2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

gü-nay-dınn

herkese iyi çalışmalar verimli günler kızlaaar :13:

kahvaltıdan sonra öyt çalışıcam.hastalığım yüzünden öğrenme stratejileri 2 haftadır sürünüyo bugün bitircem inşallahhh

Maşallahınız var kızlar kolay gelsinnnnnn

maşallah güzellerimeeee
şimdi dershane notlarımı temize çekmekle başlıyorum, verimli bi gün olsun hepimiz için

sedefçim beni öyt tablosuna eklememişin

ayy hemen ekliyorum bitti mi tamamen, rahatlamışsındır bir sürü kavramdan sonra
ben de notlarımı ciciş defterlerime simli kalemlerimle geçirdim birazdan test çözücem, ama çözemeyebilirim de çünkü ilk konular daha bitmedi, ben de gelişimle öğrenmeden karma test çözerim
hava çok güzel bugün, serin havaları seviyorum.. tam ders çalışma havası

gelinim öğrenme psikolojisini bu hafta sonu bitircektin nasıl gidiyo
macaronum öytyi bitirdin miiiii

gelinim öğrenme psikolojisini bu hafta sonu bitircektin nasıl gidiyo
macaronum öytyi bitirdin miiiii

kalp kalbe karşıymış:))

efendim, öğrenme psikolojisinde sadece "diğer yaklaşımlar " konu başlığı kalmıştır, arz ederim:) sorularını en sona bırakmadım, her konu bitiminde çözerek gittim. 5 saattir ders çalışıyorum. biraz net molası vereyim dedim.

konuları bir an evvel bitirip tekrar-soru programımı hazırlayayım diyorum

size tebriklerimi sunar başarılarınızın devamını dilerim

kpsshayali hoşgeldin
canım hemen bakıp kaçmıştımo arada yakalamışsın beni

beni de aranıza alın kızlaaaaaarrrrrrrrrrr
gel bebeğim geeeellll
kızlar tekrarımı yaptım ancak öytnin dersane hocasını pek sevmedim adam biraz eksik anlatıyo gibi geldi mesela ilkeler var ya; iş aktivite ilkesinde john deweyin "okul yaşamın ta kendisidir" ifadesini kullandı ama hayatilik-yaşama yakınlık ilkesinde bunu söylemedi mesela yediiklimin konu anlatımlısında bilgi notu olarak vermiş hayatilik ilkesinde okul yaşamın ta kendisidir sözünü, ilkeleri çok sağlam anlamam gerek hatta anlamamız gerek kızlar temel bilgi çünkü aklımda kalanları yazayım:
öğrenciye görelik:piaget aklımıza gelicek,bireysel farklılıklar bunlarda neler yaş,cinsiyet, zeka, sosyo-ekonomik durum vb.
öğrenci düzeyine uygunluk:öğrencinin hazırbulunuşluğu; her öğrencinin içinde bulunduğu gelişim dönemi farklıdır ona göre mesela çevre kirliliği ile ilgili bir konuda 4.sınıftaki öğrencilere resim yaptırtırsınız komposizyon yazdıramazsınız
yakından uzağa ilkesi ile günümüzden geçmişe ilkesini karıştırıyorum kızlar aynı gibi geliyor beni aydınlatın lütfen

yakından uzağa ilkesinde; içinde yaşadığımız çevreden dış çevreye açılmak gibi düşün.etrafında olan biteni daha iyi bilirsin.bahçendeki elmayı,armudu sana uzak olan avakado ve ananastan daha iyi bilirsin.öğrenmen daha kolay olur.
günümüzden geçmişe ilkesinde ise güncel olayları anlamlandırmamız daha kolaydır,günümüzde şahit olduğumuz için.güncelden geçmişe doğru gidersek geçmişi daha iyi yorumlarız.
bence :)

pambik bizimlesin diyorum, 6 temmuzda görüşmek üzere şaka bi yana durmak yok yola devam
macaron bitçek o ders ona göre
kpsshayalim valla ben öyt ye şu an fransızım o yüzden bilemicem. :26: ama ablacım hemen yardıma koşup açıklamış

Son düzenleme:
dersanedeki hoca yakından uzağa ilkesinde göç örneğini verdi şu anda suriyedeki göçü söyledi sonra işte başka bir göçü söyledi böyle böyle kavimler göçüne kadar gidebilirsiniz dedi yani kademe kademe olucakmış,depremlerde de mesela van depremini anlatıp endonezyayı anlatmasıda yakından uzağa örnek verdi ama bu aynı zamanda günümüzden geçmiş ilkesinede örnek teşkil etmiyor mu yani soruda bunu ayırt etmek biraz zor bence ikisinin şıklarda olduğu bir soru gelmez,gelmesinde birde yakından uzağa da biraz daha küçük birimden gerçeği anlatmaya gidiliyor mesela sosyal bilgiler öğretmeni idari yapıyı anlatmak için öğrencilerine önce ailenin yapısını örnek gösteriyor sonra köy,kasaba,ilçe,il en son ülkenin idari yapısını anlatıyor, ayrıca yakından uzağa, günümüzden geçmişe ve güncellik ilkeleri için aynı örnek kullanılabilir deprem örneği hepsini kapsıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…