğer üçüde yeni yöntemlerden onları son dönem çalışıp ögreneyim dediğim için yapamadım

Son düzenleme:
sorunun biri şu kolaydı ama kafam karıştı ya
hanife ögretmen ingilizce dersinde insanların neden ingilizce ögrenmesi gerektiği konusu ile ilğili açıklama yapmak için ingiltereden davet ettiği tomas ı derse getirmiştir. tomas ing
ilizcenin neden öğrenilmesi gerektiğinin,bunun ileriki yaşamda ne gibi katkılarının olacagını ögrencilere anlatmıştır. derste yapılan pratiklerin ileride karşılaşacakları benzer durumlara nasıl uygulanacagını anlatmıştır .daha sonra hanife ögretmen dersin hangi aşamalardan oluştugunu ,neleri göreceklerini anlatmış ,ögrencilere dersin işlenişi ile ilgili sorular sormuş ,hanife ögretmende bunlara yanıtlar vermiştir.
yukardaki örnekte hanife ögretmenin dersi işlerken hangisini uygulamadıgı görülmüştür

dilkkat çekme,
güdüleme,
içerik,
katılım,
dönüt ve düzeltme

diğer üçüde yeni yöntemlerden onları son dönem çalışıp ögreneyim dediğim için yapamadım

donüt düzeltme yok arkadaşım bide şu msj kutunu tamamen boşaltasan ha kuzum?

ben bir soru daha sorup çıkacagım kızlar vatandaslık bekliyor

bir cocugun babasının annesini süerekli dövmesinden dolayı çocukta annesi dövülmediği günlerde bile korku, kaygı ve nefret gibi duyguların ortaya çıkması hangisinin sonucudur?
a)tepkisel kosullama
b) edimsel kosullana
C)olumsuz pekiştirme
d)sosyal ögrenme
e)dolaylı ceza

bir cocugun babasının annesini süerekli dövmesinden dolayı çocukta annesi dövülmediği günlerde bile korku, kaygı ve nefret gibi duyguların ortaya çıkması hangisinin sonucudur?
a)tepkisel kosullama
b) edimsel kosullana
C)olumsuz pekiştirme
d)sosyal ögrenme
e)dolaylı ceza

ben a derdim dolaylı cezalık bir durum goremiyorum ortada

a)tepkisel kosullama
b) edimsel kosullana
C)olumsuz pekiştirme
d)sosyal ögrenme
e)dolaylı ceza

Tepkisel koşullanma değil mi ? :44:

Back