kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu böyle
amaaan amayaa boşver yaa,konuşsun konuşsun susar elbet,klasik komşu teyze işte yaa..
bizim binada da kimse gitmez gelmez,beni bi görsünler "ay niye gelmiyosun,çık gel canın sıkılınca" diyolar..yahu hepsinin yaşım kadar oğulları var evde,kocaları evde,ben niye geliyim gündüz gündüz...sen çık gel çok istiyosan,yalnızım yeni evliyim biliyosun,müsaitim çoğu zaman..boş konuşuyolar işteee..takma bile..konuşacak adam lazımdır onlara
Bu tablo neden böyle oldu tabletten giriyorum sanırım beceremedim
ankarada otursaydın kesinlikle görüşürdükgöğşen bey bunları okuyorsa kıh kıh gülüyordur allah razı olsun ilk gördüğümde dinle alakası yok sandım ama maşallah bizden çok dua ediyor.bu arada hocamıza baya şehirdışından gelen varmış geçen banada gösterdi karabükten gelmişler sen gibi kisti varmış 30 yıldır çocuğu olmamış.yani tüp bebek sana yapılmazsa böyle olursun diyo bide dedim hemen hemen yapıyoruz dualarına katılıyorum anamızı eşlerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim.sizlerdende ayrı koymasın bizi :) ben yemeğe gidiyom gelcem muuuuuuuuuaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
sevgili irrestible maşallah sübhanallah... ne güzel haberler verdin bize... Allah tamamına erdirsin... darısı hepimize inşallah... ne olur dua et..
sevgili mrvst canım inşallah akşam senden de bu harika habrin tekrarını alırız.... dua ediyorum herkes için...
kızlar kızım geldi o yüzden siteye giremiyorum... ajan gibiyiz maşallah... eşimle evde bu konuyu konuşmuyoruz bile duyar diye... bende şimdi siteden çıkınca tüm explorer geçmişini siliyorum... tabi sonra girmeye çalışıncada tüm ayarları karışıyor bilgisayarın beni tanımıyor site.. birsürü sorun yani... ama sonu güzelolsun ne yapalım... her gecenin bir sabahı var... bizim içinde sabah olur inşallah...
arkadaşlar bu arada herkese günaydın.... kodalcım ve sahracım beklemek nasıl gidiyor... ben patlamak üzereyim vallahi... belim ağrıyor, bir ayağım tutulmuş vaziyette, kasıklarımda bazen sancı oluyor adet olavakmış gibi... hep dua ediyorum hepimiz için...
amayacım sen nasılsın... nasıl oldun kalbi güzel ruhu güzel arkadaşım...tedaviye başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum...
arkadaşlar sürekli yazamıyorum dediğim gibi sistemi sıfırladıüım için site beni tanımıyor bu sefer giriş yapmadan halinize bakıyorum dualarımı ediyorum hepiniz için... kalinkam senin de transferin hayırlı olsun... allah hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah...
uzun yazıyorum ama korkudan... bir daha giremem diye... tedaviye başlamak üzere hazırlanan, iğnelerine ilaçlarına başlayan, yumoş toplatacak olan, yumoşları toplanan, transferi olacak olan,, ve transfer olup bizim gibi bekleyen herkese dualarım... allah hepimize yardım etsin... hepimiz için ol desin inşallah...
kalinkam 4 yasin, 4 meryem,, 4 fetih ekler misin listeye... bu arada hepimiz için ayetül kürsi hatmi ve 41 fetih süresi de ayrıca okuyorum... allah kabul etsin inşallah... bunların duasını yarın cuma vakti yapacağız hep birliktre... allah kabul etsin inşallah.. kızlar testimi 30 kasımda yapacağım ne olu beni de dualarınızda eksik etmeyin...
bizim apartmanda çalışan tek kadın benim. herkes ev kadını... ve hep birbirlerine giderler. ama mesela bana gelen biri diğerinden şikayet eder, ben gittiğimde orda olmayandan... ben bekarken evden insan kovmuş biriyim dedikodu sevmiyom çekiştirmeyin milleti diye..... şimdi gidince sinir oluyorum ister istemez aklıma geliyo, ben yokken de benim arkamdan kim bilir ne diyolar diye. ayrıca da yine o ne yapmış bu ne demiş; ben sevmiyorum böyle şeyleri... bide fatma teyze ilginç bi karakter. bana ne gelse beğenmeyecek bi şey bulur, çiçeğin yerini beğenmez, sehpanın şeklini beğenmez. birilerine gitmememi beğenmez, evi çok süpürmemi beğenmez ama mesela biz evi kiraladık 3 ay sonra düğünümüz oldu, düğünden bir ay kadar önce eşyalarımız geldi eve, ben ufak tefek aldığım eşyaları eve getirdiğimde aaaa halılar tüy bırakmış süpürürsen olmaz demişti, şaşırmıştım daha taşınmadım ya süpürmem zor oluyo ki daha süpürgem gelmedi demiştim :)
bazen bende bakıyorum ama tabi tanımadığımız için normalgörüşürdük evet yaaa!! hatta belki biz görmüşüzdür hastanede birbirimizi,ben her hastaneye gidişimde acaba bunlardan birisi benim arkadaşım hati mi diye bakıyodum ama ne bilcem tabiihadi afiyet olsun sana cicim
canım eskişehirde bi arkadaşım var ama orda doktorlar iyi değilmiş ankarada doktora gitmek istiyo normalde ilişki oluyo ama doktora gidince alttan muayene olamıyo korkuyo senin doktorun kim ılımlı birimi arkadaşıma tavsiye etsek olur mu
kızlar merhaba benimle neden kimse ilgilenmiyoooo
benim tedaviye başlayalı 6. günüm miğdem bulanıyor ve bağırsaklarım fena bilgisi olan varmı ilaçlardanmıdır
canım benide eklermisin ilk deneme olucak inşallah sebepsiz infertilite
kızlaarr kontrolden geldim yumurta toplamam muhtemelen ptesiye kaldı biraz geç büyüyomuş benimkiler en büyüğü 18 idi doktor 20-21 görmeden toplamayalım dedi yeni iğne yazdı 2 günlük ctesi tekrar kontrol var uygun olursa sanırım ptesi toplanacak. ben ctesi olur diye düşünüyodum ama nasip geç olsun güç olmasın diyelim. yumoşlar nazlı çıktı
Kızlar test için son 2 gün ...kahverengi lekelenme devam ediyor. Kliniği aradım Crino jel den dolayi dir dedi. ..inşallah dediği gibidir. Adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor ama. Hayırlısı olsun bakalım. ..
ayyy atlattın en güzel evreleri yaaa.hadi bakalım hayırlısıyla toplansında yerleşsinde bebişte olsunda
inşallah canım bakalım heycan doruktu bu arada ben de bazen beyaz bazen şeffaf akıntı oluyo kızlar sizce normal mi yine mantar mı oldum yoksa bençok oluyuorum çünkü
kızlaarr kontrolden geldim yumurta toplamam muhtemelen ptesiye kaldı biraz geç büyüyomuş benimkiler en büyüğü 18 idi doktor 20-21 görmeden toplamayalım dedi yeni iğne yazdı 2 günlük ctesi tekrar kontrol var uygun olursa sanırım ptesi toplanacak. ben ctesi olur diye düşünüyodum ama nasip geç olsun güç olmasın diyelim. yumoşlar nazlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?