selam canım hemen hemen aynı zamanlarda başlamışız ben de salı günü başladım iğnelere bugün kontrol vardı. Ben de acayip duygular içindeyim ya hormon ilaçlarından bilmiyorum valla iğne delisi olduk resmen
canım ben güvenç karlıkayayla başladım bu gün iynelerimin dördüncü günü pazartesi kontrolüm var yomoşlar olmuşmu diye bakacaklar herhalde haftaya kalmaz toplarlar diye düşünüyorum ama dr tırasferi bir sonraki ay yapalım dedi ona takıldım neden hemen olsun istiyorum dedim ama güven bana dedi senin için daha iyi olcak bilmiyorumki israrda etmek istemedim hayırlısı yomoşlar büyüsünde:
canım benimde bugün idrarda negatif çıktı kan testi yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. İnşallah pozitif olur kan testinde ama bence kendini kötüye hazırla iyi çıkarsa zaten sevinçten çıldır o zaman.Ama her zaman metanetini korumaya çalış bırakma sakın kendini.Herşey olacağına varır.bu arad bir arkadaşımız çileklimonata yanlış değilsem.idrarda negatif çıktı 2 gün sonra kanda pozitif çıktı.Allah hayırlısını nasip etsin.sevgiler
cnm takılmabuna dr bana şimdi ilaç verdi onları kullanıyorum 12 ayda gel bi kalım dedi eğerki yumurtaların istediğim durumda eğilse 1 aya atarım dedi geç olsunda güç olmasın cnm demekki bi bildikleri var sen dr güven
Çok sağ ol cnm umarım ikimizinkide pozitife dönüşür sen transferin kaçıncı günündesin kan tahlilini neden yaptırmak istemiyosun
Arkadaşlar kimi doktor kist engel kimisi de engel değil diyor sizde biliyorsunuz tabi ki, ama Allahım ol deyince oluyor. ben çikolata kisti forumlarında takip ederken 9 cm lik kisti ile kendiliğinden hamile kalan arkadaş vardı. lütfen umudunuzu canlı tutun inşallah Rabbimin izniyle en hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimizi dileklerimize kavuştursun inşallah.
gerçekten de herşey Allahın istemesiyle olur kimi doktor bana da engel kimisi değil diyor hepsinin görüşleri ayrı ayrı bencde allah isterse kistlede tüp bebek olur yoksa hiç bir sorun olmayıp sebepsiz infertilite tüp tutmayanlara ne demeli o zaman..herşey allahın dilemsiyle..
merhaba neferalem nasılsın ben tüp bebek tedavisine başladım kistimde 2.5*3 boyutlarına düştü. sen neler yapıyosun var mı bir gelişme?
Merhabalar, aranızda yeniyim. Allah herkesin umutlarını mutluluğa dönüştürsün. Benim ilk tüp bebek denemem ve bugün transfer yapıldı. Sonucu nasıl bekliycem hiç bilmiyorum.
Oh be evimdeyim. Çok şükür banyo yaptım. Nasıl bir rahat lık,ferahlık :))
5.gunum bugün. ..kaldı 7 gün. ..
hasta olacak mış gibi hissediyorum. ..
serenay83....... cnmmmm gözüüünnnnn ayydınnnnnnnnnnnnnrabiimmmmm tamamını erdirsin darısı başımıza ayyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun inşallah olur kistin küçülmüş baya benimde 4cm den 3 e düşmüştü en son ben de bir gelişme yok ben başlayamadım iyice depresyona soktu beni bebek işi en son ara verdim o ara hala ara ...
)). Ohhhh kuş gibi hafiflemissindir.. son 4 gunum benimde canim. Artik meraktan catlamak uzereyim. Carsamba gününü iple cekiyorum. Tahlili sabah verecegim ama esim sonucu aldiginda yaninsa olmak istiyorum dedi. Uzulursem teselli vermek icin ama gece 11 de gelecek. Internetten gorebilirim sonucu nasil sabredecegim o saate kadar offf cok zor olacak cokkk.
Bende salı günü başladım birebir aynı ..evet çok iğne delisi olduk gerçekten sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben gonal-f dozselam canım hemen hemen aynı zamanlarda başlamışız ben de salı günü başladım iğnelere bugün kontrol vardı. Ben de acayip duygular içindeyim ya hormon ilaçlarından bilmiyorum valla iğne delisi olduk resmen
Bende salı günü başladım birebir aynı ..evet çok iğne delisi olduk gerçekten sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Ben gonal-f doz
375 oluyorum salıdan beri :/ ve artı olarak menegon :/
bugün 12. günümdeyim.olmadığını çok kuvvetli hissediyorum.zaten biraz önce hafif bir lekelenme oldu.benim adet yolda, maaşallah hiç gecikmezinşallah senin pozitif olur.Allah dualarını kabul etsin.benim işim başka bahara.şuan 4 adet dondurulmuşum var bir kaç ay sonra onları denerim bende inş.
Menegonda iğne canım kendinde yapamıyorsun yumurta buyutme iğnesi o da bakalım o uc tane 2 si bitti biri kaldı ..ben daha vurulmam herhalde çatlatmayı durdurma iğnesini .. Hergun kontrole gidiyorum bir yarın gitmiyeceğim :) nerede tedavi goruyorsunuz?canım hayırlı sonuçlar alırız inşallah. ben puregon 175 ile başladım bugün kontrol vardı ek 1 iğne daha verdi bana 1 iken 2 oldu iğneler yarın sabahta yumurta çatlatmama iğnesine başlıyorum. bana cuma ya da cumartesi yumurta toplama olabilir dediler...
Menegonda iğne canım kendinde yapamıyorsun yumurta buyutme iğnesi o da bakalım o uc tane 2 si bitti biri kaldı ..ben daha vurulmam herhalde çatlatmayı durdurma iğnesini .. Hergun kontrole gidiyorum bir yarın gitmiyeceğim :) nerede tedavi goruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?