• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

maşallah..değerden anlamasam da bana bile yüksek geldi..üçüz mü acaba? ikibin değil yirmi bin değil mi o?yanlış görümüyorum yani :)
hakkında hayırlıs olsun...

Canim benim 12. Gun degerim(3.gun embriyosu) 1076 idi.1 kere yaptirdim Doktor bir daha yaptirtmadi.12. Gun nasildi?

Merhaba Arkadaşlar;
4 kasım da 3 tane 5. gün embriyosu transferi yapıldı bana.bugün 20.gün ve değerim 20000 lerde.p.tesi ultrasona gircem ama değerim çok yüksek gibi geldi bana ve çok endişeliyim.

Canim benim 12. Gun degerim(3.gun embriyosu) 1076 idi.1 kere yaptirdim doktor bir daha yaptirtmadi.12. Gun nasildi?

ne yalan söyliyim tek olsa daha iyi amaa,şimdi bebiş iki tanedir filan,duyunca bozulmasın :9:
sağlıktan başka isteğim yok aslında.......

hadi inşallah vermez o iğneyi :)) ama verirse deee olsun,ay o da sıkıntı olmazsa tüp bebek yaptırdığını anlamazsın ayol..azcık sıkıntı olsun,ağrı olsun :9: :37:

haklısın azcık canım yansın diyimde alıştırayım kendimi:) bu arada bi rüya gördüm ikizim oluyormuş kız ve oğlan.kıza erva diyordum rüyada.eşime anlattım peygamberimizin halasının adı ve hz osmanın annesinin adıymş.yani nasip olurda kızım olursa ismi erva olacak inşallah :)))

haklısın azcık canım yansın diyimde alıştırayım kendimi:) bu arada bi rüya gördüm ikizim oluyormuş kız ve oğlan.kıza erva diyordum rüyada.eşime anlattım peygamberimizin halasının adı ve hz osmanın annesinin adıymş.yani nasip olurda kızım olursa ismi erva olacak inşallah :)))
ne güzeeell..gerçek olsun inşallah..etkileyici!! ayrıca erva ismi de çok güzel..hadi inşallah inşallaaaah :16:

Son düzenleme:
Canim benim 12. Gun degerim(3.gun embriyosu) 1076 idi.1 kere yaptirdim Doktor bir daha yaptirtmadi.12. Gun nasildi?

Canım ben 12. gün yaptırmadım test.bu 3.denemem olunca bekledim illa.ve bugün yaptırdım testi evet çok yüksek bence de.hayırlısı olur inşallah çok heyecanlıyım .Rabbim hayırlısını versin

yok canım delirmek değil, bilmek... Rabbinin senin için nasip ettiğinin en iyisi olduğunu bilmek. ama yine de kan testi yaptırmazsan varyaaaa, bu halimle arkandan terlikle kovalarım. hem annelik için antreman olur, malum anne demek menzilli terlikler demek :D gerçi bizim bebişler çok akıllı uslu olsunlar da terliklere gerek kalmasınnnnn.... senin net sonucun gelmeden bi şey yazmıcam tabloya.

:52: p.tesi adet olmazsam yaptırıcam ok. eğer adette tuhaflık olursada yaptırıcam tamammı:1: çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim.topik sensiz çok eksikti.öpüldün arkadaşım:16::16::16:

arkadaşlar öncelikle hayırlı haberlerini alanları can-ı gönülden tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin benim sizlere bir sorum olacak hangi belirtileri yaşadınız benim bugün transferimin dördüncü günü ama hiçbir belirtim yok moralim çok bozuk bir türlü rahat olamıyorum

Arkadaşlar ilk tüp bebek denemem çok değişik duygular içindeyiz..iğnelere başlayalı 4 gun oldu ..önümüzdeki haftaiçi yumurta toplama işlemi yapılcak.,tek korkum o ..yaşım 27 bu arada ..inşallah isteyen herkes meleklerini kucaklarına alırlar :nazar:

bebekçim iyakşamlar canım nasılsın bende fulyadayım mustafa beyi düşünüyodum ama o çok yoğun oluyormuş yurtdışıfalan yüzden birebir kendsi ilgilenemiyormuş ama ekibin hepsi çok başarılı ben böyle duydum hastalarından senin dr kimdi umutta:54:

cicibecim mrb cnm şimdi girdim nete msjını şimdi okudum çok iyiyim allaha şükür toparlanmaya çalışıyorum benim umutta dr süleyman tosun.... evet mustafa beye bende gitmeyi düşünüyodum dediğin gibi devamlı yurt dışı olayı olunca süleyman beye başlıcam 12 ayda nasipse inş peki ne karar verdin ne yapıcan şimdi

