Ben kendim yapıyorum menegon kalçadan yapılıyor evim yakın tedavi oldugun yerde yapıyorlar..ben istanbulda medicana beylikdüzünde canım ..aynen canım ben de kendi kendime iğne yapamıyorum iğne kırılıp göbeğimde kalacakmış gibi geliyo :)))) 1 hemşire buldum tıp merkezinde çalşıyo bizim eve yakın o eve gelip yapıyo benim iğneleri :)))) ben bugün gittim bir daha salı gideceğim artık bakalım canım benim iştahım da acayip açıldı devamlı yiyorum sonum iyi değil :))) sanırım iğnelerden oldu. ben izmir de kent hastanesinde tedavi görüyorum canım ya sen?
Oh be evimdeyim. Çok şükür banyo yaptım. Nasıl bir rahat lık,ferahlık :))
5.gunum bugün. ..kaldı 7 gün. ..
hasta olacak mış gibi hissediyorum. ..
Sihatler olsun bende az sizi giriyor karnimin altina hayra cikarsin rabbim:26:
Sağol canim. Benimde Karnım boyle ağrıyor gibi.ara ara kasık batması oluyor.ben cirino jel kullaniyorum ondan mı acaba...
bide bazen içim sıkılıyor benim ya. Hayırlısı diyelim Hayır çıksın. ..
Oh be evimdeyim. Çok şükür banyo yaptım. Nasıl bir rahat lık,ferahlık :))
5.gunum bugün. ..kaldı 7 gün. ..
hasta olacak mış gibi hissediyorum. ..
Bende kapsül kullaniyorum alttan bende de var öyle agri tirsiyorum ama hemen dua ediyorum cnm niye için sıkılıyor inşirah suresi var ya onu okuyorum ben ankamiyla birlikte o zaman korkumda gidiyor ferahliyorum biraz Allahim sana da ferahlik guc versin seni takip ediyorum ayni ya günümüz :)
Ha bide gün içinde normalden daha cok hapsiriyorum usutmedim de korkuyorum tutuveriyorum karnimi Allaha emanetiz tabiki de iste ne bilim
Merhaba kizlar...
Yeni hamişlerimiz varmış Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. tedavisi olumsuz sonuclananlara da rabbim tez vakitte tekrar güç versin inşallah...
Benimde bugün transferim oldu 2 bebeğimi alip geldim.. birisi güzel diğeri biraz ufak dedi doktor hayırlısı bakalım.. inşallah annelerini bırakmazlar...
Merhaba kizlar...
Yeni hamişlerimiz varmış Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. tedavisi olumsuz sonuclananlara da rabbim tez vakitte tekrar güç versin inşallah...
Benimde bugün transferim oldu 2 bebeğimi alip geldim.. birisi güzel diğeri biraz ufak dedi doktor hayırlısı bakalım.. inşallah annelerini bırakmazlar...
kodal evine hoşgeldin
daha rahattır tabii..artık gündelik işlerini yapabilirsin zaman da geçer..ama sürekli dinlenerek,mesela git 10 dk uzan,yine kalk devam et,nacizane tavziyem
adet olacak gibi hissetmene sevindim,yani inşallah olmayacaksın çünküüü...
bugün benim regl günüm,sancım oldu baya..yani demekki gebelik=adet belirtisi
Fundurtan
Canım hayirli olsun. Bebeklerin inşallah tutunur sana. Hayırlı haberleri verirsin bize.dinlen güzelce,keyfine bak. ..
Cileklimonata
Sağol canim. Nede olsa kıdemlisin sen,tabiki tavsiyelerde bulunacaksin.
ara sıra çok az bir islaklik oluyor ya korkuyorum vallahi adet oluyorum diye.
canım artık aramızda ayıp yok.açıkça yazıyorum.ıslaklık ilaçlardan oluyo diye tahmin ediyorum..inanılmaz bir ıslaklık hem de:26: altıma mı yapıyorum diyordum..bildiğin su gibi..
progestan fitil kullanıyosun de mi??
Her sabah Crino jel kullaniyorum. ..
hımm..bilmiyorum ben onu :)
Bilme boşver. Fitilden daha beter bişey.
hadi yaa...o zaman bi an önce zaman geçsin de kurtul inşallah..ben de sıkıldım artık fitilden..20 dk sonra yine atcam:2:
ya kızlar yardım bu gün dördüncü iynelerimi oldum nefesim kesiliyor karnım çok şiş neyapcam daha önce hiç böyle olmuyordum
Ben kendim yapıyorum menegon kalçadan yapılıyor evim yakın tedavi oldugun yerde yapıyorlar..ben istanbulda medicana beylikdüzünde canım ..
ya kızlar yardım bu gün dördüncü iynelerimi oldum nefesim kesiliyor karnım çok şiş neyapcam daha önce hiç böyle olmuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?