Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum(
Hoşgeldin canim hayırlı olsun Allahin izni ile sim sıkı tutundun bebisin saglikla c vitamini al meyve ye bol bol dikkat et kendine Allah yar ve yardimcin oolsin birsey takılırsa kafana sor burda her zaman cevaplayan birileri olur bizi bizden başkası anlamaz hoşçakal tatlım Allaha emanet
Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum(
Canim çok zor bir durumhaklisin Allahim güç versin olmadi dinlendir vücudunu ruhunu biraz nefes al guclenince Allahin izni ile yine başla Allah büyüktür cnm
Canim Allah sabir versin.. biraz kendini dinlendir yeniden güc topla inşallah tez vakitte rabbim nasip etsin.. ben özel egede yaptirdim şimdi sonuc bekliyorum.. inşallah hayirli olur hakkimizda...
Cnm çok geçmiş olsun allah sabır versin bende negatif sonucu pazar günü aldım hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama toparlanım yeniden başşamamız lazım umudunu kaybetme vaz geçmek yok
çok üzüldümmama tabiki yılmak vazgeçmek yok, tekrar tekrar deneyeceğiz takdir Allah'ın.. ağla rahatla ama sonra kalk bi toparlan ve tekrar başla.. bu arada sen Tepecikte mi yaptırmıştın İzmir'de?
canım ınsallah ahyırlısı olur ben.denememı orada yaptırdım hamıle kaldım fakat dusuk yaptım .yı tepecık egıtım arstırmada yaptım hata yaptım ne ısım vardı benım orada(( sımdı ıse yıne oarası olursa prof.mehmet saıt yucebılgınle tedavıye devam etmek ıstıyorum oranın ortaklarından bılınclı bı doktor bırde ankara genartı dusunuyorum cok kararsıszım cokkk
evet canım hata yaptım hata.... oraya gelenlerın zaten3.veya4. denemesı ole hamıle kalıyolar o merkezde var bır sorun 3kısı trasfer olduk kımsenın olmadı tabı allahın takdırıde 1rımı tutmaz arkads ya sakın gıtmeyın arayıp negatıf sonucu soyledıgımde gayet rahat tavırları konusmaları benı cıleden cıkardı allah buyuktur ya allahım ne olur bızı gor ve hayırlı evlat nasıp et... amın
evet canım hata yaptım hata.... Oraya gelenlerın zaten3.veya4. Denemesı ole hamıle kalıyolar o merkezde var bır sorun 3kısı trasfer olduk kımsenın olmadı tabı allahın takdırıde 1rımı tutmaz arkads ya sakın gıtmeyın arayıp negatıf sonucu soyledıgımde gayet rahat tavırları konusmaları benı cıleden cıkardı allah buyuktur ya allahım ne olur bızı gor ve hayırlı evlat nasıp et... Amın
Günaydııın vvaaaoooooowvvv heyecan doruktaaa
Bekliyorum merakla insallah güzel olacak!
BEN ORAYA GİDİYORUM CANIM :18: ASLINDA BANA İLGİ GÖSTERİOLAR GİBİ GELMİŞTİ MEMNUNDUM ŞİMDİLİK AMA SEN BÖYLE DİYİNCE KRAMPLAR GİRDİ KARNIMA :s NASİP BU İŞLER EN SON GİTTİĞİMDE İLK DENEMEDE POZİTİF ALAN BİRİYLE TANIŞTIM AMA O DA DEDİ BİZİM GRUPTAN BİR TEK BENİMKİ TUTTU DİYE.. BİLMİYORUM NE YAPSAM RAPORLAR ÇIKTI ARTIK İLKİNİ EN AZINDAN YAPTIRICAM OLMAZSA SONRA ÖZELDE DEVAM EDERİM DİYORUM.. GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN HEPİMİZE ÇOK ZOR BİR SÜREÇ ÇOK ZOR
aynen canım pes etmek yok bılıyorum olucak ama vaktı zamnı var allah hepımızın yardımcısı olsun cok zor bı durum dıbe vurdum cıkayım dedıkce dusuyorum artık umıdım kalmadı devlette son hakkım parayı dusunmemem lazım ankara genartı duydum herkes guzel seyler soyluyo hakkında doktor funda hanım ve sertac beyı met edıyolar cok ıyı karar vermem lazım son sansım son...
cnm insss persembe gunku sonucun kat ve kat artsin en azindan gerileme yok insss allah bebegini korusun canim benim moralini tam tutKizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum(
canım hemen kalbine kötü düşürme nasip bu işler birazda.. Allah istedikten sonra nerde yapıldığı farketmez...
güzel dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim Allah razı olsun ALLAH hepinizin gönlüne göre versin.bugün transferimin 3.günü çok şükür bugünümüze vücudumda değişiklik sorarsanız kasıklarda batma gibi sızılar var böle bacaklarıma aşağı iniyo kasılır gibi arada bir ateş basması oluyo inşallah hayırlı sonuçlarımız olur sevgilerimle...
haklısın canım öyle de insan herşeyin en iyisini yapıp takdiri allaha bırakmak istiyor keşke dememek için. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız da bu uğraşlara değer.. Izmir bu konuda bence o kadar geri ki!! Doğru düzgün hiçbir merkez yok diye düşünüyorum o yüzden devlette başladım zaten.. Izmirli arkadaşlardan rica ediyorum gittiği merkezlerden memnun kalanlar anlatsın ki bizim içinde bir fikir olsun
transferin yapıldı mı peki. nedir şuan durumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?