Evet öyle de diyebiliriz.Sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar,kitaplarını alabildin mi?
evet tatlım sonundayalnız sadece gk gy konu anlatımlıyı alabildim, zaten konu anlatımlı lazımdı şu an, eğitim konu anlatımlı soru bankaları bayramdan sonra verilcekmiş, yalnız bi de eğitim bilimleri ders takip kitabı verdiler, o çok hoşuma gitti, tüm eğitim bilimleri dersleri 1 kitapta kapsamlı özet şeklinde, daha çok tablolar var içinde o çok hoşuma gitti, zaten onu daha önceden kendim de alıcaktım dershane verdi tam süper oldu
kızlar 2 sorum var doğru mu yanlış mı
- kış mevsiminde ankaranın sinoptan sıcak olması enlem ile açıklanır
- akdeniz kıyılarında deniz turizmi karadeniz kıyılarına göre daha erken başlar, daha geç biter
kızlar 2 sorum var doğru mu yanlış mı
- kış mevsiminde ankaranın sinoptan sıcak olması enlem ile açıklanır
- akdeniz kıyılarında deniz turizmi karadeniz kıyılarına göre daha erken başlar, daha geç biter
canım bayramdan sonra vericeklermiş, basımdaymış ancak ellerinde olurmuş. neyse buna da şükürAaa çok iyiymiş sedef ya o ben zaten öyle özet tarzı kitapları çok çok severim geçen sene kullandım ve çok faydasını gördüm iyi bakalım canım hayırlı olsun,soru bankalarını ne zaman verirlermiş bişey söyledi mi sizinkiler?Biz bugun kitap mevzusunu konuşamadık hiç.
canım sadece doğru yanlış soruları bunlar. ben ikisine de doğru dedim ama ikisi de yanlışmış anlamadım valla :26:canım ikinci öncül doğru değil mi çünkü akdeniz daha güneyde ekvatora daha yakın o nedenle sıcaklık karadenize göre daha erken gelip daha geç gidiyor o nedenle deniz turizmide erken başlayıp geç biter, diğer öncülde de şimdi sinop ile anlara için doğru diyelim ama ankara ile aynı enlemde olan ne var mesela şimdi illeri çok söyleyemeyeceğim rezil olmayımama doğudaki bir il ankara ile aynı enlemde oluyor yani pek açıklanamaz gibi neymiş canım doğru açıklamaları?birde bu sorular doğru yanlış soruları mı yoksa açıklamasını mı istiyorsun? türkçede a dediğin soru doğru canım nasıl yaptın ben o soruda her şık doğru diye düşündüm 2.sorunun cevabı e değil ama
ankara sinop a göre ekvatora daha yakın oldugu için dogru birinci öncül
İkinci öncülde dogru enlemle alakalı bir durum bu
ikisini de yanlış diye göstermiş cevap anahtarı :26:
huyum kurusun yine soru yanlış demeden tutamıcam kendimi
anladım canım saolasın:)ikiside yanlış mıymış bilemedim canım ya coğrafyada daha oraya gelmedik biz
Bir yerlerde bir kelime oyunu mu var diye bakıyorum ama yokkk!!
Soru yanlış diyorum ben de
Tatlım sen bunları bir coğrafya hocasına sor belki göremediğimiz bir şeyler vardır.
mutlaka burayada yaz canım öğrenelim doğrusunu bizde böyle sorular öncüller çok oluyor denemelerde falanda soruluyor çok
aynen öyle yapıcam tatlım, ama ancak 2 hafta sonrabizim bu haftasonu dershane tatil, sevgili arkadaşlarım memleketlerine gidecekler diye imza toplayıp tatil istediler. ondan sonraki hafta da zaten bayram. ama mutlaka sorucam
kesinlikle, ben dershaneye daha çok kızdım zaten, hatta dedim ki ''tatil isteyenler olsa bile sizin böyle bi şeyi söz konusu bile etmemeniz lazım'' dedim. tatil isteyenlere de ayrı bi gıcık oldum, sen gelmezsen gelme kardeşim, neymiş dersi kaçırmak istemiyomuş, ee gel o zaman. memleket dediği de ist. edirneye 2,5 saat uzaklıkta..Saçmalığa bak yaa,zaman keselerinden gidiyor haberleri yok,giden gitsin arkadaş geride kalanın eğitimini niye baltalıyorsunuz!!
Sedef cim buraya arkadaşların branşlarını da yazsana,güzel olmaz mı öyle?bir sorunumuz oldugunda falan direkt ona yöneltiriz sorumuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?