2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Teşekkür ederim öneriler için cilekim o kurtlar genetik bende galiba annem de aynidir gene iyi oturuyorum ne yapacan mecbuuurr

Canimmmm cokkk tebrik ederim. Allah saglikla kavustursun seni yavrusuna. Ben de seni merak ediyodum, en son kanamam var yazmistin. Ay cok sevindim. Bana da oyle guzel umut oldun ki ))))))))) ben de kisti unutuyorum o zaman :)) canim rica etsem musait bi zamaninda sana uygulanan protokolu birazcik anlatabilir misin? Haftaya da ben basliyorum, kafam cok karisik. Bebisine de sana da maasallah!!!!!!

Maşallah canım benim tebrik ederim :) Rabbim kucağına almayi nasip etsin bizede dua et bnm de küçük bi kistim vardi umut oldun bana :))
Canim senden de guzel haberler bekliyoruz :))

Amin amin amin canim Teşekkürler güzel dileklerin için Allahim hepimizin yüzünü güldürsun

Amin canim benim inşallah hepimizin güzel olsun :)

İnşallah Ben Geldim

Hoca, yarına şunları yapacağım, edeceğim, diye plan yaparmış. Plan yaparmış yapmasına da her şeyin nasip kısmet işi olduğunu iyi bilen hanımı onu uyarmaktan geri kalmazmış: “Hoca, inşallah de!”, “Hoca, insanlık hâli!” “Hoca, kader kısmet var!”, “Hoca, nasipten öte yol git.’ mez!”

Hoca bu, hanımının her sözüne itibar etmediği gibi bu sözlerine de itibar etmezmiş.

Günlerden bir gün, akşam yatmadan önce bizim Hoca karısına:

- Hatun, demiş, yarın güneş açarsa tarlaya, hava yağmurlu olursa oduna gideceğim.

Hanımı yine: “İnşallah de Hoca.” diye uyarmış ama uyarmasıyla cevabını alması bir olmuş.

- Be kadın, demiş, bunun inşallah) maşallahı mı var, yarın hava ya kapalı olacak ya açık. Ben de ya tarlaya gideceğim ya oduna!

Sabah uyanmış ki hava kapalı. Eşeğe bindiği gibi dağın yolunu tutmuş. Neyse uzatmayalım, odunu etmiş, tam eşeğe yükletecekken, bir grup haydut etrafını çevirip:

- Babalık, demişler, filan köyü biliyor musun?
- Biliyorum, demiş Hoca, ne olacak?
- O zaman düş önümüze bizi oraya götür.

Hoca yalvarmış yakarmış ama iş bildiğiniz gibi değil. Üstelik filan köy dedikleri çeyrek günlük yol. Kaçsa arkadan mızraklayacaklar, yere yatsa üstünü çiğneyecekler, bu melanet heriflerden kurtulmanın çaresi yok. Önlerine düşüp o köyü bulmuş ama gün de batmak üzere. Yayan yapıldak onca yolu yürüyüp sabaha karşı evin kapısını çalmış. Hanımı içeriden seslenmiş:

- Kim o?

Hoca yorgunluk akan bir sesle cevap vermiş:

- Aç hanım aç, inşallah ben geldim!

NASREDDİN HOCA KLASİĞİ

Kizlarrrr yine tecrubeli canlarin yardimina ihtiyacim varrr:18: benim butun igneler bitti sadece catlatma ignesi kaldi yarin kontrol vat yumurtalar ne zaman toplanirki igneler bittikten ne kadar sonra toplaniyo genelde

Kizlarrrr yine tecrubeli canlarin yardimina ihtiyacim varrr:18: benim butun igneler bitti sadece catlatma ignesi kaldi yarin kontrol vat yumurtalar ne zaman toplanirki igneler bittikten ne kadar sonra toplaniyo genelde

canım benim kontrolde sana çatlatma iğnesini kaçta vurman gerektiğini söyleyecekler çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonra yumurtacıklar toplanıyor Allah yardımcın olsun kaliteli kaliteli yumurtaların olsun kaliteli kaliteli embriyoya dönüşsünler inşallah

canım hayırlı olsun inşaALLAH,kalitesi ve sayısı çok olsun yumurtalarının çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 36. saatte topluyorlar.en azından benim öyle hesaplanıp opu yapılmıştı.

Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...

Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...

OOOOoooooleeeyyyyy gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin analı babalı büyüsün inşaALLAH.....

Tatlim hayirlisi olsun insallah ne guzel valla bu topic cok ugurlu masallah cok hamis cikti darisi bize insallah rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah canimmmm

canım hayırlı olsun inşaALLAH,kalitesi ve sayısı çok olsun yumurtalarının çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 36. saatte topluyorlar.en azından benim öyle hesaplanıp opu yapılmıştı.

Amin canlarim sag olun yarin yazarim artik ctesi olmasini umut ediyorum hayirlisi ile olsun insallah

ohhhhh çok sevindim çoooookkkk gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ağlıyorum desem ama inan ki mutluluktan senin için burası çok acayip bir yer tanımıyorsun ama aynı acıyı yaşadığın insanın sevincine ortak oluyorsun süper haber süperrrr

ayyy cnm cok sevindim ne guzel haber bu boyle allah tamamina erdirsin inss

Tatlim hayirlisi olsun insallah ne guzel valla bu topic cok ugurlu masallah cok hamis cikti darisi bize insallah rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah canimmmm
evet ya masallahi var topigimizin hepiniz hamile kalin insss butun kalbimle diliyorum tablomuzdakilerin hepsi insss pozitif alsin mutlaka birgun

Gunlerdir bekliyorum bu guzel haberi verecegine hep inandim canim,sukur ler olsun nasi mutluyum anlatamam,ins hayirlisiyla kucagimiza almakta nasip olur👼👼,degerde yuksek ikiz mi yoksam

Canimmmm gozun aydin :)))))) valla biz burdan bu kadar merak edip seviniyosak kim bilir siz ne mutlusunuzdur

canım maaşallah gözün aydın değerin çook güzel Allah tamamına erdirsin inşallah peki hiç bi belirti yaşadınmı transfer sonrası bekleme sürecinde anlatabilir misin biraz:)

İyi aksamlar canım. Benimde sabah oyle kahverengi akıntım vardı. Adet olcakmışım Bende gibi karnım felan ağrıyor. jel kullanirken biraz zorlanıyorum ve birkaç gündür benim de canim acıyor. Hayra yoralim hayir ciksin insallah.Cumartesi günü nasıl gelecek bilmiyorum.

Maasallah canim benim çok sevindim Allahim sağ selamet kucagina almayida nasip etsin bizede dua et tatlım

Sağol cnm iyi akşamlar bana hemşire igneye gec dedi iste dun bugün vuruldum bayagi azaldi sanada gecmis olsun canim az kaldi evet az biraz daha sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…