kızlaaaaaaaaaaaaarrr hep bu günü bekledim ve yazıyorum Rabbime nihai şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM :)
12. günüm ve beta hcg değerim 377 nasıl? çileklimonata totemim tuttu kardeşimm :)
harika yamaşallah sübhanallah.hayırlı olsun darısı başımıza :)
kızlaaaaaaaaaaaaarrr hep bu günü bekledim ve yazıyorum Rabbime nihai şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM :)
12. günüm ve beta hcg değerim 377 nasıl? çileklimonata totemim tuttu kardeşimm :)
Masallahhh subhanallahhh. Ayyy cok mutlu oldumm canimmm. Ve meraktan catlamak uzereyimmm. Kocişim gelsin de biz de bakalim artik sonucumuza.
arkadaşım elbet üzülürsün haklısın ama şuanda yine de bırakma kendini de ilaçlarını da..o bir tane belki senin mucizendir,neden olmasınki..ne olur üzülme,dualarım seninle..hayırlı bir transfer ve evlat diliyorum sana,Allah yardımcın olsun,umudunu kaybetme..şu an o kadar mutsuzum ve ümitsizim ki
8 yumurta toplanmıştı
daha yeni aradılar merkezden
bunlardan sadece bir tane olgun çıkmış ve döllenmiş
tamam biliyorum bebeğimize kavuşmak için bir tane
sağlıklı embriyo da yetebilir Allahın izniyle
ama bir tane olduğu için bu otomatik olarak
düşük bir ihtimal demek oluyor...
ve onun da gelişimi yarın birgün iyi değilse veya tutunmazsa
olay bitmiştir...
maddi manevi gerçekten çok yıpratıyor bu süreç
bilmem bir daha yapabilirmiyim kısa zaman içinde...
dondurma imkanı bile yok
çok şaşırdım 8 tane vardı 2-4 tane en azından olur diye ümit etmiştim
şu an herşey çok anlamsız geliyor
almam gereken ilaçlar bile anlamsız
şeytan diyo alma
biliyorum çok yanlış yapıyorum ümit kesilmez
ama içimdeki ses yine olmicak diyo
eşimde yalvararak ne olur üç tane koyduralım olursa
diye ikna etmeye çalışıyordu
üç tane olgun yumurtam bile olamadı ki
çok üzüldüm
hadi hayırlısı bekliyoruz
Masallahhh subhanallahhh. Ayyy cok mutlu oldumm canimmm. Ve meraktan catlamak uzereyimmm. Kocişim gelsin de biz de bakalim artik sonucumuza.
Kizlar bise sorabilir miyim size simdi bana tek embriyo konuldu cumartesi kan tahlilinde 50 ve üzeri cikinca mi daha iyi ikizde 200 lerde değer okudum ben kac olmalı yani değer guzellerteşekkür ederim
Kizlar bise sorabilir miyim size simdi benim tek embriyom var cumartesi kan tahlilinde 50 ve üzeri cikinca mi daha iyi ikiz gebeliklerde 200 lerde değerler okudum ben. Tek bebis de kac olmalı yani değer guzellerteşekkür ederim
kalbi güzel kalbimdesinmerhaba arkadaşlar hepinize selamlar gündüz iş yerinden giremiyorum akşamlarıda bazen fırsat bulursam giriyorum.topik bugün yine hareketli maşaALLAH.amayaa ve çileklimonata ilahi siz adamı gülme krizinden komaya sokarsınız.her zaman böyle neşeli ve pozitif olun çocuklarınızda sevgi dolu doğup büyürlersevgili iresistble gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin.inşaALLAH sıra mrvst de ALLAH'ım sen gün sayan bütün arkadaşlarımın pozitif sonuç almasını nasip et sevgili MaraDespina ne söylesem boş ALLAH mucizeni sana versin inşaALLAH o bitanecik yavru gelişir annesinin göbüşüne yerleşir opusu olan arkadaşlarım kaliteli sayısı bol olan yumurtalar toplanır inşaALLAH sevgili lavinnya86 geçmiş olsun canım inşaALLAH bir dahaki sefer son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın.Rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlı edip bizlere versin inşaALLAH herkese sevgiler
benim karnımda olan tek mi çift mi tek mi çift mi diye deliriyorum günlerdir,biliyosun canım :)
o yüzden nette çok araştırdım,değeri yüksek olanlar ikiz olduğu gibi tek de oluyo,değeri benden yani 300den yüksek olanların tek doğum yaptığı da olmuş..değeri 50 gibi 100 gibi başlayanların ikiz olduğu da olmuş..
hiç tıbbi bir açıklama olmayacak belki ama galiba biraz da NASİP
Anladım cnm Sağol kısmet bakalım cmts yi beklyecez mecbur kuzu kuzubu arada akintim baya azaldi korkumdan dolanmiyorum dinleniyorum biraz tez canliyim ben daha doğrusu kurtlu der herkes bana sıkılıyourum ama ne yapalım sabir hersey bebeler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?