2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Günaydın kızlar ben yine bi kayboldum geldim:) nasılsınız çalışıyoruz değil mi? Ben çalışıyorum valla bugün pek istekli değilim ama gaza getireceğim ekndimi

ne ameliyatı oldu canim çok geçmiş olsun dediğin gibi gerçekten herşeyin başı sağlık, çoğu insan bunu başına birşey gelmeden anlamıyor ama Allah kimsenin sağlığını bozmasın.

Canım benim özelden yazdım sana çok teşekkür ederim...

kızlar ev kadınlığı ile çalışma arasında kaldım sonunda parlak zekamla çözümü buldum :))) ütü yaparken osmanlıyı kurup yükseltecem nası fikir ama :))))))))))

Zümrem kıyamam sana çok geçmiş olsun.

tubishim çok çok geçmiş olsun yaaa
ne ameliyatı bu

canım gerçekten şımartılmayı hak ediyosun nedir bu yav 15 günde 1 ders bitmiş + çok konusu olan bi dersin de yarısı bitmiş helal valla maşallahhhh iyi de ne kelime, süper ötesi
canım ben karalamadan çözemiyorum, sözellerde bile mutlaka altını çizerim. eğer sen karalamadan rahat çözüyosan öyle yap, ama baktın gördün hızlı davranamıyosun o zaman mecbur çiziceksin canım senin için de önemli bu kitaplar.
canım boğaza adaçayı çok iyi geliyor, yine topikte bana söylemişti arkadaşlar bi hafta önce ben de çok kötü griptim, o adaçayı inanılmaz yumuşattı boğazımı. üstüne bi de limon sık ohh mis. çok geçmiş olsun
canım eğer çalışamıyosan videoyu aç, ordan dinle, dinlerken de kitaptan hocanın anlattıklarının altını çiz. ben de soru çözmeyi çok seviyorum, konu çalışmayı hiç istemiyorum. ama konu çalışmadan da soruları çözemiyorum. o yüzden zorluyorum kendimi, mecbur bakıyorum kitaba.
canım çok geçmiş olsun tubam daha iyi olucaksın inş bu çiçekler benden hastamıza gelsin
Günaydın kızlar ben yine bi kayboldum geldim:) nasılsınız çalışıyoruz değil mi? Ben çalışıyorum valla bugün pek istekli değilim ama gaza getireceğim ekndimi
özlettin kendini shadowum arada istek gitmiyo değil
kızlar ev kadınlığı ile çalışma arasında kaldım sonunda parlak zekamla çözümü buldum :))) ütü yaparken osmanlıyı kurup yükseltecem nası fikir ama :))))))))))
evettt süper bi fikir hep diyorum mp3lerinize atın videoları, ütü yemek bulaşık vs. her fırsatta dinleyin.

kızlar dershaneden geldim, çok yorgunum önce biraz dinlenicem. keşke son 2 derse girmeseydim, matematikti ve matematikçi daha bizim sorularımızı yapamıyo, öyle bi matematikçi boşa vaktim gitti resmen, bi daha matlara girmicem. problemleri de uzaktan eğitimden dinlicem.
akşam tarih etütü vardı, gece rüyamda tarih etütünü gördüm, sabah da ilk 2 ders tarihti ya bu kadar olmaz, kusucaktım tarihten :120:
akşam vatandaşlık ve mat tekrarı yaptım bu arada
bugün ne çalışçam bilmiyorum da bi uyuyayım ondan sonra karar vericem o kadar çok çalışmam gereken ders var ki, hangi birini çalışıcağımı bilemiyorum onlar bana bakıyo ben onlara

kızlar coğrafyadan 100 soru çözdüm
sonra bakım saati yaptım kendime, sanki çok boş vaktim varmış gibi
ozon yağı almıştım ilk defa sürdüm, amannn kokusu nasıl keskin yarın sabah uyandığımda yüzümde bi fark görmezsem bi daha kullanmam valla
şimdi biraz bişeyler atıştırıcam sonra devam

Son düzenleme:
tarihten de 50 soru çözdüm, berbatım bu aralar koca gece yaptığıma bak
ama bu hafta perşembe hariç okula gitmicem, çalışıcam işte

slm canlarımm
sabah ters tarafımdan kalktım sanırım biraz agresiflik var üzerimde bunu sorulara saldırarak dindirmeyi düşünüyorum
öğrenme ve oyt beni bekliyor kızlar
iyi çalışmalar öpüyorum sizi

nurum tubam bu msjı sabah yazmışsın, şimdi ne alemdesin aldın mı hıncını kitaplardan kuzum

kızlar benim de her zamanki gibi dershanem vardı geldim, dinlenicem şimdi biraz.
vatandaşlığı oturup ezberlicez başka çaresi yok bugün iyice anladım
pg de gitgide zorlaştı sanki :18:

herkese iyi akşamlar
sedefcim girmeyeli çok uzun süre oldu
belki sylemişimdir
eşim askeri personel ve operasyonda yaralandı
bu olayla ilintili hem sağlıksal hemde sosyal bir çok sıkıntı yaşadık
onları çzülemekle uğraştım
kendime vakit ayıramadım
listeye benide eklermisin
felsefe gurubu ğretmenliği
eğitimde tüm derslerin tüm konuları bugün itibaren bitti
yarından itibaren eğitim bilimlerinden soru çzmeye ve türkçe dersine başlıyorum
kaçırdığım onemli bir şey oldu mu
şimdiden teşekkür ederim

