• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar merhaba benim opum pazartesi icin planlanmisti ama doktorum cuma gunku kontrolde pazar alalim dedi, sabah herkesler uyurken gidip toplattik:)
11 yumurta toplanmis 7-8 tanesi buyuk dediler, en son cuma 18-19 mm civarinda 6 tane vardi, demek ki 2 gunde baska buyuyenler de olmus
Kismetse sali gunu transferim olacak dualarinizi esirgemeyin:)
Hepimiz icin hayirlisi olur insallah

merhaba kızlar Rabbim tedavi gören transferi olan bütün kullarının emeklerini boşa çıkartmasın inş. herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsin

Bu gün B-hcg den negatif sonuç aldım çok üzgünüm kısmetten ötesi yok Allah sizlerin dualarını kabul etsin inşallah.

cnm kendini üzme desemde biliyorum zor bende negatif sonuç alınca günlerce kendime gelememiştim belki bölesi senin için daha hayırlıdır bi böle düşün inşşş. hiç beklemediğin bi anda hamile kalırsın hayırlısıyla

canlar iyi pazarlar...

transfer sonrası günler transfer dahil sayılmıyor, transfer gününe biiiiirrrr demiyoruz, transferden sonraki gün 1.gün oluyor....
eğer 3. gün transferi ise 12. gün, 5. gün transferi ise 10. gün genelde kanda sonuç çıkıyor. eğer 2. gün transfer olduysa 14. güne test tarihi verilebiliyor.
sonnnraaaa...... bol bol meyve yiyip bol bol su içiyosunuz transferden sonra. kendinize asla yormuyosunuz. bana ilk 3 gün dikkat et sonra günlük hayatına dön demişlerdi. ben sürekli yatmamıştım, negatif aldım ama yatmayıp pozitif alanları da biliyorum. ayrıca bol bol bebişinizle sohbeti koyulaştırıp kaynaşıyosunuz, vede bol bol dua ediyosunuz.

hepinizi çok seviyorum.:54: öporum göbişlerinizdennnnnn

Arkadaşlar sizlerde transfer den sonra antibiyotik veriyorlami acaba bana hep verdiler antibiyotik bende inanılmaz kabızlık yapıyor geçen sefer dr uma sorduğumda ameliyat oluyorsun herhangi bir mikrop kapmaman için ve embriyo nun bir nevi tutulmasını sağlamak için dedi ee embriyo için dediği için de akan sular durdu sizce ne yapmalıyım bu sefer :( birde kabız olmamam için ne kayısı kaldı yemedigim ne komposto ne hurma ama nafileee

yumurta toplandıktan sonra banada antibiyotik verildi sabah akşam,kutu bitene kadar kullandım(transferden sonrada dahil).herhangi bir enfeksiyon gelişmesin diye. bendede kabızlık sorunu vardı yürüyüş bana iyi geliyordu ama transfer sonrası pek yürüyemedim.kayısı ,zeytinyağı falan yemeeye çalıştım.hemşire zorda kalırsan ilaç kullanabilirsi dedi bi ilaç önerdi onu aldım,biraz iyi geldi. geçmiş olsun,iyi haberler al inşallah

Arkadaşlar Merhaba,
Olumlu sonuç alan arkadaşları tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah bebeklerinizi.
Olumsuz sonuç alan kader arkadaşlarıma da sabırlı ve umutlu olmalarını diliyorum. Benim adın listede yok ama kasım ayında başladığım tedavide ben de olumsuz sonuç aldım. Bu ikinci denememdi. sorunum da rezerv azlığı yaşım artık 35. Aslında iki tedavide oldukça iyi gelişti. iki tane iyi kalite embriyo nakledildi ama kısmet olmadı.
Benimle benzer durumda olan var mı. Yani iyi kalite embriyo elde edilmesine rağmen sonuç olumsuz oluyor ve ben acaba ne tür bir araştırma yapmam lazım bilemiyorum acaba başka sorunlar da mı var... Sizler ne tür tetkikler yaptırdınız

selam
bende dün olumsuz sonuç aldım.kendimizi üzmüyoruz aynen yola devam ediyoruz ok arkadaşım.Allah sabırlar versin. benimde embriyolar iyi oluyor fakat tutunmuyor.bu 3. denememdi.2 adet blastosist verildi ama maalesef.2. denememden sonra benden genetik testi ve pıhtılaşma testi istemişlerdi.benim onlar temiz çıktı ama olmadı nasip.Allah dualarını kabul etsin arkadaşım inşallah olur.

