Aynen canım bende seviyorum israil beyi benım kentte 3. Toplamda 5. Deneme maalesef inşallah bu son oluur ♥ pazartesi kontrol var salı günü belki Yumoşlar toplanır
hayırlısı olsun tatlım ben de salı günü başladım bugün kontrolüm vardı rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Ben kendim yapıyorum menegon kalçadan yapılıyor evim yakın tedavi oldugun yerde yapıyorlar..ben istanbulda medicana beylikdüzünde canım ..
27Kasım'da yaptıtmalısın cnm,ama dayanamayıp 10.gunde yaptıranlar var ben beklemeyi tercih edenlerdendim.Kizlar kan tahlilinizi transfer dahil 12. Gunde mi yaptiriyorsunuz. Yoksa transfer haric 12 gun sonrami yapiyorsunuz. 15kasim cuma gunu transferimi oldum sizce sali mi carsamba mi yaptirmaliyim testi. Bi gunden nolcak dediginizi duyar gibiyim ama sona yaklastikca heyecan iyice dorukta oluyor.)) bekleyen herkese Allahtan sabir diliyorum.
tedavin hayırlı olsun canım menegon bende kullanıyorum canım dün başladım çok acıyo bide gonal f kullanıyorum 150 salı kontrolüm var benimde toplama ve transfer medicana da olacakmuhtemelen haftaya pazartesi toplama olacak
sen ne zaman başladın tedaviye
canım yumurtalar ne kadar olunca toplanıyo ve günde ne kadar büyüyo biliyo musun?
kizlar hepinize gunaydin iyi pazarlarrrrrrrrr
Bu sabah iki bebisimizin transferi oldu...
hadi bakalım inşallah canım hayırlısı ile. yumoşlar ne kadar büyüklüğe gelince toplanıyoki biliyo musun benimkiler daha baya küçüktü toplanmaz heralde.
Kizlar kan tahlilinizi transfer dahil 12. Gunde mi yaptiriyorsunuz. Yoksa transfer haric 12 gun sonrami yapiyorsunuz. 15kasim cuma gunu transferimi oldum sizce sali mi carsamba mi yaptirmaliyim testi. Bi gunden nolcak dediginizi duyar gibiyim ama sona yaklastikca heyecan iyice dorukta oluyor.)) bekleyen herkese Allahtan sabir diliyorum.
cnm bence rahmine baktirman lazim hitereskopi gibi mesala***
Arkadaşlar Merhaba,
Olumlu sonuç alan arkadaşları tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah bebeklerinizi.
Olumsuz sonuç alan kader arkadaşlarıma da sabırlı ve umutlu olmalarını diliyorum. Benim adın listede yok ama kasım ayında başladığım tedavide ben de olumsuz sonuç aldım. Bu ikinci denememdi. sorunum da rezerv azlığı yaşım artık 35. Aslında iki tedavide oldukça iyi gelişti. iki tane iyi kalite embriyo nakledildi ama kısmet olmadı.
Benimle benzer durumda olan var mı. Yani iyi kalite embriyo elde edilmesine rağmen sonuç olumsuz oluyor ve ben acaba ne tür bir araştırma yapmam lazım bilemiyorum acaba başka sorunlar da mı var... Sizler ne tür tetkikler yaptırdınız
sanada iyi pazarlar cnmselam kızlar nasılsınız, herkese iyi pazarlar
hayirli olsun cnmBu sabah iki bebisimizin transferi oldu...
sanada tunaydinlar cnmHerkeslere Günaydın iyi pazarlar :)
27Kasım'da yaptıtmalısın cnm,ama dayanamayıp 10.gunde yaptıranlar var ben beklemeyi tercih edenlerdendim.
mrvst cim transfer dahil oluyor canım geçen transferde benim 20 snde transferim oldu 10 gün sonra ayın 30 unda test yaptırmıştım
sana söylemediler mi hangi gün olduğunu ...
Canim aslinda ters tarihi 27si gozukuyor ama hesap edince 13.gun oluyor. Test yaptiramadan da adet olmaktan korkuyorumbelkide o yuzden acele ediyorum.
pozitif olmaya özen gösterin,ne kadar rahat ve huzurlu iseniz o kadar rahat ve pozitif bir çocuğunuz olur
her gün hiç üşenmeyin sakin ve rahat bir ortamda kendinizi çok huzurlu ve mutlu hissedin ,
elinizi karnınızın üzerine koyun bebeğinizi hissedin,okşayın,ve yumuşak sesinizle onunla konuşun ,
"doğumun çok kolay olacağını,seni 4 gözle ,merakla bekliyoruz,
senin çok güzel ve şirin olduğunu,iştahlı,uykumu bölmeyen,gazsız, sancısız,rahat huzurlu,mutlu,hep olumlu düşündüğünü,çok güleryüzlü olduğunu,halim,selim,güzel huylu ,güzel ahlaklı,merhametli,hatır şinas,cömert,cesur,mert,tuttuğunu koparan ,girdiği her ortamda sevilen,başarılı,muvaffak,saygın,sevgi dolu
ALLAH cc çok sevdiği,razı olduğu,sağlıklı,sıhhatli,aklı selim,hayırlı evlat,hayırlı ümmet hayırlı eş ,hayırlı ebeveyn,vatana,millete,ümmete hayırlı insan olacağını ümit ediyor ve seni bekliyorum"
deyin
bu listeyi istediğiniz gibi genişletin,eşgalini bile söyliyebilirsiniz bu bir dua istemek serbest isteklerinizi bebeğinizde duysun,
Hergün kuran okuyun sesle sizi duysun bilmiyorsanız cd dinletin hamileliğin sonunda bir hatiminiz olsun,doğuma abdestli gidin,ojelerinizi silin,sancı anında bolbol salavat getirin kendinize eşinize ebeveynlerinize çevrenize dua edin,o an edilen dua kabul ve makbuldur,tam doğum esnasında Rabbim tüm ümmeti muhammedle birlikte beni bağışla,şimdiye kadar ki ve şimdiden sonraki hayır dualarımı kabul ve makbul et deyin. ve inanın hayal ettiğiniz size rabbim tarafından verilecek...
(alıntı)
ama çok güzel değil mi..
Allahım hepimize,hamileliği ve tamamına ermesini evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?