slm kızlar
nette dolaşırken denk geldi
yargının kitapları indirimde almak isteyenler için paylaşıyorum
Eğitim Yayınları | Memurfoni Günün Fırsatı
ben yargıdan da kaynak almayı düşünüyorum ama modüler set olarak mı yoksa direk böyle soru bankası şeklinde mi alsam karar veremedim canım
2 tane modüler setim var aslında yargıdan sadece soru bankası alsam olur mu? bir de gy gksı nasıl çözdüysen tavsiye eder misin?
nurum tubam naber nasıl gidiyo çalışmalar kuzum
ben istiyorum bu kitaptan ama şimdi değil, içindeki testler karmaymış, 2. dönem geçicem yargıya
bu aralar pek iyi gitmiyor sedefim
tarih ve coğrafya yı bitirmek istiyorum onlarla uğraşıyorum canım birde program geliştirme çok canımı sıkıyor
canım program geliştirmede çözümlü bi soru bankası al, soruları yavaş yavaş oku, bırak 10 soru yarım saat sürsün yeter ki iyice pekiştir, sonra cevapları kontrol ederken, doğru yaptığın soruların da açıklamalarını oku, bu şekilde gidersen program geliştirmeyi halledersin. 7 iklim i öneririm.
sedefim yediklim ve ihtiyaçtan çalışıyorum özelliklede yediiklimin soru bankasını çözüyorum çözümlü olması çok iyi ama sorun dersin sıkıcılığından geliyor biran önce bitirsem kurtulsam diyorum
canım yargının modüler setini alma bence sadece yargının değil artık hiçbir yayının modüler setini alma çünkü elinde 2 tane varmış zaten ne gerek var konu anlatımlı bir kitaba daha, henüz hiç çözmedim canım gk-gy o yüzden tavsiye ederim ya da edemem şeklinde yorum yapamıyorum...
kızlarım aklıma bişey geldi, herkes en çok beğendiği, mutlaka almalısın dediği kitapları yazsın tekrardan, ben bunları ilk sayfaya ekliyeyim
böyle sayfalar arasında karışıp kayboluyo, hem yeni bi kitap almak istediğimizde ilk sayfaya bakıp elimizde hangi kitap yoksa ona göre karar veririz. biraz içeriği hakkında bilgi de verilirse iyi olur
şimdi sınava gidiyorum
akşama eklicem ilk sayfamıza
yok canım bende olanlar konu anlatımı değil 2side modüler soru bankası neyse yargıdan biraz daha araştırıyım yaprak test ya da deneme alırım olmadı
kız shadow rapor ver bakayımmm
ııııı iiiii uuuuuuuuuu hmmm:18::18:
Ama kursa gittimm bugün
Onun dışıda bişi yok şimdi çalışacağım 1 saat
ama kursum vardıııı
hmm tamam o zaman
Cnmmmmmm nasılsınn? Nası gidiyo çalışmalaar
Teşekkürler canım iyi diyelim iyi olalım:)) Sen nasılsın???
Başım feci şekilde çatlıyor, o yüzden bugün kendimi toparlayıpta
bir türlü oturamadım masa başınaİlaç aldım bakalım geçmesini bekliyorum
bu arada sedefonur bugün geç çıktım dışarı sahaflara gidemedim canım bizim ordan muratın soru bankasından aldım
eve geldim baş ağrısından dolayı o kadar yolu gözüm yemedi, başka bir gün gideceğim bakalım
bir de şöyle bir kitap vardı dün kozmik oda diyince yine aklıma geldi kızlar paylaşayım dedim aklınızda bulunsun
içeriğini görmedim bi sahaflara gidip ayrıntılı araştırabilirsem daha detaylı bilgi veririm sonra
Eki Görüntüle 553233
heheee ilk sayfaya ekledim, çok verimli oldu, artık soru bankalarımız bittikçe ordan bakıp yenilerini alcazzzCnm bende cvp vereyim eğitim: Yediiklim çözümlü soru bankası+konu anlatımı
Genel kültür Genel yetenek : Konu anlatımlı ihtiyaç soru bankası ihtiyaç + uzman kariyer öğreten serisi veya yargı kozmik soru bankası
Teşekkürler canım iyi diyelim iyi olalım:)) Sen nasılsın???
Başım feci şekilde çatlıyor, o yüzden bugün kendimi toparlayıpta
bir türlü oturamadım masa başınaİlaç aldım bakalım geçmesini bekliyorum
bu arada sedefonur bugün geç çıktım dışarı sahaflara gidemedim canım bizim ordan muratın soru bankasından aldım
eve geldim baş ağrısından dolayı o kadar yolu gözüm yemedi, başka bir gün gideceğim bakalım
bir de şöyle bir kitap vardı dün kozmik oda diyince yine aklıma geldi kızlar paylaşayım dedim aklınızda bulunsun
içeriğini görmedim bi sahaflara gidip ayrıntılı araştırabilirsem daha detaylı bilgi veririm sonra
Eki Görüntüle 553233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?