2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayy hadi hayırlı olsun fundurtan,inşallah tutunurlar sağlıkla..Allah rast getirsin hadi bakalım,hep rahat ol,pozitif düşün e mi?

Fundurtan
Canım hayirli olsun. Bebeklerin inşallah tutunur sana. Hayırlı haberleri verirsin bize.dinlen güzelce,keyfine bak.

Sağolun kizlar herşey oldu bitti iste.. şimdi sıra huzurla beklemeye geldi bakalim hayirlisi :)

Sperm tam sınırda eşimde ama hareketlilik yüzde 80 aşılama denedik 2 ay önce olmadı vakit kaybetmemek için direk tüp bebeğe geçtik canım bizde..hayırlısıyla sonuçlanır inşallah..jelden kullandım aşılamadan sonra o kadarda kötü değil :)

canım benimde iştahım açık vallaaaaaaaa ne bulursam yiyorum bende siğarayı bırakmaya uğraşıyorum inşallah sağlıklı bir sürü yumoşlarımız olsun nezaman opun olcak senin

Kisslarr adet oldum bugun..adetime hic bukadar sevinmemistim. Transferim icin tedaviye basliyorum insallh..cok korkmustum haftasonuna denk geldi doktora ulasamm diye ana acti telini) suan estrofem kullaniyorum sabah aksam bir adet p.tesi gel bi bakayim dedi.artik neye bakacaksa..hersey yolunda giderse aralikta transferim insalllahhh

Canım bende kentte tedavi görüyorum hatta bugün orada idim P.tesi günü kontrol var seninde inşallah pozitif çıkar bizede moral oluur

Arkadaşlar sizlerde transfer den sonra antibiyotik veriyorlami acaba bana hep verdiler antibiyotik bende inanılmaz kabızlık yapıyor geçen sefer dr uma sorduğumda ameliyat oluyorsun herhangi bir mikrop kapmaman için ve embriyo nun bir nevi tutulmasını sağlamak için dedi ee embriyo için dediği için de akan sular durdu sizce ne yapmalıyım bu sefer birde kabız olmamam için ne kayısı kaldı yemedigim ne komposto ne hurma ama nafileee

aminn canım inşallah ama ne bileyim canım ya rüyamda gördüm adet olduğumu bide bi ses bana senin yumurtalar gitti dedi ne bileyim ya tedavinin en zor kısmı beklemekmiş gerçekten

Güne iğnelerle başlamak ne kadar da güzel

Gunaydin sarecim ve gunaydin kizlarrrr.. bende saat 8 de ilac alarmimla uyaniyorum gune raporlu oldugum icinde daha erken kalkma zorunlulugum yok igneler bi yana ama kullananlar bilir progestan fitil var ya offffff offff 2ser taneden 3 öğün! Allahhh yardimcimiz olsunn..

Bana antibiotik hep transfere kadar verildi. Transfer günü kesildi. Kabızlık için açken elma yemek iyi geliyor. Bir dene istersen. Malesef antibiotikler bizim için gerekli olan bakterileri de mahv ediyor. Bu da hazımda sorunlar yaratıyor. Ev yapımı yoğurt,, kepekli ekmek, meyva yemek gerekli bakterilerin çoğalmasına yardımcı oluyor.

canım bizim de tam tersi sayı iyi de hareketlilikte sorun var. benim eşimde varikosel vardı ameliyatta oldu ama yine de tam normale dönemedi yani. bende de küçük çikolata kistleri var küçük oldukları için ameliyat olamıyorum ama normal şekilde de olmadı işte 1.5 yıldır bize de aşılama da deneyebilirsiniz dedi ama biz vakit kaybetmeden direk tüpe geçelim dedik. ben 30 eşim 37 yaşında yaş geçiyo yavaştan yavaştan...

canım benimde iştahım açık vallaaaaaaaa ne bulursam yiyorum bende siğarayı bırakmaya uğraşıyorum inşallah sağlıklı bir sürü yumoşlarımız olsun nezaman opun olcak senin

valla canım tartıya çıkmaya korkuyorum ne bulsam götürüyorum resmen canım sigarayı bak en son şey yapıyom mesela yak 3 fırt al söndür 1 tane içmemiş oluyosun ama nefsini köreltiyosun. dün kontroldeydim bişey demedi doktor canım bakalım salı yine gitcem kontrole o zaman söyler sanırım ama ilk tedaviye başladığımda 29 kasım cuma veya 30 kasım ctesi olabilir felan demişlerdi bakalım görcez artık ben yumurta çatlamayı engelleyici iğnelere bugün başladım

