• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aynen canım ben de kendi kendime iğne yapamıyorum iğne kırılıp göbeğimde kalacakmış gibi geliyo :)))) 1 hemşire buldum tıp merkezinde çalşıyo bizim eve yakın o eve gelip yapıyo benim iğneleri :)))) ben bugün gittim bir daha salı gideceğim artık bakalım canım benim iştahım da acayip açıldı devamlı yiyorum sonum iyi değil :))) sanırım iğnelerden oldu. ben izmir de kent hastanesinde tedavi görüyorum canım ya sen?
Ben kendim yapıyorum menegon kalçadan yapılıyor evim yakın tedavi oldugun yerde yapıyorlar..ben istanbulda medicana beylikdüzünde canım ..

Sihatler olsun bende az sizi giriyor karnimin altina hayra cikarsin rabbim:26:

Sağol canim. Benimde Karnım boyle ağrıyor gibi.ara ara kasık batması oluyor.ben cirino jel kullaniyorum ondan mı acaba...
bide bazen içim sıkılıyor benim ya. Hayırlısı diyelim Hayır çıksın. ..

Sağol canim. Benimde Karnım boyle ağrıyor gibi.ara ara kasık batması oluyor.ben cirino jel kullaniyorum ondan mı acaba...
bide bazen içim sıkılıyor benim ya. Hayırlısı diyelim Hayır çıksın. ..

Bende kapsül kullaniyorum alttan bende de var öyle agri tirsiyorum ama hemen dua ediyorum cnm niye için sıkılıyor inşirah suresi var ya onu okuyorum ben ankamiyla birlikte o zaman korkumda gidiyor ferahliyorum biraz Allahim sana da ferahlik guc versin seni takip ediyorum ayni ya günümüz :)
Ha bide gün içinde normalden daha cok hapsiriyorum usutmedim de korkuyorum tutuveriyorum karnimi Allaha emanetiz tabiki de iste ne bilim:53:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar...
Yeni hamişlerimiz varmış Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. tedavisi olumsuz sonuclananlara da rabbim tez vakitte tekrar güç versin inşallah...
Benimde bugün transferim oldu 2 bebeğimi alip geldim.. birisi güzel diğeri biraz ufak dedi doktor hayırlısı bakalım.. inşallah annelerini bırakmazlar...

Oh be evimdeyim. Çok şükür banyo yaptım. Nasıl bir rahat lık,ferahlık :))
5.gunum bugün. ..kaldı 7 gün. ..
hasta olacak mış gibi hissediyorum. ..

kodal evine hoşgeldin :34:
daha rahattır tabii..artık gündelik işlerini yapabilirsin zaman da geçer..ama sürekli dinlenerek,mesela git 10 dk uzan,yine kalk devam et,nacizane tavziyem :34:
adet olacak gibi hissetmene sevindim,yani inşallah olmayacaksın çünküüü...
bugün benim regl günüm,sancım oldu baya..yani demekki gebelik=adet belirtisi

Bende kapsül kullaniyorum alttan bende de var öyle agri tirsiyorum ama hemen dua ediyorum cnm niye için sıkılıyor inşirah suresi var ya onu okuyorum ben ankamiyla birlikte o zaman korkumda gidiyor ferahliyorum biraz Allahim sana da ferahlik guc versin seni takip ediyorum ayni ya günümüz :)
Ha bide gün içinde normalden daha cok hapsiriyorum usutmedim de korkuyorum tutuveriyorum karnimi Allaha emanetiz tabiki de iste ne bilim:53:

Okurum bende o duayi canım sağolasın. Ya inanmayacaksin ama bende öyle hapsiriyorum bide esimde grip olmuş. Attim vallahi onu yataktan ;))
Kefir içiyorum ve probiyotik yoğurt yiyorum bağışıklık güçlendirmek için. ..
mandalina, portakal, muz,ananas işte çöplük oldu mide :)
dedigin gibi Allaha emanetiz

Merhaba kizlar...
Yeni hamişlerimiz varmış Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. tedavisi olumsuz sonuclananlara da rabbim tez vakitte tekrar güç versin inşallah...
Benimde bugün transferim oldu 2 bebeğimi alip geldim.. birisi güzel diğeri biraz ufak dedi doktor hayırlısı bakalım.. inşallah annelerini bırakmazlar...

ayy hadi hayırlı olsun fundurtan,inşallah tutunurlar sağlıkla..Allah rast getirsin hadi bakalım,hep rahat ol,pozitif düşün e mi?:34::16:

Merhaba kizlar...

