tatlım hayırlı haberlerle inşallah
canım bikaç kişiyiz aynı gün başlayan sonu hayırlı olur inşallahh sen ne aşamadasın şu an
Guzellerrrr bugun test günüm. Allahin izniyle mutlu haberler verebilirim size
canım umudunu kaybetme dua et.. rabbim hayırlısını versin inşallah.. dualarımız seninle...
canım ltf kötü düşünmemeye çalış
herşeye rağmen artmış olması bile iyiye gideceğini gösteriyor bence
dua ediyorum senin için
dua edip Allah tevekkül edelim inş perşembe günü değerin çok gzl olacak...
Lütfen kendini yıpratma, lütfen... Allah korusun bebişini de seni de. Güçlü dur arkadaşım, inşallah iyi haberlerini alacağız.
Canim Allah yardimcin olsun. Uzulme lutfen yavrunu düşün. Onu ne kadar cok istedigini hissetsin. Ki sıkı sıkıya tutunsun annecigine. Bal boreklerle besle onu ki büyüsün büyüsün kocaman olsun. Dualarimdasin canim.
cnm insss persembe gunku sonucun kat ve kat artsin en azindan gerileme yok insss allah bebegini korusun canim benim moralini tam tut
Insallah tutunacak sana canim lutfen kotu dusunme icini ferah tutmaya calis
Serenay insallah persembe degerin kat kat artar canim..stees yapma da bebegin zarar görmesin. Degerin az da olsa artmış. .azalmamışki..hadi sen iyi düşün iyi olsun..
Canim benim senin için hayirlisi olsun Allah yardimcin olsun utandirmasin inşallah
seranaycım sakın bak rabbim seni şu an sınava sokmuş deniyo sen nasıl olurda bebeğimi kaybetmek istemiyorum dersin allaha isyana giriyo bu cümlen rabbim hayırlısını nasip et de sen verensin de yapma arkadaşm ben 3 düşük 1 toprağa verdimben niye isyan etmedim hayırlı değildi nasip etmedi allah inşirah süresi ayetel kürsi ve alak surelerini bol bol oku arkadaşm ne varsa sana haktan var o vericek bunu unutma arkadşm rabbim yüreğinden geçen muradı niyeti nasip etsin amiiiinnnnnn
kızlar merhaba dün kontrolümde 6 7 yumişim vardı boyutları 11 12 13 mm ama tedaviye 23 ünde yani cumartesi başladım iğnelere yani 3 günlük iğneler sonucu :) dünde koruyucu iğneye başladım yarında kontrolüm var sizce iyi gidiyormuyumdrum yine 10 12 yumurta toplarız dedi inş bu sefer embriyolarım kaliteli olur ben çok korkuyorum :18::18:
transfer ve toplama beylikdüzü medicana da olacak
dünde yazdım ama bi kişi cevap yazdı sizden başka kimsemyok konuşacak :2:
Tatlim siz senle ayni gun basladik galiba ignelere 19 kadim sali gunu mu basladin
Öncelikle Allahım hepinizin gönlündekini versin diyorum. Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende cuma günü lucrine başlıyorum. sabah akşam 16 ünite hastalığın 3. günüde gonol-f e başlayacağım. Gonol-f 350 ile başlayacağım. En fazla kaç yumurta transfer ediliyor biliyor musunuz?
