2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım geçen geçti de sen neyaptın sevgiilinle pürüzleri halledebildiniz mi?
kendi derdimden seninle ilgilenemedim kusura bakma arkadaşım..

- Hukuk fakülteleri

- İktisadi ve idari bilimler fakülteleri

- İşletme fakülteleri

- Siyasal bilimler fakülteleri

- Mühendislik fakülteleri

- Fen edebiyat fakülteleri

- İletişim fakülteleri

- BESYO

- Eğitim fakülteleri

- Mimarlık fakülteleri

- Diş hekimliği fakülteleri

- Tıp fakülteleri

- Veterinerlik fakülteleri

- Ziraat fakülteleri

- Edebiyat fakülteleri

- Teknik eğitim fakülteleri

her yıl sınava KPSS AGRUBU standart olmak üzere girebilirler kontenjan dahilinde atamaları yapılır

lakin memurluk düşünüyorsan sonu çift rakamla biten yıllarda yapılan sınava girmen gerekir ki onunda en yakın tarihi 2014 dür

cok tesekkurler

canım geçen geçti de sen neyaptın sevgiilinle pürüzleri halledebildiniz mi?
kendi derdimden seninle ilgilenemedim kusura bakma arkadaşım..

yok canım önemli değil. bize iyi geldi bu 1 hafta.
zaten birlikte olunca bi sorunumuz olmuyo bizim hiç

düğün tarihimiz falan belirlendi salonları gezdik falan, herşey güzeldi yani

anneler anlaşma konusunda biraz sıkıntılı bizim ama bakalım artık allah sonumuzu hayır etsin :26:

neyse çok şükür o zaman
ailelerde zamanla birbirine alışacaklar başlangıçta boyle şeylerin olması gayet normal
onemli olan sizin birbirinize yaptığınız yatırım
evlenince kapıyı kapatacksınız ve siz bir aile olacaksınız.
birbirinizi tketmeyin
ufak şeyleri büyütmeyin azıcık gormezden gelmeyi bili ikinizde
evlilik hazırlıkları her iki tarafda stres yüklüyor
Rabbim alnınızın akıyla çıkmanızı nasip etsin canım benim

aminnn.. allah razı olsun clementine...

nil nerelerdesin seni de özledim ben

bide kızlar konu dağılımları değişmiş yaa ... umarım iyi yönde etkiler bizleri :26:

canım ben çok fazla vakit harcayamıyorum o yüzden gelip netlerimi yazıyorum sanırım bu da yanlış anlaşılıyor burda ama hepimiz motive olmak adına ya da kime göre nerde olduğunu görmek için gelmedi mi buraya?
hepimizin sorunları oluyo ama malesef internet öyle saran bişey ki bazen 5 dk lığına diye giriyorum bi bakmışım 1 saat oluyor o yüzden de deneme sonucumu yazıp çıkıyorum genelde çünkü burdakilerin yorumları da önemli benim için.
Gerçekten arkadaşlar özel mesajlarınız var oradan halledin artık meseleyi
Bu arada yarın pegem denemesi olucaz alabilirisem fazla çünkü sayılı geliyor buraya ekliycem

Kızlar bugün yine oynak ÖSYM oynamış kpssnin içeriğiyle.buyrun değişiklikler ,onların tabiriyle güncellemeler

