Yazım kuralları da bitti.valla hiç şaşırmıyorum artık bu durumlara.. sınava 2 ay kala bile söyleyebilirler
össde de böyle yapmışlardı, 2. döneme kadar psikoloji çalışmıştım. edb sosyalde psikoloji de soruyolardı, sonra psikolojiyi çıkarıp dünya coğrafyası koymuşlardı.
aferin su09 cum maşallah
bu arada bazı sorularım olucak
lenslerin numaralı mı?
numaralıların renklisi var mı?
aylık kullanım süreleri var mı? mesela 3 aylık, 6 aylık vs. gibi
fiyatları ortalama ne kadar?
batma, yanma, kayma vs. sorunları oluyo mu?
lensin varken göz makyajı yapsan zararı oluyo mu?
gece yatarken çıkarıyo musun?
bi de dr önerisiyle alıyosun dimi?
biraz fazla oldu ama bu konuda çok cahilim, hiç kullanmadım, beni aydınlatırsan çok sevinirim
tarih ilk üniteden 45 soru çözdüm
valla ya o zaman geldiyse kitaplarını falan çıkarsınlar, ona göre çalışalım. ama dediğin gibi ellerimizdekiler bitmedi ve onlara çalışmaya devam.
ben daha ilk konulardayım, vizeler beni mahvetmiş, her şeyi unutmuşum. ama hızlı gitmeyi de içime sindiremiyorum şu konu çalışma sürecinde.
shadowum uyumasam çalışmalarım boşa giderdi, yarın sabah da dişçiye gidicem. gelince biraz uyur öyle başlarım derse, çok şükür ağrım yok
canım çooookk sağol, hepsiciğine cevap vermişsin. ben de o zaman yakın bi zamanda yine dr nin yolunu tutayım. adam bıktı artık bendenYazım kuralları da bitti.cevap veriyorum : evet numaralı 3.50 benimki renkli değil ama renklileri vardır.Evet süreleri var benimki 3 aylık ama ben daha fazla kullandım 70tl ye almıştık canım.Bende sorun olmadı hiç kaşıyınca bir kere arka tarafa kaçtı kolaylıkla aldım ama korkulacak bir şey yok yani.Önce lensi takıp sonra makyaj yapacaksın canım, gece yatarken çıkartmıyorum rahatsız da etmiyor.Artık ben çooook sıkılmıştım gözlükten ben doktora gittim lens kullanacağım diye doktor baktı numarasını yazdı
dimi kuzucumEvet cnm en doğrusunu yapmışsın. Çoook geçmiş olsun bu arada cnm ağrın olmaması en güzel tarafı ama neden 2. kez çağırıyorlar ki bu da yeni moda oldu gitme değil de birsürü zamanını alıyor yani ondan diyorum. Neyse git gel bi uyu sonra çalışırsın.
Bencede illa ilerden gitmene gerek yok bencede önemli olan kitap bitirmek değil ki hem anlayarak ilerlemek yoksa 1 kitap otr başında 1 gündede biter ondan sen en doğrusunu yapıorsun bende
kızcelerim şu alan sınavına benim kadar takan var mıdır bilemiyorum ama
diyecegim o ki gercekten tam kesinleşene kadar moral bozmayalım hatta kesinleşse de moral bozmayalım.
çünkü değil alan sınavı üstüne bir kaç tane sınav daha getirseler yine de calısmak zorunda degil miyiz ?
okuduğumuz 4 yılın göstergesi kpss değil mi?
her türlü çalısmak zorundayız.
bu yüzden hiç kasmadan sinirlerimize zarar vermeden oluruna bırakıp önümüze bakalım.
çalışmak zorundayız
günaydın kızçeler :2:
dişçiden geldim, boğazlarım ağrıyo :2:
inş grip olmam
siz nasılsınız bakalım
geçmiş olsun canım geçen hafta benimde boğazlarım, başım ağrıyordu çok üşüyordum.Hap içmem ben adaçayı ıhlamur içtim hep hasta olmanın sırası mı ders çalışacağım ben diyeders çalışmayı bırakmadım çok şükür iyide oldum.Grip öldürmüyor ama süründürüyor canım sende dikkatli ol dişinden dolayı sıcak bir şey içemezsen ilaç al ilerlemesin. Havalar kötü kızlar dikkatli olun kendinize iyi bakın...
