- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Kizlar iyigunler iyisinizdir insaallah dünkü kahverengi akintidan beri enerjim düşük giremedim burayada cok dun gittik igne taptirdik akssma dogru gece azaldi berdeyse bitti akinti oglen gittim tuvalete gene geliyor birazRabbim herseyin en iyisini bilir tabi cmts gelseydi bir :26:
kızlaarrrrrnapıyonuz bakalım
bende ne belirti ne bişey.. o da yetmezmiş gibi midem bulanıyor
iyi günler sahra..
enerjini düşürme,içinde muhtemelen bir bebek var ve sen onu üzüyosun..eğer sonuç olumsuz olursa o zaman yaşayalım üzüntünü..ama şimdi değil,lütfen...
akıntı kahveyse sorun değil diyolar ya..öyledir inşallah..kaldıki 9 ay boyunca adet gibi kanama yaşayan ama doğum yapanlar var..neler neler var yani..sen iyi ol,iyi düşün canım..dua ediyoruz Allah hayırlı sonuç versin,sonra da tamamına erdirsin inşallah
ooh bulansın bulansın
belirti olmasa da oluyomuş ya canım,takılma boşverr..sonu güzzel olsun daa,kaç gün kaldı ayy
çatlak bulansın diyo bide
ohooo daha dünyanın günü var saymakla bitmezhaftaya cuma test günü.. şimdiden düşünüyom nasıl kan verip sonuç çıkana kadar beklerim diye.. oda ayrı dert
daha çok erken bulantı için ama olsun ne biliiim hamilelik=mide bulantısı yaa ondan şeyettim
Allah sabır versin valla hakkaten daha çok varmış..bu konuda teselli veremiiciiiiiim maaleseff
zaman su gibi akıp geçsin diyelim o haldeee:122:
ben bir emlak ofisinde çalışıyorum kızlar az önce bir amca girdi içeriye yaşlı, elinde kuru bir ekmek onu yemek için uğraşıyor yarısı olmayan dişleriyle .. bir dükkan kiralamış anahtarını alıyor .Dükkan dediysem iş için değil yanlış anlamayın yaşamak için..içim parçalandı o tonton amcaya.. o soğuk dört duvarın arasında nasıl yaşar ki insan.. hem de o kadar yaşlı bakıma muhtaç olan bir insan .. anlamadım anlayamadım çocukları varmış güya.. olsa ne olur ki? Evlat dediğin bir yuvayı bile çok görüyorsa bir babaya , varlığı daha acı değil mi yokluğundan? AALLAH'IM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE, TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI ,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE.. BİZİ BU SINAVDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKAR YARABBİM
dün akşam bana göğşen hoca msj attı perscim..kan sulandırıcıya devam dedi..yani ilaçları kes demek istedi sanırımkısa da yazmış benim gibi pimpirikli insana azcık uzun uzun yazsana de mi neyseki bu da yeter..
estrofemi,progestanı kestim,aslında progestandan 4 tane kalmıştı,onları da alsam mı ki boşa gitmesin :
bu kan sulandırıcı iğneleri normal hamileler de kullanıyo
ben bir emlak ofisinde çalışıyorum kızlar az önce bir amca girdi içeriye yaşlı, elinde kuru bir ekmek onu yemek için uğraşıyor yarısı olmayan dişleriyle .. bir dükkan kiralamış anahtarını alıyor .Dükkan dediysem iş için değil yanlış anlamayın yaşamak için..içim parçalandı o tonton amcaya.. o soğuk dört duvarın arasında nasıl yaşar ki insan.. hem de o kadar yaşlı bakıma muhtaç olan bir insan .. anlamadım anlayamadım çocukları varmış güya.. olsa ne olur ki? Evlat dediğin bir yuvayı bile çok görüyorsa bir babaya , varlığı daha acı değil mi yokluğundan? AALLAH'IM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE, TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI ,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE.. BİZİ BU SINAVDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKAR YARABBİM
ahh arkadaşım ağlattın beni..
Kızlar merhabalar benim yazın bir denemem oldu negatif sonuçlandı aralıkta dondurulmuşlar ile yapılacak inşallah. Salı günü histereskopi yapıldı rahime de çizik atıldı şansı arttırıyormuş tutunma sorunu varsa şu an az az kanamalarım devam ediyor işlemden dolayı 2 hafta kadar sonra başlıcaz Allah'ın izniyle. Hayırlısı hakkımızda.
şu an o kadar mutsuzum ve ümitsizim ki
8 yumurta toplanmıştı
daha yeni aradılar merkezden
bunlardan sadece bir tane olgun çıkmış ve döllenmiş
tamam biliyorum bebeğimize kavuşmak için bir tane
sağlıklı embriyo da yetebilir Allahın izniyle
ama bir tane olduğu için bu otomatik olarak
düşük bir ihtimal demek oluyor...
ve onun da gelişimi yarın birgün iyi değilse veya tutunmazsa
olay bitmiştir...
maddi manevi gerçekten çok yıpratıyor bu süreç
bilmem bir daha yapabilirmiyim kısa zaman içinde...
dondurma imkanı bile yok
çok şaşırdım 8 tane vardı 2-4 tane en azından olur diye ümit etmiştim
şu an herşey çok anlamsız geliyor
almam gereken ilaçlar bile anlamsız
şeytan diyo alma
biliyorum çok yanlış yapıyorum ümit kesilmez
ama içimdeki ses yine olmicak diyo
eşimde yalvararak ne olur üç tane koyduralım olursa
diye ikna etmeye çalışıyordu
üç tane olgun yumurtam bile olamadı ki
çok üzüldüm
canlarrrrrr sonuççç negatif.blast embriyo olmasına rağmen
biz bebeğimiz gelmeden o kadar önce başlıyoruz ki o hayırlı olsun diye dualara eminim duyar allahım bu yakarışları.. Allah muhtaç olan herkese yardım etsin .. Kimisi paraya kimisi sağlığa kimisi de bizim gibi bir evlada muhtaç işte. Mutlaka herkesin bir derdi var allah daha büyük sıkıntılardan korusun bende hala kötüyüm inan gitmeyecek gözümden o amcanın hali..allah yardımcısı olsun
canlarrrrrr sonuççç negatif.blast embriyo olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?