• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım gelinleri nerede ??? :)

benim düğünüm de 9 kasımda Allah izin verişe.çok heycanlıyım.şimdiden noluyosa anlamadım.evin mobilyaları yapılıyo düzenlemeler yapılıyo filan da gelinlik bakınıyorum diktirmicem sanırım da daha almadım:()) hadi hayırlısı ya.siz aldınızmı gelinlikleri??
ayy benimle aynı duyguları paylaşan arkadşlar bulmak çok güzel çünkü içim içime sığmıyor .tamam sevinçliyim de bi yandan stresliyim.halbuki ne güsel biolay.napcam nedecem diye:))inşallah hepimizin iyi geçer düğün ve sonrası .huzurlu sevgi dolu bi hayatımız olur inşallah kızlar..

Bende 8 Kasım Geliniyim :))

selam kızlar,topik sessiz kalmış :) hazırlıklar ne alemde benim haftaya koltuklarım da geliyor ıvır zıvır şeylerim kaldı ayhh strese girdik iyice. Davetiyeler ne kadar sürede basılır bilgisi olan var mı? biz bu aralar siparişini verelim diyoruz da

Kızlar benim de 16 kasım nikah+ düğün :)

çok heyecanlıyım. gelinliğimi diktiricem ilk provam eylülde :)
henüz mobilyalarım da belli değil evim de belli değil :)

aynenn valla hala da belli değil benimmm millet kopmuş gidiyoo napcaz biz yaa :):53:

kızlar ben gelinlik siparişimi verdim ankarada diktiriyorum hatta ilk provama gittim bakalım 2 prova 19 eylülde davetiyeleri de haftaya bastıracağız inşallah.. umarım herşey yetişir 1 kasımda ve 2 kasımda 2 düğün yapıyoruz ama yoruldum gerçekten.. birde aslında düğün için orjinal fikirleri burda paylaşabiliriz mesela kına düğün için nelar yapmayı planlıyorsunuz
:3:

ben de tayinim olumlu olursa kasım gelini olacağım inşallah belli olmasını sabırla ve heyecanla bekliyorum :) eğer olursa da az vakitte hazırlık yapmamız gerekecek ama olsun ne yapalım

aynenn valla hala da belli değil benimmm millet kopmuş gidiyoo napcaz biz yaa :):53:

televizyonumuzu aldık, kısmetse mobilyalara bu hafta gideceğiz bakmaya. eevi de ekim başı gibi tutucaz. :) kına kıyafetlerim falan her şey hazır. kına yerini tuttuk. :) düğün salonu tutulu :) gelinlik için ilk provam 24 eylülde. :)
durum bu :16:

Merhaba bayanlar,

Ben de 23 Kasım'da evleniyorum. Sadece nikah yapacağım, ardından da yakın arkadaşlarımızla eğlence... Düğün yapmayacağım için daha rahatım. Mobilyaları aldık, dün de gelinliğimi aldım. Evi de eylül sonu gibi tutmayı düşünüyoruz. Ama şimdiden çok yoruldum :ssz:

Yalnız kafama takılan bir sorun var, 23 Kasım'da Kocaeli'de hava çok soğuk olur mu? Olursa çok üşür müyüm? Üşürsem gelinliğimin üstüne nasıl bir şey giyebilirim? Ve o şeyi nereden bulabilirim? :44:

Merhaba bayanlar,

Ben de 23 Kasım'da evleniyorum. Sadece nikah yapacağım, ardından da yakın arkadaşlarımızla eğlence... Düğün yapmayacağım için daha rahatım. Mobilyaları aldık, dün de gelinliğimi aldım. Evi de eylül sonu gibi tutmayı düşünüyoruz. Ama şimdiden çok yoruldum :ssz:

Yalnız kafama takılan bir sorun var, 23 Kasım'da Kocaeli'de hava çok soğuk olur mu? Olursa çok üşür müyüm? Üşürsem gelinliğimin üstüne nasıl bir şey giyebilirim? Ve o şeyi nereden bulabilirim? :44:

Merhaba cnm, hayırlı olsun hava baya soğuk olur muhtemelen ben de üzerime şal almayı düşünüyorum örgü beyaz bir şal olabilir ya da tüylü beyaz kürkler oluyormuş onlar de kullanılabilir.

Bu arada bizim de düğünümüz kasımda 23 kasım da ailemin yaşadığı şehirde, 30 kasımda da eşimin ailesinin yaşadığı şehirde olacak. Düğünümüzün olacağı daha 3 gün önce belli oldu az vaktimiz var umarım hazırlıkları hızlıca tamamlayabiliriz. :). Gerçi bir biraz hızlı bir çiftiz gelinliğimi şimdiden aldık bile :). Soğuk günde gelin olcaz inş. düğünümüzde yağmur kar fln yağmaz ne diyeyim :)

Son düzenleme:
Biz de ev tuttukk beyaz eşyalarımızı aldık mobilyalara baktık perşembe halletcez galiba onu da. hala gelinliğime karar veremedimmmm ama kına yerimiz düğün yerimiz hazırr başladık yavaştann :))

evimizi tuttuk yatak odam hariç evin diğer mobilyalarını aldık :)
gelinlik provam haftaya başlıyor. :)
heyecan dorukta !

balayı için vize işlemleriyle uğraşıyoruz.

22 ekim nikah 31 ekim kına gecesi 2 kasım düğün tüm kasım gelinlerine mutluluklar dilerim kendimede :D

yani nerdeyse herşey:)ev hazır.dolp koltuk halı perde küçük büyük eşyalar gelinlik tamam.benim kızsal çeyizlerim tamam sayılır.davetiye nkah şekeri falan filan kaldı.heyecan var.bituhaf oldum ya niye bilmyrm sivilceler arttıı:23:

Sanıyorum biz kasım gelinleri biraz üşüyeceğiz. Bugün hava oldukça serin İstanbul tarafında...
Dış mekan fotoğraf çekimi düşünüyordum ama böyle giderse yalan olacak :)

Bu arada evi yarın tutuyoruz, aslında ekim ortası gibi tutmayı düşünmüştük ama baktık ki kiralıklar birer birer tutuluyor, öğrenciler geldi, üniversiteler açılacak vs. bir ay fazladan kira ödeyeceğiz gibi görünüyor.

Aglamak istiyorum :(
10 kasimda dusunuyoruz dugunu ama daha ortada ne salon var ne esya ne gelinlik ne bise. Tamam salon bi sekilde ayarlanir mevlutlu olcak zaten. Evde tutuldu boyaniyo, ufak tefek isleri var.
Nisanlim yapilir hersey diye ekime atti herseyi. Ben bisey diyince de olur yapilir diyo sadee onun bu sakinligi benim sinirimi bozmaya basladi iyice artik.
Benim ceyizim flaan bunlar tamm hazir. Ne dersiniz kizlar yetisirmi bu dugun 10 kasima :(

Son düzenleme:
Back