2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

yanlış da anlaşılmasın. derdimizi, kederimizi dökeceğiz tabii vasfiye ablamıza:)) ama böyle karşılıklı meseleler için kimseyi üzmeyelim.

bu arada konunun a sını b sini bilmiyorum. genel yazdım.

kızlar size inanamıyorum.

başlık ne hale gelmiş... hepinizin mesaj hakkı vardır diye düşünüyorum. Allah aşkına özel işleri özelden halledelim. burası ne güzeldi ya hu...

konuya dönelim.

netleri sordum kimse cevap yazmamış? yoksa daha denemelere başlamadınız mı? matematik sıkıntısı olanlar ofisokul.com a bakabilir. ben oradan hallettim şükür. burada tavsiye etmişti kızlar. Allah bin kere razı olsun. 30da en az 25 netim var.

anlatın bakalım sizde ne var ne yok?konular tekrarlar bitti mi?
tekrar kusura bakma beyaz annecik ben deneme çözmedim daha şuan çıkmam lazım daha sonra yazacam hepsini msjın görüldü

nilkon sen beni tanımıyorsun
ben burada eskiden beri vardım adımı değiştrirdim
eski adımı söylesem tanırsın belki neyse söylemeyeceğim
ve ben yine yine yine söylüyorumki kımseye özel söylemedim hiçbir sözümü
genel manada söyledim
ayrıca eskiden burası bana göre daha farklıydı bu benim düşüncem. bu düşüncemde de seni ya da başkasını baz almadım.

yani ya onlar ya ben diyorsun da bu kadar takacak ne var ki
ya da bu hoş bir cümle mi?
hic sorun değil ya cidden sen ol biz olmayalım yani

regina bu olay seninle ilgili değil gerçekten
dediğin gibi ders çalışmamız lazım nilde altını çizerek belirtmiş her soruna cevap vermeye çalıştım diye..

uzatmayalım daha fazla hepimize yer burda.

şiddetle önerilen eserlere bir yenisini daha ekliyor beyazananız:

fem tarih soru bankası.

tam kpss kafası. normal ayarda giden soruların arasına "osmanlı'da ilk milli olimpiyat cemiyetini kim kurmuştur" türünden akıl sağlığını zorlayacak sorular serpiştirilmiş, her testte mutlaka bir şeyler öğreten çözülesi bir kaynak.

---bu arada cevap selim sırrı (tarcan) bey:)

regina bu olay seninle ilgili değil gerçekten
dediğin gibi ders çalışmamız lazım nilde altını çizerek belirtmiş her soruna cevap vermeye çalıştım diye..

uzatmayalım daha fazla hepimize yer burda.

evet uzatmanın manası yok clementine
buraya yazılanları görmeden önce deneme çözecektim
bir girdim çıkamadım deneme de kaldı

işte tartışmanın olumsuz yanı yani..

canım hem eğitim hem gygk. 20li deneme seti. çözüm kitapçıkları da içinde. ben tavsiye ederim. özellikle matematikte çözümlü kitapçık hayat kurtarıyor.

beyazanne merak ettim daha once matematiğin varmıydı yoksa sadece ofis okulla mı 25 net yaptın ben 15 yapsam opüp başıma koyacağım
25 net çok çok iyi.

evet uzatmanın manası yok clementine
buraya yazılanları görmeden önce deneme çözecektim
bir girdim çıkamadım deneme de kaldı

işte tartışmanın olumsuz yanı yani..

hadi kalk Bismillah de otur denemenin başına bende çozeyim hatta sonra sonuçları paylaşırız destek olalım nolur birbirimize..

beyazanne merak ettim daha once matematiğin varmıydı yoksa sadece ofis okulla mı 25 net yaptın ben 15 yapsam opüp başıma koyacağım
25 net çok çok iyi.

daha önce matematiğim tabii ki vardı. zaten insanlar 3e ayrılır: matematiği olanlar ve olmayanlar:))))

yoktu canım. deneme yanılma, şıklardan gitme, atma tutma ile 10 küsürü geçemedim hiç. ama maşallah deyin kız 2010 kpss yi çözdüm 29 net 1 boş:) osifokul. com ücretsiz. bi deneyin derim. bana çok dua edeceksiniz ki ben de ilk diyenin adını hatırlayamadığım için başlığa giren herkese dua ediyorum

Kızlar ben niye burdayım? Babanne olmuşum sınava hazırlanıyorum hepinizden büyüğüm ama yinede önerilerinize desteğinize ihtiyacım var... Bazen yardım edebileceğimi düşündüğüm için burdayım... Bazı sebeplerden dolayı uzun süre aranıza yazılı olarak katılamadım.. Bazı arkadaşlar kendince trip atıyor sonra kendi geri geliyor... onları arayan soran yok... neyse ... mesela kitapseli yok türkmengelinini çok merak etmiştim geri döndü... clementine geri döndü ... sedef aranır sorulur... sınavları biter gelir... nur_tubam nilim ebonum gönlü güzel arkadaşlarım burayı boş bırakmaz ... yeniler zaten yeni alışıyor... maaff tuğba00 sevcan ....

