benim de transferim gerçekleşti 19unda. test günüm 5 aralık. korkuyla karışık bi heyecan içerisindeyim inşallah bebişim tutunur annesine...
Bu gün B-hcg den negatif sonuç aldım çok üzgünüm kısmetten ötesi yok Allah sizlerin dualarını kabul etsin inşallah.
Bu gün B-hcg den negatif sonuç aldım çok üzgünüm kısmetten ötesi yok Allah sizlerin dualarını kabul etsin inşallah.
Bu sabah iki bebisimizin transferi oldu...
benim de transferim gerçekleşti 19unda. test günüm 5 aralık. korkuyla karışık bi heyecan içerisindeyim inşallah bebişim tutunur annesine...
Arkadaşlar sizlerde transfer den sonra antibiyotik veriyorlami acaba bana hep verdiler antibiyotik bende inanılmaz kabızlık yapıyor geçen sefer dr uma sorduğumda ameliyat oluyorsun herhangi bir mikrop kapmaman için ve embriyo nun bir nevi tutulmasını sağlamak için dedi ee embriyo için dediği için de akan sular durdu sizce ne yapmalıyım bu seferbirde kabız olmamam için ne kayısı kaldı yemedigim ne komposto ne hurma ama nafileee
Arkadaşlar Merhaba,
Olumlu sonuç alan arkadaşları tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah bebeklerinizi.
Olumsuz sonuç alan kader arkadaşlarıma da sabırlı ve umutlu olmalarını diliyorum. Benim adın listede yok ama kasım ayında başladığım tedavide ben de olumsuz sonuç aldım. Bu ikinci denememdi. sorunum da rezerv azlığı yaşım artık 35. Aslında iki tedavide oldukça iyi gelişti. iki tane iyi kalite embriyo nakledildi ama kısmet olmadı.
Benimle benzer durumda olan var mı. Yani iyi kalite embriyo elde edilmesine rağmen sonuç olumsuz oluyor ve ben acaba ne tür bir araştırma yapmam lazım bilemiyorum acaba başka sorunlar da mı var... Sizler ne tür tetkikler yaptırdınız
amayaacım ve arkadaşlarım
bugün kan tahlilinde de negatif aldım artık kepkesin:) Allah bi dahaki sefere nasip etsin inşallah dondurulmuşlarla yola devam.seviyorum hepinizi.İyi haberler alın inşallah
meraba öncelikle sonucun için üzüldüm rabbim yardımcın olsun ..dikkatimi çeken hiç umursamıyo gibi yazmışsın dün de öleydin yada bana öle gelmiş de olabilir özürdilerim...
demek istediğim tam olarak şu bende senin gibiyim soran arayan herkesle gülerek konuşuyorum olmadı napalım kısmet değilmiş diyorum gülücükler saçıyorum sanki bişi olmamış gibi davranıyorum eşime bile sahtekar bi yüz takındım takmıyorum havası veriyorum ...ama tek başıma kaldığımda dünya başıma yıkılmış gibi durmadan ağlıyorum ben mi kafayı yedim acaba sen demi kendine böle bi savunma yolu seçtin merak ettim biliyorum dünyanın sonu değil ama ben dayanamıyacam galiba
bugün kan tahlilinde de negatif aldım artık kepkesin:) Allah bi dahaki sefere nasip etsin inşallah dondurulmuşlarla yola devam.seviyorum hepinizi.İyi haberler alın inşallah
yumurta toplandıktan sonra banada antibiyotik verildi sabah akşam,kutu bitene kadar kullandım(transferden sonrada dahil).herhangi bir enfeksiyon gelişmesin diye. bendede kabızlık sorunu vardı yürüyüş bana iyi geliyordu ama transfer sonrası pek yürüyemedim.kayısı ,zeytinyağı falan yemeeye çalıştım.hemşire zorda kalırsan ilaç kullanabilirsi dedi bi ilaç önerdi onu aldım,biraz iyi geldi. geçmiş olsun,iyi haberler al inşallah
selam
bende dün olumsuz sonuç aldım.kendimizi üzmüyoruz aynen yola devam ediyoruz ok arkadaşım.Allah sabırlar versin. benimde embriyolar iyi oluyor fakat tutunmuyor.bu 3. denememdi.2 adet blastosist verildi ama maalesef.2. denememden sonra benden genetik testi ve pıhtılaşma testi istemişlerdi.benim onlar temiz çıktı ama olmadı nasip.Allah dualarını kabul etsin arkadaşım inşallah olur.
Canım benim Allah sabır versin.Yılmıyoruz, kendimizi bırakmıyoruz çünkü biliyoruz ki herşey birgün yoluna girecek.Bu sefer hayırlı değildi belki biz bilemeyiz.Allahtan hayırlısı.İnşallah bu son olur arkadaşım.üzülme
Kizlar transferin 5. günündeyim dün acayip bir sol kasık agrisi cektim. Ama bugün hic bir sey hissetmiyorum. Kasık agrilarim bicak gibi kesildi. Simdide keske agrisa diyorum :) biliyorum ki birseyler oluyor orada boyle olunca hicbir sey yokmus gibi oluyor. Kodal sende durumlar ne merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?