hee korkut korkut sonrada yaparsın deşaka bi yana şöyle bir bakayım dedim yine
şimdi konularımı çalışıyorum yazarak arada da hangi kpss soruları var yine serpiştiriyorum
acayip bir not çıkacak bakalımçok utandım
avm.ler hic aklımdan cıkmıyor zaten
iyi geceler canımmm rapor bekliyorz yarın ınsallah öptümmm
bu yıl da bırakcak halleri yok herhalde diye düşünüp biraz rahatlatıyorum kendimi canım, ama bazı gıcık hocalar 200 sayfa bilgi ezberletiyolar. 4.sınıfta yapılır mı bu? artık onlara da üstünkörü bakıyorum, napiim elimde değil, ezberliyemiyorum. olduğu kadar, belki finallerde bu kadar kasmazlar. çünkü çok sıkıntı oluyo gerçekten, ahh bi bitse de gelsem aranıza, neyse ki 1 hafta sürüyo
kpsshayali alesin nasıl geçtiiiii
akşam sana başarılar dilicektim, kitap üstümde uyuyakalmışım
sedefcim yargının eğitim bilimleri 5555 soru bankası kitabı karma gidiyor genel kültür genel yetenek 5555 soru bankası konu konu gidiyor
ben yargıdan da kaynak almayı düşünüyorum ama modüler set olarak mı yoksa direk böyle soru bankası şeklinde mi alsam karar veremedim canım
2 tane modüler setim var aslında yargıdan sadece soru bankası alsam olur mu? bir de gy gksı nasıl çözdüysen tavsiye eder misin?
Cnm yargının kozmik oda soruları var incelemelisin mutlaka genelde onu çözmeden sınava girmeyin diyolar. Ben mutlaka alacağım bilgine...
Ben gk gy i şu şekilde gideceğim konu anlatımı+yaprak test +yediiklim soru bankası gidiyorum şimdi. 2. tekrarımda uzman kariyer öğreten serisi sonrada kozmik oda yargı çözeceğim inş. nisan-mayısa kadar bunları bitirirsem sonrada sürekli deneme.
yarın sahaflara gitmeyi düşünüyorum gidebilirsem onları incelerim
diğerlerini bende almak istiyorum özellikle uzman ı çok merak ediyorum
yediiklimle ihtiyaç bitsin de -bir de şu kitap fuarını bekliyorum biraz daha ucuz oluyor-
benim de hedefim nisana kadar konu ve takrarların bitmesi inşallah sonradan denemeler bekleyin biziii
anladım canım bana eğitimde konu konu lazım.sedefcim yargının eğitim bilimleri 5555 soru bankası kitabı karma gidiyor genel kültür genel yetenek 5555 soru bankası konu konu gidiyor
Cnm yargının kozmik oda soruları var incelemelisin mutlaka genelde onu çözmeden sınava girmeyin diyolar. Ben mutlaka alacağım bilgine...
Ben gk gy i şu şekilde gideceğim konu anlatımı+yaprak test +yediiklim soru bankası gidiyorum şimdi. 2. tekrarımda uzman kariyer öğreten serisi sonrada kozmik oda yargı çözeceğim inş. nisan-mayısa kadar bunları bitirirsem sonrada sürekli deneme.
Aa cnm bende uzman kariyerin soru bankasıda var bölümlerden oluşuyor önce kolay testler onlar cevaplı oluyor sonra ileri düzey testlerine geçiyorsun o da güzel ama açıkçası bu tarih öğreten serisi bambaşka çözümleri okadar güzel anlatıyor ki tarihte tekrar gibi oluyor insana. Eksiklerinide kapatıyorsun.
Yargı kozmik oda sorularıda şöyleymiş cnm aklında bulunsun ösym,meb falan yaptığı tüm sınavlardaki (polislik,uzamanlık...) Genelkültür-genel yetenek zorularını derleyip kitap haline getirmişler yani ösym havuzundan çıkmış gibi bi kitap bide çözümlüymüş. Ama tek negatif yönü çözümlerinin sorunun hemen altında olmasıymış bu yavaş iletletir ama her sorudan sonra doğruda yanlışda yapsan cevabı okursun sağlam temel aldırır.
Bende ihtiyacın Gk soru bankası setini istiyorum ama çok pahalıı ucuzlasın az öyle alcam
teşekkürler canım verdiğin bilgiler için mutlaka coğrafya ve tarih için o öğreten seriyi alacağım onu çözmeden girmem o kadar diyim
güzel o zaman kozmik odayı alırım zaten başka bi yayının da vardı böyle bir kitabı onu almayı düşünüyordum yine bütün kurumların sorularının olduğu
ben çözümler altta olunca genelde alan derslerimde öyle oluyor çözümü buldum hemen elimle kapatıyorum ya da kağıt koyup öyle çözüyorum
zaten elinde kaynakların varsa önce onları bitir zamanımız var ucuzlayınca da alırsın ihtiyaçın 2012 modüler seti vardı ben onu çözüyorum gy gk dan güzel
karışık testleri yogunlukta
canım bu kozmik odanın eğitimi var mı? bana eğitimde konu konu giden lazım. karma test istemiyorum şu anda. cuma sipariş vericem, 7iklim konu anlatımlıyı kesin alıyorum, bi de soru bankası seti istiyorum işte..
bi de konu-yaprak test-soru bankası şeklinde gitmek yarar sağlıyo mu canım, ben konu soru bankası yapıp haftanın 1 günü tekrarlarımı yaptığım gün de yaprak testleri çözerim diye düşünmüştüm. ama senin yöntem yararlıysa o şekilde giderim.
canım mesela içinde fasiküller varmış ya, o fasiküllerdeki konuya bak mesela çok mu özet geçmiş, mutlaka içinde örnek vardır, o örnekler az mı çok mu falan gibi.. içinde test var mı.. bu gibi şeyler tatlım, eğer bakabilirsen çok sevinirimEki Görüntüle 551948
bugün yol uzak filan diyip kaytardım da yarın büyük ihtimalle gideceğim canım
not aldım şimdi ama eğitim bilimleriyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum hani sen bana nelere bakacağımı söylersen
ben kitapları ona göre incelerim
Aaaaaaaaaaaa sedeffffff eğitim öğreten çıkmış mı? Peekiii acaba çözümlü mü??? Eğer çözümlü diilse gerek yok ama Genelkültür gibi çözümlü öğreten isee deyme keyfime hemen alırımm
Cnm ozaman biz 3 4 test kitabını bitiriyoruz tam oturtalım bilgileri ama dimi kolay mı: diil
Hayde ben yattım kızlar ii gecelerr yarın devam ederiz yine türkçe hakkında daha fikir üretelim bu yıl ki gibi ters köşe yapmasınöptm çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?