Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...
cnm umudunu asla kesme rabbim belki bu tek emriyona hayat vercek ne biliyosun bizler tek emriyoya bile razı değilmiyiz allaha isyan seninki şu an rabbim seni bunla sınıyo sakın unutma duanı et ilaçlarını al ya hiç döllenme olmasaydı ozaman ne yapıcaktın arkadaşm ben 10 ayda 4 yumurta verdim 1 boş çıktı 1 tane döllendi onla hamile kaldım ama hafif lekelenmem oldu meğer yerlaşme lekesiymiş bende bir panik bir feryad figan ağlamak bağıra bağıra hastaneye gittik dr bana bi kızdı ne ağlıyosun gebelik devam ediyo bu yerleşme kanaması dedi ama böle üzülmeye devam edersen bu düşer dedi aradan 1 hafta geçti ve bebeğim düştüpanikle ve strestn bebeğimi kaybettim yani diyeceğim cnm arkadaşm bunun 1 de bir binide bir yterki rabbim ona can hayat versin duanı et transfer gününe pozitif git bebeğini al gel ordan tm annelerin güzeli
arkadaşım elbet üzülürsün haklısın ama şuanda yine de bırakma kendini de ilaçlarını da..o bir tane belki senin mucizendir,neden olmasınki..ne olur üzülme,dualarım seninle..hayırlı bir transfer ve evlat diliyorum sana,Allah yardımcın olsun,umudunu kaybetme..
Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...
hayırlı olsun canım yarın sabahta ben sonucumu öğreneceğim
İyi aksamlar canım. Benimde sabah oyle kahverengi akıntım vardı. Adet olcakmışım Bende gibi karnım felan ağrıyor. jel kullanirken biraz zorlanıyorum ve birkaç gündür benim de canim acıyor. Hayra yoralim hayir ciksin insallah.Cumartesi günü nasıl gelecek bilmiyorum.
Ağlattın kız beniii...
Allahım çok şükür. .maşallah canım..çok sevindim inanki..değerin de süper. .Allah korusun seni de minişini de..gözünüz aydın. .valla cok iyi yaa
:32 :32
ben her okuduğuma ağlıyorum
sevindirici veya üzücü
iyice duygusala bağladım
Pozitif alan arkadaslar tebrik ederim cok ama cok sevindim.cok fazla yazamiyorum ama surekli takip ediyorum.Allah mutlulugunuzu daim etsin bizede nasip etsin ins.negatif olan arkadaslarim biran once kendimizi toparlanip yolumuza devam etmeliyiz.ben negatifi duydugumda 2-3 ay ara vereyim diye dusundum.ama simdi hamile olan arkadaslarimi duydukca umutlandim.biran once baslamak istiyorum.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.
kızlaaaaaaaaaaaaarrr hep bu günü bekledim ve yazıyorum Rabbime nihai şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM :)
12. günüm ve beta hcg değerim 377 nasıl? çileklimonata totemim tuttu kardeşimm :)
kızlaaaaaaaaaaaaarrr hep bu günü bekledim ve yazıyorum Rabbime nihai şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM :)
12. günüm ve beta hcg değerim 377 nasıl? çileklimonata totemim tuttu kardeşimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?