• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım gelinleri nerede ??? :)

ssyn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
23
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar,

Kasım gelinleri olarak artık bizim de bir topiğimizin olma vakti gelmedi mi :) Ayrıca şu mesajlarınızın altına gün sayacını nasıl ekliyorsunuz yardım please...

sanırım kendi çabamla sayacımı ekledim :) hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar fikir alış verişi yapalım.

bende burdayimm =)) .. nisan besiktasta, dugun hollanda kismetse :)

Ben de kasım geliniyim :) bu topik iyi olmuş.hazırlıklar ne durumda kızlar ?

Selam kasımın gelincikleri :)

Hazırlıklarda birbirimize destek olalım istiyorum şurda ne kaldı dimi :) gerçi ben biraz aceleci bi tipim evimle ilgili herşeye ayrı ayrı uzun zaman harcıyorum gelinliğimi seçtim dikiliyor şu an mobilyalarımız nerdeyse bitcek gibi sadece almadığımız halılar vs. ıvır zıvır kaldı ben son bir ay telaşlı olup kendimi yormak istemiyorum eylülde herşey bitsin istiyorum ekimde kafa dinliycem inş:) sizlerde durum ne??????

Selam kizlar oncelikle merhaba :)
Forumu uzun zamandir takip ediyorum ama daha once hic yorum yapmamistm.
Tam tarih kesinlesmemis olsa da bende muhtemel kasim geliniyim insllah ve hic bi hazirligim yok, napicam hic bilmiyorm :(

Son düzenleme:
selam :) düğün tarihin nedir canım?

16 kasim nikah, 23 kasim dugun.. senin?

Bu arada bu kadar zahmete para harcamaya ben is yeri kursaydim, simdiye paralari sayiyodum heralde =)).. erkeklerin neden evlilikten korktuklarini anlamis bulundum. Badanasi ayri dert, esya secmesi ayri dert, halisi, perdesi, lambasi.. iviri ziviri.. nikah icin islemleri, dugun icin davetiyesiymis, nikah sekeriymis.. oyff yazarken yoruldum o kadar yani :52:

Burdayım ben de 2 kasımda evleniyorum, işin kötü tarafı sıfırdan ev kurulmayacak, ailem rahmetli olduğu için yalnız yaşıyorum ve kurulu düzen evim var. İşin kötü tarafı kurulu düzen evimin olması değil tabi :37: kına gecesinden (1 kasım) 20 gün önce ev taşıyacağım ve kına evdeee! O yüzden tüm hazırlıkları eylülde halledeyim diyorum, bakalım... Gelinliklerin yanına yaklaşılmıyor, bulduğum bir iki tane uygun fiyatlı da hep açık. Başım kapalı değil ama kapalı bir gelinlik istiyorum... Fotoğrafçılar da almış yürümüş maşallah... İki poz dış çekim, 1-1,5 saatlik de nikah çekimi istiyorum altı üstü... :2: Daha bunun bindallısı vaaağ, osu vaaağ, busu vaaağ... :ssz:

benim düğünüm de 9 kasımda Allah izin verişe.çok heycanlıyım.şimdiden noluyosa anlamadım.evin mobilyaları yapılıyo düzenlemeler yapılıyo filan da gelinlik bakınıyorum diktirmicem sanırım da daha almadım:()) hadi hayırlısı ya.siz aldınızmı gelinlikleri??
ayy benimle aynı duyguları paylaşan arkadşlar bulmak çok güzel çünkü içim içime sığmıyor .tamam sevinçliyim de bi yandan stresliyim.halbuki ne güsel biolay.napcam nedecem diye:))inşallah hepimizin iyi geçer düğün ve sonrası .huzurlu sevgi dolu bi hayatımız olur inşallah kızlar..

16 kasim nikah, 23 kasim dugun.. senin?

Bu arada bu kadar zahmete para harcamaya ben is yeri kursaydim, simdiye paralari sayiyodum heralde =)).. erkeklerin neden evlilikten korktuklarini anlamis bulundum. Badanasi ayri dert, esya secmesi ayri dert, halisi, perdesi, lambasi.. iviri ziviri.. nikah icin islemleri, dugun icin davetiyesiymis, nikah sekeriymis.. oyff yazarken yoruldum o kadar yani :52:

Benim de 31 Ekim kına, 1 kasım düğün inş :) az kaldı amaaa off çok heyecanlıyım ve telaşlıyım :) para konusunda haklısın valla ne kadar zormuş a dan z ye herseyı alıyosun hem al al bıtmıyo da sen gelınlıgını felan sectınmı? bu arada tanısabılırsek benm adım simge, :)

Kızlar merhaba,

Yorumlara baktım da ben acele mi ediyorum acaba :S cogunuz hazırlıklara ya baslamamıs ya da yeni başlamış galiba ben bıkac gun ıcınde gelınlık provasına gıtcem eşyalarımın yarısını yerlestırdım nerdeyse

Benim de 31 Ekim kına, 1 kasım düğün inş :) az kaldı amaaa off çok heyecanlıyım ve telaşlıyım :) para konusunda haklısın valla ne kadar zormuş a dan z ye herseyı alıyosun hem al al bıtmıyo da sen gelınlıgını felan sectınmı? bu arada tanısabılırsek benm adım simge, :)

Gelinligi aldim bir tek provalari kaldi.. gelinligi ilk giyindigimi aldim =) amma velakin girmedigim ayakkabici kalmadi, gorunse gam yemem, hem gorunmucek hemde secemiyorum, delircim :37:

Memnun oldum simgecim, bu arada dugun salonumuda gosteriyim --> Anatolia Restaurant / Genk-Belgie - YouTube .. nikahta Besiktas evlendirme dairesinde olucak. Bu arada onemli bir sorun, vize almak zorunda olmasi nisanlimin.. onuda hallettikmi tamamdir.

kızlarrr bende kasım geliniyim . bende hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum düğünüm 2 kasım da . ama yorulsum hazırlık yapmaktan birde baya özeniyorum sanırım evime =)) inşallah hepimizin gönlüne göre olur=)

Kızlar benim de 16 kasım nikah+ düğün :)

çok heyecanlıyım. gelinliğimi diktiricem ilk provam eylülde :)
henüz mobilyalarım da belli değil evim de belli değil :)

Back