2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

iyi günler sahra..
enerjini düşürme,içinde muhtemelen bir bebek var ve sen onu üzüyosun..eğer sonuç olumsuz olursa o zaman yaşayalım üzüntünü..ama şimdi değil,lütfen...
akıntı kahveyse sorun değil diyolar ya..öyledir inşallah..kaldıki 9 ay boyunca adet gibi kanama yaşayan ama doğum yapanlar var..neler neler var yani..sen iyi ol,iyi düşün canım..dua ediyoruz Allah hayırlı sonuç versin,sonra da tamamına erdirsin inşallah

Teşekkür ederim Çilekcim Allah razi olsun Amiinn canım benim hepimiz için

ooh bulansın bulansın

belirti olmasa da oluyomuş ya canım,takılma boşverr..sonu güzzel olsun daa,kaç gün kaldı ayy

çatlak bulansın diyo bide

ohooo daha dünyanın günü var saymakla bitmez haftaya cuma test günü.. şimdiden düşünüyom nasıl kan verip sonuç çıkana kadar beklerim diye.. oda ayrı dert

çatlak bulansın diyo bide

ohooo daha dünyanın günü var saymakla bitmez haftaya cuma test günü.. şimdiden düşünüyom nasıl kan verip sonuç çıkana kadar beklerim diye.. oda ayrı dert

daha çok erken bulantı için ama olsun ne biliiim hamilelik=mide bulantısı yaa ondan şeyettim

Allah sabır versin valla hakkaten daha çok varmış..bu konuda teselli veremiiciiiiiim maaleseff
zaman su gibi akıp geçsin diyelim o haldeee :122:

sonuç güzel olsun keşke bekleriz ne olcak.. 2,5 yıldır bekliyoz zaten

ay kızlar çok konuştum bugün de vallahi yoruldum..azcık yatıyım,yatmaya bahane arıyorum zaten sürekli yatış modundayım,çok çabuk yoruluyorum,halim yok hiç..ama çenemin maşallahı var

hadi görüşürüüüz hepiniz iyi olun kendinize iyi bakın,hoşçakalın..

çok ara vermem yine gelirim nasılsa niye bu kadar uzun uzun vedalaştıysam sanki

ben bir emlak ofisinde çalışıyorum kızlar az önce bir amca girdi içeriye yaşlı, elinde kuru bir ekmek onu yemek için uğraşıyor yarısı olmayan dişleriyle .. bir dükkan kiralamış anahtarını alıyor .Dükkan dediysem iş için değil yanlış anlamayın yaşamak için..içim parçalandı o tonton amcaya.. o soğuk dört duvarın arasında nasıl yaşar ki insan.. hem de o kadar yaşlı bakıma muhtaç olan bir insan .. anlamadım anlayamadım çocukları varmış güya.. olsa ne olur ki? Evlat dediğin bir yuvayı bile çok görüyorsa bir babaya , varlığı daha acı değil mi yokluğundan? AALLAH'IM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE, TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI ,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE.. BİZİ BU SINAVDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKAR YARABBİM

ahh arkadaşım ağlattın beni..

Canım protestanı özellikle sor doktoruna,ben önce ki tüpümde 12 haftaya kadar kullanmıştım,farklı doktor ama ben hulusi hocada şu an devam etmekteyim,fraxiparine benim arkadaşım 9 haftaya kadar kullanmıştı.kan akışı düzene girsin diye veriliyor ama aslında trombofili kan koyuluğu hastalar kendiliğindende kalıp kullanmaları şart yoksa kan pıtılaşıp bebeğe kordon tıkanıklığı yapıyo galiba düşükler yaşanıyor.benim faktör V ve faktör II de bi problem yok ama mthfr(c677t) ve mthfr(a1298c) de heterozigot var.ben 9 ay kullanmamada razıyım gerçi heryerimi morarttım yanlış mı yapıom bilmiom ama 😞😞😞birde çok grip olmuşum günde 1 milyon kere hapşırıyorum,uyuyamıyırum😪😪😪😪

Son düzenleme:

aminnnn..... Allah hayırlı evlat nasip etsin gerçekten artık havalarda soğudu yağmur,rüzgar yakınlarda karda yağar Allah sokaklarda kalanlara, kimsesizlere yardım etsin.

ahh arkadaşım ağlattın beni..

biz bebeğimiz gelmeden o kadar önce başlıyoruz ki o hayırlı olsun diye dualara eminim duyar allahım bu yakarışları.. Allah muhtaç olan herkese yardım etsin .. Kimisi paraya kimisi sağlığa kimisi de bizim gibi bir evlada muhtaç işte. Mutlaka herkesin bir derdi var allah daha büyük sıkıntılardan korusun bende hala kötüyüm inan gitmeyecek gözümden o amcanın hali..allah yardımcısı olsun

Tedaviniz olumlu sonuçlanır umarım.Banada ofis hist. yapılacak çapada rapor için biraz bilgi verirmisin ağrılımı, anestezi ile mi yapıldı nerede yaptırdınız?

şu an o kadar mutsuzum ve ümitsizim ki
8 yumurta toplanmıştı
daha yeni aradılar merkezden
bunlardan sadece bir tane olgun çıkmış ve döllenmiş

tamam biliyorum bebeğimize kavuşmak için bir tane
sağlıklı embriyo da yetebilir Allahın izniyle
ama bir tane olduğu için bu otomatik olarak
düşük bir ihtimal demek oluyor...
ve onun da gelişimi yarın birgün iyi değilse veya tutunmazsa
olay bitmiştir...
maddi manevi gerçekten çok yıpratıyor bu süreç
bilmem bir daha yapabilirmiyim kısa zaman içinde...
dondurma imkanı bile yok
çok şaşırdım 8 tane vardı 2-4 tane en azından olur diye ümit etmiştim

şu an herşey çok anlamsız geliyor
almam gereken ilaçlar bile anlamsız
şeytan diyo alma
biliyorum çok yanlış yapıyorum ümit kesilmez
ama içimdeki ses yine olmicak diyo

eşimde yalvararak ne olur üç tane koyduralım olursa
diye ikna etmeye çalışıyordu
üç tane olgun yumurtam bile olamadı ki
çok üzüldüm

Sen de biliyorsun Allahtan umut kesilmez canim tedavini sakin birakma senin icin de dua edecegim

amin canım Allah evlat acısıyla sınamasın diye dua ederiz ya hep, Allahım yaşatmasın çok büyük acı ama bi de böyle varken yok olması Allah bizi muhtaçlara el uzatanlardan eylesin inşallah. bize de vicdanlı, hayırlı evlatlar nasip etsin, amin.

Bugun kontrole gittim kızlar 18,16,15,12 bir sürü yumoş var doktor cumartesi toplanıcak dedi ve yarında kontrole çağırdı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…