- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
nur tuba nasıl oldun sen mi gribi yendin grip mi seni:)) daha iyisindir umarım :))
ne ameliyatı oldu canim çok geçmiş olsun dediğin gibi gerçekten herşeyin başı sağlık, çoğu insan bunu başına birşey gelmeden anlamıyor ama Allah kimsenin sağlığını bozmasın.
Canlar nasılsınız?Uzun süre gelemedim aranıza,derslere de ara vermek zorunda kaldım bir süre,ameliyat oldum,yeni yeni toparlıyorum çok şükür..
Bu alan sınavını,atamaları falan aklına çok takıp sıkıntı yaratan arkadaşlarıma sesleniyorum:Sağlıktan önemli hiçbir şey yokmuş yaşamımızda..Sağlığınız olmayınca hiçbir şey yapamıyorsunuz,ders çalışamıyor,dersaneye gidemiyorsunuz,arkadaşlarınızla buluşup bir çay içemiyorsunuz...vs....
Ders çalışmak için sağlam bir vucuda ihtiyacımız var,lütfen türlü sıkıntılarla bedeninizi yormayın,elinizden geleni yapıp Allah'a tevekkül edin..
Ben dersimi fazlasıyla aldım,size de arkadaş tavsiyesi...öpüyorum canlar...
canım gerçekten şımartılmayı hak ediyosunkızlar ben bu ayın başında çalışmaya başladım gelişim bitt i tarih yarıda tarih soru bankasını yarıladım( irem yayınları tavsiye ederim ) sizce iyimi 14 gün için biraz şımartın beni geride olsamda gaza geleyim :))))
canım ben karalamadan çözemiyorum, sözellerde bile mutlaka altını çizerim. eğer sen karalamadan rahat çözüyosan öyle yap, ama baktın gördün hızlı davranamıyosun o zaman mecbur çiziceksin canım senin için de önemli bu kitaplar.bende kitaplar konusunda ne yapacağıma karar veremedim şaçma birsey gibi görünüyor olabilir ama bir tarafım karalama diyor ihtiyacı olan birine verirsin bir tarafımda karala gitsin geri dönüşüme verirsin diyor
canım boğaza adaçayı çok iyi geliyor, yine topikte bana söylemişti arkadaşlar bi hafta önce ben de çok kötü griptim, o adaçayı inanılmaz yumuşattı boğazımı. üstüne bi de limon sık ohh mis. çok geçmiş olsunkızlar bugün gelişimden 100 soru çödüm vatandaşlıktan da temel hak ve hürriyetlere çalıştım ama sorularını çözmedim akşam çözeceğim inşallah
öncesinde nane limon ne varsa içeceğim şifayı kaptım bugün :2:
canım eğer çalışamıyosan videoyu aç, ordan dinle, dinlerken de kitaptan hocanın anlattıklarının altını çiz. ben de soru çözmeyi çok seviyorum, konu çalışmayı hiç istemiyorum. ama konu çalışmadan da soruları çözemiyorum. o yüzden zorluyorum kendimi, mecbur bakıyorum kitaba.Ya BEN konu nasıl çalışılır hiç öğrenemedim ya açıyorum kitabı Yada dersanede tuttuğum notu okuyorum ama sıkılıyorum kendimi veremiyorum hep soru çözmek istiyorum ama bu seferde yanlışım çok çıkınca sinir oluyorum... Eğitimle matematik tamamda tarih coğrafya bi türlü çalışamıyorum :S
canım çok geçmiş olsun tubam daha iyi olucaksın inşCanlar nasılsınız?Uzun süre gelemedim aranıza,derslere de ara vermek zorunda kaldım bir süre,ameliyat oldum,yeni yeni toparlıyorum çok şükür..
Bu alan sınavını,atamaları falan aklına çok takıp sıkıntı yaratan arkadaşlarıma sesleniyorum:Sağlıktan önemli hiçbir şey yokmuş yaşamımızda..Sağlığınız olmayınca hiçbir şey yapamıyorsunuz,ders çalışamıyor,dersaneye gidemiyorsunuz,arkadaşlarınızla buluşup bir çay içemiyorsunuz...vs....
