kızlar bu sabah bi uyandım iç çamaşırımda kan
hemeroid vardı bende ama pek umursamıyodum, ahh eşek kafam, deli gibi kanıyo
hemen acile gittik, Allahtan doktor operasyona gerek yok şimdilik dedi, ohh dedim. sonra ilaç verdi bir sürü, onları kullanıcam. geçmezse cerrahiye çıkarsın dedi.
daha yeni eve geldim. birazdan çalışırım, ağrım acım yok, sadece afedersiniz kanaması durmuyo bi türlü.
her şeyin başı sağlık kızlar, bi kez daha anladım
buna şükür Allah çaresi olan hastalık versin
geçmiş olsun canım
umarım ilaçlar iyi gelir hemen iyileşirsin
fazla polyanacılık olacak ama en azından ağrın yok..
canım benim de bazen öyle oluyo hiç çalışamıyorum, çalışmadıkça da daha çok çalışmamaya başlıyorum. bayramdan 1 gün önce hiç isteğim yoktu. bayramın 1. günü çok zorladım kendimi, oturdum elbiseyle test çözdüm. 1 ders bitti 2. derse geçtim, zarla zorla yaptım. bu sefer içimdeki huzursuzluk da geçti. insan çalışınca rahatlıyo inan bana, sık dişini zorla biraz. mesela ben söliim sana, bugün eğitimden 1 ders, gk den 1 ders, gy den 1 ders çalış ve en az 1er test çöz. zorla kendini, evde misafir varsa bile gir odana kusura bakmayın ders çalışıcam de. neti de ders aralarında aç, kendini cezalandır, x dersin çalışması bitmeden neti açmıcam de. çalışmanı bitirdiğinde de ödül niyetine neti aç burada en fazla 30 dk dur. sonra 2. dersine geç. hadi bakiim göreyim seni, bak daha erken. sen bugün 3 ders çalışabilirsin
a grubu ve b grubu var, lise düzeyi mesela a grubunu yapıyor sadece ondan sınava giriyor, lisanstanda isteyen oluyor.
b grubu var, b grubu sınav sonuçlarına göre daha iyi yerlere girilebiliyor ( bakanlıklar vs )
lisans mezunu olanlar b grubunu da giriyor tabi doğal olarak
sağolasın kuzum
hakikaten Allah daha beterinden saklasın. ben öyle görünce direk aklıma bağırsaklarımda kist olacağı geldi.
buna şükür ediyorum gerçekten, eczacı, doktor en ağır ilaçları vermiş geçer dedi. geçicek inş
her şeyin başı sağlık, o olmadan atansak neye yarar bu da bi gerçek
aman sen de dikkat et kendine kuzum, sen geceleri de çalışıyosun bünyen yorulur farkında olmazsın, aktarda enerji verici dinç tutucu çaylar var. onlardan al iç mutlaka
tatlım estağfurullah benim ağrım yok zaten, sadece otururken biraz acıyoah canım cok haklısın yaa
yemegımı yıyımde baslayacagım ınsallah tatlım bır de hasta halınle bana motıve verıyorsun ya
Allah razı osun
Allah korusun
bende dengelemeye calısıyorum geceleri çalışacaksam birkaç saat akşama doğru uyuyorum
her zaman olmasada haftanın bi günü erken yatıyorum vs. zaten vücut alarm veriyor artık yatman lazım diye
evet en güzeli en azından birazcık uyumak. 1 saat bile öyle dinlendiriyor ki. kesinlikle dikkat et kendine canım
bize de şimdi halamlar gelicekmiş, ben hastayım oturamıyorum deyip odama geçicemve ders çalışıcam (pembe yalandan kim ölmüş )
aynen sanki 6-7 saat uyumuşum gibi geliyor
iyi yapmışsın canım aman o yalan sayılmaz hem güzel bir şeye hizmet ediyor
fırsattan istifade edeyim dedim ama annem madem oturamıyosun o zaman kahve yap dedi
b şıkkı mı? 3121'in 0ncı kuvveti 1 0! da 1 ikisini toplayınca çift sayı oluyor:26:
canım ben de öyle düşündüm, acaba göremediğim bişey mi var dedim ama bariz b şıkkı diye bağırıyor. fakat doğru cevap c miş :26:
hani bende bu kadar kolay olamaz diye tereddüt ettim ama c şıkkı olmasına şaşırdım
sorunun kitapta çözümü yok anladığım kadarıyla belki soru hatalıdır yada yanlış şık yazılmıştır
nasıl b olamaz anlamadım
çözümü yok canım
bi de şu sorulara bakar mısın? bunların çözüm tarzını bilmiyorum
bu soruda normalde şu ilk sayı 12 ye bölünür çünkü bir sayının 12e bölünmesi için 3 ve 4ün bölünebilme şartlarına uyması gerekir
3e bölünme şartı rakamların toplamı 3ün katı olmalı ilk sayıda rakamların toplamı 27 son iki sayıya baktığımda 48 4e bölünür 4ün şartını da sağlıyor
ama şöyle bi durum var ikinci sayıda sonda 5 var x i 3e göre bölünebilme şartlarına uydururuz ama son iki sayıyı aldığımızda x5 4e tam bölünemez
x e ne değer verirsek verelim hani yine soruya çamur atmak istemiyorum ama orası 5 yerine çift bir sayı olsa çözüm yapılabilirdi gibi geliyor
canım bu soruları genelde şöyle yapıyorum ben
9 ile bölümünden kaç demiş ya rakamların hepsini 9a bölüyorum normal işleme devam ediyorum
1994ün 9 ile bölümünden 5 gelir
1781in 9 ile bölümünden 8 gelir
2001in 9 ile bölümünden de 3
bunları yerine koyduğunda (hatta uzun uzun hepsinin bölmesini yapmak yerine rakamları kafadan toplayım böl
sonuç değişmez)
(5x8)+3ün küpü olur bununda 9a bölümünden 4 kalır:26:
çözümü yok canım
bi de şu sorulara bakar mısın? bunların çözüm tarzını bilmiyorum
bu soruda normalde şu ilk sayı 12 ye bölünür çünkü bir sayının 12e bölünmesi için 3 ve 4ün bölünebilme şartlarına uyması gerekir
3e bölünme şartı rakamların toplamı 3ün katı olmalı ilk sayıda rakamların toplamı 27 son iki sayıya baktığımda 48 4e bölünür 4ün şartını da sağlıyor
ama şöyle bi durum var ikinci sayıda sonda 5 var x i 3e göre bölünebilme şartlarına uydururuz ama son iki sayıyı aldığımızda x5 4e tam bölünemez
x e ne değer verirsek verelim hani yine soruya çamur atmak istemiyorum ama orası 5 yerine çift bir sayı olsa çözüm yapılabilirdi gibi geliyor
canım bu soruları genelde şöyle yapıyorum ben
9 ile bölümünden kaç demiş ya rakamların hepsini 9a bölüyorum normal işleme devam ediyorum
1994ün 9 ile bölümünden 5 gelir
1781in 9 ile bölümünden 8 gelir
2001in 9 ile bölümünden de 3
bunları yerine koyduğunda (hatta uzun uzun hepsinin bölmesini yapmak yerine rakamları kafadan toplayım böl
sonuç değişmez)
(5x8)+3ün küpü olur bununda 9a bölümünden 4 kalır:26:
Burdaki 5x8 deki x nerden geldi peki canım :26: :44:
Burdaki 5x8 deki x nerden geldi peki canım :26: :44:
onu çarpma işareti olarak kulandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?