yaaaa tam aradığım gibi süper bir konu buuuuuuu çok heyecanlandım benide alın aranıza konuları bitirenlerin listesine baktımda resmen fişekledi beni muhteşem yaaaa
bende 2012 mezunuyum Bilgisayar ve Kontrol öğretmenliği
çalışmaya başlamak için geç kaldım ama ne yapalım zamanımda az nisan ortası gibi doğum yapacağım kısmetse o zamana kadar bitirmiş olmam lazım çalışmaları
bende tarihin ilk konusu olan islamiyetten önceki türk tarihini bitirdim eklermisiniz benide alırmısınız aranıza?
hoşgeldin canım aramıza..
hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın takıl bize
bebişin de sağlıklı dogsun sana ugur getirsin inşallah..
canım hoşgeldin aramızayaaaa tam aradığım gibi süper bir konu buuuuuuu çok heyecanlandım benide alın aranıza konuları bitirenlerin listesine baktımda resmen fişekledi beni muhteşem yaaaa
bende 2012 mezunuyum Bilgisayar ve Kontrol öğretmenliği
çalışmaya başlamak için geç kaldım ama ne yapalım zamanımda az nisan ortası gibi doğum yapacağım kısmetse o zamana kadar bitirmiş olmam lazım çalışmaları
bende tarihin ilk konusu olan islamiyetten önceki türk tarihini bitirdim eklermisiniz benide alırmısınız aranıza?
sağol tubişim, yarın alayım o zaman, benimki dr a git diye tutturdu, istemiyorum gitmek, ilaç içmek istemiyorum. adaçayı alayım o zamanSedefim geçmiş olsun canım hastalık mevsimi dikkat et bogazın için adaçayı iç bol bol bir numara bogaz agrısı için
canım hoşgeldin aramıza
ne demek tabii ki gel, hep gel
öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
hazır tarihe yeni başlamışken, tarihte şu videoları izlemeni tavsiye ederim. KPSS KAZANişte bu sitede var
bunun dışında çok yorma kendini aman 2 canlısın, ama her gün en az bi konu bitirmeye çalış. biz sistemli olmakla ilerledik.
ben de vizelerden sonra baya geriledim. yavaş yavaş toparlıyorum, konu bitirdikçe bi bakmışsın dersler de bitmiş, aramızdan tüm dersleri bitirenler var, bunun formülü sistemli olmak
hadi bakalım kolay gelsin canım
sağol tubişim, yarın alayım o zaman, benimki dr a git diye tutturdu, istemiyorum gitmek, ilaç içmek istemiyorum. adaçayı alayım o zaman
pg den 2. üniteyi bitirdim. testlerini de çözdüm. sadece murattakileri bırakıyorum onu da tekrar günü için.
canım hoşgeldin aramıza
ne demek tabii ki gel, hep gel
öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
hazır tarihe yeni başlamışken, tarihte şu videoları izlemeni tavsiye ederim. KPSS KAZANişte bu sitede var
bunun dışında çok yorma kendini aman 2 canlısın, ama her gün en az bi konu bitirmeye çalış. biz sistemli olmakla ilerledik.
ben de vizelerden sonra baya geriledim. yavaş yavaş toparlıyorum, konu bitirdikçe bi bakmışsın dersler de bitmiş, aramızdan tüm dersleri bitirenler var, bunun formülü sistemli olmak
hadi bakalım kolay gelsin canım
sağol tubişim, yarın alayım o zaman, benimki dr a git diye tutturdu, istemiyorum gitmek, ilaç içmek istemiyorum. adaçayı alayım o zaman
pg den 2. üniteyi bitirdim. testlerini de çözdüm. sadece murattakileri bırakıyorum onu da tekrar günü için.
kızcelerim nasılsınız?
ben de su alan sınavı etkisini atlattıktan sonra ögrenmeyi bitirmeme az kaldı.
bari 1 kitap da olsa aradan cıksın isitiyorum.
aramıza gelenler hosgeldiniz.
dersaneye gitmeyenler üzülmeyin ben de gitmiyorum.
çünkü dersane benim ogrenme stilime uygun degil.
kendim calısmadan kavrayamıyorum.
gecen yıl da gittim ama hic verimli degildi.
her şey kafada bitiyor.
haydi kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?