ayy hadi hayırlı olsun fundurtan,inşallah tutunurlar sağlıkla..Allah rast getirsin hadi bakalım,hep rahat ol,pozitif düşün e mi?
Fundurtan
Canım hayirli olsun. Bebeklerin inşallah tutunur sana. Hayırlı haberleri verirsin bize.dinlen güzelce,keyfine bak.
Sperm tam sınırda eşimde ama hareketlilik yüzde 80 aşılama denedik 2 ay önce olmadı vakit kaybetmemek için direk tüp bebeğe geçtik canım bizde..hayırlısıyla sonuçlanır inşallah..jelden kullandım aşılamadan sonra o kadarda kötü değil :)canım bunlar iyi günler heralde sonra jeller fitiller iğneler tam gaz devam edecek sanırımbebişler gelsin de her acıya dayanırız hayırlısı ile. sen istanbuldasın 1 süre ben de istda yaşadım sonra tayin oldum memleketimdeyim şu an izmirde. sizin sorun neydi canım?
canım benim karnımda çok şiş onlar iğnelerden merak etme sonuçta hormon yüklüyolar şu an bize.ilk günler ben de acayip gaz yaptı bi de tuvaletten çıkamıyodum resmenbenim iştahta çok açıldı tabi ben sigara içiyodum tedavi için bıraktım çok yememin onla da ilgisi var ama şişkinlik normal bol su iç, çok gaz yapacak şeyler yeme.
aynen canım ben de kendi kendime iğne yapamıyorum iğne kırılıp göbeğimde kalacakmış gibi geliyo :)))) 1 hemşire buldum tıp merkezinde çalşıyo bizim eve yakın o eve gelip yapıyo benim iğneleri :)))) ben bugün gittim bir daha salı gideceğim artık bakalım canım benim iştahım da acayip açıldı devamlı yiyorum sonum iyi değil :))) sanırım iğnelerden oldu. ben izmir de kent hastanesinde tedavi görüyorum canım ya sen?
Canim bnm de 5 . günüm bende de hicbir belirti yok ki arada bir kasigima küçük bi sanci giriyor geçiyor o da hormonlardan ilaclardan olabilir hamile kalan arkadaşlarımız diyor ya belirti aramayin diye hic sifir belirti ile hamile kalan cok . dua et sabret elini karnina koy konus onunla sonusta teknik olarak hamileyizkesinleşmesi Rabbimiz e kalmış kalbini bozma cnm Allahim utandirmasin hiçbirimizi can versin icimizdeki mucizeye
Güne iğnelerle başlamak ne kadar da güzel
Arkadaşlar sizlerde transfer den sonra antibiyotik veriyorlami acaba bana hep verdiler antibiyotik bende inanılmaz kabızlık yapıyor geçen sefer dr uma sorduğumda ameliyat oluyorsun herhangi bir mikrop kapmaman için ve embriyo nun bir nevi tutulmasını sağlamak için dedi ee embriyo için dediği için de akan sular durdu sizce ne yapmalıyım bu seferbirde kabız olmamam için ne kayısı kaldı yemedigim ne komposto ne hurma ama nafileee
Sperm tam sınırda eşimde ama hareketlilik yüzde 80 aşılama denedik 2 ay önce olmadı vakit kaybetmemek için direk tüp bebeğe geçtik canım bizde..hayırlısıyla sonuçlanır inşallah..jelden kullandım aşılamadan sonra o kadarda kötü değil :)
canım benimde iştahım açık vallaaaaaaaa ne bulursam yiyorum bende siğarayı bırakmaya uğraşıyorum inşallah sağlıklı bir sürü yumoşlarımız olsun nezaman opun olcak senin
Canım bende kentte tedavi görüyorum hatta bugün orada idim P.tesi günü kontrol var seninde inşallah pozitif çıkarbizede moral oluur
canım öylede işte insanız ya on yıl bekle bir ay bekleme senin sorunun neydi canımya
Tesekkurler canim benimmmm:))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
CNM günaydın öncelikle bende sorun yoktu aslında eşimdeydi sorun geçmişinde yanlış ilaç sonucu spermleri tamamen bitmişti biz evliliğimizin 1 yılında öğrendik eşim bile ozamana kadar bilmiyomuş sonra uzun bi tedavi protokoluyla artı bide ben bitkiselde takviyeyle 2009 da memorıelde deneme yaptık ilk ikizim vardı düştüler ara verdik 2 denememde hamile kaldım 3.5 aylık kalbi durdu baya zaman ara verdik kendimi toparlayamadım uzun süre 4 yıl ben bu ara tabi eşime takviyelere devam bu zaman zarfı içinde bu 8 ve 10 ayda yurofertilde deneme yaptık eşim tese oldu doku bulundu dondurduk ben kenndimden gayet emin gidip geliyorum hastaneye meğer bu zaman zarfı içinde üzüntüden benim yumurta rezervim düşmüş ilkkinde 2 yumurtam oldu ve içi boş çıktı 10 ayda 4 yumurta 1 döllenme oldu tutdu aynı cayaz arkadaşım gibi düştü cayazın test sonocu 30 deyince ben direk tmm bu düşer dedim kendime ama cayaza diyemedim dün okudum düştüğünü üzüldüm yani şimdi anlıcam cicibebem yumurta rezervim bitik 12 ayda tekrar deneme yapıcam ama bu sefer bahçecide yapıcam eşimin dokularını cuma günü oraya transfer ettik doktor ilaç verdi bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş.....AMİİİNNNNNNN
benmde boy 1,60 kilo 57Ama zayıf gösteriyorum valla Senin doktor baya farklı yöntem izlemiş.amaaan bebeğimiz olsunda boşveerr bu arada ben uzun kısa protokol nedir bilmiyorum ama adetin 2.günü gl dedi
msruyacım... bayıldım yazdıklarına.. gerçekten biz şimdi hamiş adayıyız... bugünleri de yaşamayabilirdik... bunu hissetmek bile güzerl... hayal etmek, düş kurmak... inşallah hepğimizin hayalleri gerçekleşir...
tatlım ben ameliyat olduğumda 6 cm di şimdi 8 cm oldu :))) ama çok innaçlıyım olacak olacak
kız ben de ordaydın dünben salı gidicem 1 daha. ben israel beyi çok seviyorum çok kişi sevmiyo suratsız, az konuşuyo felan diye ama öyle değil yaa...yeteri kadar konuşuyo gereksiz laf kalabalığı yapmıyo adam ve açık yani seni mutlu etmek için konuşmuyo neyse onu söylüyo.adam kadın doğumcu yani psikiyatrist değil ki. ve işinde de çok iyi gerçekten. inşallah pozitifi de görürürüz canım hayırlısı ile bakalım. sen ne zaman başladın tedaviye ilk deneme mi?
Bana antibiotik hep transfere kadar verildi. Transfer günü kesildi. Kabızlık için açken elma yemek iyi geliyor. Bir dene istersen. Malesef antibiotikler bizim için gerekli olan bakterileri de mahv ediyor. Bu da hazımda sorunlar yaratıyor. Ev yapımı yoğurt,, kepekli ekmek, meyva yemek gerekli bakterilerin çoğalmasına yardımcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?