• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

herkese günaydın..
Rabbim hepimize zihin açıklığı versin
kızlar anteramanlarla matematik kitabının 6.gününe başlıyorum
ama beni inanıllmaz uğraştırıyor rahat 2.5 saatimi alıyor
olsun..
o 15 nete çok ihtiyacım var benim
ve eninde sonunda yapacağım..

herkese günaydın..
Rabbim hepimize zihin açıklığı versin
kızlar anteramanlarla matematik kitabının 6.gününe başlıyorum
ama beni inanıllmaz uğraştırıyor rahat 2.5 saatimi alıyor
olsun..
o 15 nete çok ihtiyacım var benim
ve eninde sonunda yapacağım..

günaydın arkadaşım inşallah.benim de 15 mat ihtiyacım var ama başlayamadm henüz.diğer konulardan açığım çok onları tamamlayınca inşh. başlıycm.allah zihin açıklığı versn

Sedefciğim isim değiştirdim ben:) ssinemmeniss değişti:)

Kızlar bişe sorcam şimdi benim nişanlım askerde,rahat görev vermişler çok şükür kpss çalışabilecekmiş,Benden soru bankası istiyor sadece... GKGY istiyor, En iyi kapsamlıçözümlü soru bankası hangisi ki,Ben ihtiyacı seviyorum sizin önerdiğiniz başka birşey varmı? BİDE KONU ANLATIMI İSTEMİYOR AMA BEN X DEfterlerinden gönderim yinede diorum:26:

canim gkgy de ihtiyaç ve yediiklimi kullanıyorum yediiklim soru bankası çözümlü olduğu için seviyorum neden yanlış yaptığını görüyorsun.x yayıncılık defterleri çok iyi tekrar için göndermede fayda var canim

Karlı bir sabaha açtık gözlerimizi... Soğuk havaları değerlendirelim,
havalar ısınınca lise öğrencisi gibi dersten kaçmanın yollarını arayacağız:27:
Buarada kba isminde bir kullanıcı kızımın öksürüğüyle ilgili özel mesaj atmış
ama ben cevap yazamıyorum buradan teşekkür ediyorum:17:
Hepinize iyi çalışmalar...

[SUP]hepinize kocaman günaydınlar :3::3: bende programla cebelleşiyorum 4 güne kadar cografya ve program bitiyo inşallah.grsrüz çok çalışın kendinize iyi bakın[/SUP]

canim gkgy de ihtiyaç ve yediiklimi kullanıyorum yediiklim soru bankası çözümlü olduğu için seviyorum neden yanlış yaptığını görüyorsun.x yayıncılık defterleri çok iyi tekrar için göndermede fayda var canim

Teşekkürler canım ben şimdi ihtiyaca gidiyorumda ihtiyacında soru bankaları çözümlü ama yedi iklim dahamı iyi:26:

BASIN DUYURUSU
(4 Ocak 2013)2013-Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik, 4 Ocak 2013 tarihli ve 28518 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bu Yönetmelik gereği; Merkezimiz tarafından bazı dillerde yılda iki kez olmak üzere Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı (YDS) yapılacaktır. Sınavın ilk uygulamasının 7 Nisan 2013 tarihinde yapılması planlanmaktadır.
2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından, yabancı dil bilgisi seviye belirlemeye yönelik olarak, sadece Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı (YDS) yapılacaktır. Diğer yabancı dil bilgisi seviye belirleme sınavları (ÜDS/KPDS vb.) yapılmayacaktır. Ayrıca; ÖSYM tarafından uygulanan ve içeriğinde yabancı dil sorusu/testi bulunan sınavlarda yabancı dil sorusu/testi bulunmayacak, bu adayların sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde YDS’den alacakları puanlar kullanılacaktır.Bu nedenle, 2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından yapılan KPSS, TUS, DUS vb. sınav ve yerleştirme işlemleri ile ÜDS/KPDS sonuçlarını kullanan diğer kamu/özel kurum ve kuruluşların sınav/yerleştirme işlemlerine katılacak adayların, yabancı dil yeterliğinin belirlenmesi için 7 Nisan 2013 tarihinde yapılması planlanan YDS’ye katılmaları yararlarına olacaktır.
Kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Arkadaşlar KPSS Cumartesi Sabah Oturumu 2 saatlik GY-GK den sonra başvuranlar kalır Yabancı Dil soruları çözülürdü,
bazı memuriyetler için gerekli olurdu, onunla birlikte KPDS ve ÜDS kaldırılmış YDS getirilmiş ilgilenen varsa diye haberdar etmek istedim.:17:

