canımmmmm napıyorsun nasılsın?
canım benimmmiyiyim çalışıyorum bende adeti bekliyorum hayırlsıyla inşallah.sen neler yaptın ?
Insallah hatim ins guzel haberler verebilirim cikolata kistimle hamile kaldim diyebilirim ins.
Bu arada bi tanidigim vardi 10yillik evli kistinden dolayi tedavilerinden olumlu sonuclar alamadi cok yiprandi yillardir kac tup yapildi bilmiyorum ama drlar artik olmaz demis dun haber geldi normal yoldan hamile:)
diyecegim o ki canim rabbimden umit kesilmez elimizden geleni yapicaz sonuna kadar bikmadan yilmadan verirse yuceligi vermezse imtihanimiz ..
cok optum:)
Ay sonu genetik ve pıhtılaşma testlerim çıkacak ve ay sonuna doğru da histeroskopi yapılacak duruma göre bir yol belirleyeceğiz artık canım. Spora gidiyorum diyet yapıyorum bunlarla uğraşıyorum bu ara kafam da dağılıyor. Kafamda kurmayı bıraktım bu sayede bide 3 kilo verdim benim için büyük moral kaynağı oldu tabi ki
Hadi hayırlısı canım ne zaman adetin?
oooooooooo tüp bebeişe gerek kalmaz inşallah ama olurda yaptırırsan baya kilon gitmiş olacak süpersin sen yatestlerinide hallettinmi sorunsuz girersin herşeye inşallah.havada güzel gez toz valla benm ay sonunda adetim inşalllah adet olmamda gerek kalmaz
Slmlar ben çoktaaan beri buralara gelmedim. Nasılsnz. Bu arada ikîzlere 29 haftadayım darısı herkese inş
Canım büyütmüşsün epey maşallah, Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla kucakla canım.
Alfabe. Tşkler canm senin durum nedîr. Seni hatırladım ama durumunu bilmiyorum. Amaya. Sen ne haber sen ne durumdasın
tabi ki en büyük temennimiz tedaviye gerek kalmadan olması canım Rabbim inşallah öyle bir sürprizler karşılaştırır bizi olmasa da tedaviye de razıyız yeter ki bebişimiz olsun
Sagol cnm bilgi icin zaten benim esimde oyle bi kabiliyet yok guvenemem zatenkızlar bilmeyen yapmasın lütfen ben çok çektim, bana yanlış yapılmış ilk 2-3 sefer, sonra hastanede yaptırmaya başladım.. ama yanlış yapılanlardan dolayı yürüyemedim kist yaptı ateşim çıktı vs.. kesinlikle bilenin yapması lazımdı dedi kızdı dr. çok yoğun bi ilaç çünkü..
sağol canım benim inşallah yakındırayyyy sende pozitif almışsın çok sevindim Rabbim sonuna kadar güzel ilerlemeni nasip etsin inşallah canım
Kizlar transferimi oldum 2tane yavrumu aldim simdi evime yatmaya gidiyorum:) 19 nisan test gunum dualarinizi bekliyorum.
progesteron ignelerim icinde hemsire bulduk hergun gelip yapicak drum saglik personeli disinda yapilmadi sakincali dedi.
allah yar ve yardimcimiz olsun.
kızlar bilmeyen yapmasın lütfen ben çok çektim, bana yanlış yapılmış ilk 2-3 sefer, sonra hastanede yaptırmaya başladım.. ama yanlış yapılanlardan dolayı yürüyemedim kist yaptı ateşim çıktı vs.. kesinlikle bilenin yapması lazımdı dedi kızdı dr. çok yoğun bi ilaç çünkü..
cnm benim cok gecmis olsun iltihap isi onemli cnm inss ictigin ilaclar sifan olsun cnm rahim filminde tertemiz cikar inss dikkat et kendine cnmkızlar bir kaç gündür topiğe giremedim.inşaALLAH herkes için herşey iyidirişler yoğun bende uzun bir ara verince çok yorgun eve geliyorum.salı günü doktorla randevum vardı.genetik test 2 hafta sonra çıkacakmış pataloji sonucu çıkmış bebek rahim içinde iltihaplanmış ve bendede iltihap yapmış.zaten aşırı bir karın şişliği ve ağrı vardı sebebi enfeksiyonmuş.doktor antibiyotik başladı.ilaç bittiğinde hala adet olmadıysam rahim filmi çekilecek içeride hasar var mı?diye bakılacak... benden şimdilik bu kadar canlarım
Neşecim canım arkadaşım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun.Rabbim sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin
yaa valla ben simdiden tirsmaya basladim ama onceki tedavimde dusukle sonuclaninca igden baskasiyla icimde rahat etmiyecekti zaten ben demeden dr soyledi bide kansulandici igne eklenecek inss iyi hemsirelere duserim artik inssaahhhh canımben devlet hastanesinde yaptırıyordum kistde oldu ateşimde çıktı sağolsun hemşireler patates çuvalına benzetiyordu galiba iğne yapılınca yeride bayağı kanıyordu.....
kızlar bir kaç gündür topiğe giremedim.inşaALLAH herkes için herşey iyidirişler yoğun bende uzun bir ara verince çok yorgun eve geliyorum.salı günü doktorla randevum vardı.genetik test 2 hafta sonra çıkacakmış pataloji sonucu çıkmış bebek rahim içinde iltihaplanmış ve bendede iltihap yapmış.zaten aşırı bir karın şişliği ve ağrı vardı sebebi enfeksiyonmuş.doktor antibiyotik başladı.ilaç bittiğinde hala adet olmadıysam rahim filmi çekilecek içeride hasar var mı?diye bakılacak... benden şimdilik bu kadar canlarım
Neşecim canım arkadaşım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun.Rabbim sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin
kızlar bir kaç gündür topiğe giremedim.inşaALLAH herkes için herşey iyidirişler yoğun bende uzun bir ara verince çok yorgun eve geliyorum.salı günü doktorla randevum vardı.genetik test 2 hafta sonra çıkacakmış pataloji sonucu çıkmış bebek rahim içinde iltihaplanmış ve bendede iltihap yapmış.zaten aşırı bir karın şişliği ve ağrı vardı sebebi enfeksiyonmuş.doktor antibiyotik başladı.ilaç bittiğinde hala adet olmadıysam rahim filmi çekilecek içeride hasar var mı?diye bakılacak... benden şimdilik bu kadar canlarım
cnm inss yarin hersey guzel olsun yolunda olsun sen kalbini ferah tut her hamilelik farkli cnm inss bebisin sana el sallayacak annesi gulegule git gel bizeguzel haberle dön inssArkadaslar yarin ikili tarama testi icin gidecegim cok heycanli cok endiseli ve cok merakliyim aslinda en cok endise duydugum sey bebisin gelisimi normal devam ediyo mu ilk gebeligimde bu haftalarda gerilik baslamisti insan yasadiklarinin etkisinden kurtulamiyo ayni seyi tekrar yasamaktan korkuyorum aklima getirmek istemiyorum aslinda aman neyse .... canlarim insallah hersey yolundadir bebisimiz iyidir yarin size guzel haberler getiririm bu arada bugun pogestan ve estrofemi biraktim hepinizi cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?