kızlar ben geldim...
1 haftadır olanları tek tek okudum ve çok üzüldüm.
nil gidiyorsun diye bi ara çok üzüldüm
ama gitmeyecek olmana sevindim.
nil,clementine,sedef hepiniz çok iyisin, güzel bi topikte hep birlikte paylaşımlar yapıyorduk.
yaşanan konuşmalar hoş olmamış. ama kimin ne olduğunu zaten bilen biliyor kızlar.
hiç biriniz bi yere gitmeyin sakın ...
sınavdan sonrasında da yine birlikte tercihlerimizi konuşalım burda sevinçle inş.
kızlar musadenızle bende bısey sormak ıstıyorum ben bu sene muhendıslıkten mezun olucam kpss bu sene bıze varmı yokmu?muhendıslıklere ıkı senede bır sınav oluyo falan dedıler bılen bırı yazarsa cok mutlu olurum tesekkurler:)
cok tesekkurler- Hukuk fakülteleri
- İktisadi ve idari bilimler fakülteleri
- İşletme fakülteleri
- Siyasal bilimler fakülteleri
- Mühendislik fakülteleri
- Fen edebiyat fakülteleri
- İletişim fakülteleri
- BESYO
- Eğitim fakülteleri
- Mimarlık fakülteleri
- Diş hekimliği fakülteleri
- Tıp fakülteleri
- Veterinerlik fakülteleri
- Ziraat fakülteleri
- Edebiyat fakülteleri
- Teknik eğitim fakülteleri
her yıl sınava KPSS AGRUBU standart olmak üzere girebilirler kontenjan dahilinde atamaları yapılır
lakin memurluk düşünüyorsan sonu çift rakamla biten yıllarda yapılan sınava girmen gerekir ki onunda en yakın tarihi 2014 dür
canım geçen geçti de sen neyaptın sevgiilinle pürüzleri halledebildiniz mi?
kendi derdimden seninle ilgilenemedim kusura bakma arkadaşım..
yok canım önemli değil. bize iyi geldi bu 1 hafta.
zaten birlikte olunca bi sorunumuz olmuyo bizim hiç
düğün tarihimiz falan belirlendi salonları gezdik falan, herşey güzeldi yani
anneler anlaşma konusunda biraz sıkıntılı bizim ama bakalım artık allah sonumuzu hayır etsin :26:
canım ben çok fazla vakit harcayamıyorum o yüzden gelip netlerimi yazıyorum sanırım bu da yanlış anlaşılıyor burda ama hepimiz motive olmak adına ya da kime göre nerde olduğunu görmek için gelmedi mi buraya?kızlar size inanamıyorum.
başlık ne hale gelmiş... hepinizin mesaj hakkı vardır diye düşünüyorum. Allah aşkına özel işleri özelden halledelim. burası ne güzeldi ya hu...
konuya dönelim.
netleri sordum kimse cevap yazmamış? yoksa daha denemelere başlamadınız mı? matematik sıkıntısı olanlar ofisokul.com a bakabilir. ben oradan hallettim şükür. burada tavsiye etmişti kızlar. Allah bin kere razı olsun. 30da en az 25 netim var.
anlatın bakalım sizde ne var ne yok?konular tekrarlar bitti mi?
