- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
adamın sıkılmayacagı gibi deilimki yüzümü görmüyoBenimki sabah 6.5 akşam 9 ayakta annesi mu ne mu ne diye dolaşıp duruyor, gündüz şanslıysam 2 saat uyuyor, o iki saatlerim kendime geleyim derken bitiyor. Babannemiz bakmaya niyetlendi 48 saati bizimle geçti bizden gidince 1 gün baygın yatmışBen zaman katiliyim galiba :18:
Önerin için teşekkür ederim sabahları 10 tane kadar kuru üzümü aç karnına yiyordum oda zihnen ve bedenen çok işe yarıyordu, üzüm bitti ben bittim mi neTarçın hiç sevemedim onun için deneyebileceğimi sanmıyorum ama yinede teşekkür ederim...
Clementine sen o programı yer üstüne bide tatlı götürürsün...
Nilim, eşim çok sıkılıyor falan diyordun evlilik etiketini görünce aklıma geldi ben garip tarihleri kutlama sebebi sayarım kırkımız çıkacak biliyo musun diye diye iki hafta gezdim... ne kırkı ölecek miyiz dedi benimkigünü gelince , güzel bi sofrayla karşıladım eşimi 40 ayı doldurduk CANNN dedim, bitanede gül almıştım
Sende 3 gün sonra 9 ay 10 günlük tazecik gelin olcan belki bi muzurlukta senin aklına düşer
Hepinize iyi çalışmalar...
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
heytttt be türk anasına bak begetirin la...
rus edebiyatı, çin edebiyatı, ingiliz edebiyatı, venüs mars edebiyatı da getirseniz, sınavı alesin dibi de yapsanız Allahın izniyle atanacağım !
inat da bir murattır. siz deliyseniz ben zırdeliyim. 2 ay gece uyumam gündüz yemem içmem... tarihte coğrafyada matematikte uzman oldum sayenizde koy gitsin edebiyata da çalışayım... görün lan Türk anasının gücünü... cepheye çıplak ayak mermi taşıdım ben. iki kıytırık testle mi vazgeçireceksiniz....
o sınavı bir vekil-bakan hakkıyla versin, en dandik bölümün barajını geçsin, kadromu vereceğim.
ama SIKAR
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
:118: