2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aynen canım bende seviyorum israil beyi benım kentte 3. Toplamda 5. Deneme maalesef inşallah bu son oluur ♥ pazartesi kontrol var salı günü belki Yumoşlar toplanır

hadi bakalım inşallah canım hayırlısı ile. yumoşlar ne kadar büyüklüğe gelince toplanıyoki biliyo musun benimkiler daha baya küçüktü toplanmaz heralde.

Kizlar kan tahlilinizi transfer dahil 12. Gunde mi yaptiriyorsunuz. Yoksa transfer haric 12 gun sonrami yapiyorsunuz. 15kasim cuma gunu transferimi oldum sizce sali mi carsamba mi yaptirmaliyim testi. Bi gunden nolcak dediginizi duyar gibiyim ama sona yaklastikca heyecan iyice dorukta oluyor. )) bekleyen herkese Allahtan sabir diliyorum.

Arkadaşlar Merhaba,
Olumlu sonuç alan arkadaşları tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah bebeklerinizi.
Olumsuz sonuç alan kader arkadaşlarıma da sabırlı ve umutlu olmalarını diliyorum. Benim adın listede yok ama kasım ayında başladığım tedavide ben de olumsuz sonuç aldım. Bu ikinci denememdi. sorunum da rezerv azlığı yaşım artık 35. Aslında iki tedavide oldukça iyi gelişti. iki tane iyi kalite embriyo nakledildi ama kısmet olmadı.
Benimle benzer durumda olan var mı. Yani iyi kalite embriyo elde edilmesine rağmen sonuç olumsuz oluyor ve ben acaba ne tür bir araştırma yapmam lazım bilemiyorum acaba başka sorunlar da mı var... Sizler ne tür tetkikler yaptırdınız

Ben kendim yapıyorum menegon kalçadan yapılıyor evim yakın tedavi oldugun yerde yapıyorlar..ben istanbulda medicana beylikdüzünde canım ..

tedavin hayırlı olsun canım menegon bende kullanıyorum canım dün başladım çok acıyo bide gonal f kullanıyorum 150 salı kontrolüm var benimde toplama ve transfer medicana da olacak muhtemelen haftaya pazartesi toplama olacak

sen ne zaman başladın tedaviye

27Kasım'da yaptıtmalısın cnm,ama dayanamayıp 10.gunde yaptıranlar var ben beklemeyi tercih edenlerdendim.

mrvst cim transfer dahil oluyor canım geçen transferde benim 20 snde transferim oldu 10 gün sonra ayın 30 unda test yaptırmıştım
sana söylemediler mi hangi gün olduğunu ...

kodalcım sıhhatler olsun bende dün başladım karışık duygular içindeyim korkuyorum içim bi hoş 2. tedavim benimde
ilkinde embriyolarım 5.güne 2 tane geldi ama orta kaliteydi yine öyle olurmu diye korkuyorum gerçi bu sefer iğnelerimde değişti farkederinş bide injür yapıldı ve ımsı yapılacak inş
inş hepimiz çok güzel sonuçlar alırız seninde test gününe az kaldı maşallah

canım yumurtalar ne kadar olunca toplanıyo ve günde ne kadar büyüyo biliyo musun?

canım yumurtalar ne kadar olunca toplanıyo ve günde ne kadar büyüyo biliyo musun?

benim önceki tedavimde 17 20 mm arasındaydı canım günde ne kadar büyüyor tam bilemiyorum ama
geçen tedavimde 12 tane tane toplandı 8 olgun 6 sı döllenmişti
ben dün başladım ilaçlara drum muhtemelen haftaya pazartesi yada salı toplarız dedi

hadi bakalım inşallah canım hayırlısı ile. yumoşlar ne kadar büyüklüğe gelince toplanıyoki biliyo musun benimkiler daha baya küçüktü toplanmaz heralde.

Cnm hiç bilmiyorum kii ♥ herhalde 20 . 18 falan topluyorlardir birde acizhane tavsiyede buluncam bebek için celcelutiye duası varmış onu okuyabilirseniz çok mübarek bir duâ ♥

genelde12. gun bakiliyor cnm transfer gunu sayilmiyor cnm insss guzel sonuc alirsin
cnm bence rahmine baktirman lazim hitereskopi gibi mesala

selam kızlar nasılsınız, herkese iyi pazarlar
sanada iyi pazarlar cnm
Bu sabah iki bebisimizin transferi oldu...
hayirli olsun cnm
Herkeslere Günaydın iyi pazarlar :)
sanada tunaydinlar cnm

27Kasım'da yaptıtmalısın cnm,ama dayanamayıp 10.gunde yaptıranlar var ben beklemeyi tercih edenlerdendim.

Hulusi hocanin hastasiyim canim bende. Sali 26si oluyor. 27si 13.gun. sali Endokrine gitmisken bi de betahcg mi mi olctursem diyordum ama Carsambayi bekliyeyim o zaman napiim

Ayy çok güzel bir duaymis Amin canimm Amiiinnn

benim de transferim gerçekleşti 19unda. test günüm 5 aralık. korkuyla karışık bi heyecan içerisindeyim inşallah bebişim tutunur annesine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…