Burada şimdiye kadar kimse kimsenin kalbini kırmadı, her sayfayı okumuşum... bazen kendince trip atanlar oldu, laf sayıp gidenler geri geldi kendi kendine ... takip edenler diğerlerini çok iyi bilir...
Biz birbirine kitap önerisinde bulunan çalışmalarını destekleyen bir grubuz, arada dertleşiriz... Birilerinin kuyusunu kazmak gibi bir derdim (iz ) olmadı... Cevap alamayanlar olabilir beğeni almayanlar olabilir... Bu cafede beğeni yarıştırılmıyor, her sorusuna cevap alan birinci olmuyor.. Burada paylaşım var yarışma kuyu kazma yok... Moral bozma yok... Sınava kaç gün kaldığını bile hatırlatmıyoruz...
Hepiniz sağlıcakla kalın her yerde çatlak ses olur... Burdaki çatlak ses ben olayım...

şiddetle önerilen eserlere bir yenisini daha ekliyor beyazananız:

fem tarih soru bankası.

tam kpss kafası. normal ayarda giden soruların arasına "osmanlı'da ilk milli olimpiyat cemiyetini kim kurmuştur" türünden akıl sağlığını zorlayacak sorular serpiştirilmiş, her testte mutlaka bir şeyler öğreten çözülesi bir kaynak.

---bu arada cevap selim sırrı (tarcan) bey:)

canım soru tarzları nasıl??
içinde anayasa da var mı???
benimde bi tuzum bulunsun pegem in 2010 yılına ait tarih soru bankası aldım. neredeyse bugüne kadar çözdüğüm en güzel en kaliteli kitap.
kitap da konular 3 er farklı katagoride soruluyor.
mesele 20.yy hakkında
1.konu kavrama testleri
2.konu öğrenme testleri
3, konu pekiştirme testleri
konu öğrenmeler genelde bilğiye dayalı. bilmediğim çok şeyi öğrendim diyebilirim.

Kızlar ben niye burdayım? Babanne olmuşum sınava hazırlanıyorum hepinizden büyüğüm ama yinede önerilerinize desteğinize ihtiyacım var... Bazen yardım edebileceğimi düşündüğüm için burdayım... Bazı sebeplerden dolayı uzun süre aranıza yazılı olarak katılamadım.. Bazı arkadaşlar kendince trip atıyor sonra kendi geri geliyor... onları arayan soran yok... neyse ... mesela kitapseli yok türkmengelinini çok merak etmiştim geri döndü... clementine geri döndü ... sedef aranır sorulur... sınavları biter gelir... nur_tubam nilim ebonum gönlü güzel arkadaşlarım burayı boş bırakmaz ... yeniler zaten yeni alışıyor... maaff tuğba00 sevcan ....

Burada şimdiye kadar kimse kimsenin kalbini kırmadı, her sayfayı okumuşum... bazen kendince trip atanlar oldu, laf sayıp gidenler geri geldi kendi kendine ... takip edenler diğerlerini çok iyi bilir...
Biz birbirine kitap önerisinde bulunan çalışmalarını destekleyen bir grubuz, arada dertleşiriz... Birilerinin kuyusunu kazmak gibi bir derdim (iz ) olmadı... Cevap alamayanlar olabilir beğeni almayanlar olabilir... Bu cafede beğeni yarıştırılmıyor, her sorusuna cevap alan birinci olmuyor.. Burada paylaşım var yarışma kuyu kazma yok... Moral bozma yok... Sınava kaç gün kaldığını bile hatırlatmıyoruz...
Hepiniz sağlıcakla kalın her yerde çatlak ses olur... Burdaki çatlak ses ben olayım...

canım sen buradaysan ben buradayım :)

ne güzel yazmışsın parmaklarına sağlık arkadaşım.
sen sıkma canını gor bak herşey daha iyi olacak merak etme..
mutlaka bizimde hatalarımız olmuştur ozeleştirimizi yapıp yolumuza devam edeceğiz..

Son düzenleme:
canım soru tarzları nasıl??
içinde anayasa da var mı???
benimde bi tuzum bulunsun pegem in 2010 yılına ait tarih soru bankası aldım. neredeyse bugüne kadar çözdüğüm en güzel en kaliteli kitap.
kitap da konular 3 er farklı katagoride soruluyor.
mesele 20.yy hakkında
1.konu kavrama testleri
2.konu öğrenme testleri
3, konu pekiştirme testleri
konu öğrenmeler genelde bilğiye dayalı. bilmediğim çok şeyi öğrendim diyebilirim.

içinde anayasa yok tatlım. tarihin her konu başlığından ortalama 7şer test var. her test ortalama 14 soru.bak bir sorusunu yazayım:

osmanlı devletinde üretim merkezleri ve üretilen ürün ile ilgili aşağıdaji eşleştirmelerden hangisi yanlıştır?

