Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bu 5! sonrası birler basamagı neden 0 anlamadım desem:26::26:
ya ben bu 5! sonrası birler basamagı neden 0 anlamadım desem:26::26:
1! = 1
2! = 2*1 = 2
3! = 3*2*1 = 6
4! = 4*3*2*1 = 24
5! = 5*4*3*2*1 = 120
5! = 120 oldugundan dolayi, yani son rakami sifir oldugundan sonra, ondan sonra gelen rakamlarin carpimlari da sifir olacaktir.
Masallah hanimlar :))
Gecen seneki halim gozumun onune geldi.
Uzun bir maratondu bizler icinde.
Rabbim sizlere de yardimci olsun ins.
Zihin acikligi, anlama kolayligi versin ins.
sağol canım çok teşekkür ederiz
geçen yıl hazırlandın herhalde, neye hazırlandığını bilmiyorum; ama inşallah atanmışsındır ya da atanırsın
bize bu süreçte neler önerirsin?
gözlerim yaşardı hemen yaşarır zaten hiç dayanamam2012 kpss onlisans a girdim cnm.
2012 ocak ayinda baslamistim bende calismalara.
88.189 aldim, bilg prog bolumum. Siralamam da 1585.
Atamalari beklemeye basladim ins.
Herkesin calisma sekli kendine gore degisir ama nacizane tavsiyem, mat temelini saglam tutmaniz.
Tarihe de 3ay sdc konu calismasina agirlik verin.
Kalan 3ayda da bol bol tekrar ve soru cozumleriyle devam edersiniz.
Cog ve vat ise son son yada son 2ayda hallolur Allahin izniyle.
Birde gozunuzde cok buyutmeyin sinavi.
Rahat olmaya calisin, heleki sinav aninda.
Stresle basa ciktiktan sonra, calismalariniz karsiligini kat kat alacaksinizdir.
Gelecegin ogretmenlerini burada gormekte ayri bir sevinc bu arada:))
Belkide bizim evlatlarimizin yol gostericileri olacaksiniz.
Rabbim yardimciniz olsun ins
değil kuzucuğumE mi acaba?:26:kapatmak yok saymak gibi gelmedi orada bana...
değil kuzucuğum
calısamadım canımreptomim sen çalıştın mı bakiim online görünüyosun hesap ver
gözlerim yaşardı hemen yaşarır zaten hiç dayanamam
inş Allah bize o mutluluğu gösterir
puanın çok güzel canım maşallah belli ki emeğinin karşılığını almışsın
çok haklısın tarihte konu çalışması çok önemli. çok çabuk unutuluyor. coğrafya tarihe göre daha sevimli geliyor bana. şimdilik bi sorunumuz yok kendisiyle ama tarihten nefret ediyorum ama peşini bırakmaya da hiç niyetim yok vatandaşlığı 2. döneme bırakayım diyorum çabuk unuturum diye. bi de eğitim bilimlerinden 6 dersten sınavımız oluyo canım onu da gk gy nin içine katıp çalışıyorum, birlikte yürütmeye çalışıyorum.
bu topikte herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor, bayramda olsa bile.. dilerim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Gercekten cok calistik, Rabbimde bize bunu nasip etti :)
Tarih konusunda bende cok sikintiliydim ama inanki uzerine uzerine gittikce, sevmeye basliyorsun.
Hatta suan tarihle ilgili kitaplar bile okuyorum :))
Hatta esimle tarih uzerine konusabiliyorum artik :)
Sevmeye calisirsan inanki sende halledersin.
Sinavda 25 netim vardi. Cog benim kotu geldi ne yazik ki Vat ise suna inan biz cok buyutmusuz gozumuzde :))
Birde son 2hafta osym nin cikmis tum sorularini cozmustuk.
