o kurtlarına söyle bikaç gün yatıp dinlensinler
yaa ben de duramıyorum ama çabuk yoruluyorum,yoksa neler neler yapasım var :)
akıntın durduysa iyi,şükür..moralini yüksek tut...
ve bir de yatınca ayaklarının altına yastık koy..sık sık yat dinlen canım,az kaldı bak
canım ben 3 cm çikolata kistiyle hamileyim sakın kafana takma o kisti Rabbim ol dedikten sonra doktorunda seni anlayan çok kaliteli bir doktor olduktan sonra nasip oluyormuş onu anladım.İnşallah moralini yüksek tut ve kisti unut tedavideyken
Canim senden de guzel haberler bekliyoruz :))Maşallah canım benim tebrik ederim :) Rabbim kucağına almayi nasip etsin bizede dua et bnm de küçük bi kistim vardi umut oldun bana :))
merhaba arkadaşlar hepinize selamlar gündüz iş yerinden giremiyorum akşamlarıda bazen fırsat bulursam giriyorum.topik bugün yine hareketli maşaALLAH.amayaa ve çileklimonata ilahi siz adamı gülme krizinden komaya sokarsınız.her zaman böyle neşeli ve pozitif olun çocuklarınızda sevgi dolu doğup büyürlersevgili iresistble gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin.inşaALLAH sıra mrvst de ALLAH'ım sen gün sayan bütün arkadaşlarımın pozitif sonuç almasını nasip et sevgili MaraDespina ne söylesem boş ALLAH mucizeni sana versin inşaALLAH o bitanecik yavru gelişir annesinin göbüşüne yerleşir opusu olan arkadaşlarım kaliteli sayısı bol olan yumurtalar toplanır inşaALLAH sevgili lavinnya86 geçmiş olsun canım inşaALLAH bir dahaki sefer son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın.Rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlı edip bizlere versin inşaALLAH herkese sevgiler
Canimmmm cokkk tebrik ederim. Allah saglikla kavustursun seni yavrusuna. Ben de seni merak ediyodum, en son kanamam var yazmistin. Ay cok sevindim. Bana da oyle guzel umut oldun ki))))))))) ben de kisti unutuyorum o zaman :)) canim rica etsem musait bi zamaninda sana uygulanan protokolu birazcik anlatabilir misin? Haftaya da ben basliyorum, kafam cok karisik. Bebisine de sana da maasallah!!!!!!
Canim senden de guzel haberler bekliyoruz :))
Kizlarrrr yine tecrubeli canlarin yardimina ihtiyacim varrr:18: benim butun igneler bitti sadece catlatma ignesi kaldi yarin kontrol vat yumurtalar ne zaman toplanirki igneler bittikten ne kadar sonra toplaniyo genelde
Kizlarrrr yine tecrubeli canlarin yardimina ihtiyacim varrr:18: benim butun igneler bitti sadece catlatma ignesi kaldi yarin kontrol vat yumurtalar ne zaman toplanirki igneler bittikten ne kadar sonra toplaniyo genelde
Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...
Kizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...
canım benim kontrolde sana çatlatma iğnesini kaçta vurman gerektiğini söyleyecekler çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonra yumurtacıklar toplanıyor Allah yardımcın olsun kaliteli kaliteli yumurtaların olsun kaliteli kaliteli embriyoya dönüşsünler inşallah
canım hayırlı olsun inşaALLAH,kalitesi ve sayısı çok olsun yumurtalarınınçatlatma iğnesi vurulduktan sonra 36. saatte topluyorlar.en azından benim öyle hesaplanıp opu yapılmıştı.
ayyy cnm cok sevindim ne guzel haber bu boyle allah tamamina erdirsin inssKizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...
evet ya masallahi var topigimizin hepiniz hamile kalin insss butun kalbimle diliyorum tablomuzdakilerin hepsi insss pozitif alsin mutlaka birgunTatlim hayirlisi olsun insallah ne guzel valla bu topic cok ugurlu masallah cok hamis cikti darisi bize insallah rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah canimmmm
İyi günler kızlar bugün bnm transferimin 8. Günü sabah kalktim peçete ile silince kahverengi akıntı geldi benim adete yakin gelir böyle kahve akıntı biraz umudum kırıldı :26: fitili kullanirken zorlanmaya baslamustim canim aciyordu birkac gündür hemsireyi aradim fitili yapmayin test gününe kadar progestan iğne vurulun dedi bişey söyleyebilir misiniz lütfen
Maasallah canim benim çok sevindimKizlar kocam geldi 395.9 degerim. Yani hamileyim degil mi. Allahim sukurler olsunnnn. Dileyen isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza almak nasip olsunnn insallah...
İyi aksamlar canım. Benimde sabah oyle kahverengi akıntım vardı. Adet olcakmışım Bende gibi karnım felan ağrıyor. jel kullanirken biraz zorlanıyorum ve birkaç gündür benim de canim acıyor. Hayra yoralim hayir ciksin insallah.Cumartesi günü nasıl gelecek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?