2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Evet öyle de diyebiliriz.Sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar,kitaplarını alabildin mi?

evet tatlım sonunda yalnız sadece gk gy konu anlatımlıyı alabildim, zaten konu anlatımlı lazımdı şu an, eğitim konu anlatımlı soru bankaları bayramdan sonra verilcekmiş, yalnız bi de eğitim bilimleri ders takip kitabı verdiler, o çok hoşuma gitti, tüm eğitim bilimleri dersleri 1 kitapta kapsamlı özet şeklinde, daha çok tablolar var içinde o çok hoşuma gitti, zaten onu daha önceden kendim de alıcaktım dershane verdi tam süper oldu

Aaa çok iyiymiş sedef ya o ben zaten öyle özet tarzı kitapları çok çok severim geçen sene kullandım ve çok faydasını gördüm iyi bakalım canım hayırlı olsun,soru bankalarını ne zaman verirlermiş bişey söyledi mi sizinkiler?Biz bugun kitap mevzusunu konuşamadık hiç.

canım ikinci öncül doğru değil mi çünkü akdeniz daha güneyde ekvatora daha yakın o nedenle sıcaklık karadenize göre daha erken gelip daha geç gidiyor o nedenle deniz turizmide erken başlayıp geç biter, diğer öncülde de şimdi sinop ile anlara için doğru diyelim ama ankara ile aynı enlemde olan ne var mesela şimdi illeri çok söyleyemeyeceğim rezil olmayımama doğudaki bir il ankara ile aynı enlemde oluyor yani pek açıklanamaz gibi neymiş canım doğru açıklamaları?birde bu sorular doğru yanlış soruları mı yoksa açıklamasını mı istiyorsun? türkçede a dediğin soru doğru canım nasıl yaptın ben o soruda her şık doğru diye düşündüm2.sorunun cevabı e değil ama

ankara sinop a göre ekvatora daha yakın oldugu için dogru birinci öncül
İkinci öncülde dogru enlemle alakalı bir durum bu

canım bayramdan sonra vericeklermiş, basımdaymış ancak ellerinde olurmuş. neyse buna da şükür
canım sadece doğru yanlış soruları bunlar. ben ikisine de doğru dedim ama ikisi de yanlışmış anlamadım valla :26:
canım ilk sorunun ilk cümlesinde ''değişenin içinden değişmeyeni yakalamak'' demiş. yani bişeyler hep değişicek fakat o değişen şeylerin içinde bazı yapıtlar değişmeden kalıcak, özgünlüğünü koruyacak. a şıkkını irdelersek; zaman değişiyor, ama zaman değişse de bazı şeyler özgünlüğünü koruyor, aynı kalıyor. yani o yapıtlar zamana yenik düşmüyor, zaman içerisinde değişmiyor.

ankara sinop a göre ekvatora daha yakın oldugu için dogru birinci öncül
İkinci öncülde dogru enlemle alakalı bir durum bu

ikisini de yanlış diye göstermiş cevap anahtarı :26:
huyum kurusun yine soru yanlış demeden tutamıcam kendimi

ikisini de yanlış diye göstermiş cevap anahtarı :26:
huyum kurusun yine soru yanlış demeden tutamıcam kendimi

Bir yerlerde bir kelime oyunu mu var diye bakıyorum ama yokkk!!
Soru yanlış diyorum ben de
Tatlım sen bunları bir coğrafya hocasına sor belki göremediğimiz bir şeyler vardır.

mutlaka burayada yaz canım öğrenelim doğrusunu bizde böyle sorular öncüller çok oluyor denemelerde falanda soruluyor çok

Bir yerlerde bir kelime oyunu mu var diye bakıyorum ama yokkk!!
Soru yanlış diyorum ben de
Tatlım sen bunları bir coğrafya hocasına sor belki göremediğimiz bir şeyler vardır.

aynen öyle yapıcam tatlım, ama ancak 2 hafta sonra bizim bu haftasonu dershane tatil, sevgili arkadaşlarım memleketlerine gidecekler diye imza toplayıp tatil istediler. ondan sonraki hafta da zaten bayram. ama mutlaka sorucam

aynen öyle yapıcam tatlım, ama ancak 2 hafta sonra bizim bu haftasonu dershane tatil, sevgili arkadaşlarım memleketlerine gidecekler diye imza toplayıp tatil istediler. ondan sonraki hafta da zaten bayram. ama mutlaka sorucam

Saçmalığa bak yaa,zaman keselerinden gidiyor haberleri yok,giden gitsin arkadaş geride kalanın eğitimini niye baltalıyorsunuz!!

Sedef cim buraya arkadaşların branşlarını da yazsana,güzel olmaz mı öyle?bir sorunumuz oldugunda falan direkt ona yöneltiriz sorumuzu..

Saçmalığa bak yaa,zaman keselerinden gidiyor haberleri yok,giden gitsin arkadaş geride kalanın eğitimini niye baltalıyorsunuz!!
kesinlikle, ben dershaneye daha çok kızdım zaten, hatta dedim ki ''tatil isteyenler olsa bile sizin böyle bi şeyi söz konusu bile etmemeniz lazım'' dedim. tatil isteyenlere de ayrı bi gıcık oldum, sen gelmezsen gelme kardeşim, neymiş dersi kaçırmak istemiyomuş, ee gel o zaman. memleket dediği de ist. edirneye 2,5 saat uzaklıkta..
Sedef cim buraya arkadaşların branşlarını da yazsana,güzel olmaz mı öyle?bir sorunumuz oldugunda falan direkt ona yöneltiriz sorumuzu..

aa evet çok iyi fikir, söyleyin bakiim branşlarınızı ilk sayfaya tablo yapayım hatta sayfa aralarına karışmasın

Allahtan 14 15 saatlik yola gitmiyorlamış sedef o zaman 2 hafta tatil için imza toplarlardı

Yazayım ben hemen TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ

Vatandaşlık temel hukuk kavramları
Program geliştirme eğitime ilişkin temel kavramlar
Yöntem teknikten öğretim ilkeleri bitti.

nedense matematik tekrarı yapıyorum sürekli. Tarihi elime almak bile istemiyorum :2:

birde beden eğitimi öğretmeni olacağım inşallah...

Son düzenleme:
o kadar matematik sorusu çözdüm hepsi tamam ama takıldığım soruya bakın..

a ve b doğal sayılar olmak üzere,
a= x + 4
b= 4 - x

olduğuna göre a*b nin EN BÜYÜK değeri kaçtır?

çözemedim bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…