Kpss, dgs, omss, ygs vs vs vs :)
calısamadım canım
grip oldum bogazım falan cok fena uyudum sureklı kalktıgımda daha ıyyıdım ama yıne de calıscak durumda degılım
o yuzden calısamadım ben de uykum gelene kadar nette takılayım dedım yoksa gercekten calısacaktım canım
masa basında kafamı kaldıramadım halsizlikten:18::18:
geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin
bu sorunu gordum canım a dıyorum ben:26:
cok sagol canım dunden bellydı hasta olacagım ama bugun ıyıce arttı.
ınsallah cabuk gecerde calısırım yaa cok uzuluyorum calısamayınca
bakalım canım ilac alıyorum su an ıyı gelır ınsallahbugün dediğimiz gibi sağlık herşeyden daha önemli iyileş zaten fazlasıyla telafi edersin
bana grip için genelde nane limon iyi geliyor
ama daha cok elma portakal limon kabuklarını kaynatıp sabah akşam o karışım içtiğimde
çok çabuk toparlıyorum
hımm son kararını ver o zaman ben burdayımhmm bi kere daha okuyunca örnek olmak misal
diye düşündüm:26:bu sefer de olmazsa gidip bi 50 tane türkçe soruyu
çözerim gibime geliyor
not: ay o sağlamalıyızda da sanki bi oyun var of of
oyy hastaysan o ayrı.. kıyamam ben sana, o zaman bol bol dinlen çünkü bu meret hastalık dinlenmeden geçmez kuzum, çok geçmiş olsuncalısamadım canım
grip oldum bogazım falan cok fena uyudum sureklı kalktıgımda daha ıyyıdım ama yıne de calıscak durumda degılım
o yuzden calısamadım ben de uykum gelene kadar nette takılayım dedım yoksa gercekten calısacaktım canım
masa basında kafamı kaldıramadım halsizlikten:18::18:
gözlerim yaşardı hemen yaşarır zaten hiç dayanamam
inş Allah bize o mutluluğu gösterir
puanın çok güzel canım maşallah belli ki emeğinin karşılığını almışsın
çok haklısın tarihte konu çalışması çok önemli. çok çabuk unutuluyor. coğrafya tarihe göre daha sevimli geliyor bana. şimdilik bi sorunumuz yok kendisiyle ama tarihten nefret ediyorum ama peşini bırakmaya da hiç niyetim yok vatandaşlığı 2. döneme bırakayım diyorum çabuk unuturum diye. bi de eğitim bilimlerinden 6 dersten sınavımız oluyo canım onu da gk gy nin içine katıp çalışıyorum, birlikte yürütmeye çalışıyorum.
bu topikte herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor, bayramda olsa bile.. dilerim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Gercekten cok calistik, Rabbimde bize bunu nasip etti :)
Tarih konusunda bende cok sikintiliydim ama inanki uzerine uzerine gittikce, sevmeye basliyorsun.
Hatta suan tarihle ilgili kitaplar bile okuyorum :))
Hatta esimle tarih uzerine konusabiliyorum artik :)
Sevmeye calisirsan inanki sende halledersin.
Sinavda 25 netim vardi. Cog benim kotu geldi ne yazik ki Vat ise suna inan biz cok buyutmusuz gozumuzde :))
Birde son 2hafta osym nin cikmis tum sorularini cozmustuk.
Kpss, dgs, omss, ygs vs vs vs :)
sağol canım önerilerini dikkate alıcaz
vatandaşlık kesinlikle gözümde büyüyor eminim üstesinden geliriz, önemli olan sistemi oturtmak
benimki de bana zorla tarih belgeseli izletiyor, o çok seviyor ben hiç yanaşmıyorum; ama kim bilir senin gibi olursam şaşırmam ben de
değil kuzumbu sorunu gordum canım a dıyorum ben:26:
d de değil..bana da d gibi geldi .. cevap neymiş acaba
bugün dediğimiz gibi sağlık herşeyden daha önemli iyileş zaten fazlasıyla telafi edersin
bana grip için genelde nane limon iyi geliyor
ama daha cok elma portakal limon kabuklarını kaynatıp sabah akşam o karışım içtiğimde
çok çabuk toparlıyorum