vaayy süper bi kitaba benziyo
canım benim olsun sağolasın. ben de eve yakın bi kitapçı keşfettim, yarın gidip bi ona bakıcam, belki vardır. ya beğenirsem onu alayım diyorum fasikül daha eğlenceli olur, çünkü elimde bi tane konu anlatımlı olucak. ama 7iklimi de kesin al diyo burdaki kızlar. ya vallahi kafayı yicem bu kitap kararsızlığından
bi yandan nette stok bekliyorum, bugün burda 2012 den kalma soru bankası setine 25 tl dedi, nette 10 tl yahu göz göre göre de aynı kitaba 2 katından fazla verilmez ki
Cnm geçmiş olsunn ya insanın bi günü bi gününü tutmuyor her zaman aynı verim ve hızla çalışamayabilirsin merak etme iyice uyu dinlen bu akşam hiçbirşey düşünmeden yarın mutlu ve güzel uyan
Ayrıca hayırlı olsun kitabıııınnnn
macaronuma bak tarihte uçmaya başlamışşşgünaydın kızlaaar
sedefim isimleri bile birbirine yakın kurucuları aynı olablirrmodüler set alıyorsan gelen kitabı iyice incele.kitapseçten ihtiyacın modüler setini aldım.çözmeye başladım.program geliştirme kitabı yoktu,2 tane gelişim vardıı.uyanklar bulamadılar seti tamamlamak için pg yerine gelişim koydular.farkettiğimde aradan zaman geçmişti ve testleri çözmüştüm bir şey yapamadım
tarihten islamiyet öncesine adımı yazar mısınn
ben de alırsam kesinlikle atmayacağım bir kitap olacak yaklaşık 500 küsür sayfa bir de ikinci sayfanın çözümlü kitapları çok açıklayıcı oluyor ben alandan ikinci sayfayı seçiyorum daha çok nerdeyse çözerken bütün konuyu anlatıyorlar tekrar için çok güzel oluyor
umarım vardır canım evet aslında gy gk olsa ben de alırdım ama yok diye biliyorum
2012yse soru bankasına 25tl verme canım bak dün muratın 2013 modüler soru bankasına 33tl verdim yani 2012 için o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
murat eğitim bilimleri nasıldır kızlarım
yine geldim kitaplarla kafanızı şişirmeye
kitapseli sanırım sen gk gy sinden çok memnundun ve bana tavsiye etmiştin
kızlaaaaarrr acill yardım
kitapseç ile ucuzkitapseç arasında ne fark var
sitelerin ikisinin de görünümü aynı ben hep kitapseçten alırdım fakat istediğim kitap ucuzkitapseçte varmış, ordan sipariş versem nolur aceppp
hatta görevlilerin tel numaraları bile aynı
murat eğitim bilimleri nasıldır kızlarım
yine geldim kitaplarla kafanızı şişirmeye
kitapseli sanırım sen gk gy sinden çok memnundun ve bana tavsiye etmiştin
tatlım ucuzkitapseç.comda buldum, oradan siparişimi veriyorum şimdi, hayırlısı olsun, tam geldikleri gün vizelerim biter artık
yok yok verir miyim hiç, 2012 yi neden bu kadar pahalı satıyosunuz diye bile sordumne dedi biliyo musun, aslında 50 tl ydi de %50 indirimle 25 e indi dedi ben şimdi aynı kitabı 13 tl ye aldım
gy gk dan soruları bugün çözmeye başladım, şimdilik memnunum canım
murat bu kpss konusunda en eski yayınlardan biri o yüzden herkes tavsiye ediyor
mutlaka kpss sınavına girmeden önce sorularına bakmak gerekiyor
birde şimdi baktım kitapçıklarını hazırlamışlar yakaladığımız benzer sorular diye
eğitim bilimleri gy gk ve alan bilgisinin ayrı ayrı kitapçığımızı siteden veya bayilerimizden ücretsiz olarak
temin edebilirsiniz diyor yakınlarında murat bayileri olan varsa sorulara bakabilirler hemde ücretsiz
yada sitede sanırsam var ben de en kısa zamanda alıcam
ohh canım içim rahatladı, biraz cahilim bu konularda nasıl aynı site olabiliyor diye düşündüm durdumbizim şirketinde mesela 2den fazla sitesi var.. googlede arama yaparken hem kitapsec hemde ucuzkitap sec yapmışlar demekki. bnde aynı kişiler:)
