2013 kasım gelinleri nerede ??? :)

Merhaba kızlar,
yorumlara baktımda maşallah neredeyse hepiniz herşeyi hazır etmişsiniz..Benim de 10 kasımda inşaallah Allah nasip ederse ama ortada ne gelinlik, ne bindallı, ne davetiye nede mobilya var..daha yapılması gereken çok iş var
evi tuttuk ama onun da yapılacak çok işi var çok şükür salonu bari tutmuşuz..

Ayni durumdayiz ve bu durum canimi inanilmaz sıkıyo

iş paraya çıkıyo ya gerçekten .yeterki az buçuk maddiyat olsun ya tabi karar vermek kolay değil.benim temmuzda belli oldu yazlıktaydım.yazlık mersinde.adanaya bikaç kez gidip geldim .gidip gelme işinden dolayı hemen karar vermek zorundaydım.çok şükür zevklerimiz benziyo birbirimizile nişanlımla. sorun çıkmadı.borç harç benim taraf onların tarafı aldık.ev 2*1 olduğu için ona göre esşya aldık mantıklı oldu.sığdı yani eve göre aldık.
gelinlik tamam kına istemiyorum zaten belki arkadaşlarımla çıkarım bi yere filan.
ben çok heycanlı bi tip olduum için çook stres var ya herkes bana bakacak diye düşünüyorum .elim kolum titricek heycandan :)ne kadar rahat gelinler var .kafamın güsel olması lazım ya benim o gün.Allah yardımetsin .aslında ne kadar güsel bişey ama..
Allah hepimizi mutlu etsin yardım etsin kızlar..

kızlar ben aysiradan aldım gelinliğimi .kiralık vermiyolar da satın aldım ama adanada baktığım en güsel gelinlik ordaydı.belki çok çok daha gezsem vardır da.yani hem kaliteli hem de şık modellerdi.
bi de balık modeli var aklımda kalan ama o rahat değil diye almadım..balık giyebiliyosanız süper oluyo..ben rahat edemiceğim için istemedim ama çok hoşuma gitti .neyse benim gelinliğim de içime sindi..:)çok şükür

ayy ınanamıyorum benım daha gelınlık bakmam,
dugun tarıhı almam,

esya bakmam ve bunun gıbı dunya kadar ıs yapamam lazım...nasıl olcak bunlar

Üzerimdem bi yük kalkti ama daha büyügü geldi.
Ev tamam, esyalar buyuk olcude tamam ufak tefek seyler kaldi. Perdeler dikildi. Bindalli, kina malzemeleri alindi. Nikah islemleri tamam gibi. Gelinlik kaldi bi. Ama aslinda bunlar olmadan stres yapmistm olmicak yetismicek diye ama icten ice daha rahatmisim. Simdi isler yavas yavas yoluna girince ayri bi telasa kapildm. Evlenmek istemiyorm modundayim. Bugun perdeleri astik, Kendi kendime ben burda ne ariyorum dedim resmen. Baba evinden ayrilmak ne zor gelicek.

çok uzun süren bişey değil siparişi verdik 2 günde geldi ama yazılarına karar verdik onu bekliyoruz aramasını.2günde olur dedi.bi de kızdığım bişey var :en başta söylemediler bazı şeyleri.200 davetiye dedik tamam ama ben herşeyiyle sanıyordum.püskülleri vardı yani kendinden zarfı olanlarr var ya.onları biz yapacakmışız.bize ait dğeil diyo her yerde böyle olur bular diyoo.
belki daha dikkatli olursunuz diye söyledim herşeyi içinde mi diye sorarsınız belki. 100 tanesi 103 tl bizimkinin .öyle işte .erdem diye bi marka:)

kızlar ben gelinliğimi filan herşeyimi aldım da..inci küpe filan alacam .bi de ayakkabı bakıyorum çok yüksek olmayan.sizce 3-4 santimlik ayakkabılar anneanne işi mi oluyo.yani babet bile düşünüyorum .bi de nişanlım benden uzun ama aramızda 7-8 cm var.çok geçmek istemiyorum o yüzden topuğunu küçük seçiyorum ve de rahat olsun istiyorum..ne dersiniz??güzel ayakkabılara nerden bakabilirim sizce ..

Ev tutuldu. Eşyalar alındı. Sadece buzdolabı yok. Davetiyeler belirlenmedi. Gelinliğim yok(

merak etme canım ben hepsini 1 ay içinde yaptım. Yaparsın valla ben ilk denediğim gelinliği aldım. :) Davetiye nikah şekeri gelinlik ayakkabı gelin çiçeği hepsini beğenmem ve seçmem 1 günümü aldı :) Önemli olan kafanda birşeyler tasarlaman bunlarla ilgili. Şimdiden mutluluklar dilerim.

nerede oturuyorsun canım?

gelinlik aldınız mı kızlar?ne kadara aldınız veya kiraladınız özel olmazsa

gelinlik aldınız mı kızlar?ne kadara aldınız veya kiraladınız özel olmazsa

gelinliğimi aldım canım evet istanbul kuyumcukentte beria gelinlik var oradan aldım. 2200 e aldık 2500 den indiler. düğünümüzün olacağı geç belli olmasına rağmen mobilyalar beyaz eşyalar hepsini hemen aldık. evimizi de tuttuk. :)

hayırlı olsun hayırlısı olsun gerçekten.aynı fiyata almışız.2200 e aldım ben de 3 ten düşmüş gibi bişeydi tam hatırlamıyorum da.aysira gelinlik.yaaa kiralamasıyla arasında 100-200 fark vardı.ben de satın aldım .keşke daha ucuz olsydı ama onu beğendim.

alındı ama pahalı dediler sonradan canım sıkıldı ya(( geri verim istersen dedim.napacağımı bilemiyorum.böyle bişey için ayrılınmaz da.oyle düşünüyo ama senin için alırım herşeyi yaparım diyo da.ben hiç bişeyde şu olsun bu olsun diye diretmedim.ucuzu olabilirdi herşeyin.gelinlik tamam çok kutsal bişey diye abartmayim keşke kiralayabilseydim 1000 tl filan.düşününce o bile pahalı bikaç saat giyiyoosun .ama herkes damata değil gelini inceliyo.güzel olmak istiyosun .bi de zevk meselesi .diğer gelinlikçilerde hiç hoşuma giden bişey olmadı .bunu beendim işte içime sindi ve herkes çook beğendi gösterdim fotosunu

bende kasım geliniyim kızlarr. 28 ekım nıkah 9 kasım kına 10 kasım dugun hepımız ıcın hayırlısı olsun.

heey benimde kınam 2 kasımda düğünüm 3 kasımda. Allah a şükür evimle ilgili kısımların çoğunu hallettim aklımda bişey kalmadı. sadece gelinliğimi bu haftasonu teslim alıcam sonra kuaföre gidicem provamsı bişeyler yapıcak vs. vs. benim de düğün günü sıkıntım var sabah erkenden kuaföre gitmem gerekecek çünkü fotoğraf çekimi istiyoruz ve düğünümüz 2 de. sanırım ablamı kınadım geçen sene 6 da kuaföre gittik diye şimdi nerdeyse bende öle gidicem yani. heyecan var bende yaa nasıl olucak biticek diye acayip heyecanlıyım gergin diilim Allah aşükür

valla kızlar hepinize mutluluklar dilerim...ablanız size tavsiyem kına gecelerinizde hiç oturmayın...eskiden bize gelin oynamaz derlerdi...bir kere oluyor herşeyi bir kenara bırakıp eğleninn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…