• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım gelinleri nerede ??? :)

işte kasım da geldi çattı :)benim 9 kasımda.son hazırlıklar yapılıyor.evim filan herşey hazır da nikah şekerimi kendim yapıyorum.kuaförle anlaşıp provaya gidecem.ayakkabı alacam yarın inş.evime valizimi alıp kıyafetlerimi yerleştiecem ya ne garip ya sanki başka memleketlere başka başka diyarlara gidiyorum.benim ikide bir ağlayasım geliyo .sorumluluklar geliyo ailemden uzaklaşıyorum.ama tabiki kendi evim yuvam eşim olacak baştan başlıyo .gğzel bi hayat bizi bekler inşallah bekliyordur.inşallah düğünü ve düün öncesini huzurlu kavgasız geçiririz çğnkü hepimiz stresliyiz.damat ve gelin gergin olunca birbirine çatıyo.hayırlısı olsun hakkımızda kızlar hepinize mutluluklar diliyorum ..:):54:

merhaba ;

Yıllardır kk'yı takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum benim düğünümde 19 kasımda Bursa'da 23 kasımda Adana'da ve artık heyecan stres herşey birbirine girmiş durumda Allah yardımız olsun kızlar.Hele farklı şehirlerde olunca çok daha zor oluyor herşey....

merhaba ;

Yıllardır kk'yı takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum benim düğünümde 19 kasımda Bursa'da 23 kasımda Adana'da ve artık heyecan stres herşey birbirine girmiş durumda Allah yardımız olsun kızlar.Hele farklı şehirlerde olunca çok daha zor oluyor herşey....

Size destek olım istedim.. :) Bende yıllardır KK'yı takip ediyorum herkesin herşeyinden haberim vardır o derece :) ama yorum yazmam sadece okurum.. Benim de kınam 15 Kasım nikahım 17 Kasım.. Şükür ki ayrı şehir derdimiz yok.. :) Rabbim bize verdigi sabırdan size iki katı versin..

Ben kendimi çok tuhaf hissediyorum ama ya.. Sanki herşeyi yaptım ama eksik varmış gibime geliyor.. Bir de kendini begenen bir insan degilim.. Bu herşeyim için geçerli.. Biri bana gelinligimi sorsa ay süper harika oldu demem mesela.. Bitti işte az kaldı derim.. Sanki hiç bir şey içime sinmiyormuş gibime geliyor.. Ama öyle de bir şey ki herkes istedigimi alıyor yapıyor ne de hevesim var ise tamamlanıyor.. Bir doyumsuzluk hissediyorum kendimde.. :5:

Son düzenleme:
merhaba ;

evet aynen Allah yardım etsin.ya kötü bişey değil ama stres heycan bi garip anlatılmaz bişeyy..bu arada benim de adanada

Nasıl bir heyecan, nasıl bir stres anlatamam. Sanki daha yapılması gereken milyonlarca şey varmış da ben hiçbirini yetiştiremeyecekmişim gibi... Oysa herşey planlandığı gibi gidiyor, ajandam gün gün dolu. Kasım gelinleri ses verin, sizde durunlar nedir?

evet aynen Allah yardım etsin.ya kötü bişey değil ama stres heycan bi garip anlatılmaz bişeyy..bu arada benim de adanada

aa ne tesadüf :) ne zaman dı canım senin düğün Adana'da yaşaamayacağız biz ama sadece düğün için gidip geleceğiz.Ve çok kısa bi süre kalmasına rağman hala bir sürü eksik var ve yetişmeyecek gibi geliyor her geçen gün stresim artıyor valla düğün günü gelsede bitse artık bütün telaş bi keyfini sürsem diyorum :))

Size destek olım istedim.. :) Bende yıllardır KK'yı takip ediyorum herkesin herşeyinden haberim vardır o derece :) ama yorum yazmam sadece okurum.. Benim de kınam 15 Kasım nikahım 17 Kasım.. Şükür ki ayrı şehir derdimiz yok.. :) Rabbim bize verdigi sabırdan size iki katı versin..

Ben kendimi çok tuhaf hissediyorum ama ya.. Sanki herşeyi yaptım ama eksik varmış gibime geliyor.. Bir de kendini begenen bir insan degilim.. Bu herşeyim için geçerli.. Biri bana gelinligimi sorsa ay süper harika oldu demem mesela.. Bitti işte az kaldı derim.. Sanki hiç bir şey içime sinmiyormuş gibime geliyor.. Ama öyle de bir şey ki herkes istedigimi alıyor yapıyor ne de hevesim var ise tamamlanıyor.. Bir doyumsuzluk hissediyorum kendimde.. :5:

Canım ne güzel senin günlerin bitmiş banada işte hep eksik bişeyler var ve her geçen gün azalmaları gerkirken çoğalıyorlarmış gibi grliyorlart ve hafta sonu adanadan 4-5 kişi gelecek düğünden çok evde ağırlanacak misafirlerin stresi var bende :)

bana da hep eksik birşeyler varmış gibi geliyor. birilerini çağırmayı unutmuşum da alınacaklar gibi geliyor mesela :). Bir yandan da doktora yapıyorum sınavlarım var ilk düğüne 8 gün kala sınavların derdine düştüm. Kafam acayip karışık. Bir an evvel şu düğün bitse de balayına gitsek de dinlensek diye düşünüp motive oluyorum hep :)

Arkadaşlar, düğünde giymek için beyaz gelin ayakkabıları aldım. Ama ayağımı vurursa falan diye beyaz babetlerimi alacağım yanıma yedek olarak. Her ne kadar normal Türk kadını standartlarında olsa da boyum, babet giyince kısalacağım için giyince çok rahat ettiğim siyah dolgu topuk ayakkabılarımı giymek istiyorum. Hem yeterince yüksekler hem de rahatlar. Gelinliğimin eteği oldukça kabarık ayakkabının içinden görünme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Sizce garip durur mu görünürse :)

nerelerdesinizz :))nasılmış evlilik 1-2 ay geçti hem güzel hem zor dimi??

Kizlar nisanlom askerde INSALLAH temuzun sonu gelicek bizde ilk basta ekim düşünüyorduk eger hazrlklar yetismezse Kasım dedik INSALLAH .
Kasim kis oluyor ya endiseleniyorum sizce sorub olur mu o ayda??

Back