aferin akıllanmışsınız yoksa kapatıcaktım cafeyi haa şaka bi yana iştee buuuu size yakışanı yapıcağınızı biliyodum canlarım
hepinizi ayrı ayrı seviyorum. taraf tutamam. ama munenin dediği gibi bazı şeyleri özel mesajla halletmek en iyisi sanırım. tabii ki burada iyi kötü bi çok paylaşımımız olucak ama olayın bu kadar büyümemesi için bu gerekli. inanın bugün denemem vardı ve ben çok üzgündüm. aklım burda kaldı, olayların uzamasına çok üzüldüm. neyse ki hepsi geride kaldı içim rahatladı eskisi gibi olduğunuzu görünce öyle mutlu oldum ki anlatamam size.
bu arada şunu da söylemeden geçemicem. maafa da katılıyorum. ayrıca ilk kez yazan bi arkadaş vardı, ne güzel bişey paylaşmış adını hatırlayamadım şimdi ama sağolsun neyse. burada herkes herkesi sevmek zorunda değil, herkes herkese yorum yapmak zorunda da değil. bu yorum yapmama beğenip beğenmeme olayının da sevgisizlikle bi ilgisi yoktur. ben kendimden biliyorum. benim pzt hariç haftaiçi her gün okulum var, stajım var, haftasonu dershanem var, bunların yanında etüt ve deneme sınavlarım + vize final haftam var. herkesin kendine göre hayatında bi çok meşguliyeti var, kimimiz evli vs. tek alanımız bu cafe olmadığı için her zaman buraya gelemiyoruz, ya da gelsek de çok duramıyoruz, ama kıyısından köşesinden bi parça buraya aitsek tek bir şey yazıp da çıkabiliyoruz. mesela deneme sınavı sonuçları gibi.. bunda hiçbir kasıt yoktur. buranın amacı zaten paylaşmaktır. az ya da çok fark etmez. elimizden geldiğince buraya gelip çalışmalarımızı fikirlerimizi paylaşmak amaç. haa biri bişey sormuştur, ona cevap verilmemiştir, olabilir, ya o soru hakkında fikri yoktur, ya gözden kaçmıştır, ya da vakti yoktur cevaplamaya. olabilir. zaten bu topik zaman alıcı bir yer haline dönüşürse ben vicdanen rahatsız olurum. çünkü burası kpss çalışırken güdülenme yeri, vakit kaybetme yeri değil. ben topik sahibi olmama rağmen cafeme her yeni geleni göremiyorum bazen, ama öyle yorgun oluyorum ki.. bazen yorum yapcak halim olmasa da ne paylaştığınızı okumadan uyumadığım gecelerim oluyo. hepiniz benim için çok değerlisiniz, sizler olmasaydınız ben bu topiği açmasaydım inanın şimdiye kadar çoktan pes etmiştim. hayatımda bi çok şey iyiye gitmiyo ama işte sizin yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyo. burada kendimi yalnız hissetmiyorum. iyi ki varsınız, hepinize her şey için özellikle de bugünki güzel anlaşma için tekrar teşekkür ederim.
bu arada clementinem eşin için çok geçmiş olsun
svcnnn canım sorunlarınızı halletmenize sevindim, gerçekten yüzyüze her şey daha güzel oluyo
gelinim ben bugün pegem denemesine girdim. tavsiye etmem eğitim bilimleri çok kolaydı.

sedefcim sen sormuştun sanırım bunu.Bu gün elime geçti.7iklim soru bankasından sonra kolay gelecektir sanada.bilgi soruları geneli çözümleri detaylı, konu özeti gibi beğendim. çabuk bitiyor sıkmıyor .pg ile başladım on ikişer sorudan toplamda 42 test var.öğrenme otuzar sorudan 30 test o şekilde gidiyor bilginiz olsun kızlar

svcnn gözün aydın yoluna girmiş her şey

beyazanne femi duymuştum fem ve datayı alcağım inş sağolasın,çalışmalarına Maşallah

Clementine Rabbim şifa,sabır versin... benim gönül koyduğum kimse yok

nil,clementine,rengina sevindim burda olmanıza

sagol canım.
ama bugusu da burada olur inşallah.
hepimizin motiveye ihtiyacı var.

Son düzenleme:

evet canım ben sormuştum sağol bilgilendirdiğin için peki yargının modüler soru bankasını biliyo musun? 2 si arasında kalmıştım.
şimdilik 7 iklimi bitirmek hedefim az kaldı.. sonra uzman kariyer yaprak test alıcam sonra da tabii kalan zamanıma bağlı olarak bi soru bankası almak istedim o da ya bu ya da yargı düşündüm canım

günününz aydın aydın olsun kızlar kakın hadiiiiii

sedefcim yargının tgleri iyi diye duydum hep,modüleri çözümlü olmayınca içime sinmedi.fem pegem istikrar uzman çözdüm onları önerebilirim eb için.her yayını kurcala sen kuzum ne olacağı belli olmaz

kızlar anaysadan hangi yayını beğendiniz geçen yılın datası var elimde olmaz mı o

herkese günaydın.Rabbim hepimize zihin açıklığı ve çalışma azmi versin..

REGİNA dün çozdüğn denemenin sonuçları nasıl? ben pegem çozmüştüm olçmeye kadar 2 yanlışım olçmede aldı başını gitti

net olarak 106 ama ben bu olçmeyi ne yapacağım
yeni konu tekrarı yaptım..

nilim kalk hadi tabii dün akşam gezdin tozdun şimdi uyanamıyorsun..:)

işite benim nisan ayı parogramım
buraya yazayımda bittikçe yanına yazarım

1-yediklimden kalan modüler rehberlik ve oyt bitecek
2-matematikten problemler bitecek
3-tarihten eksik olduğum kronoloji ve gazete ve dergiler tekrar edilecek
4-coğrafyadan güneydoğu anadolu bolgesi ve şu 21 haziran 21 aralık davası onun ikisini karıştırıyorum nerde gündüz süresi uzun nerde gece süresi ona bakacağım.
5-anayasa hergün 10 sayfa okunacak
6- türkçede hala dilbilgisinde yanlışım çıkıyor bileşik ve sıralı cümleleri bir birinden ayıramıyorum. genel bnir dilbilgisi tekrarı yapılacak.

nisan sonuna kadar planım bu ne dersiniz bitirebilirmiyim?