Arkadaşlar KPSS Cumartesi Sabah Oturumu 2 saatlik GY-GK den sonra başvuranlar kalır Yabancı Dil soruları çözülürdü,
bazı memuriyetler için gerekli olurdu, onunla birlikte KPDS ve ÜDS kaldırılmış YDS getirilmiş ilgilenen varsa diye haberdar etmek istedim.:17:

hayırlısı olsun diyelim :18::18::18:

herkese günaydın..
hadi bakalım silkinin..
oflayıp puflamak yok..
millet devlet okullarında nerdeyse yarım gün çalışırken
biz burda dirsek çürütüyoruz
emeklerimizin karşılığını alacağız elbet
ama gerçekten emek vermemiz gerek
herkes sıcak yatağından kalksın bakalım
6 aydan az bir süre kaldı
seve seve hatırlatırım
ve daha bir yığın çozulecek soru yapılacak deneme
tekrar edilecel konu var
uyuşukluğa yer yok
hadi bakalım
Ya ALLAH ..Ya Bismillah..

Sana maşallah diyorum arkadaşım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah:nazar:
Kızlar bugun denemeye girdim,berbat ötesiydi Türkiye geneliydi(ihtiyacın denemesi),ilk oturumum o kadar kötü ki ama yılmıyorum kesinlikle dahada güçlendim bilmediğim bir sürü soru öğrendim karım oldu bir sürü.Eğitim bilimlerinden de yeni sınav sistemine göre olduk sınavımızı 80 soruydu.Allah hepinizin yardımcısı olsun,kolay gelsin.
Sedef cim başarılar diliyorum sanada,umarım bütün notların aa olur:32:

kusursuzdeli canım saol paylaşımın için duydum bu değişikliği ama araştırmaya üşenmiştim iyi oldu:1:
tubish canım gkgy 120 soru o değişmedi değil mi?birde ihtiyaçta öabs ile ders ücreti nasıl canım biliyor musun?

oooo
maşallah

ALLAH cc hepinize zihin açıklığı versin banada

hem zihin açıklığı hem çalışma azmi

bende yediiklimin 2013 eğitim bilimleri hem modüler setini hem soru bankasını aldım

gk-gy de yargının 2012 baskısını aldım ( çok farkerdermi bilemiyorum :( )

ya ben unutuyorum hep unutuyorum hiç çalışasım yok :(

sizlerin çoğu bayağı bitirmiş

ben napıcam napıcammmmmmmmmmm:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Sana maşallah diyorum arkadaşım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah:nazar:
Kızlar bugun denemeye girdim,berbat ötesiydi Türkiye geneliydi(ihtiyacın denemesi),ilk oturumum o kadar kötü ki ama yılmıyorum kesinlikle dahada güçlendim bilmediğim bir sürü soru öğrendim karım oldu bir sürü.Eğitim bilimlerinden de yeni sınav sistemine göre olduk sınavımızı 80 soruydu.Allah hepinizin yardımcısı olsun,kolay gelsin.
Sedef cim başarılar diliyorum sanada,umarım bütün notların aa olur:32:

biliyormusun o türkiye geneli sınavların kalitesinde soru hiç bir yerde yok
bende internetten eski yeni bir sürü indirdim tüm yayınevlerinin
onlarıda çıkartıp çozeceğim
çok kaliteli sorular var
zaten deneme amaç yeni şeyler oğrenmek eksikleri gidermek süreyi kontrol etmek
yolun açık olsun arkadaşım :)

günaydın canlarım bugün açılışı ben yapıyorum :8:
bugün bitirmem gereken sorular vardı onları bitirmeyi amaçlıyorum zaman kalırsa da biraz kendi alanıma çalışacağım :68:
herkese iyi çalışmalar
Allah zihin açıklığı versin kızlar :34:

günaydın kızlar hepinize bugün pazar diye tembellikmi yapıyosunuz yoksa.haydi kalkın durmak yok bize çalışıp atanacagız inş.bu sene :27:

selam kızlar hafta sonu buraya pek takılamıyorum eşim evde olduğu için
ama artık bizde tam anlamıyla çalışmaya başlıyoruz, o da dil sınavına çalışacak.

bu arada eğitim 80 sorumu olacakmış, kesinleştimi bu.
alanla ilgili sorular da yakında çıkar.

reyyan1984 napıcam deme, başlicam de
bende yeni başladım, azmet arkadaşım
burdaki bütün arkadaşların Allah emeklerinin karşılığını nasip etsin inş.

hoşçakalın yarın sabah 8 de görüşmek ümidiyle.

nabersiniz kızlar bugün baya boş bıraktınız burları :20: yarın tam teşkilat bekliyorum hepinizi tamam mı :21: bu arada program ve cografyayı yarıladım yakında bitecek inşaallah :8:

kızlar içinizde sınava ihtiyacın 2013 konu anlatımlarıyla hazırlanan var mı?

sizce de yetersiz mi?

soru bankaları iyi gibi ama konu anlatımları çok yüzeysel.

Back