Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın..
Rabbim hepimize zihin açıklığı versin
kızlar anteramanlarla matematik kitabının 6.gününe başlıyorum
ama beni inanıllmaz uğraştırıyor rahat 2.5 saatimi alıyor
olsun..
o 15 nete çok ihtiyacım var benim
ve eninde sonunda yapacağım..
Sedefciğim isim değiştirdim ben:) ssinemmeniss değişti:)
Kızlar bişe sorcam şimdi benim nişanlım askerde,rahat görev vermişler çok şükür kpss çalışabilecekmiş,Benden soru bankası istiyor sadece... GKGY istiyor, En iyi kapsamlıçözümlü soru bankası hangisi ki,Ben ihtiyacı seviyorum sizin önerdiğiniz başka birşey varmı? BİDE KONU ANLATIMI İSTEMİYOR AMA BEN X DEfterlerinden gönderim yinede diorum:26:
[SUP]hepinize kocaman günaydınlar bende programla cebelleşiyorum 4 güne kadar cografya ve program bitiyo inşallah.grsrüz çok çalışın kendinize iyi bakın[/SUP]
canim gkgy de ihtiyaç ve yediiklimi kullanıyorum yediiklim soru bankası çözümlü olduğu için seviyorum neden yanlış yaptığını görüyorsun.x yayıncılık defterleri çok iyi tekrar için göndermede fayda var canim
Arkadaşlar KPSS Cumartesi Sabah Oturumu 2 saatlik GY-GK den sonra başvuranlar kalır Yabancı Dil soruları çözülürdü,
bazı memuriyetler için gerekli olurdu, onunla birlikte KPDS ve ÜDS kaldırılmış YDS getirilmiş ilgilenen varsa diye haberdar etmek istedim.
herkese günaydın..
hadi bakalım silkinin..
oflayıp puflamak yok..
millet devlet okullarında nerdeyse yarım gün çalışırken
biz burda dirsek çürütüyoruz
emeklerimizin karşılığını alacağız elbet
ama gerçekten emek vermemiz gerek
herkes sıcak yatağından kalksın bakalım
6 aydan az bir süre kaldı
seve seve hatırlatırım
ve daha bir yığın çozulecek soru yapılacak deneme
tekrar edilecel konu var
uyuşukluğa yer yok
hadi bakalım
Ya ALLAH ..Ya Bismillah..
Sana maşallah diyorum arkadaşım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
Kızlar bugun denemeye girdim,berbat ötesiydi Türkiye geneliydi(ihtiyacın denemesi),ilk oturumum o kadar kötü ki ama yılmıyorum kesinlikle dahada güçlendim bilmediğim bir sürü soru öğrendim karım oldu bir sürü.Eğitim bilimlerinden de yeni sınav sistemine göre olduk sınavımızı 80 soruydu.Allah hepinizin yardımcısı olsun,kolay gelsin.
Sedef cim başarılar diliyorum sanada,umarım bütün notların aa olur