kızçelerim vizelerden dolayı aranıza pek uğrayamıyorum
kaytarmak yok, sıkı çalışın haa tamam mı?
seviyorum sizi
seviyorum sizi
canım vizeler ne alemde basladı mı:44:
canım vizeler ne alemde basladı mı:44:
yarın başlıyo kuzum, pazar günü bitiyo, artık başlasa da bitse zaten, bıktım, boş boş vaktimi alıyo, haftasonu dershaneye de gittim, bi akşamları çalışmaya vaktim kaldı, tüm günüm yoğun geçtikçe de bıktım haliyle
Cnmmmm sende bitir hemencecik vizelerini geç derslerini gel aramızaaa özledik daÇook seviyoruz bizde seni caneee
ya ben itiraf edeyim 1ünite tarih bitirdim öğleden sonra 1ünitede ölçme bitirecektim çalışamadım napim yavaş yavaş artıcak tempo sanırım:18: yapck bişi yok
Cnm hemen söliim çalıştıım saatleri:) 3saat öğleden sonra 1saatte şimdi çalştım tarihten 1ünite bitirdim ama ölçeden bitiremedim yarıladım yarın bitireceğim artık ama yarınki planımda bozuluyo bitiremeynce. Nasıl ki sence ii diilmi düne göre?
dogrudur canımm. ben de calısmak istemeyınce sevgilim hep derdi kpss icin okulunu bitirmen gerek önce diye.
gececegın not alsan yeter canım zaten 4.sınıfsın bitir de gerisi gelir insallah
bu yıl da bırakcak halleri yok herhalde diye düşünüp biraz rahatlatıyorum kendimi canım, ama bazı gıcık hocalar 200 sayfa bilgi ezberletiyolar. 4.sınıfta yapılır mı bu? artık onlara da üstünkörü bakıyorum, napiim elimde değil, ezberliyemiyorum. olduğu kadar, belki finallerde bu kadar kasmazlar. çünkü çok sıkıntı oluyo gerçekten, ahh bi bitse de gelsem aranıza, neyse ki 1 hafta sürüyo
seviyorum sizi
yavaş yavaş olur hepsi, bak ölçme zevklidir aslında, ölçmeye hiç başlamadıysan istatistiklerden başla derim, biz dershanede öyle yaptık, böyle daha eğlenceli geldi bizeilk konuları sözel ya sıkabiliyo
kuzum valla sizi ben de çok özledim, özlüyorum, kpss kitaplarına bile hasretle bakıyorum
canım benim tabi ki de iyi. yarınki planını hic bozma bence ölcmeye günü gelince o gun devamına calıs. yarın planın neyse onu uygula canım.
tabi yine sen bilirsin ama daha düzenli olur böyle bence
Yaa evet istatislikler çok zevklidir matla ilgili ya bide deyme keyfime ama bizim kursta hoca sözelden başladı onunla ilerliyoryrm hatta bende içimden keşke istatislikten başlasaydı dedim...
Evet öyle yapayım zamanım kalırsa ölçmeye başlarım yarın ben türkçeye başlayacağım çünkü kötü bnm türkçem. Bide öyt den 1ünite birieceğim hadi bakalım inş. bu defa daha da verimli çalışırım bi 5 saati bulurum
sayılı günler kaldı sonra seni bomba gibi aramızda görmek istiyoruz
bu akşam az biraz sabahlıycam gibi
içime de bir korku düştü zaten şu vatandaşlıktan bugün dayanamadım baktım
bu hafta içinde çıkmış sorular da dahil bir not oluşturacağım kendime :18:
vize çalışmaları nasıl gidiyor???
hadi insallah o zaman 7 8 saate yukselttım demeni bekleyecegizzz
İnşşş cnmmm bal damlıyoo:) Sen söyle bakalım neler yaptın bugün nereleri bitirdin? yarınki planın ne??
ben kendi tabirimle en baba derslere calıstım canım bugün
tarih,program ve ölcme. ama ölcme bitmedi hala calısıyorum su an
yarın da tarihe devam gelişim ve ögrenme calısacagım canımmm inşşallah
Cnm korkma vatandaşlıktan çünkü senn alan olduu için zaten vatandaşlığın çok daha köklüsünü bitireceksin bu sana çerez gelecek ben unutmuştm alandan girdiini de ondan korkuttum ama yinede terimlere çok uzak kalma sen zaten yaparsınzekisin
Ooo süpermiş valla benm pil bitti devam yatacağım sen devam et avm.leri kazanacağın paraları öğrencileri düşün ve hırslan cnm hadi bakalım görüşürüzz ii geceler size yarın girip yazarım çalışmalarımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?