ay iyi sevindim bu duruma.nasıl olsa değerin yüksek boşver gitme bir hafta daha bekle.rabbim yardımcın olsun.bende adet olmayı bekliyorum daha olmadım.bu seferde olsamda gitsem diye tutturdum olmam lazımdı ama sanırım incir kürü geciktirdi :))) belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo.anam anam
canım benim eltim iki yıl oldu evleneli yaşı benden büyük hemen hamile kaldı ve aramız o kadar iyi diki beraber ultrasyona kontrollere giderdik çok ta hoşuma gidiyordu böyle olması ama sabah uyandım doğuma gitmiş aynı apartmanda oturuyoruz şaşırdım bana haber vermedi diye acaba bişeymi oldu hemen hastaneye koştum daha doğuma girmemiş ne olduğunu herşeyin yolunda olup olmadığını sorunca baktım tuhaf davranıyor doğum heycanıdır dedim neyse doğum oldu odaya geldi beni görünce surat beş karış hiç anlamadım evegeldi çocuğu kucağıma alınca bana bırak diye bir bağırdı şok oldum kayın validem başladı ağlamaya ne olduğunu anlamadım meyerse benim çocuğum yok diye çocuğunu kıskanıyormuş doğumada o yüzden erkenden gitmiş ogün bu gündür suratına bakmadım ne onun ne çocuğunun nede kaynımın yani anlıy cağın canım insanın canını bazen en yakınları yakıyor
Canım benim 15.gün değerim 802 den sonra estrofemi kestik benimde günde 3 taneydi,fraxiparine ve 6 adet protestan,neopegene iğne ve polivit c birde ben fmf hastası olduğum için colchıum ilaç kullanıyorum.dün Folik asit alıyım dedik folıc plusa başladım, eşim hocaya sordu oda folbiol alın istiyorsanız demiş biraz geç oldu ama neyse ya dedik😊.eşim hemşireyle konuşmuş haftaya gelmeniZ daha iyi olur demiş,hem Dr da gelcek .çok şükür eşim ilgili,ben hiç sevmiyorum Dr la konuşmayı,soru sormayı, halbukı hulusi hoca aralarında en iyi olanıydı ama artık oluşmuş bir Dr fobisi napiyim🙇
slm canım benden 2 gün önce başlamışsın, ben ilk defa yaptırdığım için boyutları kıyaslayamıyorum ama yumurta sayısı olarak gayet iyi bence. tedaviye iyi cevap veriyosun gibi görünüyor. inşallah sonu güzel olsun canım
benimde cuma kontrolum var. seninkiyle karşılaştırırım artık inşallah benim de yumişlerim büyüyordur
canım sen sıkma canını hamileliğin tadını çıkar banada dua etbeklicem canım..bu kadar oldu ya bundan sonrası da iyi olur inşallah..
bir de seni bekliyoruz ama yaa,had artık,başka zaman gelmesin dediğimiz adetin yollarına bakar olduk
kasıkların ağrıyosa iyi hadi inşallah geliyyoooo geliyooooo
canım sen sıkma canını hamileliğin tadını çıkar banada dua et
çok hassas bi insanım canım,hemen herşey beni yıkabilir,zayıfım biraz...
ama bu mesele başkaaa,ben bu bebeği çok istedim,moral bozup onu da germicem içerde,rahat olsun büyüsün yavrucak
sana hep dua ediyorum hatiimm hepp..birbirimize ettiğimiz bu dualar öyle kıymetli ki ,bana eden herkesten de Allah razı olsun..
Öncelikle hayırlı olsun, ben de gonal f kullanıyorum 450 ünite. Yasal olan 35 yaş altı için 1 embriyo transfer, 35 yaş üstü için 2 embriyo transfer edilmesi
haydi bakaaaalıımmm, heyecanlı bekleyiş :))))) inşallah canım benim, pozitif haberlerle gel inşallahGuzellerrrr bugun test günüm. Allahin izniyle mutlu haberler verebilirim size
sağol nihancım, inşallah bakalım Meylam neylerse artık, eğdim boynumu bekliyom kıldan ince hesabıAmayacim cok sevindim iyi olmana Allah hayirlisiyla tedaviye baslamani nasip etsin ins.
dün akşam bana göğşen hoca msj attı perscim..kan sulandırıcıya devam dedi..yani ilaçları kes demek istedi sanırımkısa da yazmış benim gibi pimpirikli insana azcık uzun uzun yazsana de mi neyseki bu da yeter..
estrofemi,progestanı kestim,aslında progestandan 4 tane kalmıştı,onları da alsam mı ki boşa gitmesin
şimdi sadece fraxiparine kullanıcam..bir de folbiol..
fraxiparineyi bırakınca bana da haber ver olur mu canım,bilmek isterim
benim 4 tane kaldı,yeni paketler alayım mı acaba bir de onu sorcam doktora..başka da bişey kalmadı inşallah...
bu kan sulandırıcı iğneleri normal hamileler de kullanıyo sanırım,başka hastanelerde görmüştüm..gerçi onlar normal yolla mı kaldı nerden bilcemki :26::26: ayy neyse....sustum
aydın günlerimiz olsun inşallah
haydi bakaaaalıımmm, heyecanlı bekleyiş :))))) inşallah canım benim, pozitif haberlerle gel inşallah
sağol nihancım, inşallah bakalım Meylam neylerse artık, eğdim boynumu bekliyom kıldan ince hesabı
Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin emi.... ne güldürdün beni, çok içten de gülemiyom karnım ağrıyo zaten :)
böyle yapamıyom misal
gül gül canım en de gül..bu kadar gülmek istersen senin yerine ben hallederim,sen kibarca gülümse şu sıralar,böyle dellenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?