a. bursa-ipek
b. selanik-çuha
c. bulgaristan-aba
d. ankara-tiftik
e. erzurum- sanayi

içinde anayasa yok tatlım. tarihin her konu başlığından ortalama 7şer test var. her test ortalama 14 soru.bak bir sorusunu yazayım:

osmanlı devletinde üretim merkezleri ve üretilen ürün ile ilgili aşağıdaji eşleştirmelerden hangisi yanlıştır?

a. bursa-ipek
b. selanik-çuha
c. bulgaristan-aba
d. ankara-tiftik
e. erzurum- sanayi

bu da öğretici:)
bu tarz kitaplar çok faydalı oluyor.
peki eğitimde ne tavsiye edersin.
ben dinamik yayınları aldım.bitmek üzere.
bu arada cevap ne :) aklıma e geldi ama :D

Kız siz ne fenasınız :27: ben git sıpaya bak gel toparla geri yaz derken siz iki sayfa ilerlemişsiniz bile ... :1:
Buradayım tabi delisiz köy olmaz burada benim köyüm rakipcim biz bize yeteriz :17:
Eşinin durumunu burada anlatmadığın için özel mesajımda olmadığı için hiç söylememiştim tez zamanda eskisinden de sağlıklı olur inşallah... Hep yüzünüz gülsün inşallah...
Sağlıcakla kalın...

beyazanne soruya e dıyorum
bunun dısında kızlar dün haberde gösterdi alan sınavı için danıstay mebden savunma istemiş ve o savunma gelene kadar alan sınavı durdurlmuş
bir avukatın dedğine göre de %1lik pay kadar durdurulma devam etmezmiş
yani mebden duyuru almadığımız sürece çalışmaya devam tabi ki.

II. abdülhamit döneminde tanzimat'ın getirdiği eşitlik ve kanunlara dayanan ilkelerin çiğnendiğini öne süren yabancı basın mensupları kapitülasyonlardan faydalanmak istemişler, devletin yabancı gazete ve gazetecileri yasaklama teşebbüsleri karşısında ise basın hürriyetlerinin sınırlandığını iddia etmişlerdir. ancak II. abdülhamit bunlara izin vermeyip kapitülasyonların basın alanına yayılmasını engellemiştir.

yukarıdaki bilgilere bakarak aşağıdakilerden hangisine ulaşılabilir?

a. avrupa ile askeri ve siyasi ilişkiler geliştirilmiştir.
b. kapitülasyonların sürekli hale getirilmesi engellenmeye çalışılmıştır.
c. yönetim aleyhine oluşabilecek fikirlerin önüne geçilmeye çalışılmıştır.
d. ülkeye yabancı sermayenin girmesi engellenmeye çalışılmıştır.
e. tanzimat dönemi basın anlayışı sona ermiştir.

bu da öğretici:)
bu tarz kitaplar çok faydalı oluyor.
peki eğitimde ne tavsiye edersin.
ben dinamik yayınları aldım.bitmek üzere.
bu arada cevap ne :) aklıma e geldi ama :D

evet cevap e. ama burada önemli olan selanik ve bulgaristanı öğrenmiş olmamız:))

eğitimden pegem ve yargıyı öneririm. özellikle yargıyı çözerken çok şey öğrendim.

gygk da önemli değil ama eğitimde çalıştığınız kaynakların en azından 2011 den sonra basılmış olmasına dikkat edin. ösym eğitimde her geçen sene kendini aşıyor.

Ne güzel siz çalışmaya başlamışsınız ben de aöf sınavım geçtikten sonra çalışmaya başlayacağım.

zaman konusunda kendinizi kimseyle kıyaslamayın. strese girmeyin derim. ben eylül'de başladım. aralıkta deneme kampı yaptım 1 ay. her gün 1 deneme şeklinde. ocakta yan gelip yattım:) şubatta epey dolandım:))
mart'ta konu tekrarına başladım, şimdi sadece coğrafya ve vatandaşlık kaldı o da okuyup geçiyor, elimdeki tüm kırık kırpık soru bankalarını bitiriyorum. mayıs ve haziran deneme kampına gireceğim yine.

amaaa

biz 3teyken sirseri diye tabir edeceğimiz bir son sınıf oğlan vardı. gezdi tozdu. mayıs sonu eve gitmiş, oturmuş 1,5 ay çalışmış. o zaman 86 almış atanmıştı hemi de memleketine...

yani nasip işi.ben işi baştan sıkı tuttum çünkü 5. senem, bir oğlum var.

nişanlı girdim
yeni evli girdim
hamile girdim
süt sağdım girdim
bu sene yemek hazırlayıp gireceğim.

bir gün sınavdan çıkınca oğlumun "anne nasıldı eğitim zorladı mı" dememesi için bu sene atanmam şart:))

Back