Fundurtan
Canım hayirli olsun. Bebeklerin inşallah tutunur sana. Hayırlı haberleri verirsin bize.dinlen güzelce,keyfine bak. ..

kodal evine hoşgeldin :34:
daha rahattır tabii..artık gündelik işlerini yapabilirsin zaman da geçer..ama sürekli dinlenerek,mesela git 10 dk uzan,yine kalk devam et,nacizane tavziyem :34:
adet olacak gibi hissetmene sevindim,yani inşallah olmayacaksın çünküüü...
bugün benim regl günüm,sancım oldu baya..yani demekki gebelik=adet belirtisi

Cileklimonata
Sağol canim. Nede olsa kıdemlisin sen,tabiki tavsiyelerde bulunacaksin.
ara sıra çok az bir islaklik oluyor ya korkuyorum vallahi adet oluyorum diye.

Fundurtan
Canım hayirli olsun. Bebeklerin inşallah tutunur sana. Hayırlı haberleri verirsin bize.dinlen güzelce,keyfine bak. ..

Cileklimonata
Sağol canim. Nede olsa kıdemlisin sen,tabiki tavsiyelerde bulunacaksin.
ara sıra çok az bir islaklik oluyor ya korkuyorum vallahi adet oluyorum diye.

canım artık aramızda ayıp yok.açıkça yazıyorum.ıslaklık ilaçlardan oluyo diye tahmin ediyorum..inanılmaz bir ıslaklık hem de:26: altıma mı yapıyorum diyordum..bildiğin su gibi..
progestan fitil kullanıyosun de mi??

pozitif olmaya özen gösterin,ne kadar rahat ve huzurlu iseniz o kadar rahat ve pozitif bir çocuğunuz olur
her gün hiç üşenmeyin sakin ve rahat bir ortamda kendinizi çok huzurlu ve mutlu hissedin ,
elinizi karnınızın üzerine koyun bebeğinizi hissedin,okşayın,ve yumuşak sesinizle onunla konuşun ,
"doğumun çok kolay olacağını,seni 4 gözle ,merakla bekliyoruz,
senin çok güzel ve şirin olduğunu,iştahlı,uykumu bölmeyen,gazsız, sancısız,rahat huzurlu,mutlu,hep olumlu düşündüğünü,çok güleryüzlü olduğunu,halim,selim,güzel huylu ,güzel ahlaklı,merhametli,hatır şinas,cömert,cesur,mert,tuttuğunu koparan ,girdiği her ortamda sevilen,başarılı,muvaffak,saygın,sevgi dolu
ALLAH cc çok sevdiği,razı olduğu,sağlıklı,sıhhatli,aklı selim,hayırlı evlat,hayırlı ümmet hayırlı eş ,hayırlı ebeveyn,vatana,millete,ümmete hayırlı insan olacağını ümit ediyor ve seni bekliyorum"
deyin
bu listeyi istediğiniz gibi genişletin,eşgalini bile söyliyebilirsiniz bu bir dua istemek serbest isteklerinizi bebeğinizde duysun,
Hergün kuran okuyun sesle sizi duysun bilmiyorsanız cd dinletin hamileliğin sonunda bir hatiminiz olsun,doğuma abdestli gidin,ojelerinizi silin,sancı anında bolbol salavat getirin kendinize eşinize ebeveynlerinize çevrenize dua edin,o an edilen dua kabul ve makbuldur,tam doğum esnasında Rabbim tüm ümmeti muhammedle birlikte beni bağışla,şimdiye kadar ki ve şimdiden sonraki hayır dualarımı kabul ve makbul et deyin. ve inanın hayal ettiğiniz size rabbim tarafından verilecek...

(alıntı)

ama çok güzel değil mi..

Allahım hepimize,hamileliği ve tamamına ermesini evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

Ben kendim yapıyorum menegon kalçadan yapılıyor evim yakın tedavi oldugun yerde yapıyorlar..ben istanbulda medicana beylikdüzünde canım ..

canım bunlar iyi günler heralde sonra jeller fitiller iğneler tam gaz devam edecek sanırım :1: bebişler gelsin de her acıya dayanırız hayırlısı ile. sen istanbuldasın 1 süre ben de istda yaşadım sonra tayin oldum memleketimdeyim şu an izmirde. sizin sorun neydi canım?

ya kızlar yardım bu gün dördüncü iynelerimi oldum nefesim kesiliyor karnım çok şiş neyapcam daha önce hiç böyle olmuyordum

canım benim karnımda çok şiş onlar iğnelerden merak etme sonuçta hormon yüklüyolar şu an bize.ilk günler ben de acayip gaz yaptı bi de tuvaletten çıkamıyodum resmen :1: benim iştahta çok açıldı tabi ben sigara içiyodum tedavi için bıraktım çok yememin onla da ilgisi var ama şişkinlik normal bol su iç, çok gaz yapacak şeyler yeme.

Back