Amayacim cok sevindim seni gördügüme.gecmis olsun canim.biran önce iyiles ve tedavine devam et.öptüm

arkadaşlar ilk tüp bebek denemem çok değişik duygular içindeyiz..iğnelere başlayalı 4 gun oldu ..önümüzdeki haftaiçi yumurta toplama işlemi yapılcak.,tek korkum o ..yaşım 27 bu arada ..inşallah isteyen herkes meleklerini kucaklarına alırlar :nazar:

selam canım hemen hemen aynı zamanlarda başlamışız ben de salı günü başladım iğnelere bugün kontrol vardı. Ben de acayip duygular içindeyim ya hormon ilaçlarından bilmiyorum valla iğne delisi olduk resmen :1:

kızlar merhaba herkesler iyidir inşallah :16:

bugün tedaviye başladık şükür 2.tedavim salı kontrolüm var bu tedavimde 150 gonalf ve 1 adet menogon verdi drum e2 mede salı günü duruma göre bakacağız dedi geçen tedavimde sadece gonalf kullanmıştım drum gerşey güzel dedi inşallah herşey iyi olur salı günü güzel şeyler duyarım
büyük ihtimal haftaya pazartesi opum var çok heycanlıyım çok değişik duygulardayım her an ağlamak istiyor gibiyim :18:

ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın :16:

amayacımm sanada çook geçmiş olsun
pozitif sonuç alanları tebrik ederim çok :16:
negatif alanlarda ALLAH ım sabrını versin ve inş en kısa zamanda yavrular konar göbüşe:nazar:

kızlar merhaba herkesler iyidir inşallah :16:

Bugün tedaviye başladık şükür 2.tedavim salı kontrolüm var bu tedavimde 150 gonalf ve 1 adet menogon verdi drum e2 mede salı günü duruma göre bakacağız dedi geçen tedavimde sadece gonalf kullanmıştım drum gerşey güzel dedi inşallah herşey iyi olur salı günü güzel şeyler duyarım
büyük ihtimal haftaya pazartesi opum var çok heycanlıyım çok değişik duygulardayım her an ağlamak istiyor gibiyim :18:

Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın :16:

Amayacımm sanada çook geçmiş olsun
pozitif sonuç alanları tebrik ederim çok :16:
Negatif alanlarda allah ım sabrını versin ve inş en kısa zamanda yavrular konar göbüşe:nazar:

hayırlısı olsun tatlım ben de salı günü başladım bugün kontrolüm vardı rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

arkadaşlar öncelikle hayırlı haberlerini alanları can-ı gönülden tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin benim sizlere bir sorum olacak hangi belirtileri yaşadınız benim bugün transferimin dördüncü günü ama hiçbir belirtim yok moralim çok bozuk bir türlü rahat olamıyorum

Canim bnm de 5 . günüm bende de hicbir belirti yok ki arada bir kasigima küçük bi sanci giriyor geçiyor o da hormonlardan ilaclardan olabilir hamile kalan arkadaşlarımız diyor ya belirti aramayin diye hic sifir belirti ile hamile kalan cok . dua et sabret elini karnina koy konus onunla sonusta teknik olarak hamileyiz :1: kesinleşmesi Rabbimiz e kalmış kalbini bozma cnm Allahim utandirmasin hiçbirimizi can versin icimizdeki :49: mucizeye

Son düzenleme:
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)

Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm

serenay83....... cnmmmm gözüüünnnnn ayydınnnnnnnnnnnnn :16::16: rabiimmmmm tamamını erdirsin darısı başımıza ayyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :54::54::54::54::54: :nazar::nazar::nazar::nazar:

cicibecim mrb cnm şimdi girdim nete msjını şimdi okudum çok iyiyim allaha şükür toparlanmaya çalışıyorum benim umutta dr süleyman tosun.... evet mustafa beye bende gitmeyi düşünüyodum dediğin gibi devamlı yurt dışı olayı olunca süleyman beye başlıcam 12 ayda nasipse inş peki ne karar verdin ne yapıcan şimdi

canım ben güvenç karlıkayayla başladım bu gün iynelerimin dördüncü günü pazartesi kontrolüm var yomoşlar olmuşmu diye bakacaklar herhalde haftaya kalmaz toplarlar diye düşünüyorum ama dr tırasferi bir sonraki ay yapalım dedi ona takıldım neden hemen olsun istiyorum dedim ama güven bana dedi senin için daha iyi olcak bilmiyorumki israrda etmek istemedim hayırlısı yomoşlar büyüsünde::emir_bebek:

Arkadaşım sen neden şimdiden moralini bozuyosun da boş yere stres yüklüyosun vücuduna:20:
Lütfen rahat ol,ayetelkursi oku karnına..ve sakin ol..bırak vücudun bebegini tutsun..bende de belirti yoktu.azcık kasık ağrısı. .bazen o da..hadi Allah rast getirsin,gelsin pozitiflerrr

Back