2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bir soru daha yazayım:51:

sosyodrama bir grubun yaşadığı ortak durum ya da sorunla ilgili rollerin grup üyyelerince paylşılıp bir uzman yönetiminde oynanmasıdır.

sürece katılan bireylerin:
1.spontanlık
2.eleştirel yaklaşım
3.yargılama
4.yaratıcılık
hangilerini sergilemesi beklenir?

a)1ve 3
b)1ve4
c)2ve3
d)2ve4
e)1,2ve 4

bir soru daha yazayım:51:

sosyodrama bir grubun yaşadığı ortak durum ya da sorunla ilgili rollerin grup üyyelerince paylşılıp bir uzman yönetiminde oynanmasıdır.

sürece katılan bireylerin:
1.spontanlık
2.eleştirel yaklaşım
3.yargılama
4.yaratıcılık
hangilerini sergilemesi beklenir?

a)1ve 3
b)1ve4
c)2ve3
d)2ve4
e)1,2ve 4

D mi ? :44::44::44:

Uğraşmayacaksın ve derin düşünmeyeceksin eğitimde.:ssz:

Ben ikisini de yapıyorum.:18::18:

yapmayan kim vardır ki:9:
neyse canımcım ben vatandaslık calısayım biraz zaten 2 konum kaldı bitsin de kurtulayım:27:
ardından gky çözeceğim inşallah :97:

niliimm kuzum maşallah sana böyle devam et süpersin :21: bu arada alan çalışmaların nasıl gidiyo murat yayıncılık sosyal bilgiler ala seti çıkarmış biraz pahalı ama testler denemeler konu anlatımları herşey var bilmem ki alsam mı :18:

saol zümrem teşekür ederim tubişim :16:alandan ygs den tarih çalışıyorum ben canım ya ilk çag ortaçag islma tarihi bitti osmanlınında sonuna yaklaştım baya ayrıntılı güzel anlatmış sonrada yine fem cografyayı bitirip üniversite ders kitaplarından tekrar okucam kızkardeşimde sosyal mezunu konyada yaşıyo o da alanla ilgili not yollayacam dedi bakalım ben kitap almayı düşünmüyorum açıkçası güvenmiyorum fem ve körfezden alanla ilgili bi kaç kitap aldım onlar bitcek mayıstada inşaallah. alan konusunda ne kadar çooookkk ayrıntı o kadar çorba tubacım zaten ayrıntıya meraklıyım az daha koysam yeter üstüne inşaallah :10: sen neler yaptın datadan çalışıyodun dimi

bugum valla vizelere çalıştım, mezun etmicez sizi diyince hocalar tırstım :27:

renginam rehberlik bilmiyorum, ama diğerine ben de olsam güdüleme derdim, genel olarak baktığımızda tamam olumlu aktarma olabilir, ama orda bugunun da dediği gibi öngörü kelimesi güdülemeye götürdü beni, sonuçta daha kendi kendine gelin güvey olmuş daha bi başarı yok ki elinde :27:

öğrenmeden 7 iklimi bitirmeye çalışıyorum ben de kızlar :6:

bugum valla vizelere çalıştım, mezun etmicez sizi diyince hocalar tırstım :27:

renginam rehberlik bilmiyorum, ama diğerine ben de olsam güdüleme derdim, genel olarak baktığımızda tamam olumlu aktarma olabilir, ama orda bugunun da dediği gibi öngörü kelimesi güdülemeye götürdü beni, sonuçta daha kendi kendine gelin güvey olmuş daha bi başarı yok ki elinde :27:

öğrenmeden 7 iklimi bitirmeye çalışıyorum ben de kızlar :6:

ya hani sizlerde benim verdiğim cevabı verince benim sıkıntım geçiyor az da olsa
bu konuda bir yanlş yapan ben değilmişim diyorum:26:
bu yediiklim denemsiydi.
bazıları kolay oluyor bazıları zor işte:26:

bitirirsin ksa zamanda canım inanıyorum

Son düzenleme:

ya hani sizlerde benim verdiğim cevabı verince benim sıkıntım geçiyor az da olsa
bu yediiklim denemsiydi.

ayy ben de tam denemenin yayınını sorcaktım ve 7iklimmiş şok oldum :30: yalnız soru bankasındaki sorulara bi hayli odaklanamamıştım, gerçekten basit mantıkla yaptığımda hep yanlış çıkıyodu, kitabın mantığına göre dikkat edilmesi gereken 1 kelime bile cevabı değiştiriyodu. anlamadım gitti şu eğitimi yaa :44:

bu yediiklim denemsiydi.

Yediiklim tuhaf yayın.:27: Kiminde moralini tavan yaptırıyor insanın,kiminde yerin dibine sokuyor.:14: İçin elbette rahat olsun,hepimiz aynı durumdayız.:1:

Back