benim düğünüm de 9 kasımda Allah izin verişe.çok heycanlıyım.şimdiden noluyosa anlamadım.evin mobilyaları yapılıyo düzenlemeler yapılıyo filan da gelinlik bakınıyorum diktirmicem sanırım da daha almadım)) hadi hayırlısı ya.siz aldınızmı gelinlikleri??
ayy benimle aynı duyguları paylaşan arkadşlar bulmak çok güzel çünkü içim içime sığmıyor .tamam sevinçliyim de bi yandan stresliyim.halbuki ne güsel biolay.napcam nedecem diye:))inşallah hepimizin iyi geçer düğün ve sonrası .huzurlu sevgi dolu bi hayatımız olur inşallah kızlar..
Kızlar benim de 16 kasım nikah+ düğün :)
çok heyecanlıyım. gelinliğimi diktiricem ilk provam eylülde :)
henüz mobilyalarım da belli değil evim de belli değil :)
aynenn valla hala da belli değil benimmm millet kopmuş gidiyoo napcaz biz yaa :)
Merhaba bayanlar,
Ben de 23 Kasım'da evleniyorum. Sadece nikah yapacağım, ardından da yakın arkadaşlarımızla eğlence... Düğün yapmayacağım için daha rahatım. Mobilyaları aldık, dün de gelinliğimi aldım. Evi de eylül sonu gibi tutmayı düşünüyoruz. Ama şimdiden çok yoruldum
Yalnız kafama takılan bir sorun var, 23 Kasım'da Kocaeli'de hava çok soğuk olur mu? Olursa çok üşür müyüm? Üşürsem gelinliğimin üstüne nasıl bir şey giyebilirim? Ve o şeyi nereden bulabilirim? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?