Âmin canım inşallah bugün Merkez'den aradılar 6 yumurtadan 3 ü yeterli olgunluğa ulaşmış Perşembe transferim olacak inşallah güzel sonuca ulaşırız Rabb'imin izniyle..:)
benim 3.gün embriyosu ve 2 embriyo tarnsfer edildi 8 hücreli,ben 1,5 yıldır evliyim canım 41 yaşındayım,ne bende ne de eşimde sorun vardı,o kadar muayene testler hiç bir şey çıkmadı ikimizdede,rabbim vermedi 1.5 yıldır,bizde tüp bebek deniyelim dedik,ilk denemem,bakalım ,rabbim büyük,vardır bir bildiği,verse de hayrıma derim vermese de vardır bunda bir hayır derim,inşallah rabbim tez zamanda çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder.
Ben de dün ultrasona girdim.donmuşlarla transfer olmuştum ve kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı.vee evet üçüzlere gebeyim Rabbim hayırlısını versin inşallah.
canım yüzümde sivilce yada kabarcıklar olmadı benim,ama 2 gündür acayip kaşıntı oluyor benim alt tarafımda,her gün çamaşırımı değiştiriyorum,dikkat ediyorum ama akıntımda çok oluyor iştetest yapmamak için tutuyorum kendimiiiiiiii
Merhaba arkadaşlar,
Dün bir tane 5. Gun embriyosu transferim gerceklesti. Haftaya cuma (06.12) test tarihim. Hakkımızda hayırlısı olur hepimizin inşallah.
Şu an evde yatıyorum ama hastalıktan, üşütmüşüm her yanım ağrıyor, öyle geçirmeye çalışıyorum. Onun dışında kendimi kasmıyorum, zaten yalnızım ben ( tüp bebek yaptığımızı da kimse bilmiyor, sizler gibi annem vs yanımda değil..çok da uzaktalar zaten). Normal hayatıma devam ediyorum, sadece ağır işler yapmaktan kaçınıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Dün bir tane 5. Gun embriyosu transferim gerceklesti. Haftaya cuma (06.12) test tarihim. Hakkımızda hayırlısı olur hepimizin inşallah.
Şu an evde yatıyorum ama hastalıktan, üşütmüşüm her yanım ağrıyor, öyle geçirmeye çalışıyorum. Onun dışında kendimi kasmıyorum, zaten yalnızım ben ( tüp bebek yaptığımızı da kimse bilmiyor, sizler gibi annem vs yanımda değil..çok da uzaktalar zaten). Normal hayatıma devam ediyorum, sadece ağır işler yapmaktan kaçınıyorum.
kizlar merhaba drdan ciktim simdi cumartesi ignelere baslamistim yumoslarim 6 7 tane 11 12 13 buyuklukleri koruyucu igneyede bugun basla dedi sizce iyimi :)
kizlar birde ben birsey sorcam yumoslar toplanip dollenme o gun oluyo 1. gun ogunmu oluyordu transfer 5. yapiliyi ya yumos toplandigi gundenmi. sayilio
Kızlar dondurma işlemi için ne olması gerekiyor yani hem kaliteli hem de sayıca fazla mı olmaları gerekiyor Merkez'den eşime sormuşlar eğer kaliteli olurlarsa diğer ikisini dondurmayı düşünüyor musunuz diye biz de evet dedik Allah korusun olmazsa onları deneriz şansımız açık olsun Allah yardımcımız olsunYumurtaların toplanmadan birkaç saat önce eşin sperm verecek sonra senin yumurtaların toplanacak labaratuarda ortamında birleştirilecekler işte O günden itibaren sayılıyor canım 3 . Gün de transfer edilebilir
Benim 10 yumurtam vardı kontrolde, ama 6 tane toplandı
cnm benim 5. Gün embriyosu kaliteli dedi doktorum bende 2 yıllık evliyim fakat 1 yıldır uğraşıyoruz çocuk için bizde eşimde sorun yok şükür ama benim yumurta rezerv azlığım var 29 yaşındayım onca ilaca iğneye rağmen 3 tane yumurtam oluştu 2 tanesi 5. Güne kadar geldi 1 i transfer edildi diğeri dondurulacaktı fakat o gün gelişimi sonlandı inşallah rabbim tez zamanda bizi sevindirir
Merhaba arkadaşlar,
İnşallah Canım, ben hep derim bir şey olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği,bak sana bişey anlatayım;Bir tanıdığımız karı-koca ikisi de Doktor,12 sene uğraştılar çocuk sahibi olmak için en son bilmem kaçıncı tüp denemelerinde bayan doktor hamile kaldı ikizlere,hamileliği iyi giderken bayan doktorun tansiyonu yükseldi ve bayan doktorun doktor arkadaşı tansiyonuna müdahele etmek için iğne vurdu,malesef arkadaşı yanlış iğne vurmuş arkadaşına ve vurduğu iğne karnındaki bebeklerin beyinlerine oksijen gitmesini engellemişsonuç bebekler beyin özürlü doğdu bir kız bir erkek,şu an ikizler yanılmıyorsam 8 yaşında falanlar devamlı bakıma muhtaçlar,karı koca doktorlar yanlış iğneyi vuran arkadaşıda doktor ve şimdi hepsi vicdan azabı çekiyorlar,keşke çocuk yapmak için bu kadar üstüne düşmeseydik,keşke bu kadar ısrarcı olmasaydık,keşke oluruna bıraksaydık herşeyin,keşke keşke diyorlar bu çocuk içinde olsa başka şeyler içinde olsa bişeyin üstüne fazla düşmemek lazım,ama insanoğluyuz işte hep bir inat inat malesef