Kızlar bugün yine oynak ÖSYM oynamış kpssnin içeriğiyle.buyrun değişiklikler ,onların tabiriyle güncellemelerEki Görüntüle 688183 Eki Görüntüle 688182
sagol canım.Eki Görüntüle 688253
sedefcim sen sormuştun sanırım bunu.Bu gün elime geçti.7iklim soru bankasından sonra kolay gelecektir sanada.bilgi soruları geneli çözümleri detaylı, konu özeti gibi beğendim. çabuk bitiyor sıkmıyor .pg ile başladım on ikişer sorudan toplamda 42 test var.öğrenme otuzar sorudan 30 test o şekilde gidiyor bilginiz olsun kızlar
svcnn gözün aydın yoluna girmiş her şey
beyazanne femi duymuştum fem ve datayı alcağım inş sağolasın,çalışmalarına Maşallah
Clementine Rabbim şifa,sabır versin... benim gönül koyduğum kimse yok
nil,clementine,rengina sevindim burda olmanıza
Eki Görüntüle 688253
sedefcim sen sormuştun sanırım bunu.Bu gün elime geçti.7iklim soru bankasından sonra kolay gelecektir sanada.bilgi soruları geneli çözümleri detaylı, konu özeti gibi beğendim. çabuk bitiyor sıkmıyor .pg ile başladım on ikişer sorudan toplamda 42 test var.öğrenme otuzar sorudan 30 test o şekilde gidiyor bilginiz olsun kızlar
svcnn gözün aydın yoluna girmiş her şey
beyazanne femi duymuştum fem ve datayı alcağım inş sağolasın,çalışmalarına Maşallah
Clementine Rabbim şifa,sabır versin... benim gönül koyduğum kimse yok
nil,clementine,rengina sevindim burda olmanıza
aminnn.. allah razı olsun clementine...
nil nerelerdesin seni de özledim ben
bide kızlar konu dağılımları değişmiş yaa ... umarım iyi yönde etkiler bizleri :26:
cloşşş bende ölçmeden çok tırsıyom ya nolacak bu halimiz :18:herkese günaydın.Rabbim hepimize zihin açıklığı ve çalışma azmi versin..
REGİNA dün çozdüğn denemenin sonuçları nasıl? ben pegem çozmüştüm olçmeye kadar 2 yanlışım olçmede aldı başını gitti
net olarak 106 ama ben bu olçmeyi ne yapacağım
yeni konu tekrarı yaptım..
nilim kalk hadi tabii dün akşam gezdin tozdun şimdi uyanamıyorsun..:)
işite benim nisan ayı parogramım
buraya yazayımda bittikçe yanına yazarım
1-yediklimden kalan modüler rehberlik ve oyt bitecek
2-matematikten problemler bitecek
3-tarihten eksik olduğum kronoloji ve gazete ve dergiler tekrar edilecek
4-coğrafyadan güneydoğu anadolu bolgesi ve şu 21 haziran 21 aralık davası onun ikisini karıştırıyorum nerde gündüz süresi uzun nerde gece süresi ona bakacağım.
5-anayasa hergün 10 sayfa okunacak
6- türkçede hala dilbilgisinde yanlışım çıkıyor bileşik ve sıralı cümleleri bir birinden ayıramıyorum. genel bnir dilbilgisi tekrarı yapılacak.
nisan sonuna kadar planım bu ne dersiniz bitirebilirmiyim?
sorun yok..eski hesabımı kocam patlattığı için ben de yeniyim özel mesajım yok
şimdiii bizim veletlerin dersten nefret ettiği malum ki benim oğlum hemen boynuma sarılıp anneeeem diye öpmeye başlıyor dersi bırakayım diye. benim banko saatlerim ve kurallarım şöyle:
sabah 6 da masa başında ol. 7,5 ta turan kalkana kadar tekrar.deneme. soru...paşa gönlün ne isterse...
turan'ın günlük 3 saat net öğle uykusu var. ben bu sürede de ders çalışıyorum (şu an siz beni aylak sanın. akıllım ben tarih çözüyorum bir yandan:))
sabah işini oğlumla yapıyoruz. kitap okuyoruz. akşam 7 de sızıp kalana kadar kuduruyorum ki erken yatsın. genelde işe yarıyor. akşam da kocama göre ya ders çalışırım, ya mısır patlatıp sörvayvır izleriz...falan...
yani oğlum uyanıkken çalışmam. en fazla o pepeyi izlerken çaktırmadan ihtiyaç kpss ilacı kartlarımla oyun oynuyor numarası yaparım:)
selam, canım küçük bi tavsiyem olacak yorgunluk için.
çubuk tarçın al ve tırnak büyüklüğünde kır.
onu agzına al yarım saat agzında dursun. mümkünse sakız gibi çiğne.3 gün sonra farkedeceksin :)
sabah birden uyanıyosun uyku hali olmuyo, bir de zihin acayip açık oluyo.
terçın kan şekerini düşürüyo tarçından sonra 1 küpşeker atarsan ağzına o da dengeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?