Merhaba kızlar,
yorumlara baktımda maşallah neredeyse hepiniz herşeyi hazır etmişsiniz..Benim de 10 kasımda inşaallah Allah nasip ederse ama ortada ne gelinlik, ne bindallı, ne davetiye nede mobilya var..daha yapılması gereken çok iş var
evi tuttuk ama onun da yapılacak çok işi var çok şükür salonu bari tutmuşuz..
selam kızlar,topik sessiz kalmış :) hazırlıklar ne alemde benim haftaya koltuklarım da geliyor ıvır zıvır şeylerim kaldı ayhh strese girdik iyice. Davetiyeler ne kadar sürede basılır bilgisi olan var mı? biz bu aralar siparişini verelim diyoruz da
Ev tutuldu. Eşyalar alındı. Sadece buzdolabı yok. Davetiyeler belirlenmedi. Gelinliğim yok(
kızlar ben gelinliğimi filan herşeyimi aldım da..inci küpe filan alacam .bi de ayakkabı bakıyorum çok yüksek olmayan.sizce 3-4 santimlik ayakkabılar anneanne işi mi oluyo.yani babet bile düşünüyorum .bi de nişanlım benden uzun ama aramızda 7-8 cm var.çok geçmek istemiyorum o yüzden topuğunu küçük seçiyorum ve de rahat olsun istiyorum..ne dersiniz??güzel ayakkabılara nerden bakabilirim sizce ..
nerede oturuyorsun canım?
adana da oturuyorum canım:)sen nerde oturuyosun
gelinlik aldınız mı kızlar?ne kadara aldınız veya kiraladınız özel olmazsa
gelinliğimi aldım canım evet istanbul kuyumcukentte beria gelinlik var oradan aldım. 2200 e aldık 2500 den indiler. düğünümüzün olacağı geç belli olmasına rağmen mobilyalar beyaz eşyalar hepsini hemen aldık. evimizi de tuttuk. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?