Benim dün toplandı canım 6 tane 3ü güzel olgunluğa erişmiş:) başarılı bir birleştirme oldu demişler eşime :) ben telefonda konuşamadım sessizde kalmış telefonum eşimi aramışlar Perşembe transferim olacak bu 3 ünden hangisi en kaliteli ise onu koyacaklarmış ama 3 üde güzel gidiyor demişler diğer ikisini donduralım diyoruz eğer böyle giderse tabi inşallahelmaturtacim cevabin icin sagol cnm :) bu benim 2. denemen ilkin de 12 yumosum toplandi drum yine o civards olur dedi ins bu denenemden guzel sonuc aliriz benim oncekinde kaliteli olmadi yumoskarim yanim embriyolarim drum kaliteli bebek olursa hamile kalacafini dusunuyorum dedi rahim yumurtalar hersey iyi dedi olursa dondur cnm bende olursa dondurcam ins :)
sen ne zaman toplattin kaci dollendii
Benim dün toplandı canım 6 tane 3ü güzel olgunluğa erişmiş:) başarılı bir birleştirme oldu demişler eşime :) ben telefonda konuşamadım sessizde kalmış telefonum eşimi aramışlar Perşembe transferim olacak bu 3 ünden hangisi en kaliteli ise onu koyacaklarmış ama 3 üde güzel gidiyor demişler diğer ikisini donduralım diyoruz eğer böyle giderse tabi inşallah
İnş sonuç alırsın canım sebebi neymiş kaliteli olmamalarının yaşın kaç canım
cnm hosgeldin aramiza tedavin hayirli olsun inss bebisin sana simsiki tutunsunMerhaba arkadaşlar,
yarın sabah yumiler toplancak
düşünmemeye çalışıyorum ama saat ilerledikçe
hafiften heycan artıyor yaa :18:
ne gibi tavsiyeleriniz olur bana ?:44:
teşekkürler kızlar
sizi seviyorummm[/QUOTE canım benim de çarşamba günü toplancak Yumoşlar bir gün ara ile ♥
o zaman yarın için bol şanslar dilerim, bol bol kaliteli yumurtaların olur ve
inş çabuk ve kolaycana geçiverir...korkulacak bişey yokmuş
benimki iyi geçti...
en fazla adet sancılarına benzer ağrılarım oldu
hala da biraz ağrımakta ama her geçen saat daha iyi oluyorum
toplam 8 yumurta toplanmış
yarın haber alcam gelişmeleri hakkında :)
canım ya hayırlı olsun.evde birden 3 bebek olacak şaka gibi ya
Kizlaarr biliyosunuz 13kasim da transferim oldu.10gun test sonucum 35.30 dusuk olmasina ragmen havalara uctuk sevindik bunu bile beklemiyordum cunku.12 gun test sonucumla daha da bi mutlu olduk cunku 4ekatlamisti degerim 145.50 olmustu.dr dedi cok guzel hadi hayirli olsun ama bir kez daha tekrarlayalim,haftaya ultrasona gelirsin.bugn yani 14.gun tekrarladim 198 olmus gorunce sok oldum hemen dru aradim.dedi bekledigim gibi degil az artmis,takibe devam edicez.bu stres beni mahvetti.uzulsem bebegim zarar gorcek korkuyorum uzulmiyim diyorum olmuyo icim icimi kemiriyor napicagimi sasirdim bu duyguya o kadar cok alistimki beni birakmasin istiyorum.butun aile arkadaslar herkes ogrendi tek tek arayip tebrik ettiler.bugun bi anda altust oldum.sonuc beklemekten daha zormus.sonuc pozitif olsa bile hersey bitmis olmuyor.heleki allah korusun sonrasinda sevinip kaybetmektense baskan negatif almak daha iyi.inanilmaz bir psikolojideyim.kelimelere dokmem mumkun degil.suanda napicagimi bilemiyorum.persmbe gunku sonucum cok onemliymis.bana dua edin allah rizasi icin bebegimi kaybetmek istemiyorum(
Hayırlısı olsun arkadaşım benim de Perşembe olacak inş transferim
12. Gün belli oluyor mu canım ? benim annem de biliyor ben annemle herşeyi çok ama çok rahat konuşurum arkadaş gibiyiz ama bu konuyu konuşurken zorlanıyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?