Bu gün B-hcg den negatif sonuç aldım çok üzgünüm kısmetten ötesi yok Allah sizlerin dualarını kabul etsin inşallah.

Canım benim Allah sabır versin.Yılmıyoruz, kendimizi bırakmıyoruz çünkü biliyoruz ki herşey birgün yoluna girecek.Bu sefer hayırlı değildi belki biz bilemeyiz.Allahtan hayırlısı.İnşallah bu son olur arkadaşım.üzülme:16:

Kizlar transferin 5. günündeyim dün acayip bir sol kasık agrisi cektim. Ama bugün hic bir sey hissetmiyorum. Kasık agrilarim bicak gibi kesildi. Simdide keske agrisa diyorum :) biliyorum ki birseyler oluyor orada boyle olunca hicbir sey yokmus gibi oluyor. Kodal sende durumlar ne merak ediyorum :)

amayaacım ve arkadaşlarım
bugün kan tahlilinde de negatif aldım artık kepkesin:) Allah bi dahaki sefere nasip etsin inşallah dondurulmuşlarla yola devam.seviyorum hepinizi.İyi haberler alın inşallah:16::16::16:

bugün kan tahlilinde de negatif aldım artık kepkesin:) Allah bi dahaki sefere nasip etsin inşallah dondurulmuşlarla yola devam.seviyorum hepinizi.İyi haberler alın inşallah:16::16::16:

meraba öncelikle sonucun için üzüldüm rabbim yardımcın olsun ..dikkatimi çeken hiç umursamıyo gibi yazmışsın dün de öleydin yada bana öle gelmiş de olabilir özürdilerim...
demek istediğim tam olarak şu bende senin gibiyim soran arayan herkesle gülerek konuşuyorum olmadı napalım kısmet değilmiş diyorum gülücükler saçıyorum sanki bişi olmamış gibi davranıyorum eşime bile sahtekar bi yüz takındım takmıyorum havası veriyorum ...ama tek başıma kaldığımda dünya başıma yıkılmış gibi durmadan ağlıyorum ben mi kafayı yedim acaba sen demi kendine böle bi savunma yolu seçtin merak ettim biliyorum dünyanın sonu değil ama ben dayanamıyacam galiba :( :( :(

meraba öncelikle sonucun için üzüldüm rabbim yardımcın olsun ..dikkatimi çeken hiç umursamıyo gibi yazmışsın dün de öleydin yada bana öle gelmiş de olabilir özürdilerim...
demek istediğim tam olarak şu bende senin gibiyim soran arayan herkesle gülerek konuşuyorum olmadı napalım kısmet değilmiş diyorum gülücükler saçıyorum sanki bişi olmamış gibi davranıyorum eşime bile sahtekar bi yüz takındım takmıyorum havası veriyorum ...ama tek başıma kaldığımda dünya başıma yıkılmış gibi durmadan ağlıyorum ben mi kafayı yedim acaba sen demi kendine böle bi savunma yolu seçtin merak ettim biliyorum dünyanın sonu değil ama ben dayanamıyacam galiba :( :( :(

Senide anlıyorum.çünkü bu benim 3. denememdi +birde dondurulmuşlar vardı onlarla denemek bile nasip olmadı. Hepsinde aynı tepkiyi vermedim çok ağladım tabi ama şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. Olanları olduğu gibi kabullenmeyi öğrendim mi desem bilemiyorum. okuduysan delirdimmi acaba ondanmı böyleyim falan yazdım. En son arkadaşlarıma neyse dedim sonuç öğrenme kısmı haftasonuna denk geliyor,hafta sonu iyice yas tutar ağlarım, pazartesiye kadar biraz toparlanmış olurum beni öyle görürsünüz demiştim.Şuan yalnızım canım bi yarım saat kadar önce geldi eşim sonucu almış beni yalnız bırakmak istememiş.sonucu söyledi, bende bir değişiklik olmadı.ben demiştim sana adet olacağım ben bugün diye dedim eşime. Velhasıl canım şunu anladım ki aynı konu üstünde kötü sonuçlar ala ala sanırım nasır tuttum:9: Sende çok üzülme Allah çok kötü haberler almaktan korusun.Bizimde imtihan bu şekilde. Daha kötüsüyle sınanmayımda ben buna dayanabilirim sanırım.Allah sanada yardım etsin çabuk toparlan dünyanın sonu değil. Samimi sorduğun içinde teşekkür ederim bir tuhaflık olduğunun bende farkındayım.sevgiler arkadaşım:16:

cnm hayirlisi olsun insss benim gibi senin de dondurulmuslarin yuzunu guldursun cnm

yumurta toplandıktan sonra banada antibiyotik verildi sabah akşam,kutu bitene kadar kullandım(transferden sonrada dahil).herhangi bir enfeksiyon gelişmesin diye. bendede kabızlık sorunu vardı yürüyüş bana iyi geliyordu ama transfer sonrası pek yürüyemedim.kayısı ,zeytinyağı falan yemeeye çalıştım.hemşire zorda kalırsan ilaç kullanabilirsi dedi bi ilaç önerdi onu aldım,biraz iyi geldi. geçmiş olsun,iyi haberler al inşallah

selam
bende dün olumsuz sonuç aldım.kendimizi üzmüyoruz aynen yola devam ediyoruz ok arkadaşım.Allah sabırlar versin. benimde embriyolar iyi oluyor fakat tutunmuyor.bu 3. denememdi.2 adet blastosist verildi ama maalesef.2. denememden sonra benden genetik testi ve pıhtılaşma testi istemişlerdi.benim onlar temiz çıktı ama olmadı nasip.Allah dualarını kabul etsin arkadaşım inşallah olur.

Canım benim Allah sabır versin.Yılmıyoruz, kendimizi bırakmıyoruz çünkü biliyoruz ki herşey birgün yoluna girecek.Bu sefer hayırlı değildi belki biz bilemeyiz.Allahtan hayırlısı.İnşallah bu son olur arkadaşım.üzülme:16:

Canım çok teşekkür ederim ♥ bende olmadı ilaca baş vurayim

Kızlar cuma opum vardı, akşamına ateşim 38,5 oldu, soğuk algınlığı heryerim ağrıyor ama bi parça daha iyiyim şükür.. Esas sorunum progestan iğne oluyorum cumadan itibaren günde 2 ampul.. Kalçalarım çok ağrıyo, ne yatabiliyom ne kalkaniliyorum.. Allahım affetsin ağlıyorum acıdan.. Ne yapıcam bilmiyorum... Jelim var ama dr özellikle iğne istedi şuan.. Yarın transferim var.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş..

canım benim Rabbim yüzünü güldürecek bi evlat nasip etsin sana.... benim ilk denemem de benim içime doğmuştu diyeyim artık, bi gün önce. bende sen gibiydim. eylül ekim topiğiydi, oradakilere de çok kez söylemiştim. hafif bi hüzün oldu ve geçti. ben bi de en baştan beri pozitif alıyım diye dua etmedim hiç, pozitifi görüp sonradan bi sorun yaşayacaksam negatif alıyım diye dua ettim, evlat acısı yaşamaktansa 20 eylüldeki negatife razıyım diye dua ettim. o yüzden de canım çok fazla acımadı açıkcası. bu delilik değil. misal ben kaş aldırırken ağlayanı bilirim acıya o kadar tahammülü yok. iğne falan desen baygınlık geçirir.. ama bazılarının acı eşiği çok yüksektir. ben dayanmamın en zor olacağı şeyi yaşamamak için dua ettim. bu bana çok katlanılmaz gelmiyor. diğerlerini düşününce. o yüzden ben dün de sana bu delilik değil demiştim. tabi delilik de olabilir.... eğer öyleyse ikimizde deliyiz demektir.... Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürecek bi evlat nasip etsin sana:34::54:

Kizlar transferin 5. günündeyim dün acayip bir sol kasık agrisi cektim. Ama bugün hic bir sey hissetmiyorum. Kasık agrilarim bicak gibi kesildi. Simdide keske agrisa diyorum :) biliyorum ki birseyler oluyor orada boyle olunca hicbir sey yokmus gibi oluyor. Kodal sende durumlar ne merak ediyorum :)

Valla arkadaşım arasıra kasık ağrılarım oluyor ama ilaçtan ama bebişlerin yüzünden bilmiyorum.ben dinleniyorum çoğunlukla ayağa kalkınca böyle minik minik iğne batması gibi oluyor.
Birde eşim sinir ediyor bazen beni :))
Ona kizarken minikler ;)) hissediyor mu ne hemen bir hareketlenme oluyor rahimde...

Back