Ders çalışmak için sağlam bir vucuda ihtiyacımız var,lütfen türlü sıkıntılarla bedeninizi yormayın,elinizden geleni yapıp Allah'a tevekkül edin..
Ben dersimi fazlasıyla aldım,size de arkadaş tavsiyesi...öpüyorum canlar...
özlettin kendini shadowumGünaydın kızlar ben yine bi kayboldum geldim:) nasılsınız çalışıyoruz değil mi? Ben çalışıyorum valla bugün pek istekli değilim ama gaza getireceğim ekndimi
evettt süper bi fikirkızlar ev kadınlığı ile çalışma arasında kaldım sonunda parlak zekamla çözümü buldum :))) ütü yaparken osmanlıyı kurup yükseltecem nası fikir ama :))))))))))
slm canlarımm
sabah ters tarafımdan kalktım sanırım biraz agresiflik var üzerimde bunu sorulara saldırarak dindirmeyi düşünüyorum
öğrenme ve oyt beni bekliyor kızlar
iyi çalışmalar öpüyorum sizi
nurum tubam bu msjı sabah yazmışsın, şimdi ne alemdesin aldın mı hıncını kitaplardan kuzum
kızlar benim de her zamanki gibi dershanem vardıgeldim, dinlenicem şimdi biraz.
vatandaşlığı oturup ezberlicez başka çaresi yok bugün iyice anladım
pg de gitgide zorlaştı sanki :18:
canım ya öğrenmeyi dersanede bitirdik ama bende kavramlar tam oturmadı mesela zıt tepki ve karşıt koşullanma ikisini şıklarda görünce hangisi neydi bilemiyorum, öğrenmeyi halletmem lazım nasıl takviye yapmamı önerirsin?slm canlarımm
sabah ters tarafımdan kalktım sanırım biraz agresiflik var üzerimde bunu sorulara saldırarak dindirmeyi düşünüyorum
öğrenme ve oyt beni bekliyor kızlar
iyi çalışmalar öpüyorum sizi
canımm sana da vatandaşlığı sorucam biz taa martta alıcaz vatandaşlığı ama ben şimdi çalışmayı düşünüyorum nasıl olur acaba?sınıftaki kızlar boşver son 2 ay iyidir şimdi unutursun diyorlar ama denemelerde anayasanın 18(sanırım) sorusu bomboşnurum tubam bu msjı sabah yazmışsın, şimdi ne alemdesin aldın mı hıncını kitaplardan kuzum
kızlar benim de her zamanki gibi dershanem vardıgeldim, dinlenicem şimdi biraz.
vatandaşlığı oturup ezberlicez başka çaresi yok bugün iyice anladım
pg de gitgide zorlaştı sanki :18:
Zümrem kıyamam sana çok geçmiş olsun.
canım ya öğrenmeyi dersanede bitirdik ama bende kavramlar tam oturmadı mesela zıt tepki ve karşıt koşullanma ikisini şıklarda görünce hangisi neydi bilemiyorum, öğrenmeyi halletmem lazım nasıl takviye yapmamı önerirsin?
[/I][/I][/I][/I]
iyi akşamlar kızlar, ne zamandır yazmıyorum ama yorumlarınızı okuyorum çalışma azmi veriyorsunuz banaBu hafta staj işleriyle uğraştım hep tabi ders çalışmayı da ihmal etmedim.Benim matematik kötü ondan sorularım var size yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada clementine çook geçmiş olsun.
1.)Üç tanesi 50'den büyük, birbirinden farklı 6 tane doğal sayının toplamı 220dır.Bu sayılarının en büyüğü, en çok kaç olabilir ?(cevap 114 müş soru mu yanlış acaba )
2.)5 ile A doğal sayısı arasında 4'ün tam katı olan 18 tane sayı vardır.Buna göre A sayısı en çok kaç olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?