2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hayırlı akşamlar arkadaşlar Allah'ın izni ile dün iki bebişimizide aldık bizim bebişlerimiz 5.gün blast aşamasında dondurulmuşlardı çözülünce hiç bozulmamışlar maaşallah aynı kalitede geri kazandık dediler çok mutlu oldum transferimde çok güzel geçti anneme geldim şimdi dinleniyorum.yattığım yerden örgüde örüyorum tabi test tarihim 5 aralık inşallah o gün sizlere buradan güzel haberler verebilirim dualarınızda benide unutmayın sizleri seviyorum :))

Hayırlı olsun arkadaşım. ..Rabbim yüzünü güldürsün emeklerinizi boşa çıkarmasın. ..
Allaha emanet olun. ..

selam
bende dün olumsuz sonuç aldım.kendimizi üzmüyoruz aynen yola devam ediyoruz ok arkadaşım.Allah sabırlar versin. benimde embriyolar iyi oluyor fakat tutunmuyor.bu 3. denememdi.2 adet blastosist verildi ama maalesef.2. denememden sonra benden genetik testi ve pıhtılaşma testi istemişlerdi.benim onlar temiz çıktı ama olmadı nasip.Allah dualarını kabul etsin arkadaşım inşallah olur.

Evet kendimizi üzmüyoruz tabi... Allah sana da sabırlar versin... Ama ben yani özel bir açıklama bekliyorum doktordan. Yani senin durumun için daha çok bekliyorum işte. Yani biz nasip değilmiş deriz ama bence doktorların bu konuda daha tatmin edici açıklamaları olmalı. Yani 3. deneme 2 adet blastosist, genetik testler ve pıhtılaşma testleri temiz.... sonuç olumsuzsa doktorun bu olumsuza dair bir açıklaması olması lazım. Senin doktorun ne diyor, bir açıklaması var mı.. Yani tıp burada susuyor mu şimdi... Arkadaşım senin de sinirlerini bozuyorsam özür dilerim. Ben sadece tatmin edici cevaplar bulmak istiyorum. Ama tabiki sonuçta nasip kısmet...

cnm hadi hayırlı olsun.inşallah 5 aralık güzel haberlerini bekliyorum.Allah yardımcımız olsun.ben de bu adet döneminde gidicem nasip olursa...

Hayırlı olsun inşallah mutlu haberlerin olur. Benim de test tarihim 4 Aralık

Maşallah canim çok sevindim Allahin izni ile sımsıkı tutunsun bebeciklerin inşallah :)

hayırlı olsun kalinkam..ne güzel bozulmamışlar durmuşlar,e şimdi annelerinin vücudunda bozulmaz onlaaaarr,tutunur sımsıkıı..inşallah
dikkat et kendine canım,örgü iyi fikir,zaman geçer,olumlu düşün hep heppp

kızlar,özellikle benden önce hamilelik öğrenen arkadaşlar..

sizin de kalçanız,ya da kuyruk sokumu denilen yer,ya da popiş ağrıyo mu???
bel ağrım var sürekli..bir de orası işte,acıyo-ağrıyo..hamilelikle mi ilgili acabaaa

bir de,bacaklarım..yatarken filan,ağrıyo,rahat edemiyorum bir türlü yatarken

Son düzenleme:

cnm hayirli olsun inssss bebislerin sana simsiki tutunsunlar orgu ormek iyi fikir hep boyle mutlu ol inss cnm

ay cnm bende de var bugun o agrilardan bugun surekli yattim ve halada oyle acaba adet tarihine geldik diye mi benimki 26 siydi senin ki ayin kaciydi cnm

Benimde olmuştu canım bende ayaklarımın altına yastıklar koyarak uzandığım için ağrıdığını düşündüm,hareketlendiğimde geçiyor şükür.belki seninde hareketsizlikle alakallıdır🐣

Arkadaşlar celcelutiye duasından alıntı sizlerle paylaşmak istedim "BÜTÜN VARLIKLARA HAYAT VERİP CANLANDIRAN HAYY İSMİN HÜRMETİNE MATLUBUMA SÜRATLE CEVAP VER " inşallah HAYY ismi yüzüsuyu hurmetine bizim embriyolarımızada canlılık versin Rabbim "OL " desin ♥♥

ay cnm bende de var bugun o agrilardan bugun surekli yattim ve halada oyle acaba adet tarihine geldik diye mi benimki 26 siydi senin ki ayin kaciydi cnm

ondan da olabilir neşe bilemedimki,adet tarihim dündü..kasık ağrım da oldu baya..hatta az önce saat 7 gibi uyumuşum,kasık ağrılarıma uyandım..dedim adet oluyorum!! ama yok tabii bişey..
yani kısaca belden aşağımda problem çok
birşey daha sorcam ama:26::26::26: bende bi de kaşıntı var,bikaç gündür..kaşınan yer,şey:26: ne desem bilemedim
fitilden mi ilaçtan mı bu da mi hamilelikten??çok soru sordum amaa...çok kaşınıyo çok:26:

aslında olabilir,yatınca ağrıyo zaten,gezerken bşy yaparken değil..sağol canım

cnm bende de var o agrilardan ve sicak basmalari cnm sukur bende kasinti yok ic camasini islak birakma cnm sik sik degistir cnm ben jel kullaniyorum yarin dr ara bence kasinti icin bi ilac verir belki yada ilacini degistirir gecmis olsun cnm

Canım ilaçlar dan dir kaşıntı. Nacizane tavsiyeler;
Ic çamaşırı ni sürekli degistir hic ıslak kalma.
tuvaletten sonra iyice kurulan ıslak kalma.
deterjanini azalt ve çamaşırlar için yumuşatıcı kullanma.
Dar eşofman veya pijama giyme.
kefir ,normal yoğurt yada probiyotik yoğurt yemeyi artir.
tatlidan bir sure uzak dur yada iyice azalt.
Baharatlı şeyler,domates,turşu,beyaz ekmek yada hamurlu şeyler den bir sure uzak dur.
1,5 litrelik kaynatıp soguttugun suya 1 çorba kaşığı karbonat ekleyip çalkala. Her tuvalete girdiğinde bununla temizlen.
bende de oldu ve bu şekilde iyice azalttim...

cnm bende de var o agrilardan ve sicak basmalari cnm sukur bende kasinti yok ic camasini islak birakma cnm sik sik degistir cnm ben jel kullaniyorum yarin dr ara bence kasinti icin bi ilac verir belki yada ilacini degistirir gecmis olsun cnm

ay kızlar sağolun tavsiyelere..kodalcım özellikle teşekkürler ne çok şey yazmışsın..
çamaşıra dikkat ediyorum,ama deterjan ve yediklerime etmiyodum..çok sağolun yaa,iyiki varsınız

ay kızlar sağolun tavsiyelere..kodalcım özellikle teşekkürler ne çok şey yazmışsın..
çamaşıra dikkat ediyorum,ama deterjan ve yediklerime etmiyodum..çok sağolun yaa,iyiki varsınız

sende sagol cnm birbirimizden çok sey ogreniyoruz burda

Nedemek canım. Ben dalin sıvı deterjanini kullaniyorum vallahi. Benim heryerim hassas anacim )

Nedemek canım. Ben dalin sıvı deterjanini kullaniyorum vallahi. Benim heryerim hassas anacim )

ooh sen baya bebeksi bir cilde sahipsin
ben pek öyle değilimdir canım,yumuşatıcı filan severim yani böyle mis gibi koksun..ama zararlı işte..neyse dikkat edicem,hele bebiş gelirse zaten kökten değişim şart olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…