murat eğitim bilimleri bilmiyorum
ama muratın gk gy begenmedm ben çalışırken.. yanlışlar çıkıyor cevap anahtarında. muratın hocalarıda bunu kabul ediyor
o baya geçen yılda kalmış o zaman2012 kitaplarının artık hepsi dediğin gibi 13 e 15 e filan düştü
hayırlısı olsun canım, güzel denk gelmiş
aldım gitti canım
yediiklim eğitim bilimleri konu anlatımı
uzman kariyer eğitim bilimleri modüler soru bankası
murat eğitim bilimleri yaprak test aldım
canım sen hiç fasiküllere bakma bu arada 7 iklim yeter bana başka almam çünkü
hadi hayırlısı olsun cicişlerimi güle güle kullanayım
süpervalla kitap almak artık alışkanlık haline dönüştü
güle güle kullan canım kısa zamanda bitirmen ve güzelce çalışman dileğiyle
evet canım uzmanın modüler soru bankasıydı bu, baya uygun fiyatlar.. bi daha konuları bitirene kadar almam, konuları bitirdikten sonra yargının ve pegemin karma 5000 soru bankalarını alırım, en sonlara doğru da beyaz kalem ve data alırım
aynen modüler soru bankası son kez murattan aldım sonrasında diğer yayınların ya tekli soru bankasını ya da deneme+yaprak test olayına girerim artık
bugün bende kendime soru çözme günü ilan ettim kırmızı pembe kitaplarımla vakit geçiriyorum
amin canım hepimiz öyle inş
pazar son sınavımı olucam. pzt başlıyorum, önce ihtiyaçtan okucam, sonra yediiklimden okucam. sonra uzmanın modülerinden testleri çözücem. bi de karar verdim her hafta pazartesi günlerim tekrar günü olucak. o tekrar günlerinde de x yayıncılıktan okuyup yaprak testlerimi çözücem.
evet şimdilik planım bu
oyy renklere bakkkk
iyi yapmışsın tatlım, arada böyle soru çözme günleri yapalım ki, sorular birikmesin, birikince insanın üstünde yük oluyor.
ben de biraz trafik çalışayım şimdi yarınki sınavım
sana da sorularınla kolay gelsin tatlım
canım bugüne kadarkilerin hepsi iyi geçti, yalnız biri zordu, ve o zor olan sınavda başımıza şu geldi, elimden geleni yaptım ve sınav bitmeden 10 dk önce daha fazla yapamıyorum diye sınav kağıdımı verdim, sınıfta baya kişi çıktı, geriye bi 10 kişi falan kaldı ama daha sınav anında hocaya hep zor sormuşsunuz falan dedik. sonra o kalan 10 kişi de öyle demiş, ve hoca son 5 dk kala açın kitabı ordan yazın ama ne ben gördüm ne siz kitaptan yazdınız aramızda kalsın demiş, ve o kalan 10 kişi öyle yapmış soruları, hocaya da aşk olsun yanii, keşke çıkmasaydık sınavdan dedik arkadaşlarla.. neyse sonra hoca vizeler açıklansın kalma durumunda olanlar benim odama gelsin hallederiz dedi, anlayışlı herhalde, bi vize final açıklansın da ona göre giderim yanınasınavların nasıl geçti???
oh ne güzel kurtuluyorsun
bu arada x yayıncılığın coğrafyası nasıl?
24 saatte coğrafyam var da onu sadece hızlı tekrar için kullanmayı düşünüyorum :26:
canım ben aldım eğitimini, elime bi geçsin, çözeyim yorumumu paylaşırımkızlar bu murat yayınları iibf alanında iyi diye biliyordum bizim alan icin de iyi miymiş?
sağolasın canım. valla kpss kitapları çok hoşuma gidiyor benim, yayınlar aşmış kendilerini, öss zamanında hiç böyle kitaplar yoktu, hep renksiz renksiz şeyleri okuyup sorular çözerdik, şimdi kolaydan zora karma konu konu yok alıştırması karikatürü vs. her bişeysi var. bize kalan çalışmaksanırım biraz da o yüzden sevdim kitaplarımı
evet, birde o yığını görmek korkunç almışken vakit kaybetmeden başlayayım dedim
sana da kolay gelsin canım, iyi çalışmalar
akşam rapor vermeye gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?