- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
hapşırma ve öksürme de de sorun oluyo, onlara da bi el atarsanhah işte beni bu paklar kih kih kih gülüşü
öksürük geldiğini hadi anlıyorum bi iki yudum suyla geçiştiriyorum ama hapşırmak, aaahhhh o hapşırmak.... canımdan can gidiyo, etimi koparıyolar içerden, nası acı bi şiii anlatamamm.... bazen anlarsam burnumu falan sıkıyorum kaçsın diye, bazen de kocama diyorum hapşır hapşır hapşır hadi benim yerime hapşırayy onlara bişey yapamayabilirim :)
hakkaten hapşırmak hele daha zordur herhalde,tutma ama yine de koyver gitsin
ben de hapşırırken ya da öksürürken göbeğimi tutar oldum,ayy hiç sevmediğim hareketler bunlarsanki benim tutmamla ne olacaksa,ama o psikolojiye girdim işte
öksürük geldiğini hadi anlıyorum bi iki yudum suyla geçiştiriyorum ama hapşırmak, aaahhhh o hapşırmak.... canımdan can gidiyo, etimi koparıyolar içerden, nası acı bi şiii anlatamamm.... bazen anlarsam burnumu falan sıkıyorum kaçsın diye, bazen de kocama diyorum hapşır hapşır hapşır hadi benim yerime hapşır
göbek tutma hareketlerine de alış şekerim, o koruma içgüdüsüyle ypılıyo, içsel bi şii.... ben geçen transferden sonra öyle olmuştumdüşün yani, pozitif falan almadım, daha o zamandan :) nası kanıksadıysam
ben şimdiye kadar hiç naz niyaz yapmadım eşime, hatta iğnelerin beni stres topuna çevirmesinden bile hiç etkilenmedi ama bu narkoz olayı falan, ameliyat derken; niye erken çıktın evden neden gelmedin tabi napcan ki evde hatun hasta, ona bakcak değilsin ya, diye girip canından bezdirmişliğim var kabul ediyorum.kocana mı diyosun aaahahahaa ben de buna güldüm iştee,zavallı kocalar ne çektiler bee
pozitif almadan önce de böyleydim,şimdi biraz daha fazla sanki..demekki normalmiş,sorunlu değilim
arabada filan giderken eşim fren yapsa (ani fren demiyorum,normal bile olsa) "yavaş yeaa" diyorum elim göbüşümde
kocam da böylezavallı..araba kullanmaktan soğuyacak..
dikkat et kendine güzelcim,hapşırma,hapşırtmasınlar seni..eşine söyle hapşırtmasın,yapsın,eş değil mi yapmalı
hmm hmm hmmm..eşin de biraz hak etmiş canım,iyi yapmışsın vallaben şimdiye kadar hiç naz niyaz yapmadım eşime, hatta iğnelerin beni stres topuna çevirmesinden bile hiç etkilenmedi ama bu narkoz olayı falan, ameliyat derken; niye erken çıktın evden neden gelmedin tabi napcan ki evde hatun hasta, ona bakcak değilsin ya, diye girip canından bezdirmişliğim var kabul ediyorum.
ama yaaa, ilk üç gün ablam vardı yanımda evde, gece 10 gibi gelip 11 gibi yatıyodu ses etmedim, dedim çekiniyo falan, ya düşün adam fanatik maça gitti ya, bende "işte çalışıyo yazık adama" dedim her sorana, kendi ablası dahil. dana kocam face de foto paylaşmış, cevap da nerden görcekler??? yeğenlerim listende ya, ordan olabilir mi diyorum bak buna bile tepki vermedim pek ama annesi geldi, hah dedim yaşasın artık adamı evde görcez, öğleden sonra 4 te geldi 6 da çıktı kahveye ordan da işe gidecekmiş (12-8 çalışıyo bu hafta) sabah saat 9 oldu adam yok. aradım arkadaşının dükkanındaymış bi duydum bunu benim zaten katlanan sinir katsayım patladı doğal olarak, kapattım teli dakikası olmadan evde, daha kapıyı açtığım gibi hadi ablamdan çekiniyodun annenden de mi çekiniyosun yoksa bana mı tahammülün kalmadı diye girdim, düşün sen gerisi... ama hak etti
kv de üstüne alınmamıştır umarım. çünkü ister istemez sinirlenince surat pek gülümseyemiyo. saydım döktüm rahatladım sonra normale döndüm... kadıncağız da ilk kez kalıyo bizde, hemde ilk kaldığı gecenin sabahıydı patladığım ama yapcak bi şey yok. neyse ki tavır falan yapmadı, belki de duymamıştır, yüksek sesle söylemedim sonuçta
Guzellerrrr bugun test günüm. Allahin izniyle mutlu haberler verebilirim size
sonuç ne zaman alcaksın acabaaaaaaaa!!!!!
merak merak merak...meraakk....
Allahım arkadaşım güzel sonuçlarla dönsün bize,hayırlısıyla nasip et..(amin)
Hadi hayirlisi rabbim yuzunu guldursun insallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bugünü kim bilir nasıl heyecanla bekledin. Allah yüzünü güldürsün inş. :)
Benimde 4 günüm kaldı sonucu öğrenmeme yaklaştıkca daha da heyecan veriyor. Kodal nerelerdesin yoksun ortalıklarda herşey yolundadır umarım
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Ben de Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum. şu anda iki iğne birden vuruyorum göbekten, adetimin 6. günündeyim ve cuma günü kontrolüm var. bir sürü ilaç yazdılar dün, coraspirin, tetra antibiyotik, progestan falan.. ama bana iğneleri söylediler sadece ve diğer ilaçlarla ilgili bişey söylemediler, ik denemem bu o yüzden kafama takıldı kullanmam gerekenleri söylerlerdi heralde değil mi? var mı aranızda bu ilaçları kullanan?
sonuç ne zaman alcaksın acabaaaaaaaa!!!!!
merak merak merak...meraakk....
Allahım arkadaşım güzel sonuçlarla dönsün bize,hayırlısıyla nasip et..(amin)
Günaydın arkadaşlar,
Ben bahçeci tüp bebek merkezinde tedavideyim.Eşimin sperm kalitesi bozuk sayısı 2,5 milyon varikosel vardı ameliyat olduk 1 yıl geçti ama malesef sayımız sürekli düştü.Emre Beyin dediğine göre çokda başarılı bi amleiyat olmamış..! yıl boşuna oyalandık anlıycağınız.Emre bey şuan eşime klomen verdi 1 ay kullanıcaksın dedi.6 aralıkta tam 1 ay oluyor..Tekrar gidicez çok endişeliyim neden direk tüp bebeğe başlamadıda ilaç verdi.Birde bende pko hastasıyım bu gidişimizde bende Aytun hanıma muayene olucam.Biraz bilgi verirmisiniz hem tedavi hemde ücret olarak..Maliyetide önemli bu tedavininnn
balım sen nasılsın? bi daha ki test ne zamandı senin yarın mı????
Canimmm benim muhtemelen sonucum cikmistir. Ama esime soz verdim sonuca birlikte bakacagiz diye. O da aksam nezaman gelirse artik.sevinirsek mutlulugu birlikte yasayalim. Uzulrsekte benim omuzlarimda teselli bul dedi. Bende soz verdim. 8-9gibi gelmis olur hayirlisi artik. Bekliyorum bende kizlaaaarrr.
Ben olsam catlar bakardim dediginizi duyar gibiyim. Napiiim verdik bi kere soz yapcak bisey yok)) sonucu alir almaz haberdar edecegim sizi. Öpüyorum hepiniziiiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?