Canım bende kentte tedavi görüyorum hatta bugün orada idim P.tesi günü kontrol var seninde inşallah pozitif çıkar bizede moral oluur

kız ben de ordaydın dün ben salı gidicem 1 daha. ben israel beyi çok seviyorum çok kişi sevmiyo suratsız, az konuşuyo felan diye ama öyle değil yaa...yeteri kadar konuşuyo gereksiz laf kalabalığı yapmıyo adam ve açık yani seni mutlu etmek için konuşmuyo neyse onu söylüyo.adam kadın doğumcu yani psikiyatrist değil ki. ve işinde de çok iyi gerçekten. inşallah pozitifi de görürürüz canım hayırlısı ile bakalım. sen ne zaman başladın tedaviye ilk deneme mi?

canım öylede işte insanız ya on yıl bekle bir ay bekleme senin sorunun neydi canımya

CNM günaydın öncelikle bende sorun yoktu aslında eşimdeydi sorun geçmişinde yanlış ilaç sonucu spermleri tamamen bitmişti biz evliliğimizin 1 yılında öğrendik eşim bile ozamana kadar bilmiyomuş sonra uzun bi tedavi protokoluyla artı bide ben bitkiselde takviyeyle 2009 da memorıelde deneme yaptık ilk ikizim vardı düştüler ara verdik 2 denememde hamile kaldım 3.5 aylık kalbi durdu baya zaman ara verdik kendimi toparlayamadım uzun süre 4 yıl ben bu ara tabi eşime takviyelere devam bu zaman zarfı içinde bu 8 ve 10 ayda yurofertilde deneme yaptık eşim tese oldu doku bulundu dondurduk ben kenndimden gayet emin gidip geliyorum hastaneye meğer bu zaman zarfı içinde üzüntüden benim yumurta rezervim düşmüş ilkkinde 2 yumurtam oldu ve içi boş çıktı 10 ayda 4 yumurta 1 döllenme oldu tutdu aynı cayaz arkadaşım gibi düştü cayazın test sonocu 30 deyince ben direk tmm bu düşer dedim kendime ama cayaza diyemedim dün okudum düştüğünü üzüldüm yani şimdi anlıcam cicibebem yumurta rezervim bitik 12 ayda tekrar deneme yapıcam ama bu sefer bahçecide yapıcam eşimin dokularını cuma günü oraya transfer ettik doktor ilaç verdi bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş.....AMİİİNNNNNNN

Canim ne kadar zor sureclerden gecmissiniz. Allahim yardimciniz olsun. Bu kez hayirli sonuc alir evladinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

benmde boy 1,60 kilo 57 Ama zayıf gösteriyorum valla Senin doktor baya farklı yöntem izlemiş.amaaan bebeğimiz olsunda boşveerrbu arada ben uzun kısa protokol nedir bilmiyorum ama adetin 2.günü gl dedi

Canim o zaman seninki kisa protokol olur. Uzunda aserin 21. Gunu lucrinle basliyolar cunku. Benimki de aşiri uzun Bi protokol oldu :))) hayirlisi hepimiz icin bakalim.
Doktora gidince haber. Bakalim ne yapcak. Benimde bi hafta kaldi dojtora gitmeme

Aminnnn canim. Tabi ya bunlar da guzel heyecanlar, doya doya yasamak lazim. İyisiyle kotusuyle. Sonra tatli tatli hatirlicaz :)

tatlım ben ameliyat olduğumda 6 cm di şimdi 8 cm oldu :))) ama çok innaçlıyım olacak olacak

Evetttt boyleeee. İnancli ve pozitif aferim :)))))))

Aynen canım bende seviyorum israil beyi benım kentte 3. Toplamda 5. Deneme maalesef inşallah bu son oluur ♥ pazartesi kontrol var salı günü belki Yumoşlar toplanır

Canım çok teşekkür ederim :) Sabah aç karnına elmayi denicem inş fayda eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…