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutlu huzurlu ve bol sorulu günler bizim olsun inşaallah clemantinem eşim 8 gibi evden çıkıyo onun karnını doyur giydir yolla derken 8 den önce giremiyorum tatlım evet dün gezdim tozdum ama bugün telafi vakti ilk kez deneme çözecem canım:18:korkuyorum ama kaçış yok , sonuçları paylaşırım :126:
bide ihtiyacın eb soru bankasından sadece ölçme kaldı 200 soru kadar onu çözüp bitirmeliyim ha bide alanımdan konu çalışcam 19.yy osmanlı bugünlük planım bu yorulmazsam akşamda oran orantıdan soru çözmeliyim bu arada özel msj kutumu azcık boşalttım

aminnn.. allah razı olsun clementine...

nil nerelerdesin seni de özledim ben

bide kızlar konu dağılımları değişmiş yaa ... umarım iyi yönde etkiler bizleri :26:

burdayım sevcanım hoşgeldin herşey düzelmiş sevindim nikahı naptın olacakmı

cloşşş bende ölçmeden çok tırsıyom ya nolacak bu halimiz :18:

bence yetiştirirsin nisan ayı programını canım yadeneme sonucunda çok güzel ölçmeyide hallet fullersin
kahvaltımı yapıp denememi çözeyim sonra bende planımı yazcam inşaallah size bi de şuana kadar yaptıklarımıda

Günaydın kızlar sizleri görmek çoook güzel dün bütün gün planla uğraştım o kadar yazdım annem çağırınca kapatıp gittim gelince bi baktım plan diye bir şey yok kaydetmemişim oturdum tekrar yazdım artık yarın stajım var konu 23 nisan ülke bayraklarını çizdim boyadım. Bugün ders çalışıp şapka yapacağım çocuklara , kitap toplama kampanyası düzenleyeceğiz onun için araştırma yapacağım.Çok işim var benim ama buraya gelmeden duramadım hepinize kolay gelsin kızlar

kızlar çok fenayım...

sınava 2 ay kala içerik değişti.

alan sınavıma edebiyat konularını da eklemişler

aranızda edebiyatçı var mı? kaynak önerebilir mi?

çocuk edebiyatı, T. halk edebiyatı, eski Türk edebiyatı, yeni Türk edebiyatı, çağdaş Türk edebiyatı, edebiyat bilgi ve kuramlarından da soru gelecek. toplam ağırlıkları %40 civarı((

getirin la...

rus edebiyatı, çin edebiyatı, ingiliz edebiyatı, venüs mars edebiyatı da getirseniz, sınavı alesin dibi de yapsanız Allahın izniyle atanacağım !

inat da bir murattır. siz deliyseniz ben zırdeliyim. 2 ay gece uyumam gündüz yemem içmem... tarihte coğrafyada matematikte uzman oldum sayenizde koy gitsin edebiyata da çalışayım... görün lan Türk anasının gücünü... cepheye çıplak ayak mermi taşıdım ben. iki kıytırık testle mi vazgeçireceksiniz....

o sınavı bir vekil-bakan hakkıyla versin, en dandik bölümün barajını geçsin, kadromu vereceğim.

ama SIKAR

Benimki sabah 6.5 akşam 9 ayakta annesi mu ne mu ne diye dolaşıp duruyor, gündüz şanslıysam 2 saat uyuyor, o iki saatlerim kendime geleyim derken bitiyor. Babannemiz bakmaya niyetlendi 48 saati bizimle geçti bizden gidince 1 gün baygın yatmış Ben zaman katiliyim galiba :18:

Önerin için teşekkür ederim sabahları 10 tane kadar kuru üzümü aç karnına yiyordum oda zihnen ve bedenen çok işe yarıyordu, üzüm bitti ben bittim mi ne Tarçın hiç sevemedim onun için deneyebileceğimi sanmıyorum ama yinede teşekkür ederim...

Clementine sen o programı yer üstüne bide tatlı götürürsün...

Nilim, eşim çok sıkılıyor falan diyordun evlilik etiketini görünce aklıma geldi ben garip tarihleri kutlama sebebi sayarım kırkımız çıkacak biliyo musun diye diye iki hafta gezdim... ne kırkı ölecek miyiz dedi benimki günü gelince , güzel bi sofrayla karşıladım eşimi 40 ayı doldurduk CANNN dedim, bitanede gül almıştım Sende 3 gün sonra 9 ay 10 günlük tazecik gelin olcan belki bi muzurlukta senin aklına düşer

Hepinize iyi çalışmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…