hayırlı akşamlar arkadaşlar Allah'ın izni ile dün iki bebişimizide aldık bizim bebişlerimiz 5.gün blast aşamasında dondurulmuşlardı çözülünce hiç bozulmamışlar maaşallah aynı kalitede geri kazandık dediler çok mutlu oldum transferimde çok güzel geçti anneme geldim şimdi dinleniyorum.yattığım yerden örgüde örüyorum tabi test tarihim 5 aralık inşallah o gün sizlere buradan güzel haberler verebilirim dualarınızda benide unutmayın sizleri seviyorum :))
hayırlı akşamlar arkadaşlar Allah'ın izni ile dün iki bebişimizide aldık bizim bebişlerimiz 5.gün blast aşamasında dondurulmuşlardı çözülünce hiç bozulmamışlar maaşallah aynı kalitede geri kazandık dediler çok mutlu oldum transferimde çok güzel geçti anneme geldim şimdi dinleniyorum.yattığım yerden örgüde örüyorum tabi test tarihim 5 aralık inşallah o gün sizlere buradan güzel haberler verebilirim dualarınızda benide unutmayın sizleri seviyorum :))
kızlar,özellikle benden önce hamilelik öğrenen arkadaşlar..
sizin de kalçanız,ya da kuyruk sokumu denilen yer,ya da popişağrıyo mu???
bel ağrım var sürekli..bir de orası işte,acıyo-ağrıyo..hamilelikle mi ilgili acabaaa
bir de,bacaklarım..yatarken filan,ağrıyo,rahat edemiyorum bir türlü yatarken
kızlar,özellikle benden önce hamilelik öğrenen arkadaşlar..
sizin de kalçanız,ya da kuyruk sokumu denilen yer,ya da popişağrıyo mu???
bel ağrım var sürekli..bir de orası işte,acıyo-ağrıyo..hamilelikle mi ilgili acabaa
bir de,bacaklarım..yatarken filan,ağrıyo,rahat edemiyorum bir türlü yatarken
ay cnm bende de var bugun o agrilardan bugun surekli yattim ve halada oyle acaba adet tarihine geldik diye mi benimki 26 siydi senin ki ayin kaciydi cnm
Benimde olmuştu canım bende ayaklarımın altına yastıklar koyarak uzandığım için ağrıdığını düşündüm,hareketlendiğimde geçiyor şükür.belki seninde hareketsizlikle alakallıdır🐣
cnm bende de var o agrilardan ve sicak basmalari cnm sukur bende kasinti yok ic camasini islak birakma cnm sik sik degistir cnm ben jel kullaniyorum yarin dr ara bence kasinti icin bi ilac verir belki yada ilacini degistirir gecmis olsun cnmondan da olabilir neşe bilemedimki,adet tarihim dündü..kasık ağrım da oldu baya..hatta az önce saat 7 gibi uyumuşum,kasık ağrılarıma uyandım..dedim adet oluyorum!! ama yok tabii bişey..
yani kısaca belden aşağımda problem çok
birşey daha sorcam ama:26::26::26: bende bi de kaşıntı var,bikaç gündür..kaşınan yer,şey:26: ne desem bilemedim
fitilden mi ilaçtan mı bu da mi hamilelikten??çok soru sordum amaa...çok kaşınıyo çok:26:
ondan da olabilir neşe bilemedimki,adet tarihim dündü..kasık ağrım da oldu baya..hatta az önce saat 7 gibi uyumuşum,kasık ağrılarıma uyandım..dedim adet oluyorum!! ama yok tabii bişey..
yani kısaca belden aşağımda problem çok
birşey daha sorcam ama:26::26::26: bende bi de kaşıntı var,bikaç gündür..kaşınan yer,şey:26: ne desem bilemedim
fitilden mi ilaçtan mı bu da mi hamilelikten??çok soru sordum amaa...çok kaşınıyo çok:26:
Canım ilaçlar dan dir kaşıntı. Nacizane tavsiyeler;
Ic çamaşırı ni sürekli degistir hic ıslak kalma.
tuvaletten sonra iyice kurulan ıslak kalma.
deterjanini azalt ve çamaşırlar için yumuşatıcı kullanma.
Dar eşofman veya pijama giyme.
kefir ,normal yoğurt yada probiyotik yoğurt yemeyi artir.
tatlidan bir sure uzak dur yada iyice azalt.
Baharatlı şeyler,domates,turşu,beyaz ekmek yada hamurlu şeyler den bir sure uzak dur.
1,5 litrelik kaynatıp soguttugun suya 1 çorba kaşığı karbonat ekleyip çalkala. Her tuvalete girdiğinde bununla temizlen.
bende de oldu ve bu şekilde iyice azalttim...
cnm bende de var o agrilardan ve sicak basmalari cnm sukur bende kasinti yok ic camasini islak birakma cnm sik sik degistir cnm ben jel kullaniyorum yarin dr ara bence kasinti icin bi ilac verir belki yada ilacini degistirir gecmis olsun cnm
ay kızlar sağolun tavsiyelere..kodalcım özellikle teşekkürler ne çok şey yazmışsın..
çamaşıra dikkat ediyorum,ama deterjan ve yediklerime etmiyodum..çok sağolun yaa,iyiki varsınız
ay kızlar sağolun tavsiyelere..kodalcım özellikle teşekkürler ne çok şey yazmışsın..
çamaşıra dikkat ediyorum,ama deterjan ve yediklerime etmiyodum..çok sağolun yaa,iyiki varsınız
Nedemek canım. Ben dalin sıvı deterjanini kullaniyorum vallahi. Benim heryerim hassas anacim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?