2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlarım aklıma bişey geldi, herkes en çok beğendiği, mutlaka almalısın dediği kitapları yazsın tekrardan, ben bunları ilk sayfaya ekliyeyim
böyle sayfalar arasında karışıp kayboluyo, hem yeni bi kitap almak istediğimizde ilk sayfaya bakıp elimizde hangi kitap yoksa ona göre karar veririz. biraz içeriği hakkında bilgi de verilirse iyi olur
şimdi sınava gidiyorum
akşama eklicem ilk sayfamıza

canım yargının modüler setini alma bence sadece yargının değil artık hiçbir yayının modüler setini alma çünkü elinde 2 tane varmış zaten ne gerek var konu anlatımlı bir kitaba daha, henüz hiç çözmedim canım gk-gy o yüzden tavsiye ederim ya da edemem şeklinde yorum yapamıyorum...

slmlar kızcelerim
ben önerimi sunayım o zaman sedefimin istedigi sekilde

yediiklimden mutlaka soru bankası ve deneme seti alınması taraftarıyım cunku gecen yılki egıtım soruları neredeyse birebirdi.

ihtiyacın da konu anlatımlı kitabını tavsiye ederim. ben egitimi de onun sayesinde hallletmiştim (baska kaynaga bakmamıstım bile)
yargının 5555 soru bankaları (egıtım ve gky) ben de var. kötü degiller ama nedense yediiklimle ihtiyacı tutmaz diye düsünüyorum tabi ilk kez calıasacklara kesilikle yararı olur

nurum tubam naber nasıl gidiyo çalışmalar kuzum
ben istiyorum bu kitaptan ama şimdi değil, içindeki testler karmaymış, 2. dönem geçicem yargıya

bu aralar pek iyi gitmiyor sedefim
tarih ve coğrafya yı bitirmek istiyorum onlarla uğraşıyorum canım birde program geliştirme çok canımı sıkıyor

bu aralar pek iyi gitmiyor sedefim
tarih ve coğrafya yı bitirmek istiyorum onlarla uğraşıyorum canım birde program geliştirme çok canımı sıkıyor

canım program geliştirmede çözümlü bi soru bankası al, soruları yavaş yavaş oku, bırak 10 soru yarım saat sürsün yeter ki iyice pekiştir, sonra cevapları kontrol ederken, doğru yaptığın soruların da açıklamalarını oku, bu şekilde gidersen program geliştirmeyi halledersin. 7 iklim i öneririm.

sedefim yediklim ve ihtiyaçtan çalışıyorum özelliklede yediiklimin soru bankasını çözüyorum çözümlü olması çok iyi ama sorun dersin sıkıcılığından geliyor biran önce bitirsem kurtulsam diyorum

şu ana kadar öyt yi görmedim bi tek, ama onun dışında gördüğüm eğitim derslerinden en gıcığı kesinlikle program geliştirme
hayır gereksiz desem gereksiz değil, önemli yerleri de var, zor desem aslında test çöze çöze pekişiyo da.. ama bi garip işte gıcık

yok canım bende olanlar konu anlatımı değil 2side modüler soru bankası neyse yargıdan biraz daha araştırıyım yaprak test ya da deneme alırım olmadı

Cnm bende cvp vereyim eğitim: Yediiklim çözümlü soru bankası+konu anlatımı

Genel kültür Genel yetenek : Konu anlatımlı ihtiyaç soru bankası ihtiyaç + uzman kariyer öğreten serisi veya yargı kozmik soru bankası

Cnmmmmmm nasılsınn? Nası gidiyo çalışmalaar

Teşekkürler canım iyi diyelim iyi olalım:)) Sen nasılsın???
Başım feci şekilde çatlıyor, o yüzden bugün kendimi toparlayıpta
bir türlü oturamadım masa başına İlaç aldım bakalım geçmesini bekliyorum
bu arada sedefonur bugün geç çıktım dışarı sahaflara gidemedim canım bizim ordan muratın soru bankasından aldım
eve geldim baş ağrısından dolayı o kadar yolu gözüm yemedi, başka bir gün gideceğim bakalım
bir de şöyle bir kitap vardı dün kozmik oda diyince yine aklıma geldi kızlar paylaşayım dedim aklınızda bulunsun
içeriğini görmedim bi sahaflara gidip ayrıntılı araştırabilirsem daha detaylı bilgi veririm sonra

Cnm geçmiş olsunn ya insanın bi günü bi gününü tutmuyor her zaman aynı verim ve hızla çalışamayabilirsin merak etme iyice uyu dinlen bu akşam hiçbirşey düşünmeden yarın mutlu ve güzel uyan

Ayrıca hayırlı olsun kitabıııınnnn

heheee ilk sayfaya ekledim, çok verimli oldu, artık soru bankalarımız bittikçe ordan bakıp yenilerini alcazzz

vaayy süper bi kitaba benziyo
canım benim olsun sağolasın. ben de eve yakın bi kitapçı keşfettim, yarın gidip bi ona bakıcam, belki vardır. ya beğenirsem onu alayım diyorum fasikül daha eğlenceli olur, çünkü elimde bi tane konu anlatımlı olucak. ama 7iklimi de kesin al diyo burdaki kızlar. ya vallahi kafayı yicem bu kitap kararsızlığından
bi yandan nette stok bekliyorum, bugün burda 2012 den kalma soru bankası setine 25 tl dedi, nette 10 tl yahu göz göre göre de aynı kitaba 2 katından fazla verilmez ki

kızlaaaaarrr acill yardım
kitapseç ile ucuzkitapseç arasında ne fark var
sitelerin ikisinin de görünümü aynı ben hep kitapseçten alırdım fakat istediğim kitap ucuzkitapseçte varmış, ordan sipariş versem nolur aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…