2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

cok gecmıs olsun canım Allah sıfa versin inş

geçmiş olsun canım
umarım ilaçlar iyi gelir hemen iyileşirsin
fazla polyanacılık olacak ama en azından ağrın yok..

sağolasın kuzum
hakikaten Allah daha beterinden saklasın. ben öyle görünce direk aklıma bağırsaklarımda kist olacağı geldi.
buna şükür ediyorum gerçekten, eczacı, doktor en ağır ilaçları vermiş geçer dedi. geçicek inş
her şeyin başı sağlık, o olmadan atansak neye yarar bu da bi gerçek
aman sen de dikkat et kendine kuzum, sen geceleri de çalışıyosun bünyen yorulur farkında olmazsın, aktarda enerji verici dinç tutucu çaylar var. onlardan al iç mutlaka

ah canım cok haklısın yaa
yemegımı yıyımde baslayacagım ınsallah tatlım bır de hasta halınle bana motıve verıyorsun ya
Allah razı osun

ben kpss ye çalışmadan önce baya bir inceleme yapmıştım
nette de bu a grubu b grubu ile ilgili açıklamalar var
kısaca söylemek gerekirse lise ve önlisans düzeyindekiler
kpss b grubuna yani 2 yılda 1 gerçekleşen sınava girebiliyor
ona lisans mezunları giremiyor hatta sınava girip atansalar
bile bilgileri öğrenildiği zaman ataması gerçekleştirilmiyor/durduruluyor

kpss a grubuna ise lisans mezunları girebiliyor sonrasında
aldıkları puanlarla kurumlar sınavına girip
müfettişlik, denetmenlik, uzmanlık gibi yerlere de gelebiliyorlar

yani bu sene KPSS sadece a grubu ve öğretmenlikler için yapılacak
başka sorularınız olursa sorabilirsiniz..

Allah korusun
bende dengelemeye calısıyorum geceleri çalışacaksam birkaç saat akşama doğru uyuyorum
her zaman olmasada haftanın bi günü erken yatıyorum vs. zaten vücut alarm veriyor artık yatman lazım diye

ah canım cok haklısın yaa
yemegımı yıyımde baslayacagım ınsallah tatlım bır de hasta halınle bana motıve verıyorsun ya
Allah razı osun
tatlım estağfurullah benim ağrım yok zaten, sadece otururken biraz acıyo
karnını doyurduktan sonra, en sevdiğin dersle başla. ondan sonra da 2 ders daha çalış yatana kadar
yarın daha huzurlu bi şekilde kalkıcaksın, demek ki oluyomuş diceksin ve zaten ister istemez kitaplara yöneliceksin, kendin isticeksin bunu
önemli olan ipin ucunu bırakmamak.

evet en güzeli en azından birazcık uyumak. 1 saat bile öyle dinlendiriyor ki. kesinlikle dikkat et kendine canım

bize de şimdi halamlar gelicekmiş, ben hastayım oturamıyorum deyip odama geçicem ve ders çalışıcam (pembe yalandan kim ölmüş )

pg den 3 test çözdüm, uzman kariyerde çözmediğim mat testleri varmış, şimdi ona bakıcam
reptomim umarım çalışıyosundur

aynen sanki 6-7 saat uyumuşum gibi geliyor
iyi yapmışsın canım aman o yalan sayılmaz hem güzel bir şeye hizmet ediyor

canım ben de öyle düşündüm, acaba göremediğim bişey mi var dedim ama bariz b şıkkı diye bağırıyor. fakat doğru cevap c miş :26:

hani bende bu kadar kolay olamaz diye tereddüt ettim ama c şıkkı olmasına şaşırdım
sorunun kitapta çözümü yok anladığım kadarıyla belki soru hatalıdır yada yanlış şık yazılmıştır
nasıl b olamaz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…