2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayyyy en çok korktuğum deprem. ........
Kanepede baya sallandim vallahi,yüreğim ağzıma geldi korktum. ...

Merhaba Arkadaşlar;
4 kasım da 3 tane 5. gün embriyosu transferi yapıldı bana.bugün 20.gün ve değerim 20000 lerde.p.tesi ultrasona gircem ama değerim çok yüksek gibi geldi bana ve çok endişeliyim.

kimyasal gebeliğimden kalma bir beta hcg raporum var

orda haftalara göre beta hcg miktarları yazıyor

aynen yazıyorum:

4-5 hafta 1500-23000

5-6 hafta 2400-135300

6-7 hafta 10500-161000

7-12 hafta 18000-219000

12-14 hafta 15400-190000

2. trimester 4500-114000

3. trimester 3500-80000

senin değerin yüksek ama bu tabelaya göre normal (yani sağlıklı) referans aralığında gibi duruyor...

yüksek olması sanırım ikiz veya üçüz olmasından kaynaklanıyor

Bu sabah iki bebisimizin transferi oldu...

benim de transferim gerçekleşti 19unda. test günüm 5 aralık. korkuyla karışık bi heyecan içerisindeyim inşallah bebişim tutunur annesine...

Bu gün B-hcg den negatif sonuç aldım çok üzgünüm kısmetten ötesi yok Allah sizlerin dualarını kabul etsin inşallah.

amayaacım ve arkadaşlarım
bugün kan tahlilinde de negatif aldım artık kepkesin:) Allah bi dahaki sefere nasip etsin inşallah dondurulmuşlarla yola devam.seviyorum hepinizi.İyi haberler alın inşallah

sevgili kaderdaşlarım;transfer olan anne adayları inşaALLAH cennet kokulu yavrularınız size sıkıca tutunur,müjdeli haberler verirsiniz.test sonucu negatif olan arkadaşlarım ALLAH c.c size sabır versin inşaALLAH en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursunuz.her tedaviye büyük heyecanlarla umutlarla başlıyoruz gönül isterki bu son olsun ama malesef olmuyor,vakti değilmiş ümidimizi kaybetmeden bebeklerimizin yolunu bekleyeceğizbende dondurulmuş tedavisi için adet olmayı bekliyorum dondurulmuş embriyo ile pozitif sonuçları duyunca moralim artıyor inşaALLAH hepimizin son tedavileri olurda bebeklerimize kavuşuruz....transfer günü ve opu bekleyen arkadaşlarım kalitesi ve sayısı çok iyi olan yumurtalarınız olsun güzel haberlerinizi alalım.ALLAH C.C hepimizin yar ve yardımcısı olsun....dualarımdasınız:116::116::116:

topikte senin yazılarımı görmek beni çok mutlu etti.sağlığın nasıl inşaALLAH bundan sonra hiçbir pürüz çıkmadan cennet kokulu yavrularına kavuşursun

Günaydın güzel arkadaşlarım. .hayırlı bir hafta olsun insallah..

"Birşey yaratmak istediği zaman O'nun yaptığı "Ol" demekten ibarettir.Hemen oluverir" (Yasin82)

Gunaydin canimmm ..ultrasonda bebisi ne zaman gorceksin?

kan verdim geldim serenay..bugün değerim (eğer herşey yolundaysa) 1500ü geçmiş olacak..doktorumu arıcam,o söylicek ne zaman olacağını..sanırım çarşamba ya da perşembe olur..inşallah

sen ne durumdasın,tekrar ettin mi testini??

Günaydınn kızlar benimde bugün kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlarım bu arada bi sorum olucak ben menopuru karından vuruluyorum sizler nasıl vuruluosunuz

günaydınn kızlar benimde bugün kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlarım bu arada bi sorum olucak ben menopuru karından vuruluyorum sizler nasıl vuruluosunuz

günaydın hanımlar benim bugün transferimin 6. Günü 5. Gün kaliteli 1 embriyo transfer edildi doktorum bugün için promulot depant diye bi iğne verdi onu vurdurdum sizde bu iğneyi vurdurdunuzmu

günaydın kızlar hepinize :))) rüyacım bende bu hafta içinde adet olup gitcem sanırım .bu arada kalçadan iğne istemiyorum ben ya :/

slm arkadaşlar ben de bugün Allah nasip ederse, sürece başlamış bulunmaktayım. adetin 2. günü pazara denk geldiği için bugün yani 3. günü muayeneye gittik herhangi bir kist görünmedi 5-6 tane sayılabilen 4-5 tanede minik arkadan gelen yumurtam varmış eğer yeterli büyüklüğe ulaşırsa 10-11 yumurta olacakmış.
puregon 300 ile başlıyorum bu akşam
hemşire hnm siz artık gebe kategorisindesiniz dedi çok hoşuma gitti
Allahım ellerimizi boş bırakmasın, hakkımızda hayırlısı olsun, amin.

normalde adet olmayalım deriz tüp bebek içinse bir an önce adet olmayı bekleriz ne bu çektiğimiz ya 2-3 gün içinde adet olurum herhalde ama kızlar çok kötü kasık ve bel ağrısı çekiyorum.hadi kasık ağrısı normalde bu bel ağrısı mahvetti beni ya gece rüyalarıma girdi kalçadan iğneler yaa ben 10 senedir kalçadan iğne olmuyorum korkudan hep kaçardım hastaneden

canm hayırlı olsun.bu iğneler kalçadanmı vuruluyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…