ben şimdiye kadar hiç naz niyaz yapmadım eşime, hatta iğnelerin beni stres topuna çevirmesinden bile hiç etkilenmedi ama bu narkoz olayı falan, ameliyat derken; niye erken çıktın evden neden gelmedin tabi napcan ki evde hatun hasta, ona bakcak değilsin ya, diye girip canından bezdirmişliğim var kabul ediyorum.
ama yaaa, ilk üç gün ablam vardı yanımda evde, gece 10 gibi gelip 11 gibi yatıyodu ses etmedim, dedim çekiniyo falan, ya düşün adam fanatik maça gitti ya, bende "işte çalışıyo yazık adama" dedim her sorana, kendi ablası dahil. dana kocam face de foto paylaşmış, cevap da nerden görcekler??? yeğenlerim listende ya, ordan olabilir mi diyorum bak buna bile tepki vermedim pek ama annesi geldi, hah dedim yaşasın artık adamı evde görcez, öğleden sonra 4 te geldi 6 da çıktı kahveye ordan da işe gidecekmiş (12-8 çalışıyo bu hafta) sabah saat 9 oldu adam yok. aradım arkadaşının dükkanındaymış bi duydum bunu benim zaten katlanan sinir katsayım patladı doğal olarak, kapattım teli dakikası olmadan evde, daha kapıyı açtığım gibi hadi ablamdan çekiniyodun annenden de mi çekiniyosun yoksa bana mı tahammülün kalmadı diye girdim, düşün sen gerisi... ama hak etti
kv de üstüne alınmamıştır umarım. çünkü ister istemez sinirlenince surat pek gülümseyemiyo. saydım döktüm rahatladım sonra normale döndüm... kadıncağız da ilk kez kalıyo bizde, hemde ilk kaldığı gecenin sabahıydı patladığım ama yapcak bi şey yok. neyse ki tavır falan yapmadı, belki de duymamıştır, yüksek sesle söylemedim sonuçta