gü-nay-dınn
herkese iyi çalışmalar verimli günler kızlaaar :13:
kahvaltıdan sonra öyt çalışıcam.hastalığım yüzünden öğrenme stratejileri 2 haftadır sürünüyo bugün bitircem inşallahhh
günaydın kızlarrr bugün odamı temizleyip dersane notlarımı temize çekicem tekrar yapıcam
sedefçim beni öyt tablosuna eklememişin
gelinim öğrenme psikolojisini bu hafta sonu bitircektin nasıl gidiyo
macaronum öytyi bitirdin miiiii
size tebriklerimi sunar başarılarınızın devamını dilerimkalp kalbe karşıymış:))
efendim, öğrenme psikolojisinde sadece "diğer yaklaşımlar " konu başlığı kalmıştır, arz ederim:) sorularını en sona bırakmadım, her konu bitiminde çözerek gittim. 5 saattir ders çalışıyorum. biraz net molası vereyim dedim.
konuları bir an evvel bitirip tekrar-soru programımı hazırlayayım diyorum
sedefim tabloya yazmışın ama son 3 konuyu bitirmedimm
o zaman hemen bitir de yalan olmasın:)
canım hemen bakıp kaçmıştımo arada yakalamışsın benikpsshayali hoşgeldin
gel bebeğim geeeellllbeni de aranıza alın kızlaaaaaarrrrrrrrrrr
he ya aynen katılıyorum, silmiyorum işte hıhh bitirmek zorundasın
dersanedeki hoca yakından uzağa ilkesinde göç örneğini verdi şu anda suriyedeki göçü söyledi sonra işte başka bir göçü söyledi böyle böyle kavimler göçüne kadar gidebilirsiniz dedi yani kademe kademe olucakmış,depremlerde de mesela van depremini anlatıp endonezyayı anlatmasıda yakından uzağa örnek verdi ama bu aynı zamanda günümüzden geçmiş ilkesinede örnek teşkil etmiyor mu yani soruda bunu ayırt etmek biraz zor bence ikisinin şıklarda olduğu bir soru gelmez,gelmesinde birde yakından uzağa da biraz daha küçük birimden gerçeği anlatmaya gidiliyor mesela sosyal bilgiler öğretmeni idari yapıyı anlatmak için öğrencilerine önce ailenin yapısını örnek gösteriyor sonra köy,kasaba,ilçe,il en son ülkenin idari yapısını anlatıyor, ayrıca yakından uzağa, günümüzden geçmişe ve güncellik ilkeleri için aynı örnek kullanılabilir deprem örneği hepsini kapsıyoryakından uzağa ilkesinde; içinde yaşadığımız çevreden dış çevreye açılmak gibi düşün.etrafında olan biteni daha iyi bilirsin.bahçendeki elmayı,armudu sana uzak olan avakado ve ananastan daha iyi bilirsin.öğrenmen daha kolay olur.
günümüzden geçmişe ilkesinde ise güncel olayları anlamlandırmamız daha kolaydır,günümüzde şahit olduğumuz için.güncelden geçmişe doğru gidersek geçmişi daha iyi yorumlarız.
bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?