2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ltf kötü düşünmemeye çalış
herşeye rağmen artmış olması bile iyiye gideceğini gösteriyor bence
dua ediyorum senin için

dua edip Allah tevekkül edelim inş perşembe günü değerin çok gzl olacak...

Âmin cnm. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Lütfen kendini yıpratma, lütfen... Allah korusun bebişini de seni de. Güçlü dur arkadaşım, inşallah iyi haberlerini alacağız.

Canim Allah yardimcin olsun. Uzulme lutfen yavrunu düşün. Onu ne kadar cok istedigini hissetsin. Ki sıkı sıkıya tutunsun annecigine. Bal boreklerle besle onu ki büyüsün büyüsün kocaman olsun. Dualarimdasin canim.

Canim çok zor bir durum haklisin Allahim güç versin olmadi dinlendir vücudunu ruhunu biraz nefes al guclenince Allahin izni ile yine başla Allah büyüktür cnm

aynen canım pes etmek yok bılıyorum olucak ama vaktı zamnı var allah hepımızın yardımcısı olsun cok zor bı durum dıbe vurdum cıkayım dedıkce dusuyorum artık umıdım kalmadı devlette son hakkım parayı dusunmemem lazım ankara genartı duydum herkes guzel seyler soyluyo hakkında doktor funda hanım ve sertac beyı met edıyolar cok ıyı karar vermem lazım son sansım son...

Canim Allah sabir versin.. biraz kendini dinlendir yeniden güc topla inşallah tez vakitte rabbim nasip etsin.. ben özel egede yaptirdim şimdi sonuc bekliyorum.. inşallah hayirli olur hakkimizda...

canım ınsallah ahyırlısı olur ben.denememı orada yaptırdım hamıle kaldım fakat dusuk yaptım .yı tepecık egıtım arstırmada yaptım hata yaptım ne ısım vardı benım orada (( sımdı ıse yıne oarası olursa prof.mehmet saıt yucebılgınle tedavıye devam etmek ıstıyorum oranın ortaklarından bılınclı bı doktor bırde ankara genartı dusunuyorum cok kararsıszım cokkk

Cnm çok geçmiş olsun allah sabır versin bende negatif sonucu pazar günü aldım hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama toparlanım yeniden başşamamız lazım umudunu kaybetme vaz geçmek yok

durmak yok yola devam hayat bos hersey bos gelıyor bana allahım bızı gor yarabbım bıze guc ver sabır ver tez zamnda bebek ver allahım ısteyen herkese nasıp etsın cok zor bır surec olucak ınsallah

çok üzüldümm ama tabiki yılmak vazgeçmek yok, tekrar tekrar deneyeceğiz takdir Allah'ın.. ağla rahatla ama sonra kalk bi toparlan ve tekrar başla.. bu arada sen Tepecikte mi yaptırmıştın İzmir'de?

evet canım hata yaptım hata.... oraya gelenlerın zaten3.veya4. denemesı ole hamıle kalıyolar o merkezde var bır sorun 3kısı trasfer olduk kımsenın olmadı tabı allahın takdırıde 1rımı tutmaz arkads ya sakın gıtmeyın arayıp negatıf sonucu soyledıgımde gayet rahat tavırları konusmaları benı cıleden cıkardı allah buyuktur ya allahım ne olur bızı gor ve hayırlı evlat nasıp et... amın

canım ben sait hocadayım işte.. evet merkezin kurucularından.. iyi bir doktor şimdilik memnunum şükür.. merkezde opu da ve transferde bulunmadı ama.. opu yu özlem hn transferide levi bey yaptı.. onlarda iyiydi memnun kaldım.. bide sonuç güzel olsa inşallahhh

BEN ORAYA GİDİYORUM CANIM :18: ASLINDA BANA İLGİ GÖSTERİOLAR GİBİ GELMİŞTİ MEMNUNDUM ŞİMDİLİK AMA SEN BÖYLE DİYİNCE KRAMPLAR GİRDİ KARNIMA :s NASİP BU İŞLER EN SON GİTTİĞİMDE İLK DENEMEDE POZİTİF ALAN BİRİYLE TANIŞTIM AMA O DA DEDİ BİZİM GRUPTAN BİR TEK BENİMKİ TUTTU DİYE.. BİLMİYORUM NE YAPSAM RAPORLAR ÇIKTI ARTIK İLKİNİ EN AZINDAN YAPTIRICAM OLMAZSA SONRA ÖZELDE DEVAM EDERİM DİYORUM.. GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN HEPİMİZE ÇOK ZOR BİR SÜREÇ ÇOK ZOR

canım bu arada hangi dr yaptı senin yumurta takibini ve transferini)

canım hemen kalbine kötü düşürme nasip bu işler birazda.. Allah istedikten sonra nerde yapıldığı farketmez...

ben de genart ta yaptırdım doktorum sarp beydi.daha dün belli oldu donmuşlarla üçüzlere hamileyim.memnun kaldım ben

cnm insss persembe gunku sonucun kat ve kat artsin en azindan gerileme yok insss allah bebegini korusun canim benim moralini tam tut

güzel dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim Allah razı olsun ALLAH hepinizin gönlüne göre versin.bugün transferimin 3.günü çok şükür bugünümüze vücudumda değişiklik sorarsanız kasıklarda batma gibi sızılar var böle bacaklarıma aşağı iniyo kasılır gibi arada bir ateş basması oluyo inşallah hayırlı sonuçlarımız olur sevgilerimle...

canım hemen kalbine kötü düşürme nasip bu işler birazda.. Allah istedikten sonra nerde yapıldığı farketmez...

haklısın canım öyle de insan herşeyin en iyisini yapıp takdiri allaha bırakmak istiyor keşke dememek için. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız da bu uğraşlara değer.. Izmir bu konuda bence o kadar geri ki!! Doğru düzgün hiçbir merkez yok diye düşünüyorum o yüzden devlette başladım zaten.. Izmirli arkadaşlardan rica ediyorum gittiği merkezlerden memnun kalanlar anlatsın ki bizim içinde bir fikir olsun

Kızlar merhaba, birşey soracagım dondurulmuslari bir klinik ten başka bir kliniğe alabiliyor muyuz?

bende 3. günümdeyim.. transferin ertesi günü senin tarif ettiğin gibi ağrılarım oldu.. bugünse çok hafif adet olucakmış gibi bi ağrı hissi var...

evet bi istanbul değil maalesef.. burda bi tek arkadaşım smyrnada yaptı ilk denemesi tuttu memnun kalmıştı.. başka tüp deneyen arkadaşım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…