2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

adamın sıkılmayacagı gibi deilimki yüzümü görmüyo ben ondan beklerim o da yapmaz odun öyle kalırız dediğin iyi fikir ha bire ugraşıyom adamda bi bebe yapamadın 9 ay on gün oldu şimdi kucagımızda olurdu diye zaten kusursuzum delim harbiden ne tatlı birisin ya evde kızınla birlikte iki cimcime çekiyo eşin

heytttt be türk anasına bak be seni gördükçe içimden azim fışkırıyo yahu ACI MACI BİZE KOYMAZ BE HACI
:118:

canım gky çözdüm ama sonucları cok kötü geldi söylemeye utanıyorum. hatta çözdüğüm en kötü denemeydi diyebilirm.
bakalım 2.5 aya kadar düzelir hepimizin inşallah.

programın için de ,bitirirsin canım. artık konu bitirmek zor gelmiyor insana o kadar yıl çalışınca.

ben edebiyat mezunuyum canım
ama lise ve üniversite bilgilerim benim tek kaynagım sanırım
onun dısında zaten içerik çok iyi acıklanmamısken ne kitap alırsak o kar.
datanın kitabını sipariş ettim bugün yarın gelir
bilgi veririm.

kızlar deneme çözdüm yediiklim tg 1 sonuçlar baya iyi maaşşallah çok mutlu oldum
sonucunu yazıyorum gkgy beklemeye dayanamadan
gelişim: 12 D 0 Y 12 NET
ögrenme : 28 D 2 Y 27.50 NET
program:10 D 2Y 9.50 NET
yöntem:26 D 4 Y 25 NET
ölçme 16 D 2Y 15.50 NET
rehberlik :16 D 2 Y 15.50 NET

TOPLAM 105 NET :78:

data son güncellemeye göre alan kitaplarını hafta sonu çıkaracakmış. ben onu bekliyorum ama bilgi ver yine de.

çok güzel canım. maşallahın var. aynen devam

data son güncellemeye göre alan kitaplarını hafta sonu çıkaracakmış. ben onu bekliyorum ama bilgi ver yine de.

evet ben biraz erken sipariş ettım
cok bekledım yenı kıtaplar cıksın dıye artık zaman da geçiyor diye aldım
sağolsun ösym

eğitim denemesi çözmeye gidiyorum ben
sonuc kötü geldikçe daha çok çözesim geliyor

Ben umursamıyorum artık,Allah bildiği gibi yapsın. Çalışmaya devam,ne getirirse getirsin.

Moral bozmak yok.

Maaafçım çok fazla alıp da elimde kalsın da istemiyorum çünkü benim daha konu eksiğim var, o yüzden belki de bi set bile alamam daha deneme de çözmem lazım yetişmez. Çözümlü değilse yargıyı eliyorum o zaman beyaz kalem alabilirim, sağol önerilerin için
Clementinecim programın süper bence eksiklerini belirlemişsin nisan ayı bittiğinde eksiklerin de kapanmış olur mayısta bol bol soru çözersin, ölçmeye ağırlık ver kurallarını yaz not kağıtlarına gözün gittikçe bakarsın formülleri kaparsın
Sucum ahh benim kader arkadaşım, nedir bizim bu raporlardan çektiğimiz, ben de bugün stajdaydım ve pzt de staja çağırdılar, benim işim sadece Perşembe günleri, pzt yi nerden çıkardılar anlamadım. Neymiş 23 nisan programı varmış orda dikilmemiz lazımmışşşş, ne güzel bi pzt boş diyodum onu da aldılar elimden
Gelinimmmm sen bitanesinnnn başarıcaz evelallahh kpss bize vız gelirrrr
Kusursuzdeli içinde romantik bi deli varmışşşş =))) maşallahhh ayy biz de aydönümlerini kutlarız ben de öyle günler çıkarırım hep =D
Renginacım moral bozmak yok, ne kadar yanlış o kadar çok şey öğrenme, doğrularımızı zaten biliyoruz yanlış çıksın ki bişeyler öğrenelim. Biraz polyannacıyım ama mantıken doğru =D
Nilimmm sen daha ilk sınavdan böyle sonuç getirdiysen hallettin say bu işi =) maşallahhhhhh darısı başıma
Bugumm tabii ki moral bozmak yok, sen 2 yıldır emek veriyosun bu işe, vız gelir bunlar sana

Eveettt kızçelerim stajdan geldim acayip yorgunum dinlemeden bi cacık yapamıcam

Benim de yarın son vizem. 9 gün tatilim var.

Bomba gibi döneceğim sahalara.

lokumum vizeler iyi gelirse finallerde de rahat oluruz
benim şu ana kadar açıklananlardan 78 altı notum yok, zaten 60 ı geçsem yeter modundayım hepsi bu civarlarda gelirse finali kasmam

lokumum vizeler iyi gelirse finallerde de rahat oluruz
benim şu ana kadar açıklananlardan 78 altı notum yok, zaten 60 ı geçsem yeter modundayım hepsi bu civarlarda gelirse finali kasmam

Kız var ya hiç çalışmadım,sürekli internetteyim,müzik ve fiysbuk.

Benim de çalışmamama rağmen iyi geçti şimdiye kadar hepsi.

Ben kaçayım,akşama doğru uğrarım.

sedefim dogru söylüyorsun pollyanna da olsa mantığı doğru.
ama insan üzülüyor işte:18:
hayırlısı olsun ya kafayı yiyeceğiz ya da kazanacağız

neyse sizlere bir soru sorayım muhteşem(!) denememden

kompozisyon yazmada başarılı olan öğrenci diğer derslerde de başarılı olacağı öngörüsü içinde olması hangisinin gerçekleşeceğine ilişkin beklentidedir?
a)gizil öğrenme
b)güdülenme
c)deneme yanılma
d)ileriye ket
e)olumlu aktarma

Son düzenleme:

Güdülenme mi yavrum ?

niliimm kuzum maşallah sana böyle devam et süpersin bu arada alan çalışmaların nasıl gidiyo murat yayıncılık sosyal bilgiler ala seti çıkarmış biraz pahalı ama testler denemeler konu anlatımları herşey var bilmem ki alsam mı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…