hıncımı kitaplardan değil mağazadaki kıyafetlerden aldım sedefim
sabah dersin başına geçtim soru çözmeye başladım bu seferde annem odaya girip çıktı sürekli bende iyice delirdim kendimi dışarı attım
boş boş mağazaları gezdim ve hiç birşeyde almadım
eve geldim bir güzel de diyetimi bozdum
şimdi bir türk kahvesi yapıp soru çözmeye başlayacağım

canım ya öğrenmeyi dersanede bitirdik ama bende kavramlar tam oturmadı mesela zıt tepki ve karşıt koşullanma ikisini şıklarda görünce hangisi neydi bilemiyorum, öğrenmeyi halletmem lazım nasıl takviye yapmamı önerirsin?

canımm sana da vatandaşlığı sorucam biz taa martta alıcaz vatandaşlığı ama ben şimdi çalışmayı düşünüyorum nasıl olur acaba?sınıftaki kızlar boşver son 2 ay iyidir şimdi unutursun diyorlar ama denemelerde anayasanın 18(sanırım) sorusu bomboş

herkese iyi akşamlar
sedefcim girmeyeli çok uzun süre oldu
belki sylemişimdir
eşim askeri personel ve operasyonda yaralandı
bu olayla ilintili hem sağlıksal hemde sosyal bir çok sıkıntı yaşadık
onları çzülemekle uğraştım
kendime vakit ayıramadım
listeye benide eklermisin
felsefe gurubu ğretmenliği
eğitimde tüm derslerin tüm konuları bugün itibaren bitti
yarından itibaren eğitim bilimlerinden soru çzmeye ve türkçe dersine başlıyorum
kaçırdığım onemli bir şey oldu mu
şimdiden teşekkür ederim
canım çok çok geçmiş olsun,allah eşini sana bağışlamış,sağlık en önce geliyor heleki senin hayat arkadaşın,sağlık durumu iyiye doğru gidiyordur diye düşünüyorum burada mesaj yazdığını göz önüne alarak,aramızda görmek çok güzel seni:)felsefeye alan yok diye biliyorum güzel haberi ben vermiş olayım belki bilmiyorsan mutlu mutlu başla çalışmaya:)

Son düzenleme:

canim öğrenmeyi örnekler üzerinden çalışırsan daha çok aklında kalır ben karıştırdığım kavramları bir kağıda tek tek örneklerle yazmıştım internetten değişik örnekler araştırmıştım
örneğin zıt tepki için , kediden korkan bir çocuğa bizzat annesi tarafından bir kedi hediye eder. Kedi, çocuk için korku yaratan
bir uyarıcıdır. Anne ise sevilen, güven duyulan uyarıcıdır. ikisi birlikte sunulduğunda, eğer
anne daha baskın bir uyarıcı ise, anneye karşı duyulan güven, kediye karşı da oluşur ve çocuk
kediyi tek başına gördüğünde de ondan bir daha korkmayacaktır. Çünkü anne ciciyse kedi de cicidir.
soru çözdükce daha iyi oturuyor bu kavramlar canim

iyi akşamlar kızlar, ne zamandır yazmıyorum ama yorumlarınızı okuyorum çalışma azmi veriyorsunuz bana Bu hafta staj işleriyle uğraştım hep tabi ders çalışmayı da ihmal etmedim.Benim matematik kötü ondan sorularım var size yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada clementine çook geçmiş olsun.
1.)Üç tanesi 50'den büyük, birbirinden farklı 6 tane doğal sayının toplamı 220dır.Bu sayılarının en büyüğü, en çok kaç olabilir ?(cevap 114 müş soru mu yanlış acaba )
2.)5 ile A doğal sayısı arasında 4'ün tam katı olan 18 tane sayı vardır.Buna göre A sayısı en çok kaç olabilir?

iyi akşamlar1. soruyu şu şekilde yaptım 5 tane doğal sayının iki tanesini 50den büyük diğerlerini
de bize sayıların en büyüğü en çok kaç olabilir diye sorduğundan en küçük doğal sayıları seçtim toplamı şu şekilde çıktı

0+1+2+51+52=106
220-106= 114 olur, umarım anlatabilmişimdir

ikinci soruya birazdan kağıda çözüp bakıcam:26:

2.)5 ile A doğal sayısı arasında 4'ün tam katı olan 18 tane sayı vardır.Buna göre A sayısı en çok kaç olabilir?

tam emin olmamakla birlikte şöyle düşündüm terim sayısı formülünden gittim
4 ün katı olan 18 sayı olduğundan

8,12,16.... diye gider 18. sayıya X dedim

[(X-8)/4 + 1]=18

(X-8+4)/4=18
X=76 çıkar o zaman A 79 olur. Çünkü 80 yine 4 ün katı olduğu için A en çok 79 olabilir.

Ben böyle düşündüm, doğru mu acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…