2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın kızlar havalar güzelleştikçe insanlar çocuklarını gezmelere çıkardıkça içimi hüzün kaplıyo benim.eşimle gezip tozup eve girdiğimizde 2 kişi değilde 3 kişi olduğumuzu görmek istiyorum artık rabbim dualarımızı geri çevirme ne olursun bizlere anneliği yaşat o duyguyu hissettir bizlerede ne olursun bu ay bitsede tüp bebeğimi yine taşısam göbüşümde kalsa hiç gitmese

Canim benim insallah Allah in izniyle o guzel gunlerde gelecek sen hic moralini bozmainsallah bi sonraki yaza sende bebisini gezmelere goturursun ve bu gunlerin acisini cikartirsin .

Canim benim insallah Allah in izniyle o guzel gunlerde gelecek sen hic moralini bozmainsallah bi sonraki yaza sende bebisini gezmelere goturursun ve bu gunlerin acisini cikartirsin .

aminnnnnnnnn sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

Sanada Günaydın cnm inşallah guzelim baslarsin tedavine tutar bu sefer bnm de amelyattan sonraki adetle başlayalim diyor doktor tüp e erken degil mi hati yavas yavas sanci geliyor 7 sinde olurum herhalde ama 2 negatif ameliyatdi derken cok yipattim kendimi bi olumsuzluk sardi doğru düzgün uyku yok dusunmekten zombi gibiyim bilmiyorum kafam karisik bir ay daha beklesem mi adetin ikinci günü gitsem kontrole kist varsa dogum kontrol hapi veririz yoksa başlarız hemen diyor sence ne yapayim :18:

kuzum sen çikolata kistli değilmisin ben gibi.kesinlikle bekleme yok.doktorum çok kızdı siz kistlisiniz beklemeyeceksiniz ardarda deneyeceksiniz dedi.zaten ilaç iğne derken iyileşeceksin.opuda uyuyorsun oldu bitti daha ne

Allah a sukur hersey yolunda canim bu gunleri gordugume inan hala inanamiyorum Allah im hepimize hayirlisiyla kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin insallah
canım benm ya maşallah allahkucağına almayı nasip etsin

kuzum sen çikolata kistli değilmisin ben gibi.kesinlikle bekleme yok.doktorum çok kızdı siz kistlisiniz beklemeyeceksiniz ardarda deneyeceksiniz dedi.zaten ilaç iğne derken iyileşeceksin.opuda uyuyorsun oldu bitti daha ne

Evet cnm öyle kist mağduru :2: evet bi yandan geç kalmak istemiyorum yas 30 oldu rezerv biraz iyiyken devam etmek lazim ne bileyim canım kafam karisti işte Rabbim hayirlisini versin hepimiz için utandirmasin

Evet cnm öyle kist mağduru :2: evet bi yandan geç kalmak istemiyorum yas 30 oldu rezerv biraz iyiyken devam etmek lazim ne bileyim canım kafam karisti işte Rabbim hayirlisini versin hepimiz için utandirmasin

bende bu ay ovulasyon testleriyle tek ilişki deniyorum.olmazsa zaten yine tüp bebiş sakın bekleme sende ben gibi 30 yaşındasın kaç yaşında anne olmak istiyorsun kuzum hemen girişiyorsun hemennnnnnnnn

bende bu ay ovulasyon testleriyle tek ilişki deniyorum.olmazsa zaten yine tüp bebiş sakın bekleme sende ben gibi 30 yaşındasın kaç yaşında anne olmak istiyorsun kuzum hemen girişiyorsun hemennnnnnnnn

Temmuzda 4 yil olacak evlilik iste cnm ilk 1.5 yil istemedik 2 yildir da uğraşıyoruz kasimda basladik iste sizlerle Hep birlikte kalalim inşallah

sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm

tertemiz cikacak canim sonuclariniz, temiz kalpli arkadasimmm

insallah canim benim guzel gunlerin yakindirrrr

Gozun aydın canim Allahım tamamına erdirsin saglikli sihatli canim benim darisi bizim basimiza

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy testin varsa hergün tekrarla ne olur.biliyordum içime doğmuştu geç olsunda güç olmasın demiştim.inşallah sonuna kadar böyle gider ya oleyyyyyyyyyyyy

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy testin varsa hergün tekrarla ne olur.biliyordum içime doğmuştu geç olsunda güç olmasın demiştim.inşallah sonuna kadar böyle gider ya oleyyyyyyyyyyyy

haticim yarina da bir testim ama ama o digital yani yes no diye cikiyor ekranda, bugunku gibi cizgili degil..pazartesi kan sonucuyla percinleriz insallahhh..sende hemen arkamdasin tatlimm bu boyle bilineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…