2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benimmm iyiyim çalışıyorum bende adeti bekliyorum hayırlsıyla inşallah.sen neler yaptın ?

Ay sonu genetik ve pıhtılaşma testlerim çıkacak ve ay sonuna doğru da histeroskopi yapılacak duruma göre bir yol belirleyeceğiz artık canım. Spora gidiyorum diyet yapıyorum bunlarla uğraşıyorum bu ara kafam da dağılıyor. Kafamda kurmayı bıraktım bu sayede bide 3 kilo verdim benim için büyük moral kaynağı oldu tabi ki

Hadi hayırlısı canım ne zaman adetin?

canım ya inşallah bizimkisi o kadar sürmez senden çoookkk güzel haberler bekliyorum bitanem allah yardımcın olsun

oooooooooo tüp bebeişe gerek kalmaz inşallah ama olurda yaptırırsan baya kilon gitmiş olacak süpersin sen ya testlerinide hallettinmi sorunsuz girersin herşeye inşallah.havada güzel gez toz valla benm ay sonunda adetim inşalllah adet olmamda gerek kalmaz

tabi ki en büyük temennimiz tedaviye gerek kalmadan olması canım Rabbim inşallah öyle bir sürprizler karşılaştırır bizi olmasa da tedaviye de razıyız yeter ki bebişimiz olsun

Alfabe. Tşkler canm senin durum nedîr. Seni hatırladım ama durumunu bilmiyorum. Amaya. Sen ne haber sen ne durumdasın
kürler cennetindeyim tatlımmmmm.... saraçoğlundan aldığım kürleri içiyorum, bi yandan da raporum çıksın diye bekliyorum.... bilemiyorum artık nasip hangisiyle ama bi şekilde bizlerde arkanızdan gelmeye çabalıyoruz işte şekerim, napalımmmm.... sen nasılsın? nası gidiyo

kizlar hepinize iyi aksamlar
[QUOqTE=serenay83;34824014]Kizlar transferimi oldum 2tane yavrumu aldim simdi evime yatmaya gidiyorum:) 19 nisan test gunum dualarinizi bekliyorum.

progesteron ignelerim icinde hemsire bulduk hergun gelip yapicak drum saglik personeli disinda yapilmadi sakincali dedi.

allah yar ve yardimcimiz olsun.[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm inss sonu guzel bitsin guzel haberlerini okuruz inss
Sagol cnm bilgi icin zaten benim esimde oyle bi kabiliyet yok guvenemem zaten

Son düzenleme:
kızlar bir kaç gündür topiğe giremedim.inşaALLAH herkes için herşey iyidirişler yoğun bende uzun bir ara verince çok yorgun eve geliyorum.salı günü doktorla randevum vardı.genetik test 2 hafta sonra çıkacakmışpataloji sonucu çıkmış bebek rahim içinde iltihaplanmış ve bendede iltihap yapmış.zaten aşırı bir karın şişliği ve ağrı vardı sebebi enfeksiyonmuş.doktor antibiyotik başladı.ilaç bittiğinde hala adet olmadıysam rahim filmi çekilecek içeride hasar var mı?diye bakılacak...benden şimdilik bu kadar canlarım

Neşecim canım arkadaşım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun.Rabbim sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin

canım hayırlı olsun.Rabbim sizi birbirinize bağışlasın 19 Nisanda müjdeli haberini alıp bayram yaparız inşaALLAH

aahhhh canım ben devlet hastanesinde yaptırıyordum kistde oldu ateşimde çıktısağolsun hemşireler patates çuvalına benzetiyordu galiba iğne yapılınca yeride bayağı kanıyordu.....

cnm benim cok gecmis olsun iltihap isi onemli cnm inss ictigin ilaclar sifan olsun cnm rahim filminde tertemiz cikar inss dikkat et kendine cnm
Tesekkur ederim canim arkadasim inss allah hepimize mutlu huzurlu saglikli cocuklarimizla yasayacagimiz omurler nasip etsin inss

aahhhh canım ben devlet hastanesinde yaptırıyordum kistde oldu ateşimde çıktısağolsun hemşireler patates çuvalına benzetiyordu galiba iğne yapılınca yeride bayağı kanıyordu.....
yaa valla ben simdiden tirsmaya basladim ama onceki tedavimde dusukle sonuclaninca igden baskasiyla icimde rahat etmiyecekti zaten ben demeden dr soyledi bide kansulandici igne eklenecek inss iyi hemsirelere duserim artik inss

Son düzenleme:

Benim canim kardesim en azindan nedenini ogrenmis olman guzel bi sonrakinde ona gore bi onlem alirsin canim benim insallah hersey cok guzl olucak cok sukur senin bebisler hemencecik tutunuyo annelerini seviyolar Allah in izniyle bu tedavinde hersey guzel gidecek bn inaniyorum buna...

Son düzenleme:
Arkadaslar yarin ikili tarama testi icin gidecegim cok heycanli cok endiseli ve cok merakliyim aslinda en cok endise duydugum sey bebisin gelisimi normal devam ediyo mu ilk gebeligimde bu haftalarda gerilik baslamisti insan yasadiklarinin etkisinden kurtulamiyo ayni seyi tekrar yasamaktan korkuyorum aklima getirmek istemiyorum aslinda aman neyse .... canlarim insallah hersey yolundadir bebisimiz iyidir yarin size guzel haberler getiririm bu arada bugun pogestan ve estrofemi biraktim hepinizi cok opuyorum

Son düzenleme:

ozlettin canim kendini sen transferden once antibiyotik kullanmismiydin canim? sanirim boyle seyleri onlemek icin kullaniliyor...

] cnm inss yarin hersey guzel olsun yolunda olsun sen kalbini ferah tut her hamilelik farkli cnm inss bebisin sana el sallayacak annesi gulegule git gel bizeguzel haberle dön inss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…